Elektromagnetische update zondag 29-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,8 minuten leestijd

Sinds lange tijd weer eens een grote M-Klasse X-ray zonnevlam begin van de middag. En die is zeker voelbaar. Symptomen zijn griepverschijnselen, hoofdpijn, overbelast zenuwstelsel, draaierig, misselijk, plotselinge allergische reacties enz. Verder nog een elektronenstorm (hoog elektrische energie) en het magnetisch veld is onrustig en nog steeds verstoord. Verder was er dus niet veel andere elektromagnetische verstoring.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen erbij kun je hieronder lezen en bekijken.

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com

De X-ray lichtfrequentie is nog steeds op record hoogte voor de nieuwe cyclus nr 25 van de Zon die nu aan het opstarten is en zit bijna tegen de C-Klasse aan en dat betekent dat we heel veel X-ray hoogfrequent licht te verwerken krijgen. Er was een zonnevlam van de C-Klasse aan de lage kant van de C-Klasse rond 12:40 en sinds lange tijd weer een keer een M-Klasse X-ray zonnevlam. Als ik de beelden die nu beschikbaar zijn bestudeer dan vermoed ik dat deze M-Klasse zonnevlam afkomstig is van de zijkant van de Zon van de nieuwe zonnevlam die net zichtbaar is geworden. Dus alleen wat kort durende X-ray lichtfrequentie verhoging met flinke ascentiesymptomen.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze afbeelding van de Zon laat zien dat de nieuwe zonnevlam oplicht links in het beeld met de pijl erbij. Dat betekent dat deze niet op de Aarde gericht is en dus echt een X-ray zonnevlam is, die dus kort durend de lichtfrequentie flink verhoogd. Maar deze veroorzaakt geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde en van de zonnewind, omdat er dan geen CME richting de Aarde komt.

NASA heeft wel een voorspelling uitstaan voor een grote M-Klasse zonnevlam die op de Aarde gericht staat van de enorme monsterlijke zonnevlam die je in het midden ziet van de Zon.
En ja hoor, de beelden bevestigen dat het om een X-ray zonnevlam gaat die van de zijkant van de Zon kwam. Er zit altijd wat vertraging in de weergave.
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere kosmische invloeden. Er was geen zonnestorm of kosmische stralingsalert actief, maar de zonnewind gaat waarschijnlijk weer zakken en dan kan er zomaar weer kosmische stralingsalert actief zijn, dus daarom zet ik de informatie over de symptomen hier neer, dan kun je het zelf herkennen als het aan de orde is.

Kosmische straling

Er was geen periode van kosmische stralingsalerts, maar die kan zo weer optreden, omdat de zonnewind snelheid weer gezakt is naar onder het normale pijl. Ik laat het hier staan zodat je de onderstaande symptomen kunt herkennen als ze aan de orde zijn.

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. De rode pijlen zijn de actieve zonnevlekken. De zonnevlek rechts is nr 2783 staat niet meer op de Aarde gericht. De enorme monsterlijk grote zonnevlam in het midden van de afbeelding staat op de Aarde gericht en NASA heeft een voorspelling gedaan van 15% kans dat er toch een uitbarsting met plasma richting de Aarde kan komen. De kans is dus laag, omdat de magnetische situatie nu niet zo is dat er zonne-explosies komen. Maar dat kan nog veranderen. We kunnen nog veel meer verwachten de komende week van deze mega zonnevlekken die de komende 5 dagen iedere dag een beetje meer gericht raakt op de Aarde.

De X-ray lichtfrequenties blijft nog wel even op dit enorme hoge niveau en kan mogelijk nog verder oplopen. De constante lichtfrequentie is nog steeds op record niveau van de nieuwe cyclus 25: Een zeer hoge B-Klasse X-ray lichtfrequentie, bijna C-Klasse. Dus dat is een hele berg licht om allemaal te verwerken.

Er zijn geen gaten de corona van de Zon op dit moment.
Dit is een weergave van de achterkant en zijkant (oostzijde) van de Zon. De Zon is overduidelijk aan het wakker worden uit het zonneminimum. Het wemelt van de actieve zonnevlekken aan de voor- en zijkant van de Zon. De nieuwe zonnevlekken die verwacht worden zijn hele flinke actieve zonnevlekken. Dus de X-ray zonnevlammen gaan nog wel even door.
Deze video geeft uitleg over de Zon die aan het wakker worden is in de nieuwe zonnecyclus 25. Maar het duurt nog even voordat alles weer op sterkte is, dat duurt nog tot eind 2021 wordt verwacht. https://www.youtube.com/watch?v=GorurHzY_BM
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet waren in de nacht het meest verstoord tussen 5:40 en 8:00 uur Europese tijd (UT+1). Verder ziet het magnetisch veld er erg onrustig uit. Het magnetisch veld in Noord-Europa met grondmetingen is op de lagere breedte graden waren ook weer verstoord. zie grafieken hieronder).

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze zondag waren er wel, maar niet extreem. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen waren heel wisselend op deze zondag. Op zaterdagavond rond 23:00 uur Europese tijd (UT+1) gingen de elektronen uit het storm niveau. En opnieuw er weer in rond 11:00 uur E.T. op zondagochtend. Een elektronenstorm maakt dat de elektrische energie meer voelbaar is, dit kan helderheid en inzicht geven, maar kan ook overbelasting van het zenuwstelsel geven. Elektrische apparaten kunnen kapot gaan of verstoringen laten zien.

Symptomen elektronenstorm

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is de weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon op woensdag 25-11 werd de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) weer gemaakt. Deze gaat dan van de niet normale positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen) naar een verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen). De Aarde ging rond 2:00 uur in nacht los van de positief geladen noordpool van de Zon en kreeg weer verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen). Het was een smooth transition. De symptomen die de aarding vreemd maken en een slaperigheid gevoel geven in voeten en handen stopt weer voor een paar weken. Ik verwacht dat deze shift op woensdag plaats heeft. Het magnetisch veld is dan soms extra onrustig en de aarding voelt anders aan.
We zien een enorm instabiel beeld van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. De noordpool van de Zon is nog te sterk om de omslag die we net hebben gehad op woensdag 25 november 2020 naar de magnetische zuidpool van de Zon te ondersteunen. Het zou dus zomaar kunnen dat er weer een Heliospheric Currentsheet Crossing komt en we weer verbonden raken met de positief geladen noordpool van de Zon met de nodige ascentie symptomen. Die plaats ik dus maar weer hieronder, zodat je ze eventueel kunt herkennen mocht er een omslag komen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

En een leuk artikel over cannonballs van groen licht die met megasnelheid ongeveer 1000 mph. door de Aardse atmosfeer bewegen. Het lijkt op Aurora’s (noorderlicht), maar is toch iets anders. Ik heb een vermoeden dat dit de pieken zijn die opgevangen worden door de zonnewind dichtheid en ik benoem als X-ray pieken. Het zijn prachtige plaatjes, dus echt een kijkje waard. Dit is de link naar het hele artikel: https://spaceweatherarchive.com/2020/11/22/steves-cannonballs-little-green-spheres-of-light/

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan in Schorpioen van zondag 15-11.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 30 NOVEMBER 2020 OM 19:45 RONDOM DE MAANSVERDUISTERING IN BIJSCHADUW. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020-2/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 27-11
Elektromagnetische update maandag 30-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 29-11

4 Gedachten

 1. Erik Wildoer zondag 29 november 2020 om 15:31- Beantwoorden

  Manuela,
  Een goede bekende van me attendeerde me op je website.
  Het kost me enige moeite om alles goed te begrijpen. Door je
  kleuren en taalgebruik lukt het me om langere tijd zaken te bestuderen.
  Ik ben blij dat ik je nieuwsbrief ontvang en me op deze wijze kan afvragen
  of je mooie inzichten hebt.
  Groetjes, Erik

  • Manuela van der Knaap maandag 30 november 2020 om 12:35- Beantwoorden

   Hoi Erik,
   Bedoel je dat je door de achterkant de tekst niet goed kunt lezen? Of kun je het daardoor juist beter? Er komen nog aanpassingen aan, dan wordt de tekst want donkerder.
   In mijn nieuwsbrief staan alleen de eerste alinea’s van het artikel, sorry!
   Hartgroet van Manuela

 2. Pinky maandag 30 november 2020 om 16:02- Beantwoorden

  Heel interessant maar erg moeilijk om te lezen achtergrond is te licht of de tekst wat donkerder maken zou fijn zijn Hartelijke groeten
  Pinky

  • Manuela van der Knaap maandag 30 november 2020 om 16:18- Beantwoorden

   Excuus voor het ongemak. Het is niet bij alle weergave zo. Heeft misschien ook met de instellingen te maken van helderheid van je apparaat, misschien kan dat nog iets brengen. Maar ik neem te zeker mee. Er komen nog aanpassingen aan, dan wordt de tekst want donkerder.
   Hartegroet van Manuela

Plaats een reactie