Elektromagnetische update donderdag 10-12

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,7 minuten leestijd

Op deze donderdagnacht kwam de impact van een CME langs de Aarde. De impact op de zonnewind was niet supergroot, maar er was wel verhoogde zonnewind (Kp-index level 4 geel, snelheid tot bijna 600 km/sec.) Er was een bijna zonnestorm op deze donderdag. De voorspelling is dat er nog meer verhoogde zonnewind aankomt de komende dagen. Minimaal vrijdag nog verhoogde zonnewind. (Je voelt plasma deeltjes door je heen razen, emotioneel onevenwichtigheid, kort lontje of juist verhoogd bewustzijn als je goed in je eigen stroom zit. Je kunt deze plasma ook horen als een grove ruis in oren, hoofd en voelen in het lichaam.)

Er waren nog wat kleinere gaten in de corona van de Zon, waarvan een kleintje op de Aarde gericht staat. Hooggevoelige mensen voelen de plasma stroom al als deze vertrekt van de Zon. (Grove fluitruis in oren en hoofd.)

De grote hoeveelheid zonnevlammen is verdwenen op de Zon. Er zijn er nog 2 over, waarvan de minst actieve nu op de Aarde gericht staat. Vandaag waren er weer kleine B-Klasse X-ray zonnevlammen, wel op de Aarde gericht, maar waarschijnlijk niet met veel impact als de zonnewind daarvan op Aarde aankomt over een dag of 2,5. Deze zonnevlammen verhoogde de X-ray lichtfrequentie wel, maar niet veel hoger als dat we al weken continu hadden, dus dat was niet heel bijzonder hoog.

Er was een lichte elektronencrash in de ochtend. Dan zijn de elektronen laag in hun aantal in de ionensfeer rond de Aarde. Het effect op ons in we zwaar worden in onze energie (te veel aarding als het ware). Het is een confronterende periode waarin de schaduwkanten in jezelf zich laten voelen. In het lichaam is vooral het onderlichaam pijnlijk en het voelt alsof je lood in je schoenen hebt.

Het magnetisch veld is nog steeds flink verstoord en vooral steeds wisselend. De impact van de CME plasma was duidelijk te zien als een reactie in het magnetisch veld in de nacht. In Noord-Europa was het magnetisch veld de hele dag weer belachelijk verstoord. Voor ons mensen kan dat moeite geven om te aarden, maar ook kan de verbinding met de Aarde steeds wisselen van intensiteit en energie, waardoor je het ene moment goed geaard bent (warme voeten) en het andere moment niet goed geaard (koude voeten). In Noord-Europa lijkt het allemaal weer wat tot rust te komen.

En de Aarde is op dinsdagmiddag gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn weer naar de niet normale verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon gegaan. Dat betekent opnieuw weer symptomen van verdoofde handen en voeten en een aarding die vreemd aanvoelt.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen staat hieronder. Er was vertraging in het plaatsen van de updates, omdat het jaarartikel van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020 geschreven werd.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Dit is een weergave van de metingen van de GOES 16 satelliet. De grote hoeveelheid zonnevlammen is verdwenen op de Zon. De zonnevlek AR 2790 staat niet meer op de Aarde gericht, maar gaf rond 4:30 uur Europese tijd (UT+1) een kleine B-Klasse X-rayzonnevlam (B-1.5) en zal waarschijnlijk langs de Aarde gaan met CME impact. En de andere zonnevlek staat nog enigszins op de Aarde gericht, dat is de AR2791. De hele middag heeft die laatste zonnevlek kleine X-ray klasse B-Klasse zonnevlammen gespoten. 11:00 uur is B1.63 & 12:20 uur is B1.51 & 13:50 uur is B3.12 & 16:50 uur is B2.78 & 19:20 uur is B1.83. Deze op de Aarde gerichte zonnevlammen, hebben wel impact over ongeveer 2,5 / 3 dagen met zonnewind op Aarde. De lichtfrequentie is sinds dinsdag 8-12 gezakt naar meer normale waarden (licht verhoogd). Deze zonnevlammen verhoogde de X-ray lichtfrequentie wel, maar niet veel hoger als dat we al weken continu hadden, dus dat was niet heel bijzonder hoog.

Zonnevlammen symptomen

De Zon is niet zo actief en de X-ray zonnevlammen waren niet heel groot en ook de lichtfrequentie is weer gezakt, dus neem dat mee in het lezen van de symptomen hieronder:

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. De impact van de CME (zonnevlam van 2,5 dag geleden) die binnenkwam werd zichtbaar in de zonnewind snelheid vanaf 2:30 Europese tijd (UT+1). De hoogste piek was rond 3:30 met 570 km/sec. Die was zeker wel voelbaar met symptomen van bijna zonnestorm (kp-index level 4). De hele dag bleef de impact verhoogd, maar niet extreem (450 km/sec.)

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is de zonnewind dichtheid. Deze piekte in de nacht tussen 2:30 en 7:30 uur met de hoogste piek rond 3:00 uur van ongeveer 21 p/cm3. Dat is niet heel extreem hoog. Vooral de zonnewind dichtheid is meestal de oorzaak dat de ascentiesymptomen pittig kunnen zijn, zoals intense moeheid, emotioneel onevenwichtigheid enz.
De beschermende magnetosfeer stond onder druk op deze donderdag door de binnenkomende CME (zonnevlam van 2,5 dag geleden).
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere kosmische invloeden. Er kwam een CME (impact van een zonnevlam die 2,5 dag geleden uitbarstte.) in de nacht die een reactie gaf in de beschermende magnetosfeer tussen 1:00 en 4:00 uur met een kp-index level 4 (gele balk). dat is een bijna zonnestorm. De reactie was dus niet heel extreem, wat wel in de lijn van de verwachting lag. Zeker tot einde van de dag op vrijdag is er nog een mogelijkheid voor verhoogde zonnewind en zonnestorm. Dus ik plaats de symptomen hieronder, zodat je ze kan herkennen.

Symptomen zonnestorm

Er was geen officiële zonnestorm, maar wel een bijna zonnestorm. Lees onderstaande informatie dus als een lichte impact.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen en tijdens het praten woorden vergeten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. De rode pijlen zijn zonnevlekken die ook nog een actieve kern hebben AR 2790 rechts gaf rond 4:30 uur Europese tijd (UT+1) een kleine B-Klasse X-rayzonnevlam en zal waarschijnlijk langs de Aarde gaan. En de andere zonnevlek staat nog enigszins op de Aarde gericht, dat is de AR2791. De hele middag heeft die laatste zonnevlek kleine X-ray klasse B-Klasse zonnevlammen gespoten. De laatste was rond 19:30 E.T. Deze hebben wel impact over ongeveer 2,5 / 3 dagen met zonnewind op Aarde. De lichtfrequentie is sinds dinsdag 8-12 gezakt naar meer normale waarden (licht verhoogd).

Er waren meerdere gaten in de corona van de Zon en die staan op een na niet meer op de Aarde gericht. Er was een kleine enigszins op de Aarde gericht, maar waarschijnlijk te klein om echt impact te hebben met zonnewind over een paar dagen. Maar hooggevoelige mensen kunnen de plasma al horen en voelen vanaf het moment dat deze stromen de Zon verlaten. De ascentiesymptomen kunnen grove fluittonen/ruis geven in oren en het hoofd.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Dit is een weergave van de zonnevlekken op de Zon van zondag 6-12 vanuit de Aarde bezien. De enige zonnevlek van betekenis die nog mogelijk zonnevlammen kan veroorzaken is de AR 2790.
Deze video geeft uitleg over de Zon die aan het wakker worden is in de nieuwe zonnecyclus 25. Maar het duurt nog even voordat alles weer op sterkte is, dat duurt nog tot eind 2021 wordt verwacht. https://www.youtube.com/watch?v=GorurHzY_BM
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet waren flink verstoord en vooral steeds wisselend en dus onrustig. Voor ons mensen kan dat moeite geven om te aarden, maar ook kan de verbinding met de Aarde steeds wisselen van intensiteit en energie, waardoor je het ene moment goed geaard bent (warme voeten) en het andere moment niet goed geaard (koude voeten).

Het magnetisch veld in Noord-Europa met grondmetingen is op de lagere breedte graden waren ook weer flink verstoord. zie grafieken hieronder). De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op woensdag tussen 6:30 en 7:10 uur. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze donderdag is weer belachelijk, vooral op de lagere breedtegraden. Waard de rode pijl staat is waar de CME (zonnevlam impact) binnenkwam net na 3:00 uur Europese tijd (UT+1) We zien weer duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave (forecast) van het magnetisch veld van de Aarde en laat hierboven de reactie zien van de beschermende magnetosfeer van de Aarde. Die was niet heel extreem, maar wel extra geactiveerd bij de polen en er trokken magnetische verstoringen over de Aarde. (lichtblauwe en gele velden), sterker dan dat deze weergave nu laat zien.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De elektronen waren voor een korte tijd licht gecrasht. Dit was tussen 6:30 en 11:30.

Elektronencrash

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. Door de grote hoeveelheid zonnevlekken zien we een enorm instabiel beeld van het magnetische veld van de Zon. Maar het begint al weer wat te normaliseren. Op dinsdagmiddag 8-12 ron 14:00 uur kwam de magnetische verbinding van de Aarde los van de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen in afbeelding) en rond 17:00 uur was de verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon weer een feit (groene stralen op de afbeelding).

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de Zonsverduistering van maandag 14 december 2020.

*De Maansverduistering van maandag 30-12. (processen voor het komende half jaar)

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 14 DECEMBER 2020 OM 19:45 RONDOM DE TOTALE ZONSVERDUISTERING. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-14-december/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

En een extra webinar is ingepland voor 21 december 2020. We starten dan al om 18:45 omdat we dan nog op tijd zijn om de exacte samenstand van de Jupiter-Saturnus te ervaren en vooraf nog energetische kunnen opbouwen. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-21-december-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 9-12
Elektromagnetische update vrijdag 11-12

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 10-12

Plaats een reactie