Als angst regeert, groeien we in liefde en vertrouwen

Volle SuperMaan in Maagd van 9 maart 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,2 minuten leestijd

De volle Maan van maandag 9 maart 2020 staat in Maagd en is een SuperMaan. De Maan staat dan dichter bij de Aarde en is ongeveer 10% groter dan normaal en schijnt ook feller. De invloed van Supermanen is extra groot. In dit artikel kunt je lezen over de huidige impuls voor herstel van heelheid en eenheid en welke rol het Coronavirus en 5G hierin spelen. Angst voor van alles en nog wat is overal uitvergroot zichtbaar. Ook neem ik je mee in het proces dat we hierin allemaal gaan en waarin we leren onszelf en ons leven helemaal te bewonen en deeltjes van angst te verbinden met het geheel van wie we zijn. Dit artikel geeft je ook inzicht in het huidige collectieve proces dat nu actief is en verbonden is met angst en manipulatie. Ik nodig je van harte uit tijd te investeren in deze bewustwording door dit artikel te lezen.

Impuls van eenheid

Deze horoscoop laat zien dat er een enorme impuls van eenheidsenergie actief is. In onze realiteit leven we als collectief nog in de 3de  dimensie en dus in de dualiteit. Deze roep van de eenheid wordt door de meeste mensen niet herkend en zet zich om in angst voor het ongrijpbare. Een virus zoals het Coronavirus is enorm ongrijpbaar en dus een kandidaat waar projecties van angst goed op gedijen. Mijn excuus dat ook ik weer opnieuw aandacht besteed aan dit virus, maar ik wil je met mijn boodschap een nieuwe invalshoek laten zien die meer zicht geeft op wat er nu bezig is te ontvouwen. (Neptunus in het 6de huis conjunct de Zon in het 7de huis en gelukspunt op de descendant.)

Word wakker

Deze volle SuperMaan vraagt om wakker te worden en je onderscheidingsvermogen te gebruiken. We krijgen allen een stoel op de eerste rij van dit gearrangeerde spektakel. Dit is een wake-up call. Als je nog niet geloofde dat we bespeeld worden, dan is dat nu zeer helder zichtbaar voor wie wil zien wat eigenlijk onacceptabel, te groots en beangstigend is om te geloven. Het is de angst die ons vatbaar maakt voor manipulatie en ervoor zorgt dat we onze eigen waarneming verliezen. Volg jij de angst die de ‘mainstream media’ verspreiden of kun je er afstand van nemen en je onderscheidingsvermogen gebruiken. (Het volk is de Maan in Maagd op de ascendant oppositie Neptunus 6de huis conjunct Zon in 7de huis in Vissen. Diamant conjunct Mars, Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 4de en 5de huis. En Venus conjunct Uranus in Stier 8ste huis is de Heer van het overlevingsmechanisme is Priapus in Weegschaal 1ste huis. )

Nep-tunus

Bij deze volle SuperMaan is Nep-tunus betrokken. Nep- en tune zijn nep-frequenties en -afstemming. Nep-tunes brengt verwarring, vervaging, afwezigheid, angst, misleiding en bedrog als ze functioneert vanuit haar schaduw. Nep-tunes regeert ook over projectie. En we zien in deze periode dat de projecties versterken. Ieder doet het zijne met bijvoorbeeld het Coronavirus en ziet dat wat hem of haar past. (Neptunus in het 6de huis conjunct de Zon in het 7de huis en gelukspunt op de descendant oppositie Maan in Maagd op de Ascendant.)

Overlevingsmechanisme 

De energie van eenheid komt steeds dieper in ons lichaam binnen en maakt dat wat nog niet mee kan trillen met de hoogfrequente energie van eenheid, voelbaar wordt. Verbindingen in het lichaam willen doorstromen en als een geheel gaan functioneren. Dat wat nu voelbaar niet mee kan in het verhogen van de trilling in jezelf, wordt voelbaar als angst. Het kan om concrete lichamelijke klachten gaan die nu voelbaar en zichtbaar worden en diepe angst oproepen. Maar ook angstige stukjes van je persoonlijkheid (ego) melden zich. Vaak neemt de angst in een klein afgescheiden deeltje in jezelf het over, maar besef dat het grootste deel van jou op zo’n moment meestal niet in angst leeft. Besef dat je veel groter bent dan alleen dat deeltje wat niet mee kan trillen met de liefde en het bewustzijn in jezelf. (Priapus in Weegschaal 1ste huis. Heer Venus conjunct Uranus 8ste huis in Stier.) 

Meetrillen met angst

Als de angst er mag zijn en we kunnen ons vanuit ons hart verbinden met de angst in ons, zonder de angst te worden, dan kunnen de stukjes angst opgenomen worden in het geheel, zonder andere facetten van jezelf te infecteren. Dit werkt zowel in jou als in het collectief. Ga je meetrillen met de angst en wordt je geïnfecteerd met de angst en het virus of blijft het hart met haar heldere kijk aan het roer. Door niet mee te trillen met de angst kun je jouw positieve bijdrage leveren aan het geheel. In jezelf of in de wereld. (Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 7ude huis oppositie Priapus in Weegschaal 1ste huis. Heer Priapus is Venus in 8ste huis conjunct Uranus in Stier. Neptunus in 6de huis conjunct Zon in 7de huis in Vissen.)

Je lichaam bewonen

Dat wat zich nu afspeelt is een doorgang naar heling en herstel van de eenheid. Daarin spelen ‘donker’ en ‘licht’ beide een rol. De manipulatie en angsttriggers zetten je aan tot groei. Je mag nu doorpakken en het lichaam upgraden in haar frequentie en heelheid en jezelf bevrijden uit de angst die soms nog diep in je leeft. De beweging waar we in dit tijdperk doorheen gaan, is ascentie MET het lichaam. Ons lichaam is het meest vatbaar voor deze lage trillingen van angst als we het lichaam niet helemaal bewonen en dus niet helemaal geaard zijn. Ga jij staan voor jouw wijsheid en waarheid en vertrouw je jouw lichaam en de liefde die het vanuit haar oorsprong is? Daarom is een lichaam dat verzwakt is ook extra vatbaar voor griepvirussen. Dan worden delen van het lichaam door oude trauma’s niet helemaal bewoond door jouw liefde en bewustzijn. Daar waar onze zwakke plek zit is nog groei te behalen voor liefde en bewustzijn. Het is wijsheid om te weten waar je beperkingen liggen en neem dan verantwoordelijkheid om risico-situaties te vermijden. (Diamant conjunct Mars, Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 4de en 5de huis. Priapus in Weegschaal 1ste huis. Heer Venus conjunct Uranus 8ste huis in Stier.)

Versnelde ascentie en 5G

Dit proces is ook verbonden met de lancering van 5G. Wetenschappers vermoeden dat vooral het lichaam vatbaar is voor de schadelijke effecten van de nieuwe mobiele revolutie. Ook hier zien we dat we versneld gaan leren om het bewustzijn en de liefde in het lichaam te versterken, zodat het lichaam weerbaar wordt naar deze verstoringen. In die zin werkt alles samen om ons versneld door het ascentieproces heen te loodsen. 

Het heilige NU

Wat jij kunt doen is kiezen om je eigen weg te gaan. De energie van de Bron toont ons wegen om in de bestaande maatschappelijke structuren toch je eigen ding te doen en daarmee de bestaande beklemmende maatschappelijke structuur te doorbreken. Vanuit kosmische energie van heelheid volgt ieder zijn of haar eigen pad. Dat kosmische pad kan alleen in het NU ontstaan en geeft dan helderheid, zodat je deze stroom kunt volgen. Dat kun je niet met je wil en verstand afdwingen, maar overgave en vertrouwen zijn de doorgang die het juiste antwoord en inzicht brengen in het moment. Al lijkt de situatie nog zo uitzichtloos. In deze intense periode herstellen we de verbinding met onszelf, maar ook met anderen wordt de werkelijke diepe verbinding verdiept.  (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Zon in het 10de huis in Kreeft. Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 7ude huis oppositie Priapus in Weegschaal 1ste huis. Heer Priapus is Venus in 8ste huis conjunct Uranus in Stier. Neptunus in 6de huis conjunct Zon in 7de huis in Vissen.)

Durf te vertrouwen

Dit proces van vertrouwen en bevrijden van angst uit ons onderbewuste, lichaam en leven is de klus waar we nu voor staan. Weet dat het bewustzijn dat ooit begonnen is aan deze schepping buiten ruimte en tijd, al besloten heeft dat de dualiteit niet meer ondersteund kan worden. Het past niet (meer) in het geheel en dat wat het bewustzijn in Wezen IS. De oorsprong wordt hersteld en de wonden gelikt. De wonden dragen de wijsheid van geleerde lessen en bieden ons levend en belichaamd inzicht. De wijsheid van onze wonden maakt dat de oorsprong zich kan herstellen in ons. De pijnlijke wonden hebben een belangrijke functie. Durf te vertrouwen dat dit de weg is naar heling en herstel van heelheid en eenheid.

Heb het goed… 

© Manuela van der Knaap

Deel deze post op social media

Voorbereiding voor de sprong
Het begin van een nieuw Era

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Als angst regeert, groeien we in liefde en vertrouwen

Plaats een reactie