Elektromagnetische update maandag 12-4

Geschreven door: Manuela van der Knaap

2,1 minuten leestijd

Kort overzicht: Een uitzonderlijk diepe elektronen crash, lichtfrequentie begint licht te stijgen, zonnevlam zijkant Zon, milde zonnewind (nacht) en een milde Schumannresonantie activiteit. Lees meer…

Er was een uitzonderlijk diepe elektronen crash in de ochtend tussen 6:30 en 11:00 uur (symptomen: Pijnlijk onderlichaam, heupen, benen, alsof je lood in je schoenen hebt en psychisch kan alles er even heel zwart en zwaar uitzien tijdens een elektronencrash.)

De lichtfrequetie stroom begint weer langzaam te stijgen sinds zondag. Deze is maandag boven in de A-Klasse en dat is nog steeds niet heel hoog, maar begint weer een beetje mee te doen. (symptomen: Hogere lichtfrequentie, makkelijker hoger bewustzijn en contact met hoger Zelf.)

Er was een zonnevlam aan de zijkant van de Zon. Deze begon al op zondagavond rond 22:00 uur en ging ook van zondag op maandagnacht nog door. Deze was niet op de Aarde gericht en had dus geen impact met X-ray niveau. Maar hooggevoelige mensen voelen deze verhoging van de lichtfrequentie in de zonnestelsel wel. (symptomen: Zenuwstelsel overbelasting, hoofdpijn, emotioneel uit evenwicht enz. of juist lekker in de flow van hoger bewustzijn komen.)

De zonnewind die verwacht werd op zondag, kwam op zondagavond en was nog in de nacht actief tussen 22:00 en 5:30. Het was een zeer milde stijging van de zonnewind dichtheid, bijna niet noemenswaardig. Het hoogste punt was rond 4:45 uur met 16 p/cm3. (symptomen: zonnewind zijn grove deeltjes die je hoort en voelt razen door je heen. Dit kan moeheid en een kort lontje veroorzaken enz.)

De Schumannresonantie is de afgelopen dagen steeds in korte full spectrum pieken actief. Zaterdag en zondag rond dezelfde tijd namelijk 11:30 met een lage intensiteit (zaterdag 10-4: A1=amplitude 28 en zondag 11-4 A1=amplitude 25) Maandag was er rond 16:00 uur was gedeeltelijk (niet full spectrum) dus alleen de lagere frequenties werden in beweging gezet in ons lichaam. (A1=amplitude 32). Is allemaal niet heel intens maar mild en of je de SR ervaart of niet hangt af of er nog meer verstoringen zijn, waardoor de SR activiteit dan als extra activiteit er boven op heel heftig kan voelen. In de middag waren er geen andere activiteiten, dus waarschijnlijk heb je deze niet zo gevoeld. (Symptomen: mogelijk allerlei symptomen, zoals misselijkheid, hoofdpijn, kort lontje en nog veel meer. Lees in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onder het artikel meer over de algemene symptomen.

Ik weet nog niet of ik tijd heb om de grafieken te plaatsen, maar dit is het korte verslag.

Heb het goed… 💞
© Manuela van www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 10-4 &vooruitzicht week
Elektromagnetische update dinsdag 13-4 & woensdag 14-4

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 12-4

Één gedachte

  1. Hannah van der Horst woensdag 14 april 2021 om 09:19- Beantwoorden

    Dankjewel Manuela, heel fijn die updates! Ook kort en zonder grafieken, heel waardevol 💫

Plaats een reactie