Elektromagnetische update zondag 8-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

17 minuten leestijd

Op deze zondag zijn er weer flinke X-ray zonnevlammen, licht verhoogde zonnewind, bijna elektronenstorm, klein gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, verstoord magnetisch veld Noord-Europa op grondniveau. Op de zonnevlammen en elektronen na is het dus mild. Lees meer…

Op deze zondag is de situatie bijna hetzelfde als zaterdag en dus wederom niet heel complex. Er waren weer een aantal C-Klasse X-ray zonnevlammen in de nacht, waarvan er was maar 1 kleine B-Klasse was en de laatste was in de vroege ochtend en dat was een flinke C-Klasse (C5). Daarna werd het rustiger. Als ik het over flinke X-ray zonnevlammen heb, dan is dat in de context van het zonneminimum waar we in zijn op dit moment en de Zon in rust is. Dan zijn C-Klasse X-ray zonnevlammen echt flink. Dat kan wel wat ascentiesymptomen geven zoals, hoofdpijn, migraine, hartfladderen en een overbelast zenuwstelsel. De constante lichtfrequentie loopt terug naar een lage B-Klasse X-ray stroom. De zonnevlek neemt dus af in zijn intensiteit. De zonnevlek draait steeds meer richting de Aarde, dus bij grote uitbarstingen gaan we nu ook protonen ontvangen en dat heeft een heftigere uitwerking voor ascentiesymptomen. Op maandag komt de actieve zonnevlek helemaal direct in de richting van de Aarde te staan. Maar gezien dat de intensiteit afneemt, is de kans hierop erg klein. De grotere C-Klasse zonnevlam kwam overigens uit een onstabiel veld naast de zonnevlek aan de noordkant van de Zon.

Het kleine gat in de corona van de Zon staat ook bijna vol gericht op de Aarde, dus de hoge fluittonen/statische ruis in het hoofd en oren is weer aanwezig voor velen. De zonnewind verhoging die de afgelopen dagen actief is neemt steeds verder af in intensiteit en is een welkom briesje, dat het beschermende magnetosfeer op sterkte houdt, waardoor kosmische straling geen alerts heeft.

De elektronen zijn niet zoals de afgelopen dagen weggezakt in de nacht naar lage hoeveelheden (zwaarte), maar bleven niveau, maar komen net niet in de gevaren zone voor apparatuur. Maar de elektronen zijn dus wel hoog in aantal in de ionensfeer en daarom is het elektrische (licht, bewustzijn en hoogfrequente energie) sterk vertegenwoordigt en kun je met meer gemak inzichten krijgen en verbinding maken met het kosmische en verlichte energie. Rond de middag komt het niveau weer tegen stormlevel aan en dat is de gevaren zone voor space programma’s en ook apparatuur kan op Aarde verstoord zijn of kapot gaan.

Het magnetisch veld van de Aarde is nog steeds flink verstoord vooral in Noord-Europa bij de grondmetingen, maar veel milder dan vrijdag en zaterdag toen het heftig verstoord was op de lagere breedtegraden. Metingen van de satelliet laten onrust en lichte verstoring zien in het magnetisch veld van de Aarde. Dit kan maken dat je het ene moment slecht geaard bent met koude voeten en het volgende moment warme voeten krijgt en ineens wel weer geaard bent. En sommige momenten is het nog anders en ben je wel geaard, maar is de energiestroom ineens verdwenen of in een soort conflict. Dat is vooral voelbaar in de onderbenen die dan opgezet raken.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen daarbij kun je hieronder lezen en bekijken en ook een video met uitleg over de Zon die nu weer aan het ontwaken is en daarom weer meer zonnevlammen produceert.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Dit is de weergave van X-ray zonnevlammen die door de GOES 16 satelliet zijn gemeten. Het lijkt er ook op dat de zonnevlek in kracht afneemt. Er zijn minder kleinere X-ray zonnevlammen dan de afgelopen dagen, toen dat bijna continu aan de orde was. Er waren X-ray zonnevlammen om 2:00 uur een C-Klasse C.3 & om 3 :00 uur een kleine B-Klasse & om 6:15 Europese tijd (UT+1) was er een C-Klasse X-ray zonnevlam een C.5 en dat is dus een flinke zonnevlam. Deze laatste kwam uit een onstabiel veld naast de zonnevlek aan de noordzijde van de Zon (AR2780). Omdat de zuidelijke zonnevlek (AR2781) al enigszins op de Aarde gericht staat zou de plasma stroom met protonen ook de Aarde geraakt kunnen hebben. Ik heb de beelden nog niet kunnen zien, maar het lijkt erop dat de CME de Aarde heeft gemist. De intensiteit is echt aan het afnemen.

De lichtintensiteit was doordat de continu stroom van de X-ray lichtfrequentie op het niveau van een lage B-Klasse blijft hangen niet meer zo super hoog, maar zeker nog wel verhoogd voor mogelijke ascentiesymptomen, die dan opspelen als je even uit evenwicht bent. De Zon is ook weer aan het ontwaken en alle zonnevlammen in 2020 zijn van de nieuwe cyclus 25 en daarmee signalen van de nieuwe cyclus 25 van de Zon die wakker wordt. (zie video hieronder met uitleg over het zonneminimum en -maximum en de Zon die nu in de cyclus weer begint te ontwaken. De constante stroom X-ray lichtfrequentie is nu een grote B-Klasse niveau en dat is flink voor de lichtfrequentie.

Zonnevlammen symptomen

De zonnevlek heeft bijna continu zonnevlammen geproduceerd, dus de symptomen zijn ook flink. (flink voor een zonneminimum). En ook de constante X-ray lichtfrequentie is verhoogd. Neem dat mee als je onderstaande informatie leest.

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze video geeft uitleg over de Zon die aan het wakker worden is in de nieuwe zonnecyclus 25. Maar het duurt nog even voordat alles weer op sterkte is, dat duurt nog tot eind 2021 wordt verwacht. https://www.youtube.com/watch?v=GorurHzY_BM
Weergave van de Zon op zondag 8-11. Rode puntjes zijn gaten in de corona van de Zon, die nu niet meer op de Aarde gericht staat. Een nieuw gat heeft zich gevormd op vrijdag (nr 93) en die komt wel steeds meer direct gericht op de Aarde. Maandag en dinsdag is deze vol op de Aarde gericht. Dus lichte symptomen voor gaten in de corona zijn aan de orde en nemen de komende dagen waarschijnlijk toe in intensiteit. De rode pijlen links zijn de zonnevlekken AR2780 en AR2781. De AR2781 was in zijn vorige tocht aan onze kant van het zonnestelsel flink actief met grote C-Klasse zonnevlammen, dus daar kunnen we waarschijnlijk nog wel wat van verwachten. De AR2780 rechts uit het midden bovenin is veel zwakker dan de andere lichte vlek op de weergave van de Zon. het is deze AR2781 die al deze X-ray zonnevlammen veroorzaakt. Het is een enorm grote zonnevlek dus waarschijnlijk gaat het vuren van zonnevlammen nog wel even door. De komende 2 dagen komt de Zon meer in de richting te staan van de Aarde en dan worden de X-ray zonnevlammen ook vergezeld door plasma met protonen en is de impact echt van CME en veel groter. Maar we kunnen op deze zondag al deze impact krijgen als er een grote explosie is op de Zon (CME).

Gat in de corona van de Zon de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

De zonnewind was licht verhoogd, maar heel mild en is ook aan het afnemen en is bijna binnen normale waarden. Het is een licht briesje zonnewind die zorgt dat de beschermende magnetosfeer uit de kosmische stralingsalert blijft (Kp-index 0). De Kp-index die de reactie van de beschermende magnetosfeer laat zien geeft geen bijzonderheden te zien.
Dit is een weergave van de zonnewind snelheid was licht verhoogd en ging op en neer tussen de 440 en 475 km/sec. Niets extreems dus en bijna weer binnen normale waarden. Vooral de zonnewind dichtheid geeft de kracht aan de zonnewind, dus dit maakt dat de zonnewind verhoging niet heel intens is op deze zaterdag. De mogelijke symptomen zijn voelbaar met grove deeltjes die door je heen razen en hoorbaar zijn in oren en hoofd.

Verhoogde zonnewind symptomen

Symptomen zijn mild, want de zonnewind verhoging is dat ook en neemt ook nog verder af met haar intensiteit. Dus lees de symptomen in die context.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid en deze is binnen normale waarden tussen de 6 en 8 p/cm3. Vooral de zonnewind dichtheid geeft de kracht aan de zonnewind, dus dit maakt dat de zonnewind verhoging niet heel intens is op deze vrijdag. De mogelijke symptomen zijn voelbaar met deeltjes die door je heen razen en hoorbaar zijn in oren en hoofd.
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet Zijn weer wat normaler, maar laten een lichte enorme onrust zien en ook verstoring in de curve die wat hoekiger is dan normaal. De metingen in Noord-Europa (zie grafiek hieronder) zijn ook verstoord. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag 6-11 tussen 8:20 en 9:20 E.T. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De onderste groene lijn is nog steeds flink in beweging en dus is het magnetisch veld in Noord-Europa nog steeds verstoord, maar het begint al weer af te nemen en is minder ernstig dan vrijdag en zaterdag. De onderste groene lijn zien we de laatste tijd zo enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen bleven hangen rond het niveau van bijna elektronenstorm niveau. Apparatuur kan verstoring laten zien of kapot gaan en wij krijgen met mee gemak verbinding met hogere frequenties in ons.

Symptomen elektronenstorm

Het officiële niveau van een elektronenstorm was tot begin van de middag nog niet aan de orde, maar bleef daar net onder. Dus de symptomen zijn wel te herkennen, maar iets milder, dan dat het wel in elektronenstorm niveau is.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Op donderdag 29-10 heeft de Aarde weer een wisseling gemaakt in magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn sinds donderdag 29-10 rond 3:00 uur Europese tijd (UT+1) weer weer terug in de normale magnetische verbinding, waardoor 1 factor voor de aarde verbinding weer beter wordt. (verdoofde handen en voeten). De mogelijke symptomen van de bijzondere magnetische verbinding met de noordpool van de Zon gaf symptomen zoals opgezette en soms slapende handen en voeten en een aardeverbinding die vreemd aan voelt, maar dat is nu weer voorbij. Dit betekent dat de aarding weer ‘normaler’ voelt. De energetische stroom kan nu veel makkelijker weer de Aarde in. Als de andere magnetische verbinding met de Zon er is, (noordpool verbinding), dan voel je een soort tegengestelde stroom in de onderbenen, alsof het allemaal niet zo lekker wil stromen en Aarde. Maar dat is nu dus weer klaar.
Dit is de weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit is de weergave van zaterdag 7-11 en ik laat het zien, omdat we alweer onderweg zijn om de normale magnetische verbinding met de Zon te verlaten. De verwachting is dat we over een dag of 4 of 5 weer een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) krijgen. Dat heeft effect op onze verbinding met de Aarde en dus onze aarding.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de volle Maan in Stier van zaterdag 31-10.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op ZONDAG 15 NOVEMBER 2020 OM 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 7-11
Elektromagnetische update maandag 9-11

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 8-11

Plaats een reactie