Elektromagnetische update vrijdag 4-12

Geschreven door: Manuela van der Knaap

21,5 minuten leestijd

Op deze vrijdag begint het allemaal iets milder te worden met de verstoringen van het elektromagnetische spectrum. Er was na middernacht een kleine C-Klasse X-ray zonnevlam en verder in de middag nog wat kleinere B-Klasse zonnevlammen. De intensiteit van de X-ray lichtfrequentie (en ook de hoeveelheid X-ray zonnevlammen) begint eindelijk terug te lopen, maar is nog steeds continu een flinke B-Klasse. De X-ray zonnevlammen met de verhoogde X-ray lichtfrequentie geeft de ascentiesymptomen die bij zonnevlammen horen. (acute overbelasting zenuwstelsel, hartfladderen, huiduitslag, allergische reacties en andere ascentiesymptomen.)

Er was een kosmische stralingsalert die al actief is sinds donderdagavond. Naar mate de periode van kosmische stralingsalert langer wordt, nemen de ascentiesymptomen toe met hun intensiteit. Dus de intensiteit is behoorlijk flink op dit moment. (verfijnde ruis-fluittonen in oren en hoofd en zie regenboogafbeelding onderaan voor symptomen of in de tekst hieronder.)

Ik kom verschillend weergave tegen over de zonnewind, wat vreemd is. Via mijn vaste kanaal wordt aangegeven dat er een flinke verhoogde snelheid van de zonnewind actief was in de avond en nacht en ook nog op vrijdag tot halverwege de ochtend. Via andere kanalen is deze verhoging niet zichtbaar. Beslis maar voor je met wat je ervaren hebt. Als er verhoogde zonnewind snelheid is, dan voel je grove deeltjes door je heen razen, alsof iedere cel wakker wordt en energie krijgt.

Er is een langgerekt gat in de corona van de Zon, maar die staat niet op de Aarde gericht. hooggevoelige mensen voelen en horen de plasma al met soms een oorverdovend grove statische ruis of fluittonen als deze vertrekt vanaf de Zon.

En de Aarde is afgelopen nacht gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). We zijn weer terug naar de normale verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Normaal zouden de symptomen van verdoofde handen en voeten dan voorbij zijn, maar omdat er zoveel zonnevlammen op de Zon zijn, is de magnetische verbinding met de Zon zeer verstoord en daardoor kunnen deze symptomen nog steeds regelmatig actief zijn.

De elektronen zijn nog steeds tegen het niveau van elektronenstorm aan en dus zeer hoog in aantallen in de ionensfeer van de Aarde, maar officieel is er geen elektronenstorm, maar de symptomen zijn met dit niveau zeker wel aan de orde. (krachtige elektrische hoogfrequente energie.) Het magnetisch veld is nog steeds flink verstoord en in Noord-Europa waren de lagere breedtegraden weer extreem verstoord met een zichtbare bron van de verstoring vanuit de lagere breedte graden, wat volgens mij wel eens zou kunnen duiden op de onrust die hoort bij het verdwijnen en verschijnen van magnetische polen net boven Nederland en voor de kust van Denemarken. Maar dat is slechts mijn eigen invulling. Ik geef uitgebreid uitleg over wat er bezig is in het artikel hieronder, onder de afbeelding van het magnetische veld in Noord-Europa.

Het hele artikel met uitleg onder de afbeeldingen en grafieken en uitleg over de ascentiesymptomen staat hieronder online rond 20:45.

Heb het goed…💞

© Manuela van www.inzichten.com

Dit is een weergave van de metingen van de GOES 16 satelliet. Op deze vrijdag begon de X-ray lichtfrequentie te zakken Deze is nog steeds in de B-Klasse en dat is dus nog best wel flink wat licht dat we allemaal weer te verwerken hebben.

Er was net na middernacht rond 00:45 uur Europese tijd (UT+1) was er een net aan C-Klasse X-ray zonnevlammen. De andere X-ray zonnevlammen waren in de middag vanaf ongeveer 13:00 uur. Het waren allemaal B-Klasse X-ray zonnevlammen. Er is weer een nieuwe actieve zonnevlekken de kant van de Aarde op aan het draaien, maar die is niet zo extreem groot en actief als die we de afgelopen weken hebben gehad. Dus de hoeveelheid X-ray zonnevlammen zal waarschijnlijk wel gaan afnemen. Er is een langgerekt gat in de corona van de Zon, maar die staat niet op de Aarde gericht. hooggevoelige mensen voelen en horen de plasma al met soms een oorverdovend grove statische ruis of fluittonen als deze vertrekt vanaf de Zon.

De ascentiesymptomen hiervan samen met de X-ray zonnevlam uitbarstingen zorgt ervoor dat ascentiesymptomen voelbaar zijn, zoals niet kunnen slapen omdat je te helder bent, emotioneel uit evenwicht, overbelast zenuwstelsel en acute allergisch reacties en huiduitslag. (zie voor meer symptomen afbeelding met regenboogkleuren onderaan dit bericht en in het artikel onder de afbeelding met de X-ray grafiek.) Als je goed in je stroom zit, dan kun je de frequentie verhogingen en het licht goed verwerken. Dan kun je ook juist veel inzicht krijgen en verhoogd bewustzijn. Dus als dat zo is voor jou, geniet ervan…

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is vermoedelijk de C-Klasse X-ray zonnevlam die op Aarde gemeten werd net na middernacht. Het was niet een supergrote.
Dit is een weergave van de coronagrafics van de Zon. Er was een zonnevlam op de oostzijde van de Zon die begon al uit te barsten op donderdagavond 3-12. Dit was niet op de Aarde gericht, maar is wel voelbaar als extra X-ray licht dat verwerkt mag worden door ons energielichaam en fysieke lichaam.
Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere kosmische invloeden. De kosmische stralingsalert was actief vanaf donderdagavond 21:00 uur Europese tijd (UT+1) en is op vrijdag nog steeds bezig. De symptomen die horen bij een kosmische stralingsalert worden intenser naar mate ze langer achter elkaar duren, dus dat is op dit moment het geval. Hartfladderen is dat iets wat veel mensen ervaren en natuurlijk zijn er nog meer ascentiesymptomen. De ruis die je hoort van kosmische straling is heel verfijnt en hoogfrequent.

Kosmische straling

De symptomen die horen bij een kosmische stralingsalert worden intenser naar mate ze langer achter elkaar duren, dus dat is op dit moment het geval. Neem dat mee als je onderstaande symptomen leest:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Je kunt statische ruis horen/voelen en deze is hoogfrequenter en minder grof als van plasma die onderweg is naar de Aarde en uit een gat in de corona afkomstig is. Neem de klachten van de ascentiesymptomen wel serieus, het zijn echte klachten en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Die wordt aangegeven als verhoogd al op donderdagavond 19:00 uur. Ik weet niet precies wanneer het begonnen is, want ik mis een stukje data. Toen ik donderdag de update op de website zette, wat het nog niet aan de orde (gegevens tot 18:00 uur Europese tijd (UT+1). De weergave laat zien: verhoogde zonnewind tot 21:00 uur Europese tijd en weer opnieuw tussen 21:30 en 8:00 uur en opnieuw tussen 9:30 en 10:00 uur. Allemaal op het niveau van ongeveer 520 km/sec. Het vreemde is dat andere satelliet metingen en weergave niet deze stijging laten zien. Daar is niets verhoogd. Dus het is voor mij niet helder wat er nu aan de hand geweest is. Dus ik zet de symptomen gewoon hieronder, zodat je ze kunt herkennen als je ze gevoeld hebt. De meest duidelijke symptomen van verhoogde zonnewind zijn grove deeltjes die door je heen razen en iedere cel activeren, dus dat kan best onrustig zijn, vooral in de nacht.
Dit is de weergave van de DSCOVR satelliet van de zonnewind. Deze laat op donderdagavond en vrijdag geen verhoogde zonnewind zien. Wel heel onrustige zonnewind, wat ook heel onrustig en irritant kan zijn.

Verhoogde zonnewind

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Die is alleen op donderdagavond licht verhoogd volgens deze weergave, maar niet noemenswaardig. Volgens andere weergave was er geen verhoging van de zonnewind.
Dit is de weergave van de Zon vanuit de Aarde bezien. De rode pijlen zijn zonnevlekken die ook nog een actieve kern hebben. De andere lichte vlekken zijn ook zonnevlekken, maar die hebben geen actieve kern.

De X-ray lichtfrequenties begint licht te zakken, eindelijk!!! Maar is zeer zeker nog wel erg hoog in de B-Klasse X-ray lichtfrequentie. Dus dat is een hele berg licht om allemaal te verwerken.

Er is een langgerekt gat in de corona van de Zon aan de oostelijke rand van de Zon, dus deze komt steeds meer in de richting van de Aarde te staan iedere dag een beetje meer, de komende 4 dagen. De ascentiesymptomen kunnen grove fluittonen/ruis geven in oren en het hoofd. Hooggevoelige mensen voelen dit al vanaf het moment dat de plasma uit het gat in de corona begint uit te stromen.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Deze video geeft uitleg over de Zon die aan het wakker worden is in de nieuwe zonnecyclus 25. Maar het duurt nog even voordat alles weer op sterkte is, dat duurt nog tot eind 2021 wordt verwacht. https://www.youtube.com/watch?v=GorurHzY_BM
De metingen van het magnetisch veld door de GOES 16 satelliet waren flink verstoord. Het vreemde is dat de lijn van het magnetische veld gemeten door de GOES 16 satelliet een plotseling zeer vlakke meting laat zien van het magnetisch veld. Normaal is er altijd een golf beweging en die lijkt er nu uit te zijn. Dus dat is weer een verandering in de situatie rondom het magnetisch veld.
Het magnetisch veld in Noord-Europa met grondmetingen is op de lagere breedte graden waren ook weer flink verstoord. zie grafieken hieronder). De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op vrijdag 4-12 tussen 6:00 en 7:00 Europese Tijd (UT+1). Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

Dit is een weergave van magnetometingen van het magnetisch veld op grondniveau in Noord-Europa. De verstoring is op deze vrijdag waren weer belachelijk groot. Er is duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.
Dit is een weergave van elektronen in de ionesfeer rond de Aarde gemeten door de GOES 16 satelliet. De hele dag was er geen officiële elektronenstorm, maar het niveau van de elektronen was ernstig hoog en zat tegen het niveau van elektronenstorm. Een elektronenstorm maakt dat de elektrische energie meer voelbaar is, dit kan helderheid en inzicht geven, maar kan ook overbelasting van het zenuwstelsel geven. Elektrische apparaten kunnen kapot gaan of verstoringen laten zien.

Symptomen elektronenstorm

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is een weergave van de magnetische verbinding van de Aarde met de polen van de Zon. We zien een enorm instabiel beeld van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit komt door de grote hoeveelheid actieve zonnevlekken op de Zon. Op donderdagavond rond 22:00 uur kwam de magnetische verbinding van de Aarde los van de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen in afbeelding) en rond 4:00 uur was de verbinding met de negatief geladen zuidpool van de Zon weer een feit (rode stralen op de afbeelding). Normaal zouden de symptomen van verdoofde handen en voeten dan voorbij zijn, maar omdat er zoveel zonnevlammen op de Zon zijn, is de magnetische verbinding met de Zon zeer verstoord en daardoor kunnen deze symptomen nog steeds regelmatig actief zijn. Dus daarom laat ik de symptomen hieronder nog staan, zodat je ze eventueel kan herkennen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (‘normale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.( ‘abnormale’ magnetische verbinding met de Zon, dit zijn de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is in de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal, een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of juist wegvalt tijdens gesprekken. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaard bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook met het aanwezig zijn in het NU.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de Maansverduistering van maandag 30-11. (processen voor het komende half jaar)

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

VOOR GEÏNTERESSEERDE: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op MAANDAG 30 NOVEMBER 2020 OM 19:45 RONDOM DE MAANSVERDUISTERING IN BIJSCHADUW. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-november-2020-2/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .).

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 3-12
Elektromagnetische update zaterdag 5-12

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 4-12

Plaats een reactie