ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN MAANDAG 25-9 & VOORUITZICHT:

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,8 minuten leestijd

En eindelijk was daar de intense zonnestorm op zondagavond laat. Er zijn veel verschillende verstoringen tegelijkertijd en het blijft nog onrustig met hoge kans op protonenstorm en hoge zonnevlammen. KORT OVERZICHT: Heftige zonnestorm, verhoogde protonen (maken het intenser), hogere C-klasse zonnevlammen, heel veel zonnevlekken, ZEER HOGE GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, gemiddelde Schumannresonantie activiteit, elektronenstorm en elektronencrash en vanaf zaterdag 23-9 een shift van magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC). Lees meer hieronder met uitleg over de symptomen. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten:
❤️

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en ombouwen aan het nieuwe innerlijke energieveld. Doe met met de wekelijkse meditatie-webinars. Vrijdag 29-9 is er een volle Maan meditatie, we starten rond 19:45 met LIVE uitleg rond 20:00 uur. De meditatie start rond 20:20 uur.
https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-29-september-2023/ (Deelname 10 euro)

__________________________________________________

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees de beschrijving bij de grafieken.

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN: De heftige zonnestorm die uit meerdere activaties bestond is toch nog gekomen. Dit was rond 22:30 uur en startte met een heftige Kp-7. Dus heel intens en is nog steeds milde verhoogd op maandagochtend met kp-4, een situatie tegen zonnestorm aan. De zonnewind snelheid bleek best laag nog onder de 500 km/sec. Het was vooral de zonnewind dichtheid die zo intens was en rond 22:30 uur opliep naar ongeveer 100 p/cm3. En dat is intens met symptomen van deeltjes die je door je heen voelt razen en mogelijke blokkades tegenkomen die los getrild worden en daardoor ongemakken als hoofdpijn enz veroorzaken.

Tijdens de zonnestorm die vooral een heftige zonnewind dichtheid had die zo intens was, liet de oude ACE satelliet nog wat extra informatie zien, namelijk dat de zonnewind dichtheid opgelopen is tot bijna 100 p/cm3 en dat is zeer intens en normaal alleen zo hoog met X-ray pieken. Omdat deze satelliet geen filters heeft kunnen andere verstoringen zoals hoge X-ray pieken of verdwaalde korte pieken van zonnewind ook gezien worden. Alle nieuwere zonnewind weergave hebben filters die ze meestal tegenhouden. Bij de weergave van de andere satellieten was de maximale zonnewind dichtheid maar 65 (ook heel erg hoog).

De elektronen lieten een duidelijke reactie zien door de zonnestorm. De elektronen waren toen de zonnestorm binnenkwam rond 22:30 erg hoog in een elektronenstorm en door de zonnestorm dook naar beneden en werd uiteindelijk een elektronencrash. Een milde die startte rond 6:30 uur en rond de middag op maandag 25-9 nog bezig is. De verwachting is dat de elektronen neutraal en af en toe in elektronencrash zullen gaan de komende dagen. Tijdens een elektronencrash zie je alles zwarter dan het is (angsten worden aangeraakt) en lijkt het alsof je lood in je schoenen hebt, met mogelijk ook een pijnlijk onderlichaam.

En wat het allemaal nog extra intens maakt is dat vanaf zondag 24-9 rond 11:00 uur de protonen verhoogd waren. Gelukkig niet op stormlevel, want dat is echt voor iedereen voelbaar en maakt ook dat veel mensen ook onderuit gaan. Maandag rond de middag zijn de protonen weer bijna normaal. Er is voor de komende 3 dagen een veel hogere kans op protonenstormen, omdat er een complexe en zeer actieve zonnevlek op de aarde gericht staat. De kans op protonenstormen is volgens de experts 25% en dat is best hoog.

En daarnaast is ook de Zon best actief. Er is best hoog X-ray licht op continu C-klasse zonnevlam niveau en dat voel je in je lichaam met het zenuwstelsel dat meer licht opvangt en kan opspelen of juist veel licht laat voelen. Doordat er een zeer complexe en actieve zonnevlek op de aarde gericht staat de komende 3 dagen is er een pittig hoge kans op hogere zonnevlammen en dus een ZEER HOGE GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, met 65% kans op M-klasse zonnevlammen en 15% kans op X-klasse zonnevlammen.

Er was verhoogde Schumannresonantie activiteit in een gedeeltelijke piek rond 3:00 uur met een gemiddeld tot lage intensiteit rond de 30 amplitude. De verstoringen van de SR is vooral voelbaar wanneer er andere verstoringen zijn en die waren er wel met de zonnestorm en andere verstoringen (zie elders in dit verslag).

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is weer geswitcht op vrijdagochtend rond 8:00 uur. Vanaf zaterdag 5:00 uur is deze verbinding helemaal (in het groen) van kracht. Dit noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting is dat dit ongeveer 2 weken zal aanhouden. De milde symptomen zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.

____________________________________________________

❤️

Link naar het artikel over de nieuwe Maan van vrijdag 15-9 2023, waarin de huidige processen beschreven worden kan je inzicht geven in waar de heftigheid zit. Dit artikel is tot de volgende nieuwe Maan (die een Eclips is trouwens) actueel. : https://inzichten.com/het-ware-zuiver-goddelijke-koningschap/

Ik heb vorig weekend een YouTube video opgenomen over gebeurtenissen voor het najaar van 2023 en 2024. Thema’s zijn financiën en hogere activaties van het Hart. ook geef ik uitleg over de veranderingen in het zonnestelsel en op de Zon en de verwachtingen hierover: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

************************************************************

HIERONDER LEES JE DE NIEUW VORMGEGEVEN BERICHTEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN. HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS.

❤️
VERHOOGDE ZONNEWIND & VERWACHTINGEN ZONNESTORM

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN ZONNEWIND: De heftige zonnestorm die uit meerdere activaties bestond is toch nog gekomen. Dit was rond 22:30 uur en startte met een heftige Kp-7. Dus heel intens en is nog steeds milde verhoogd op maandagochtend met kp-4, een situatie tegen zonnestorm aan. De zonnewind snelheid bleek best laag nog onder de 500 km/sec. Het was vooral de zonnewind dichtheid die zo intens was en rond 22:30 uur opliep naar ongeveer 100 p/cm3. En dat is intens met symptomen van deeltjes die je door je heen voelt razen en mogelijke blokkades tegenkomen die los getrild worden en daardoor ongemakken als hoofdpijn enz veroorzaken. (Zie voor verdere uitleg onder de grafieken van de zonnewind dichtheid waarom deze zonnestorm zo intens was.)

(Symptomen zonnestorm HEFTIG TOT GEMIDDELD WANNEER DE ACTIEF IS: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: deze grafiek laat zien dat de zonnestorm met een zeer hoge zonnewind dichtheid intenser was dan andere grafieken weergeven.

UITLEG OVER ZEER HOGE ZONNEWIND DICHTHEID. Tijdens de zonnestorm die vooral een heftige zonnewind dichtheid had die zo intens was, liet de oude ACE satelliet nog wat extra informatie zien, namelijk dat de zonnewind dichtheid opgelopen is tot bijna 100 p/cm3 en dat is zeer intens en normaal alleen zo hoog met X-ray pieken. Omdat deze satelliet geen filters heeft kunnen andere verstoringen zoals hoge X-ray pieken of verdwaalde korte pieken van zonnewind ook gezien worden. Alle nieuwere zonnewind weergave hebben filters die ze meestal tegenhouden. Bij de weergave van de andere satellieten was de maximale zonnewind dichtheid maar 65 (ook heel erg hoog). Dit betekent dat de symptomen van zonnestorm die je hierboven kan lezen zeer intens voelbaar waren.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND:

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de Kp-index en zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende dagen.

De verwachting was een verhoogde zonnewind die vanaf vrijdag 22-9 zou gaan oplopen, met op zondag 24-9 nog een extra verhoging. Maar dat is vrijdag, zaterdag en zondag overdag ook niet gebeurd. Maar die kwam dus pas op zondagavond rond 22:30 uur. Er kan ook nog een extra zonnewind achteraankomen, maar zeer waarschijnlijk was dit de hele verstoring en gaat het weer terug naar af en toe een situatie tegen zonnestorm aan kp-4.

(Symptomen zonnestorm: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

Afb: De verwachting was een verhoogde zonnewind die vanaf vrijdag 22-9 zou gaan oplopen, met op zondag 24-9 nog een extra verhoging. Maar dat is vrijdag, zaterdag en zondag overdag ook niet gebeurd. Maar die kwam dus pas op zondagavond rond 22:30 uur. Er kan ook nog een extra zonnewind achteraankomen, maar zeer waarschijnlijk was dit de hele verstoring en gaat het weer terug naar af en toe een situatie tegen zonnestorm aan kp-4.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: En ook de Zon is best actief. Er is best hoog X-ray licht op continu C-klasse zonnevlam niveau en dat voel je in je lichaam met het zenuwstelsel dat meer licht opvangt en kan opspelen of juist veel licht laat voelen.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Er was rond 10:00 uur nog een hoge C-klasse zonnevlam tegen M-klasse aan, die niet op de lijst staat. Het was een C-8.86.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Doordat er een zeer complexe en actieve zonnevlek op de aarde gericht staat de komende 3 dagen is er een pittig hoge kans op hogere zonnevlammen en dus een ZEER HOGE GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT, met 65% kans op M-klasse zonnevlammen en 15% kans op X-klasse zonnevlammen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van maandag 25-9. Er staat 2 rode pijlen van de meest actieve zonnevlekken, waarvan 1 op de aarde gericht. De vakjes met witte lijnen er omheen en nrs er in, dat zijn de gaten in de corona van de Zon. Die links bovenaan heb ik ingetekend, want die is er wel, maar nog niet ingetekend door de experts.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er zijn gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen en ruis in her hoofd en oren.)

Actuele processen kan je lezen in het artikel rond de intense volle SuperMaan van 31-8: https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/

Video door Manuela over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

❤️

VERHOOGDE PROTONEN

Afb: Dit is een weergave van de metingen van protonen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: En wat het allemaal nog extra intens maakt is dat vanaf zondag 24-9 rond 11:00 uur de protonen verhoogd waren. Gelukkig niet op stormlevel, want dat is echt voor iedereen voelbaar en maakt ook dat veel mensen ook onderuit gaan. Maandag rond de middag zijn de protonen weer bijna normaal. Er is voor de komende 3 dagen een veel hogere kans op protonenstormen, omdat er een complexe en zeer actieve zonnevlek op de aarde gericht staat. De kans op protonenstormen is volgens de experts 25% en dat is best hoog.

❤️

ELEKTRONENSTORM & ELEKTRONENCRASH MILD & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar de rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De elektronen lieten een duidelijke reactie zien door de zonnestorm. De elektronen waren toen de zonnestorm binnenkwam rond 22:30 erg hoog in een elektronenstorm en door de zonnestorm dook naar beneden en werd uiteindelijk een elektronencrash. Een milde die startte rond 6:30 uur en rond de middag op maandag 25-9 nog bezig is. De verwachting is dat de elektronen neutraal en af en toe in elektronencrash zullen gaan de komende dagen. Tijdens een elektronencrash zie je alles zwarter dan het is (angsten worden aangeraakt) en lijkt het alsof je lood in je schoenen hebt, met mogelijk ook een pijnlijk onderlichaam.

Symptomen elektronencrash: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 5 uur om onze tijd te zien.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 5 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: Er was verhoogde Schumannresonantie activiteit tussen 2:00 en 4:00 uur met een gemiddelde intensiteit van 39 amplitude. De verstoringen van de SR is vooral voelbaar wanneer er andere verstoringen zijn en die waren er wel met de hogere zonnevlam.

(Symptomen MILD TOT GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

❤️

De situatie rond de volle SuperMaan is best pittig. Er spelen oude vooral onbewuste patronen op en grote transformaties naar heelheid. https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/
❤️
Vanaf deze week zijn er weer wekelijks meditatie webinars. Zie agenda https://inzichten.com/agenda/

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: Vanaf zaterdag 23-9 rond 5:00 uur is de magnetische verbinding van de aarde met de Zon echt helemaal in het groen en dus los van de negatief geladen zuidkant van de Zon.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: De magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is weer geswitcht op vrijdagochtend rond 8:00 uur (vrijdag was er geen elektromagnetische update van mij door de drukte.) Vanaf zaterdag 5:00 uur is deze verbinding helemaal (in het groen) van kracht. Dit noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting is dat dit ongeveer 2 weken zal aanhouden. De milde symptomen zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.

(De milde symptomen: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.


❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

LEKKER BIJKOMEN, ALLES WEER IN EVENWICHT BRENGEN EN INTEGREREN? Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de volle Maan van vrijdag 29-9 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-29-september-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op woensdag 4 oktober 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op woensdag 4 oktober 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-4okt23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZONDAG 24-9 & VOORUITZICHT:
'(Optische) Illusie en je ware unieke Harts-kracht

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN MAANDAG 25-9 & VOORUITZICHT:

Plaats een reactie