ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN DINSDAG 5-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

4,4 minuten leestijd

KORT OVERZICHT: Protonen bijna normaal, M-klasse zonnevlammen aarde gericht, GROTE ZONNEVLAM ALERT, kort milde bijna zonnestorm (kp-4), elektronenstorm, gaten corona aarde gericht en andere magnetisch verbinding Zon (HCC) is weer voorbij. Lees meer hieronder met symptomen:
❤️

PROTONENSTORM

Vrijdag begon de protonenstorm om 5:30 tot 23:00 uur door een M-klasse zonnevlam met CME vanaf de rand van de Zon. Vanaf vrijdag 23:00 uur alleen nog verhoogde protonen en mildere symptomen. En vanaf zaterdagavond alleen nog een zeer milde verhoging van de protonen. En vanaf dinsdag bijna helemaal niet meer aan de orde.
(Symptomen zonnestorm ook voor protonenstorm maar dan heftiger: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)
❤️
Lekker bijkomen, loslaten en integreren in het EENHEIDSBEWUSTZIJNVELD: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-7sept23/
❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN:

De Zon is weer wakker. Het was in het weekend weer intens. Op deze dinsdag was er alleen in de ochtend rond 10:00 uur een hogere zonnevlam, M-2.09 en rond 10:30 nog een C-7.2. Om 21:30 nog een M-1.26. Alle waren op de aarde gericht, maar het was puur X-ray licht en GEEN CME (plasma explosie), dat is minder intens.
Ook is er een GROTE ZONNEVLAM ALERT met 25% kans op M-klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlammen.
(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)
❤️

GATEN CORONA ZON AARDE GERICHT
Er zijn gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen en ruis in her hoofd en oren.)
❤️
Actuele processen kan je lezen in het artikel rond de intense volle SuperMaan van 31-8: https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/
❤️
Lekker bijkomen en dicht bij jezelf met de nieuwe Maan van vrijdag 15 september 2023:
https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-september-2023/
❤️


KORTE EN MILDE BIJNA ZONNESTORM & VERWACHTINGEN

Er was een korte periode met bijna zonnestorm (kp-4 gele balken) rond 17:00 uur. Verder rustig. De verwachtingen zijn dat er af en toe milde verhogingen zijn tegen zonnestorm aan (kp-4).
(Symptomen zonnestorm MILD: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)
❤️

ELEKTRONENSTORM

De elektronen gaan in en uit elektronenstorm sinds maandag 10-9. Dat gaat de komende dagen nog door volgens de vooruitzichten. (Zie grafiek +2 uur voor NL tijd.) (symptomen: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom)
De situatie rond de volle SuperMaan is best pittig. Er spelen oude vooral onbewuste patronen op en grote transformaties naar heelheid. https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/
❤️
Vanaf deze week zijn er weer wekelijks meditatie webinars. Zie agenda https://inzichten.com/agenda/
❤️


HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Maandagmiddag rond 17:00 uur is de Heliosperic Currentsheet Crossing (HCC) weer naar normale waarde gegaan. Dus de HCC is weer voorbij.

OUD BERICHT OVER RE AFGELOPEN PERIODE MET HCC: De HCC is plotseling op 25-8 begonnen met de andere magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit is een cyclisch gebeuren, maar nu opnieuw al sneller dan normaal. Dus nu is de magnetische verbinding tussen aarde en Zon weer anders. De verstoring gaat nog langer duren voordat het weer terug gaat naar normaal. Nog een 1/1,5 dag schat ik in. Dit extra lang en is niet normaal en een signaal dat er iets verstoord is in het elektromagnetische veld van de Zon. (De milde symptomen zijn ZIJN NU VOORBIJ: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)
❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN MAANDAG 4-9
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN WOENSDAG 6-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN DINSDAG 5-9

Plaats een reactie