Elektromagnetische update 2 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,6 minuten leestijd

Rond 6:30 uur was er een bijna B-klasse x-ray zonnevlam. Dat is een redelijke kracht voor een zonnevlam tijdens een zonneminimum. Rond 9:00 uur was er een reactie in de zonnewind op Aarde. Deze is niet super intens, maar wel voelbaar met het razen van deeltjes door je heen, fluit/ruis tonen in het hoofd en oren. De beschermende Magnetosfeer rond de Aarde laat een reactie zien in de kp-index met level 3 (groen). Dit werd zichtbaar in de zonnewind dichtheid, die op liep naar ongeveer 20 p/cm3 en de snelheid naar 450 km/sec en nog stijgende. Maar dat is allemaal niet extreem. De magnetische verbinding met de Zon is niet stabiel sinds zaterdag en daardoor is het magnetisch veld van de Aarde ook onrustig. Zaterdag en deze zondag is er wereldwijd seismische activiteit. Lees de uitleg in de tekst hieronder…

We zien link dat de grote nieuwe zonnevlam uiteen is gevallen in 3 kleinere zonnevlekken. Aan de rechterkant zien we de zonnevlek die de afgelopen dagen x-ray zonnevlammen heeft veroorzaakt uit het zicht verdwijnen.

x-ray zonnevlam

Er was een x-ray zonnevlam rond 6:30. Dat betekent dat er geen plasma loskwam van de Zon, maar alleen een x-ray vlam die opgevangen werd in de grafiek van de x-rays met een bijna B-klasse zonnevlam. Dat is tijdens een zonneminumum best behoorlijk. Er zijn twee zonnevlekken actief op de Zon, waarvan de meest linkse, de nieuwste die nu in ons zicht draait, is nu in 3 kleinere vlekken uit eengevallen. Dus de vraag is of deze zonnevlek nu verder zal afnemen of toch nog zonnevlammen zal produceren. De zonnevlek die de afgelopen dagen x-ray zonnevlammen heeft geproduceerd draait nu uit ons zicht aan de rechter kant.

Symptomen zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed. Dat is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de zonnewind met verschillende weergave,
Deze afbeelding laat de reactie zien van de zonnewind dichtheid. Deze is geel gekleurd, wat een teken is dat deze verhoogd is. Als er niets aan de hand is, dan is deze groen.

Zonnewind reactie

Rond 9:00 uur was er een reactie in de zonnewind op Aarde. Dit werd zeer waarschijnlijk in gang gezet door de x-ray zonnevlam. Deze reactie is niet super intens, maar wel voelbaar met het razen van deeltjes door je heen, fluit/ruis tonen in het hoofd en oren. De beschermende Magnetosfeer rond de Aarde laat een reactie zien in de kp-index met level 3 (groen). Dit werd zichtbaar in de zonnewind dichtheid, die op liep naar ongeveer 20 p/cm3 en de snelheid naar 450 km/sec en nog stijgende. Maar dat is allemaal niet extreem en dus licht verhoogd boven de normale waarden, maar is wel de hele dag zo hoog gebleven.

Deze afbeelding laat de zonnewind snelheid zien. Deze is licht verhoogd en dus nog groen van kleur.

Symptomen verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is de Kp-index, die de reactie van de beschermende magnetosfeer weergeeft op zonnewind. We zien een reactie vanaf 11:00 uur E.T.

Heliospheric Currensheet Crossing (HCC) en magnetische verbinding met de Zon

We zijn alweer vanaf 26-7 in een andere magnetische verbinding met de Zon. De mogelijke symptomen hiervan zijn moeilijk aarden en vooral verdoofde ledematen waarvan de benen het sterkste pijn en een slapend gevoel hebben. De magnetische verbinding met de Zon is niet stabiel sinds zaterdag en daardoor is het magnetisch veld van de Aarde ook onrustig. Je kunt meer lezen hierover in het artikel van 26-7. De magnetische verbinding met de (groene) positief geladen noordpool van de Zon is ook nog eens verstoord en daar reageert het magnetisch veld van de Aarde op.

Deze afbeelding laat de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon zien. Deze is flink verstoord. De HCC is actief, omdat we nu aan verbonden zijn met de (groene) niet normale magnetische verbinding met de Zon. Het rode deel is normaal 3/4 van de hele bol en die verhouding is nu omgekeerd.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen tijdens de HCC veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU. De verwachting is dat we nog wel zeker een week of 3 in deze (groene) verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon blijven.

We zien dit beeld over de hele wereld met seismische activiteit op zaterdag 1-8 en zondag 2-8. op sommige plekken heviger en andere minder hevig. Deze weergave is van een meting in Spanje. De komende 24 uur is er een verwachting dat er extra aardbevingen zullen zijn.

Wereldwijde seismische activiteit

Zaterdag en deze zondag is er wereldwijd seismische activiteit op Aarde. Op zondag was er een magnetische reactie (Bz) en deze veroorzaken meestal een periode van ongeveer 24 uur met meer kans op aardbevingen.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP MAANDAGAVOND 3 AUGUSTUS 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update 1 augustus 2020
Elektromagnetische update maandag 3 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update 2 augustus 2020

Plaats een reactie