Elektromagnetische update zondag 22-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,8 minuten leestijd

Deze zondag heeft flink wat elektromagnetische activiteit en kan wel aangemerkt worden als een pittige dag. De X-raylichtfrequentie is flink hoog en er zijn er continu kleine X-ray zonnevlammetjes (acute overbelasting zenuwstelsel en andere ascentiesymptomen), liep de zonnewind flink op tot bijna zonnestorm (in de middag nog steeds)(grove statische ruis, fluittonen en ascentiesymptomen, emotioneel onevenwichtigheid), gaten in de corona van de Zon, elektronencrash (zware energie voor psyche en pijn onderlichaam), nog steeds die andere magnetische verbinding met de Zon (slapende en vreemde handen en voeten), het magnetische veld is belachelijk verstoord (moeilijk en wisselingen in aarding) en wereldwijd seismische activiteit. Lees meer…

De constante X-raylichtfrequentie blijft nu continu hoog op B-Klasse niveau (B-7) en er waren de hele nacht en dag kleine zonnevlammetjes die bijna de C-Klasse raakte. Dit zorgt vooral continu verhoogde lichtfrequentie. Er waren zonnevlammen aan de oostzijde (rand) van de Zon, maar dat heeft geen direct impact op de Aarde. De ascentiesymptomen hiervan samen met de X-ray zonnevlam uitbarstingen zorgt ervoor dat ascentiesymptomen voelbaar zijn, zoals niet kunnen slapen omdat je te helder bent, emotioneel uit evenwicht, overbelast zenuwstelsel en acute allergisch reacties en huiduitslag. (zie voor meer symptomen afbeelding met regenboogkleuren onderaan dit bericht en in het artikel onder de afbeelding met de X-ray grafiek.) Als je goed in je stroom zit, dan kun je de frequentie verhogingen en het licht goed verwerken. Dan kun je ook juist veel inzicht krijgen en verhoogd bewustzijn. Dus als dat zo is voor jou, geniet ervan…

Er zij twee flinke gaten in de corona van de Zon en een is gesplitst geraakt, waarvan de kleinste in de richting van de Aarde staat en plasma naar de Aarde spuwt die ongeveer begin van de nieuwe week op Aarde aankomt. De ascentiesymptomen hiervan zijn het horen en voelen van grove statische ruis en fluittonen vooral in oren en het hoofd.

De zonnewind liep op naar bijna zonnestorm vanaf zaterdagavond en deze kwam rond middernacht boven de 500 km/sec en dan begint je het echt te voelen dat er energieën door je heen razen en iedere cel in beweging brengen. In de loop van de dag liep het nog verder op naar 620 km/sec en blijft daar nu stabiel hangen. De verwachting is dat de verhoging op deze zondag nog wel zal blijven, maandag licht zal afnemen en dinsdag weer vol zal oplopen naar flinke verhoging.

Er was ook weer een elektronencrash die tussen in de ochtend actief was. De symptomen van een elektronencrash zijn zwaarte en confrontatie met schaduwstukken van jezelf (minder leuke eigenschappen), dus ook zwaar op de hand zijn, kort lontje enz. Voor het lichaam is het ook zwaar en kan het onderlichaam pijnlijk zijn. Lopen kan voelen alsof je lood in je schoenen hebt.

Het magnetisch veld van de Aarde gemeten door de satelliet laat een enorm verstoord magnetisch veld zien en ook nog steeds in Noord-Europa bij de grondmetingen van het magnetisch veld die zijn echt weer belachelijk in de lagere breedtegraden. Een verstoord magnetisch veld maken dat je het ene moment slecht geaard bent met koude voeten en het volgende moment warme voeten krijgt en ineens wel weer geaard bent. En sommige momenten is het nog anders en ben je wel geaard, maar is de energiestroom ineens verdwenen of in een soort conflict. Dat is vooral voelbaar in de onderbenen die dan opgezet raken.

De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) is gemaakt en vanaf woensdag 11-11 zijn we magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. De magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon heeft als symptoom dat de aardeverbinding heel vreemd kan voelen. Voeten en handen kunnen in de komende weken (ongeveer 2 weken) verdoofd of slapend voelen.

UITLEG HUIDIGE INNERLIJKE EN LICHAMELIJKE PROCESSEN: Elektromagnetisch was het een flink heftige dag. We zijn onderweg naar een Maansverduistering in bijschaduw van 30 november en die zijn altijd pittig. De energie van de nieuwe Maan was intens diep met heel veel energetisch Schorpioen-energie en de nadruk van de transformatie ligt op het lichaam. Er gaan nieuwe bewustzijnslagen open in het lichaam en de hersenen en dan kan het zenuwstelsel ernstig overbelasten. Het zenuwstelsel verbindt het kosmische met het fysieke en als er veel energetische moet gebeuren dan is het alsof de leidingen van het zenuwstelsel te nauw zijn. Tijdens mijn webinars integreren we de energie van de nieuwe en volle Maan en wat er opviel tijdens de nieuwe Maan meditatie (webinar) is dat er veel gebeurde in het nek gebied in de hersenstam waar de imprint van het overleven werd geheeld, net als in het stuit gebied. De schedelrand waar karma is opgeslagen in de kleine hersenen is nu veel aan het loslaten. Dus dat is ook goed voelbaar in de hersenen en het zenuwstelsel en met andere lichamelijk kwalen.. Wat zich na de nieuwe Maan laat zien, is dat de mindcontrole die in de hersenen en ons DNA is vastgezet onder de loep komt en ook helemaal in lijn is met wat er nu collectief gebeurd rondom corona. Het grotere kosmische bewustzijn wil opnieuw verbonden worden in ons DNA en in de hersenen. Maar komt daarbij de oude programmeringen (DNA manipulatie uit het verleden) tegen. Dus doe alsjeblieft jouw stukje heling in jezelf. Het is echt heel belangrijk dat nu ieder op zichzelf zijn of haar doorbraak maakt en zo bijdraagt aan het geheel en het wakker worden van de massa. Lees meer over de huidige processen in het artikel over de nieuwe Maan: https://inzichten.com/herstel-organisch-universeel-bewustzijn/

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen erbij kun je hieronder lezen en bekijken. Als het nodig is dan werk ik het artikel in de avond nog een keer bij.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

UPDATE ZONDAGAVOND 22-11: rond 18:30 was er een flinke C-Klasse X-ray zonnevlam (C3.3) Dit betekent dat de actieve zonnevlek die steeds meer in de richting van de Aarde gaat spuwen nog actiever wordt. Ook blijkt dat de verhoogde zonnewind vanaf 13:00 uur op te lopen naar het niveau van een heuse zonnestorm. En de elektronen gingen aan het einde van de middag naar het niveau vlak onder een elektronenstorm en dat bleef zo. So buggle up for a bumpy ride…

De constante X-raylichtfrequentie blijft nu continu hoog op B-Klasse niveau (B-7) en er waren de hele nacht en dag kleine zonnevlammetjes die bijna de C-Klasse raakte. De hoogste was rond 10:30 Europese tijd (UT+1) (B-7) volgens de officiële cijfers was het nog net geen C-Klasse zonnevlam. Dit zorgt vooral continu verhoogde lichtfrequentie. Er waren zonnevlammen aan de oostzijde (rand) van de Zon, maar dat heeft geen direct impact op de Aarde. De ascentiesymptomen hiervan samen met de X-ray zonnevlam uitbarstingen zorgt ervoor dat ascentiesymptomen voelbaar zijn, zoals niet kunnen slapen omdat je te helder bent, emotioneel uit evenwicht, overbelast zenuwstelsel en acute allergisch reacties en huiduitslag. (zie voor meer symptomen afbeelding met regenboogkleuren onderaan dit bericht en in het artikel onder de afbeelding met de X-ray grafiek.)

Er waren ook zonnevlammen aan de oost- en westzijde (rand) van de Zon. Deze had geen directe impact op de Aarde. De hoogste pieken van de zonnevlammen in de avond tussen 21:00 en 22:00 uur E.T. De Zon leek wel een soort stoom af te blazen in wolkjes, heel vreemd gezicht. Dit alles had geen directe impact voor de Aarde (niet op de Aarde gericht), maar wordt wel gevoeld door hooggevoelige mensen met onderstaande ascentiesymptomen. UPDATE ZONDAGAVOND 22-11: Er was een flink C-Klasse X-ray zonnevlam rond 18:30 Europese tijd (UT+1)

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Zon met een corongrafics. Er waren een zonnevlammen op de rand van de Zon ( oostzijde) die begon rond 22:00 en was nog actief in de nacht. Deze had geen directe impact voor de Aarde (niet op de Aarde gericht).
De zonnewind liep op naar bijna zonnestorm (gele balken kp-index level 4) vanaf zaterdagavond en deze kwam rond middernacht boven de 500 km/sec en dan begint je het echt te voelen dat er energieën door je heen razen en iedere cel in beweging brengen. In de loop van de dag liep het nog verder op naar 620 km/sec en blijft daar nu stabiel hangen. De verwachting is dat de verhoging op deze zondag nog wel zal blijven, maandag licht zal afnemen en dinsdag weer vol zal oplopen naar flinke verhoging. UPDATE ZONDAGAVOND 22-11: Tussen 13:00 en 16:00 uur Europese tijd (UT+1) liep de zonnewind op naar het niveau van een heuse zonnestorm!!! Na 16:00 was de zonnewind nog steeds pittig, maar ging terug naar het niveau van bijna zonnestorm (Gele balken kp-index level 4). De stroom plasma die de zonnestorm veroorzaakt komt uit een gat in de corona van de Zon (nr 96).

Symptomen zonnestorm

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen en tijdens het praten woorden vergeten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de voorspelling voor de kp-index. Deze grafiek hierboven laat zien dat er waarschijnlijk pas vanaf zaterdag 21-11 weer een zonnewind wordt verwacht. Dus ik hou het in de gaten en zal jullie informeren als dat aan de orde is. Ik zet de symptomen van de verhoogde zonnewind hieronder, zodat je ze kan herkennen als het aan de orde is.
Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De zonnewind liep op naar bijna zonnestorm vanaf zaterdagavond en deze kwam rond middernacht boven de 500 km/sec en dan begint je het echt te voelen dat er energieën door je heen razen en iedere cel in beweging brengen. In de loop van de dag liep het nog verder op naar 620 km/sec en blijft daar nu stabiel hangen. De verwachting is dat de verhoging op deze zondag nog wel zal blijven, maandag licht zal afnemen en dinsdag weer vol zal oplopen naar flinke verhoging. UPDATE ZONDAGAVOND 22-11: De zonnewind loopt in de middag naar het niveau van zonnestorm. (kp-index level 5). De stroom plasma die de zonnestorm veroorzaakt komt uit een gat in de corona van de Zon (nr 96).
Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Die liep op zaterdagavond op vanaf 23″:30 uur Europese tijd (UT+1) naar ongeveer 16 p/cm3 en dat is een lichte stijging. De zonnewind dichtheid zorgt voor extra impact van de zonnewind, deze wordt dan veel beter voelbaar als stroom deeltjes die door je heen raast. Na 8:00 uur was de zonnewind dichtheid weer binnen normale proporties.
Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. De rode pijlen zijn de actieve zonnevlekken. Rechts op de Zon bij de rode pijl is de actieve zonnevlek die de grote X-ray C-Klasse zonnevlammen veroorzaakt heeft vorige week, maar is daar al een paar dagen mee gestopt en is dus rustig. De zonnevlek link-midden is nr 2783 produceert de X-ray zonnevlammen op dit moment. Dit is nog niet helemaal op de Aarde gericht, maar komt wel steeds meer in de richting van de Aarde, dus de X-ray lichtfrequenties blijft nog wel even zo hoog op flinke B-Klasse (B-7) niveau en kan mogelijk nog verder oplopen. De zonnevlam aan de zijkant van de Zon (linker rode pijl) is een nieuw enorme actieve UV zonnevlek die begin van de week waarschijnlijk in het zicht van de Aarde draait en daar kunnen we nog wel wat zonnevlammen van verwachten.

Er zijn twee grote gaten in de corona van de Zon, een daarvan staat nu voor een deel nog op de Aarde gericht (rood puntje). Gat nr 98 heeft zich gesplitst en nr 99 staat nu enigszins op de Aarde gericht en de plasma stroom kunnen hooggevoelige mensen wel horen met grove ruis (Fluittonen) vanaf het moment dat de stroom plasma die uit het gat in de corona stroomt vertrekt vanaf de Zon.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Dit is een weergave van de achterkant en zijkant (oostzijde) van de Zon Nr 2783 is net in het zicht van de Aarde gedraaid. Er is ook een UV zonnevlam gespot (zie rode vierkantjes) die over een dag of 2/3 in het zicht van de Aarde komt en naar verwachting enorme zonnevlammen kan produceren.
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet zijn bizar ernstig verstoord. Het magnetisch veld in Noord-Europa met grondmetingen is op de lagere breedte graden waren ook heel ernstig verstoord.(zie grafieken hieronder).

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze zondag weer flink. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen waren laag in aantallen en vanaf 6:30 uur tot ongeveer 11:30 uur was dit zo laag dat we het wel een elektronencrash kunnen noemen. Elektronencrashes zorgen ervoor dat je heel confronterend in contact komt met minder leuke kanten van jezelf, korte lontjes, chagrijn, zware energie, zelfafwijzing enz. Lichamelijk is het ook zwaar en kun je mogelijk pijn in het onderlichaam ervaren. Vanaf 16:30 stegen de elektronen in de ionensfeer in aantal en kwamen rond het niveau van een elektronenstorm en bleven daar.
Er was wereldwijd seismische activiteit met de kern van de activiteit tussen 2:00 en 5:00 uur Europese tijd (UT+1). De Aarde heeft dus geschut rond die tijd.
Dit is een weergave van de seismische activiteit in Spanje. Dit is de dichts bijzijnde meting voor Nederland. Het andere meetstation in Duitsland is al een lange tijd offline.

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

We waren op dinsdagavond 10-11 vanaf 19:00 uur Europese tijd (UT+1) los van de magnetische negatief geladen zuidpool van de Zon en sinds woensdag 11-11 rond 6:00 uur weer verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Waarschijnlijk blijven we ongeveer 2 weken verbonden met deze magnetische pool van de Zon en dat geeft wat symptomen voor de handen en voeten met een slaperig gevoel en het magnetisch veld van de Aarde is sneller uit evenwicht in deze periode.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Dit is de weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon op zondag 22-11.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan in Schorpioen van zondag 15-11.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 30 NOVEMBER 2020 OM 19:45 RONDOM DE MAANSVERDUISTERING IN BIJSCHADUW. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020-2/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 21-11
Elektromagnetische update maandag 23-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 22-11

2 Gedachten

 1. Helene zondag 22 november 2020 om 21:39- Beantwoorden

  Oh sommige momenten zou ik zo graag willen dat het rustig is, dat bumpy ride gedoe ben ik zo zat. Mijn lijf slingert heen en weer. Zelfs met cranio sacraal en acupunctuur vind ik het af en toe niet uit te houden. Maar ja als cheiron ook weg is uit mijn ronde wordt t vast beter ;)

  • Manuela van der Knaap maandag 23 november 2020 om 14:10- Beantwoorden

   Hoi Helene,
   Is altijd een pittige tijd die Cheiron return rond 49/50 jaar. Maar er gaat in die periode iets open wat dan echt geheeld kan worden en ook het meesterschap blootlegt. Sterkte <3

Plaats een reactie