Elektromagnetische update zaterdag 26-11 & VOORUITZICHTEN

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14,4 minuten leestijd

Kort de verstoringen: Elektronencrash, verhoogde zonnewind loopt nog steeds op tegen zonnestorm aan, kleine gaten corona van de Zon aarde gericht, nog steeds andere magnetische verbinding aarde met de Zon (HCC) en zeer milde korte Schumannresonantie activiteit. De alinea’s hieronder staat ook de situatie van de afgelopen week kort uitgelegd. Lees meer…

De zonnewind dichtheid is vanaf donderdag verhoogd en was donderdagavond echt flink pittig. De zonnewind snelheid loopt meestal later op en dat was ook nu het geval. Deze liep heel langzaam steeds wat verder op en is nu op zaterdagavond toch wel goed voelbaar en verhoogd naar rond 625 km/sec. rond 18:00 uur tijdens de hoogste piek. De verwachting is dat net zoals de afgelopen nachten de beschermende magnetosfeer van de aarde zal reageren met een situatie tegen zonnestorm aan (kp-4), dus niet heel extreem, maar wel verhoogd.

Verder zijn de elektronencrashes de afgelopen week erg pittig. Dit betekent dat situaties soms veel zwaarder kunnen aanvoelen en het kan voelen alsof je lood in je schoenen hebt en het onderlichaam pijnlijk is. Het grote voordeel van deze elektronencrashes is dat we energetisch geconfronteerd worden met diepe, soms donkere lagen van onszelf en daardoor kan daar ook licht en heling gebracht worden en bevrijd je jezelf hiervan. Maar het was dus geen lichte week en we konden echt aan de bak voor het innerlijk werk.

De Zon is zeer rustig met alleen maar kleine B-Klasse zonnevlammen en de verwachtingen zijn dat dit de komende dagen zo zal blijven. Er staan wel een paar kleine gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht (Symptomen: Hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

En er is vanaf zondag 20-11 een cyclische wisseling van de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon (HCC), waarschijnlijk nog ongeveer een week. (symptomen: slapende/tintelende handen en voeten en aarding voelt vreemd en is moeilijker te maken.)

Lees over dit alles in het artikel hieronder, met uitleg onder de grafieken en afbeeldingen en daaronder de mogelijke symptomen.

Het artikel over de huidige innerlijke processen van nieuwe Maan in Boogschutter:: https://inzichten.com/magische-transformatie-jouw-tribe/

Lees meer over de innerlijke processen voor de totale Maansverduistering en 2023 DEEL 2 : https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-deel-2-transitie-naar-goddelijke-basis-van-het-leven/

Dit artikel gaat over de maatschappelijke processen en de grote transities voor 2023 DEEL 1: https://inzichten.com/jaarhoroscoop-2023-transitie-naar-de-nieuwe-basis-van-het-leven/

Of kijk de video waar ik uitleg geef over deze processen die zich aan het ontvouwen zijn: Mijn laatste YouTube video. Verandering op komst voor het komende half jaar. Zet angst om in kracht. https://www.youtube.com/watch?v=g5-e1RzwhBE

Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

❤️

1. SITUATIE RONDOM DE ZONNEWIND (gemiddeld, tegen zonnestorm aan) & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit is de Hp-30 index gemeten in Potsdam Duitsland per half uur en is de meest accurate meting voor ons in Nederland en België per half uur. Deze grafiek geeft kleinere verstoringen ook weer en daardoor is deze weergave veel betrouwbaarder. De grafiek laat reactie zien van de beschermende magnetosfeer op de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Gele balken zijn een bijna zonnestormen Kp-4 (zie links het cijfer in de grafiek), de Kp-5 zijn een volle zonnestorm. Boven de 5 (Kp/Hp-30) is echt een hele heftige zonnestorm (dit wordt aangegeven door de rode puntjes in de gele balken). Rode puntjes en strepen (als die er staan) bij de groene balken die nauwelijks boven de 0 lijn uitkomen, die geven in de grafiek de momenten kosmische stralingsalert weer. Voor onze tijd tel 1 uur op bij de tijd in de grafiek.

Vanaf donderdag 24-11 zijn er vooral in de avond en nacht periode met verhoogde zonnewind tegen zonnestorm aan (kp-4 gele balken). Dit is niet superhoog, maar zeker wel voelbaar als verstoring. Verder was er donderdagnacht tussen 2:00 en 3:00 uur een heftige trillingsverhoging die ik niet terug kan vinden als extra verhoging rond die tijd in de grafieken. Voor de zaterdag of zondagnacht wordt opnieuw een milde reactie verwacht van de beschermende magnetosfeer van de aarde met een kp-3.5-4 gele balken), zie grafiek hieronder.

(Symptomen zonnewind verhoogd en extra actief in de nacht : Lees tijdens een zonnestorm (hp-5) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.)

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind snelheid weergeeft. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is geel dus mild verhoogd. De zonnewind snelheid is de hele dag rond de 500 km/sec. met best wel wat piekerige verstoring en dus is de zonnewind extra onrustig en zo voelt het dan ook voor ons. Rond 12:00 uur ging het iets omhoog naar 540 km/sec. en rond 15:00 uur opnieuw een verhoging naar 580 km/sec en om 17:00 uur was de hoogste piek van 620 km/sec. En dat was dan ook de hoogste piek die echt wel voelbaar wordt als een flinke verstoring. Rond 18:00 uur zakte dat zonnewind weer wat terug.

Afb: Dit is een grafiek die de verhoogde zonnewind dichtheid weergeeft van LET OP!!! donderdag 24-11. DUS NIET VAN ZATERDAG). Deze laat de heftige hoge verstoring zien van donderdagavond. Hoe roder de verstoring hoe heftiger die is. Deze is oranje met een puntje rood in de avond, dus pittig van intensiteit.

VERWACHTING ZONNESTORMEN?

Afb: Dit zijn de korte termijn vooruitzichten. De vormgeving van de grafieken is veranderd. Er worden geen rode balken meer gegeven bij de Kp-index, alleen geel. Misschien pas rood bij kp-7 of zo, maar dat is nu niet zichtbaar. Volgens het vooruitzicht kunnen we opnieuw zaterdag op zondagnacht weer een lichte verhoging verwachten van de zonnewind met een kp-4. Dat is een zeer milde verhoging tegen zonnestorm aan. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek om onze tijd te zien.

(Symptomen zonnestorm (milde situatie tegen zonnestorm aan): Lees tijdens een zonnestorm dat is een kp-5 (zie links op de afbeelding de cijfers) als pittig en tijdens een bijna zonnestorm is een kp-4 (zie links in de grafiek de cijfers) als gemiddeld: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Omdat de verwachtte situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden. De hoge frequenties kunnen je ook optillen met een bliss ervaring.)

❤️

2. DE VERSTORING VAN DE ELEKTRONEN (zwaar) &VOORUITZICHT

Afb: Dit is de weergave van de elektronen die gemeten zijn in de ionensfeer rond de aarde door de GOES satelliet. Er was in de nacht en ochtend een elektronencrash. Dit was rond vrijdagavond 25-11 tussen 21:00 en 23:00 uur. En tussen 4:00 en 12:00 uur. Tel 1 uur op bij de tijden in de grafiek voor onze tijd.

(Symptomen voor een elektronencrash: Het gevoel hebben dat je lood in je schoenen hebt, pijnlijk onderlichaam (heupen, benen, voeten) en te diep geaarde zijn. Je kan tijdens een elektronencrash situaties te zwaar zien of benaderen. Je bent dan als het ware aan het zwartkijken. Dus neem negatieve en depressieve gevoelens met een korreltje zout tijdens deze periode.)

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de elektronen in de ionensfeer voor de komende dagen. Het vooruitzicht laat zien dat dit de komende dagen de elektronencrashes voorbij zijn en we richting meer normale waarden gaan.

❤️

3. ACTIVITEITEN OP DE ZON (MILD) & VOORUITZICHTEN

Afb: Deze afbeelding is van de Zon van zaterdag 26-11 en laat de gaten in de corona van de Zon zien. Er staan een paar kleine gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Verder zijn alle zonnevlekken zeer rustig en produceren alleen kleinere B-Klasse zonnevlammen. Ook voor de komende dagen ziet het er rustig uit. (zie groene afbeelding va de Zon hieronder.)

(Symptomen gat in de corona van de Zon: ER STAAN EEN PAAR KLEINERE GATEN IN DE CORONA VAN DE ZON OP DE AARDE GERICHT. De plasma die richting de aarde beweegt kunnen door hooggevoelige mensen gevoeld worden als hoge fluittonen of ruis in de oren en het hoofd. Als er verhoogde zonnewind is, dan is dit ook aan de orde.)

Afb: Dit is de weergave van Zon vanaf satelliet Stereo A, waardoor we zien wat er aan de zijkant van de Zon aankomt en dus wat we kunnen verwachten met de zonnevlekken de komende dagen. De situatie is er rustig voor de komende dagen.

❤️

4. SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (zeer mild)

Afb: Dit is een weergave van de Schumannresonantie (SR) activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur.

Er was een kleine en korte verstoring van de SR rond 22:00 uur met een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit met een lage intensiteit van ongeveer 21 amplitude. Milde verstoring dus.

(Symptomen lees als intens): opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De Schumannresonantie (SR) is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er bijna niet rond de tijd van de SR activiteit alleen met elektronenstorm en ook kosmische stralingsalerts. Deze verstoring van de SR dus niet goed voelbaar doordat, omdat er niet veel anderen verstoringen waren. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was kort en gedeeltelijk en bracht dus alleen de lagere frequenties in ons in trilling. )

Afb: Dit is een weergave van de intensiteit van de Schumannresonantie activiteit, gemeten in Rusland Minsk onze tijd minus 6 uur. Er was een kleine en korte verstoring van de SR rond 22:00 uur met een gedeeltelijke Schumannresonantie activiteit met een lage intensiteit van ongeveer 21 amplitude. Milde verstoring dus.

❤️

4. HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSSING

Afb: Dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet. Vanaf zondag 20-11 is er weer een omkering van de magnetische verbinding van de aarde met de polen van de Zon (HCC). De aarde is nu weer in magnetische verbinding met de noordpool van de Zon. Dit is een ongewone verbinding en duurt ongeveer 1,5 week, waarschijnlijk tot begin december. Het groene is de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Het rode is de negatief geladen zuidpool van de Zon.

(Symptomen zijn slapende voeten en tintelende voeten en handen. Ook voelt de aarding voor onszelf anders en kan het moeilijker zijn om goed geaard te zijn.) De Heliospheric Currentsheet is een cyclische beweging van de magnetische verbinding tussen de polen van de Zon en aarde die om de 4 weken steeds weer een ompoling van de magnetische verbinding hebben. Dit is een magnetische spiraal die door ons zonnestelsel heen beweegt. Deze zelfde magnetische spiraal is ook aanwezig in de Galaxy en de spiraal zorgt voor veel veranderingen in ons zonnestelsel op veel planeten. Zie lijst met verandering hieronder:

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️
❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

**Deze ‘SPECIAL’ webinars zijn 1 x per maand. Steeds opnieuw wordt aangegeven wat het speciale thema zal zijn. Er is heel veel is gebeurd tijdens het extra webinar over het aarden in je natuurlijke aardeverbinding van 17 november. We hebben de volgende stap genomen voor de integratie van het Eenheidsbewustzijnsveld. We breken uit de Matrix en komen aan in onze natuurlijke Goddelijke aarding. Je kan hier meer over lezen in het jaarartikel deel 2.
We gaan dus een combinatie maken met het mediteren met de ‘WORTEL AMETHIST’ om het EENHEIDSBEWUSTZIJN te integreren & de volgende stap ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING (met behulp van Agni Manitiet, het destillaat van de Wollemia en de Satyaloka Azeztuliet. Meditatie webinar van donderdag 1 december 2022 om 19:45. Er wordt vooraf kort uitleg gegeven over actuele innerlijke processen. We starten met de meditatie rond 20:15 uur. https://inzichten.com/events/special-wortel-amethist-voor-eenheidsbewustzijn-activatiemeditatie-do-1dec22/ Ook het webinar van woensdag 14 december is dezelfde: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-extra-webinar-14-december-2022/

**Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor volle Maan in Tweelingen van donderdag 8 december 2022 om 19:45 uur . In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:15-20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-8-december-2022/(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

❤️

JAAR-ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Dit artikel gaat over de processen van mei 2022 tot mei 2023: https://inzichten.com/het-jaar-van-de-stralende-innerlijke-juwelen/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 21-11 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update donderdag 1-12 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 26-11 & VOORUITZICHTEN

Plaats een reactie