Herrijzen als een Phoenix

Nieuwe Maan in Maagd van 7 september 2021

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,6 minuten leestijd

Deze nieuwe Maan van dinsdag 7 september 2021 is een belangrijk moment in het vinden van nieuwe oplossingen voor de maximale verdeeldheid die er nu is. Dit korte artikel geeft je inzicht in de nieuwe niveaus die ons worden aangereikt om nieuwe sociale verbindingen te vinden en met elkaar één krachtige stem te laten klinken. Zo ook op het niveau van verdeeldheid in gezinnen, families en vriendschappen. Ik wens je veel leesplezier…

Verbroedering

Een nieuwe Maan zet de energie neer voor de komende maand tot de volgende nieuwe Maan (6-10). Deze nieuwe Maan vraagt om vereniging, om samen te komen en de krachten te bundelen, kennis en informatie uit te wisselen en samen te brengen. Zoals het samenkomen van 67 organisaties, die a.s. zondag 5 september 2021 samen gaan demonstreren onder de invloed van deze nieuwe Maan. (Actie journaal: https://www.youtube.com/watch?v=ouHvRQgLoMo ) En wereldwijd is deze zelfde beweging gaande. Dit en andere soortgelijke initiatieven zal nieuwe inzichten en informatie vrijmaken die bevrijdend zullen werken voor het geheel (het collectief bewuste, maar ook het onderbewuste). Deze kennis, informatie en inzichten verbroederen en overstijgen de versplintering van alle verschillen. Het is nog niet helder te krijgen hoe, maar er is iets nieuws aan het ontstaan. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in het 11de huis in Tweelingen. Uranus in Stier in het 11de huis driehoek nieuwe Maan in Maagd 3de huis.)

Hernieuwde verbindingen

Vanuit vrijheid en een blije speelse goede sfeer, komt de boodschap het beste over en zo wordt in het collectief (bewust en  onbewust) de eenheid hersteld. De afgelopen 1,5 jaar is verdeeldheid tussen mensen enorm toegenomen en zelfs doorgedrongen tot in kern van gezinnen, families en ook in vriendschappen. Deze nieuwe Maan heeft de potentie om sociale verbinding en eenheid te herstellen en nieuwe niveaus van communicatie op gang te brengen. Er is een gezamenlijk doel, dat alle visies samen brengt en alle versnippering kan overstijgen. Liefde, vriendschap en respect zijn de sleutels hierin. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in het 11de huis in Tweelingen. Uranus in Stier in het 11de huis driehoek nieuwe Maan in Maagd 3de huis. Zwarte Zon in het 12de huis in Kreeft. Venus in Weegschaal in het 4de huis vierkant Pluto in Steenbok in het 6de huis en Venus driehoek Jupiter in Waterman.)

Overlevingsmechanisme

Als er ego-belangen spelen, dan kan de eenheid niet ontstaan. Dan is er een belang of beloning om de verdeeldheid, haat en woede te houden zoals die is. Dus als velen per se de versnipperde eigen visie vast willen houden en tot uitdrukking willen brengen, dan overheerst de verdeeldheid met woede en projectie en de wil om de ander te veroordelen en te moeten veranderen. Als je jouw eigen waarheid bij jezelf kan houden en die niet aan een ander opdringt, dan kom je los van het gevecht en de polarisatie. Dan kan alles naast elkaar bestaan en deze doorgang moet en kan nu echt gevonden worden. De nieuwe Maan laat zien dat het mogelijk is en er stroomt een extra krachtige energiestroom om dat nu te bewerkstelligen. (Noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Maan in het 11de huis oppositie Priapus in Boogschutter in het 5de huis. Zwarte Zon in Kreeft in het 12de huis oppositie Diamant in Steenbok in het 6de huis. Nieuwe Maan in Maagd oppositie Neptunus in Vissen in het 9de huis. Meesterschap van Cheiron in het 10de huis in Ram.)

De Phoenix herrijst uit het as

Een dag na deze nieuwe Maan (8-9-2021) gaat de stroom van de Bron-energie weer naar Stier en dus komt het overlevingsmechanisme weer in Schorpioen. Dat betekent waarschijnlijk een startschot voor manipulatie en propaganda, die weer zal toenemen. Deze periode is een soort herhaling van het afgelopen jaar en duurt gelukkig maar kort tot 22 oktober 2021. Maar we zijn wijzer geworden en doortastender. Vertrouwen, liefde en verbroedering, die het afgelopen jaar al werden getoond als reactie op de manipulatie- en propaganda-machine, zal als een Phoenix uit het as superkrachtig herrijzen. (Vanaf 8-9-2021 gaat de gecorrigeerde zwarte Maan naar Stier en staat de niet gecorrigeerde zwarte Maan nog steeds in Tweelingen met de noordelijke Maansknoop erbij voor een ruime maand tot 22-10-2021. )

Overstijgen van het oude

Het is dus van groot belang en helemaal in de stroom voor de komende maand, dat we een gezamenlijke stem vinden, met een vibe die de essentie van alle losse meningen samenbrengt. Dan kan er heel praktisch ook iets veranderen en is de autonomie voelbaar en concreet te maken in het dagelijks leven. Deze nieuwe groepsverbindingen of als je het breder bekijkt nieuwe verbindingen tussen allemaal losse visies en versnippering, worden gevonden op een nieuw niveau. De oplossing ligt nooit op hetzelfde niveau, maar op een niveau dat het oude overstijgt. En deze horoscoop van de nieuwe Maan laat zien dat dit moment gekomen is. (Zwarte Zon in Kreeft in het 12de huis oppositie Diamant in Steenbok in het 6de huis. Nieuwe Maan in Maagd oppositie Neptunus in Vissen in het 9de huis.)

Liefde en verbroedering

Liefde en verbroedering zal de overwinning brengen. Het MOET en het KAN nu. De energiestroom van heelheid van de Bron is voor dit proces heel krachtig aanwezig deze maand. Liefde, vriendschap en respect zijn de sleutels hierin. Een inspirerend lied erg actueel voor deze nieuwe Maan: https://youtu.be/S6FN0EmK87c (Venus in Weegschaal in het 4de huis vierkant Pluto in Steenbok in het 6de huis en Venus driehoek Jupiter in Waterman.)

Ik wens je een hele fijne maand met veel wijsheid en groei. Het artikel dat ik heb geschreven voor de volle Maan van 22 augustus is misschien een aanrader om te lezen, zodat je overzicht kan krijgen van het grotere plaatje van wat er nu gaande is in de wereld, met overzicht, uitleg en overeenkomsten in tijdperken (Watermantijdperk) en met de Tweede Wereldoorlog, waar dit naartoe aan het bewegen is en wat de tijdspanne is waarin dit alles zich ontvouwen zal.

Flashmob ‘Danser Encore’ : Jij en Ik samen zijn wij niet te stoppen: https://youtu.be/2cinSLWfXB4 

Heb het goed… <3

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

<3

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op dinsdag 7 september 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-7-september-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Er is nog 1 plaatsje beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 19 september van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-sept-2021/

Er zijn nog wat plekjes vrij voor de kristalmiddag van woensdag 29 september 2021 tussen 12:00 en 18:00 uur. Tijdens deze middag wordt je begeleidt door de energie van het kristalnetwerk om de juiste mineralen uit te zoeken die op dat moment het meest optimaal zijn voor het proces waar je doorheen gaat. Het korte consult geeft je inzicht in het proces. Meestal het proces verbonden met de Wezensessentie en wordt de weg naar het openen van die essentie helder. Je bent van harte welkom. Lees meer of koop een ticket: https://inzichten.com/events/kristaldagmiddag-op-woensdag-29-september-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetisch update donderdag 2-9
Elektromagnetische update zondag 5-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Herrijzen als een Phoenix

Plaats een reactie