Vleugels van verbonden inspiratie

Volle Maan in Ram 20 oktober 2021

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,6 minuten leestijd

In dit beknopte artikel over de volle Maan in Ram lees je over het gevecht en de heling van het ego en het lichaam en het controlemechanisme van het verstand rond deze volle Maan en hoe dit de doorgang geeft om te gaan bouwen aan het nieuwe, dat nu een vlucht zal gaan nemen. Ook het overlevingsmechanisme staat in dit artikel beschreven en de beweging in het collectief. Ik wens je veel leesplezier…

Dit is een beknopt artikel over de volle Maan in Ram van woensdag 20 oktober 2021. Deze volle Maan is de laatste waar de instroom van Bronenergie in Stier staat en het overlevingsmechanisme dus in Schorpioen. 2 dagen na deze volle Maan, op 22 oktober 2021, gaat de instroom van Bronenergie helemaal naar Tweelingen tot uiterlijk 5 juni 2022. Vanaf oktober 2020 heeft het overlevingsmechanisme in Schorpioen flink huisgehouden met diepe angsten die zijn losgelaten op de mensheid. Inmiddels heeft iedereen in de spiegel gekeken en met deze diepe angsten het zijne gedaan: de angst onder ogen gezien, waar mogelijk geheeld of niet of er hard voor weggerend, en een grote groep is de prik gaan halen.

Strijden?

Het lijkt erop dat we in een nieuwe fase zijn gekomen van het hele transformatieproces naar een nieuwe wereld. Door de diepe heling van innerlijke angst van het afgelopen jaar, zijn velen gaan doorzien in wat voor wereld wij leven en dan kun je niet meer NIET zien wat er is en ga je steeds dieper de fuik zien van de ‘Big Corporate Monopoly’ van de 1% die alles bezit en aanstuurt. Strijden tegen dit overwicht is niet heilzaam, omdat deze strijd gevoerd moet worden via de regels van deze Big Tech companies vanuit de dualiteit van de Matrix en met deze strijd help je deze groep nog dieper in het zadel. De basisregels van het oude systeem van de Matrix zijn en worden gevoed door: ‘Geld, Macht en laagfrequente Seksualiteit.’ (Gecorrigeerde Priapus in Schorpioen in het 9de huis conjunct zuidelijke Maansknoop en Priapus conjunct Venus en MC in Boogschutter.)

Docu van Tim Gielen, die heel kort en helder met feiten laat zien hoe het monopoly eruit ziet: https://rumble.com/vn7lf5-monopoly-who-owns-the-world-must-see.html

Globalisme

Waarschijnlijk gaan we vanuit het overlevingsmechanisme vanaf nu tot 5 juni 2022, een herhaling zien in de media en de visies van de grootste groep mensen, van wat we tot nu toe al hadden laten ontstaan, namelijk globalisme, groter, nog groter, mega-groot en het dienen en voeden van een groter globalistisch doel. En als je hieraan voldoet, dan is er voor jou vrijheid en een ongelimiteerd sociaal leven. Voor de groep die deze route niet kan of wil volgen zullen er andere wegen naar de vrijheid openen, als je de stroom van de Bron kan vinden en door het proces van het helen van je karmische wond gaat. Ik beschrijf deze processen hieronder. (Gecorrigeerde Priapus in Schorpioen in het 9de huis conjunct zuidelijke Maansknoop en Priapus conjunct Venus en MC in Boogschutter. Jupiter is Heer en staat op de Ascendant in Waterman.)

Van onmacht naar kracht

De huidige karmische wond van Cheiron in Ram, brengt je in contact met zelfafwijzing en een diep gevoel van machteloosheid over dat jij klem zit en niet kan ontsnappen of een passend antwoord kan vinden op alles wat er nu op je afkomt of hoe je verder moet. Je hebt misschien het gevoel dat het helemaal geen zin heeft om te gaan staan voor jezelf, voor jezelf op te komen of überhaupt in beweging te komen. Het ego kan zich gebroken voelen en kan ook geen oplossingen bedenken. Vooral in de nacht kan het verstand rond deze volle Maan maar blijven ratelen en geobsedeerd zoeken naar oplossingen en een manier om controle te krijgen op de situatie. Dan kan jouw hoofd het laatste dat je heb gedaan voordat je ging slapen, de hele nacht blijven herhalen in een soort loep van obsessie en kom je niet in een diepere slaap. De Bronenergie die ons wordt aangeboden kan je er doorheen leiden en je komt dan bij de essentie van de informatie en een diep gevoel van joy, vreugde en speelsheid. Rond deze volle Maan is dit dus aan de orde, maar kan regelmatig opnieuw optreden met de Bronenergie in Tweelingen tot 5 juni 2022. (Cheiron in Ram in het 1ste huis oppositie Mercurius in het 7de huis. Zwarte Maan in Tweelingen helemaal in Tweelingen vanaf 22-10-2021 tot 5 juni 2022. Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier 30ste graad conjunct noordelijke Maansknoop in het 3de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 3de huis. Pluto in Steenbok 12de huis driehoek gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 3de huis.)

Helen oude karmische trauma’s

De obsessie van het ego en het niet kunnen vinden van de doorgang naar het nieuwe kan je zelfs lichamelijk ziek maken. Het kan gaan om diepe oude, nog niet opgeloste karmische trauma’s.  Het Meester worden van deze wond geeft inzicht waar en hoe te ‘strijden’ of juist niet te strijden voor jezelf en de jouwen. Als je eerst door deze machteloosheid of boosheid in jezelf heen beweegt, dan opent een frisse actieve kracht, die in actie komt en dit opent er een nieuw pad voor jou. Lukt dit niet, dan kunnen mijn webinars misschien hierin ondersteunen om er doorheen te gaan. Dit nieuwe pad vanuit die frisse wakkere kracht, is niet vooraf uitgestippeld, maar ontvouwt zich in het moment, doordat je de kracht en het geloof in jezelf kan ervaren en daardoor dus andere situaties aantrekt die jou er doorheen leiden. De heling van deze wond kan ook via het lichaam gaan, met lichamelijke klachten of ziek zijn, waarna je weer opnieuw geboren wordt in een nieuwe ruimte van jouw bestaan. (Cheiron in Ram in het 1ste huis. Oppositie Mercurius in Weegschaal in het 7de huis. Mercurius is Heer van de zwarte Maan en noordelijke Maansknoop in het 3de huis. Zwarte Zon in het 5de huis oppositie Diamant in het 11 de huis in Steenbok.)

Vreugde en liefde

De oplossing die de kosmische horoscoop ons laat zien, heb ik al eerder beschreven en klinkt misschien als herhaling, maar op dit moment is een grote groep wakkere mensen naar nieuw besef en nieuwe oplossingen toe gegroeid en zijn meer mensen dan ooit eraan toe om een nieuwe aanpak te omarmen en ook te leven. In onze huidige wereld hebben we toegestaan om alles uit handen te geven aan een kleine groep superrijken (1% van de wereldbevolking). Dit is een massale en globale beweging die is uitgegroeid tot een onnatuurlijk systeem van ongelijkwaardigheid. De kosmische horoscoop laat ons zien hoe we los kunnen komen van deze globale beweging en dat is door lokaal en decentraal te gaan handelen en in contact te komen met elkaar. Maar de diepere drijfveer is het bouwen aan het nieuwe en weer echt contact te maken met elkaar. Dat brengt diepe vreugde en liefde en een nieuwe waarachtige verbonden visie. Dit geeft vleugels aan het nieuwe en zo kan inspiratie ook ongelimiteerd stromen, waardoor het nieuwe een extra grote vlucht zal gaan nemen de komende tijd. (Gecorrigeerde zwarte Maan in de 30ste graad van Stier) (Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier 30ste graad conjunct noordelijke Maansknoop in het 3de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 3de huis. Pluto in Steenbok 12de huis driehoek gecorrigeerde zwarte Maan in Stier in het 3de huis.)

Bouwen aan het nieuwe, gedragen door de Bron

En, niet helemaal onbelangrijk, dit proces wordt gedragen door de Bron en heeft dus een vleugje magie en een stroom die je draagt en beweegt zonder moeite. Dan is er in de diepte van jezelf ook een gevoel van vertrouwen. Overal ontstaan initiatieven waar men lokaal in samenwerking met professionals eigen voedsel kweekt en oogst. Ook zijn er bijvoorbeeld verschillende alternatieve (thuis)zorgsystemen opgezet. Overal zijn deze pareltjes aan het ontstaan, meestal vooral gedragen door vrijwilligers. Dus ga op zoek bij jou in de buurt, naar die lokale boer of vereniging die vanuit het hart iets neerzet wat los staat van het bestaande systeem en tegelijkertijd de gezondheid stimuleert. Deze volle Maan geeft nog een krachtige impuls voor het bouwen aan het nieuwe met heel veel plezier en met elkaar in een positieve flow. (Gecorrigeerde zwarte Maan in de 30ste graad van Stier) (Gecorrigeerde zwarte Maan in Stier 30ste graad conjunct noordelijke Maansknoop in het 3de huis conjunct zwarte Maan in Tweelingen in het 3de huis. Oppositie gecorrigeerde Priapus in Schorpioen in het 9de huis conjunct zuidelijke Maansknoop en Priapus conjunct Venus en MC in Boogschutter. Zon conjunct Mars in Weegschaal in het 8ste huis.)

Heb het goed… <3

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is op woensdag 20 oktober 2021 om 19:45. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-20-oktober-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

SPECIAAL WEBINAR WORTEL AMETHIST op donderdag 11 oktober 2021 om 19:45. Dit is een webinar waarin de nieuwe energie van het eenheidsbewustzijn sterk wordt ervaren en ook geïntegreerd. Is een super ervaring voor de meeste deelnemers van eenheid, thuiskomen en Bronenergie ervaren en integreren. Lees meer: https://inzichten.com/events/speciale-actuele-online-activatie-meditatie-donderdag-11-november-2021-wortel-amethist/

Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de Mineralenworkshop van 23 oktober 2021 van 9:45 tot 18:00 uur. (Deze workshop lijkt op de andere workshop ‘ontdek je Wezensessentie met mineralen, maar is meer toe gepitst op de werking van mineralen.) We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Tijdens deze workshop leer je veel over de Wezentjes van de mineralen en hun oer-oorsprong en hoe specifiek jij met ze werkt. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/mineralen-workshop-okt-2021/

Er zijn nog een paar plekjes beschikbaar voor de workshop ‘Ontdek je Wezensessentie met mineralen’ van zondag 7 november 2021 van 9:45 tot 18:00 uur. We gaan spelen en werken met mineralen en je krijgt begeleiding in hoe je dit kunt voelen, maar ook waarnemen bij de ander. Vanuit het Watermanprincipe en een basis van onvoorwaardelijkheid en veiligheid gaan we elkaar bewust maken van wat er gebeurt. Ieder vanuit de eigen invalshoek en specialisme waarbij steeds wordt helder gemaakt wanneer jouw overlevingsmechanisme aan het woord of zichtbaar is en wanneer je Wezenskern zich laat ervaren. Kortom het is een grote ontdekkingstocht van bewust worden van wie je nu eigenlijk in Wezen bent. (Godsvonk) Je krijgt meer inzicht in wat jouw Goddelijke Kernkwaliteit praktisch is. Voor meer informatie: https://inzichten.com/events/ontdek-jouw-persoonlijke-wezenskwaliteit-met-mineralen-nov-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 14-10 & vooruitzicht
Elektromagnetische update 18-10

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Vleugels van verbonden inspiratie

Plaats een reactie