Elektromagnetische update dinsdag 17-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,5 minuten leestijd

Op deze dinsdag was het heerlijk ongecompliceerd voor het elektromagnetische spectrum. Er waren periode met kosmische stralingsalerts (hoogfrequente energien en ruis in oren, gat in de corona van de Zon, elektronencrash (zware confronterende energie die al door de intense Schorpioen-energie van dit moment heftig zijn), andere magnetische verbinding met de Zon (HCC) en het magnetisch veld in Noord-Europa is op de lagere breedte graden nog steeds zeer ernstig verstoord (moeilijk aarden). En ook wereldwijde kleine seismische activiteit. Lees meer hieronder…

De zonnewind was erg laag. Geen pieken op deze dinsdag. Er was alleen kosmische stralingsalert in de nacht en vroege ochtend, maar kan zo weer wel actief worden. De ascentiesymptomen zijn, hartfladderen, emotioneel instabiel zijn, hoofdpijn, duizeligheid enz. Ik verwacht dat het steeds met korte periode onderbroken wordt. Dus korte periode geen kosmische stralingsalerts en de rest van de tijd wel. Deze kosmische invloeden kun je ook horen met een zeer hoge en verfijnde frequentie van ruis (fluittonen) enz. Die is dus veel minder grof als die van zonnewind die uit gaten in de corona komt. Het gat in de corona is groter geworden, maar niet op de Aarde gericht. Hooggevoelige mensen horen de plasma die uit zo’n gat stroomt al vanaf het moment dat deze stroom vertrekt met een luid geraas van grove statisch ruis en/of fluittonen in het hoofd en oren.

De elektronen zijn weer gecrasht, maar heel licht en in de nacht en vroege ochtend. De elektronen waren laag in aantallen en je zou het een lichte elektronencrash kunnen noemen, want de dippen waren niet heel diep. Elektronencrashes zorgen ervoor dat je heel confronterend in contact komt met minder leuke kanten van jezelf, korte lontjes, chagrijn, zware energie, zelf afwijzing enz. Lichamelijk is het ook zwaar en kun je mogelijk pijn in het onderlichaam ervaren.

De zonnevlekken zijn minder actief, want de constante X-ray stroom is in het weekend gezakt naar de A-Klasse toe, dus de constante lichtfrequentie is niet meer zo hoog. Er waren geen zonnevlammen op deze dinsdag. Waarschijnlijk wel aan de westzijde van de Zon, maar dat had geen impact op de Aarde.

Het magnetisch veld van de Aarde is nog steeds verstoord vooral in Noord-Europa bij de grondmetingen en op deze dinsdag echt weer belachelijk in de lagere breedtegraden. Metingen van de satelliet GOES 16 waren wel rustig. Het ernstig verstoorde magnetische veld in Noord-Europa kan maken dat je het ene moment slecht geaard bent met koude voeten en het volgende moment warme voeten krijgt en ineens wel weer geaard bent. En sommige momenten is het nog anders en ben je wel geaard, maar is de energiestroom ineens verdwenen of in een soort conflict. Dat is vooral voelbaar in de onderbenen die dan opgezet raken.

De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is gemaakt en vanaf woensdag 11-11 zijn we magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. De magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon heeft als symptoom dat de aardeverbinding heel vreemd kan voelen. Voeten en handen kunnen in de komende weken (ongeveer 2 weken) verdoofd of slapend voelen.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen daarbij kun je hieronder lezen en bekijken.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

De zonnewind was er laag (300 km.sec) Er was op maandag 6-11 vanaf 16:00 een kosmische stralingsalert actief tot 4:00 uur dinsdagnacht Europese tijd (UT+1). Omdat de zonnewind zo zwak is kan de kosmische straling in de avond en nacht ook aan de orde zijn. Als de kosmische stralingsalert langer duurt, dan worden de symptomen ernstiger.

Kosmische straling symptomen

De kosmische stralingsalert was in de nacht best intens,omdat deze al een langere periode actief is met korte onderbrekingen. Daardoor worden de ascentiesymptomen zoals hartfladderen (hart-ritmeverstoringen) heftiger. Neem dat mee als je onderstaande informatie leest:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. De rode pijlen zijn de actieve zonnevlekken.In het midden van de Zon bij de rode pijl is de actieve zonnevlek die de grote X-ray C-Klasse zonnevlammen veroorzaakt heeft vorige week, maar is daar al een paar dagen mee gestopt en is dus rustig. Er draait weer een nieuwe zonnevlek (officieel nog een plage is geen echte zonnevlek.) in het zicht van de Zon en deze produceert nog geen X-ray zonnevlammen en is stabiel (niet op de Aarde gericht), waarschijnlijk gaat de constante stroom X-ray lichtfrequentie oplopen de komende dagen. Want het is een enorm grote zonnevlek.

Er is een gat in de corona van de Zon, maar die staat niet op de Aarde gericht (rood puntje). Die met nr 96 erin kunnen hooggevoelige mensen wel horen met grove ruis (Fluittonen) vanaf het moment dat de stroom plasma die uit het gat in de corona stroomt vertrekt vanaf de Zon. Wel zijn de symptomen die horen bij een gat in de corona actief.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Dit is een weergave van de achterkant en zijkant (oostzijde) van de Zon. De nieuwe zonnevlam die op deze maandag zichtbaar wordt en kleine X-ray zonnevlammen produceert zie je links en heeft een vierkant vlak om de actieve regio heen.
Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen, gemeten door de GOES 16 satelliet. Er draait weer een nieuwe zonnevlam in het zicht van de Zon. Omdat deze zonnevlek stabiel is produceert deze geen zonnevlammen, maar de verwachting is dat dit nog wel gaat veranderen. Dus daarom staan de symptomen van zonnevlammen nog wel hieronder, zodat je het kunt herkennen als het zover is. Er waren op Aarde geen X-ray zonnevlammen gemeten op deze dinsdag. Ik vermoed dat er wel een explosie was net achter de Zon aan de westzijde. Zie afbeeldingen coronagrafics hieronder.

Zonnevlammen symptomen

Omdat deze zonnevlek stabiel is produceert deze geen zonnevlammen, maar de verwachting is dat dit nog wel gaat veranderen. Dus daarom staan de symptomen van zonnevlammen nog wel hieronder, zodat je het kunt herkennen als het zover is en er wel X-ray zonnevlammen zijn.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Zon met een corongrafics. Er is waarschijnlijk wel een zonnevlam geweest, niet op de Aarde gericht, maar dat kon niet worden waargenomen, want de opnames tussen 6:00 en 16:00 uur U.T. zijn er niet. We zien hierboven links bij de rode pijl dat er rond 6:00 uur een zonnevlam bezig is uit te barsten. Dit wordt bevestigd door de verstoring van de satelliet opname die je ziet aan de rechterkant in het blauwe deel van de opname (zie rode kruisje). Dit is een aanwijzing dat er waarschijnlijk een CME was die de satelliet heeft beïnvloed..
We zien op deze weergave van de coronagrafics van de Zon dat rond 16:00 uur E.T. de zonnevlam niet meer aanwezig was. De uitbarsting was van de zonnevlam die uit het zicht van de Aarde was gedraaid de afgelopen dagen. Maar deze spuwde dus geen plasma meer naar onze kant van het zonnestelsel.
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet zijn niet heel erg verstoord. Is ook wel een fijn dat het weer een beetje normaal is. Het magnetisch veld in Noord-Europa met grondmetingen is op de lagere breedte graden wel heel ernstig verstoord.(zie grafieken hieronder).

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze maandag weer bizar ernstig voor de lagere breedte graden. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.

Afgelopen week: In Noord-Europa in de lage breedte graden was het dus weer heel erg verstoord (al weer een paar dagen), wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Wereldwijd was er lichte seismische activiteit met de kern van de activiteit rond 01:00 en nog een keer tussen 2:00 en 3:00 uur Europese tijd (UT+1). De Aarde heeft dus licht geschut/getrild op de ene plek wat meer als op de andere plek.
Dit is de weergave van de seismische bewegingen in Spanje. Dit is de magnetometer die het dichtste bij Nederland en België staat.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen waren laag in aantallen en je zou het een lichte elektronencrash kunnen noemen, want de dippen waren niet heel diep en tussen 6:30 en 11:00 uur Europese tijd (UT+1). Elektronencrashes zorgen ervoor dat je heel confronterend in contact komt met minder leuke kanten van jezelf, korte lontjes, chagrijn, zware energie, zelfafwijzing enz. Lichamelijk is het ook zwaar en kun je mogelijk pijn in het onderlichaam ervaren.

Elektronencrash symptomen

Lees onderstaande informatie als een licht elektronencrash:

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

We waren op dinsdagavond 10-11 vanaf 19:00 uur Europese tijd (UT+1) los van de magnetische negatief geladen zuidpool van de Zon en sinds woensdag 11-11 rond 6:00 uur weer verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Waarschijnlijk blijven we ongeveer 2 weken verbonden met deze magnetische pool van de Zon en dat geeft wat symptomen voor de handen en voeten met een slaperig gevoel en het magnetisch veld van de Aarde is sneller uit evenwicht in deze periode.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan in Schorpioen van zondag 15-11.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 16-11
Elektromagnetische update woensdag 18-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 17-11

Plaats een reactie