Elektromagnetische update vrijdag 8-7 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10,1 minuten leestijd

Verstoringen: Pittige zonnestorm door een grote scheur in de beschermende magnetosfeer van de aarde en pittig hoge X-ray pieken in de ochtend. Er was door de scheur ook een heftige reactie van het magnetisch veld van de aarde. En er is nog steeds een wisseling van magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC). In dit artikel vind je ook vooruitzichten voor zonnevlammen en gaten in de corona voor de komende week

Het is een zeer interessant artikel geworden met een paar interessante weetjes erbij. Lees meer hieronder, ook over de mogelijke symptomen:

Voor inzichten in de processen tot de volgende nieuwe Maan van 28 juli 2022 is dit artikel actueel: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

Heb het goed… 💞
©Manuela van inzichten.com

❤️

ZONNESTORM EN SCHEUR

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. (Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.)

De zonnewind dichtheid liep nog wel op vrijdagochtend met het hoogste moment rond 9:15 uur met ongeveer 37 p/cm3. Maar dit is niet in verhouding tot hoe de beschermende magnetosfeer reageerde met een zonnestorm )kp-5 rode balken). De metingen in Boulder USA lieten tussen 23:00 en 8:00 uur zonnestorm zien (Kp-5 rode balken), maar de metingen in Europa gemaakt in Potsdam Duitsland (voor ons in Nederland en België) waren veel milder, namelijk: tussen 23:00 en 2:00 uur een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) en tussen 2:00 en 8:00 uur een zonnestorm (kp-5 rode balken). Na 8:00 uur was het voorbij met de zonnestorm.

Er was een scheur in de beschermende magnetosfeer van de aarde waardoor het allemaal zo intens was. Deze scheur was extreem lang open. Lees hier meer over hieronder. Door deze scheur was er ook een heftige reactie van het magetisch veld.

(Symptomen zonnestorm lees als pittig: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Potsdam Duitsland en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.

Afb: Dit is de weergave van de kp-index gemeten in Boulder U.S.A. en dit geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. De gele balken zijn bijna zonnestormen, de rode balken zijn een volle zonnestorm. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek. Dus voor Europa en bij ons was het opnieuw weer anders en milder, dan de wereldwijde metingen.

Afb: Dit is informatie van de website Spaceweather.com Er was een scheur in de beschermende magnetosfeer van de aarde waardoor het allemaal zo intens was. Deze scheur was extreem lang open namelijk tussen donderdag 7-7 12:00 uur en vrijdag 8-7 6:00 uur. Tijdens zo’n scheur kunnen kosmische invloeden binnenkomen in onze atmosfeer en reageert de aarde ook heftig hierop met zonnestorm. Er was weinig reactie met aardbevingen, want dat is wat er meestal gebeurd als er zo’n scheur ontstaat, dan reageert de aarde met aardbevingen.

MAGNETISCH VELD AARDE

Afb: Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16 (rood), En nu ook een nieuw satelliet GOES 17 (blauw) van het magnetisch veld van de Aarde. (symptomen: onrust, wisselend goed geaarde (warme voeten) en niet goed geaard (koude voeten).) Tussen de pijlen was de scheur in de beschermende magnetosfeer van de aarde open en daar zie je duidelijk dat de reactie van het magnetisch veld van de aarde.

❤️

ZEER HOGE X-RAY PIEKEN

Afb: Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijlen voor de hoge X-ray pieken en de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid eruit gefilterd. De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. De X-ray pieken waren extreem hoog ook weer op vrijdag 8-7. (zie rode pijl voor de X-ray pieken in de grafiek. Voor onze tijd tel 2 uur op bij de tijd in de grafiek.) Waar het rode kruisje staat, laat de loep zien waar er een periode was dat de scheur in de beschermende magnetosfeer open was.

Er waren op vrijdag 8-7 weer opnieuw zeer hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 1:00 uur (tot 105 p/cm³). Dit zijn extreem hoge X-ray pieken. (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

GATEN CORONA ZON & VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de gaten die in de corona van de Zon aanwezig zijn. (zie rode puntjes). Die boven aan is normaal, want dat is het gat bij de polen. Dat deze aan de onderkant van de Zon niet zichtbaar is komt waarschijnlijk door een zeer actieve zonnevlam aan de achterkant van de Zon of een onbalans.

Het hele grote gat in de corona van de Zon die de afgelopen week op de aarde gericht stond is plotseling verdwenen. Gat nr. 98 die je ziet op de afbeelding staat nog op de aarde gericht. De komende 3 dagen zullen de twee gaten nr 98 en 99 op de aarde gericht staan, maar kunnen ook ineens verdwijnen. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Datzelfde hoor je ook wanneer er verhoogde zonnewind of zonnestorm is.

❤️

VOORUITZICHTEN ZONNEVLAMMEN KOMENDE WEEK

Afb: Dit is een beeld dat vanaf de zijkant (voor-/zijkant, niet helemaal zijkant) van de Zon. Hierdoor kunnen we kort van te voren zien welke zonnevlammen aan onze kant van de Zon zichtbaar gaan worden.

Er komt een flink zonnevlam aan. Die zien we link op de afbeelding hierboven. Dus waarschijnlijk vanaf vrijdagavond/zaterdag 9-7 kunnen we meer zonneactiviteit verwachten met mogelijk zonnevlammen voor de hele komende week waarschijnlijk, wanneer de zonnevlam op de Zon verschuift door het draaien van de Zon. De komende dagen zal helder worden of dit erg hoge zonnevlammen zullen zijn of dat het meevalt. Maar in iedergeval gaat de totale lichtfrequentie weer verder omhoog.

(Symptomen zonnevlammen: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: dit is een weergave van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Dit is de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon.

De Aarde is weer gewisseld van magnetische verbinding met de polen van de Zon (HCC). Vanaf dinsdag 5-7 rond 10:00 uur zijn we voor de komende (ongeveer) 3 weken magnetisch verbonden met een ongewone magnetische verbinding tussen de polen van de aarde en de positief geladen noordpool van de Zon (groene stralen).

(Mogelijke symptomen: Verdoofde handen en voeten en moeilijker kunnen aarden. De aarding voelt vreemd.)

Heb het goed…💞
© Manuela van https: inzichten.com

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.)

❤️

WEBINAR: Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en is de volle SuperMaan van woensdag 13 juli 2022 . Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-13-juli-2022/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda  .)

https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-supermaan-13-juli-2022/

❤️

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

Voor de innerlijke processen die nu spelen en door de elektromagnetische verstoringen extra goed voelbaar zijn: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit is het artikel bomvol met video’s en uitleg over de Totale Eclips van zaterdag 4 december 2021 & de jaarhoroscoop voor 2022: https://inzichten.com/de-magische-overwinning-van-het-hart/

Dit is het artikel over de bijna totale Maansverduistering van 21 november 2021 over het innerlijke proces van 2022: https://inzichten.com/een-hele-grote-sprong-voor-de-mensheid/

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 7-7
'Leven van je authentieke Zelf'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 8-7 & vooruitzichten

Plaats een reactie