ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZONDAG 17-9 & VOORUITZICHT WEEK:

Geschreven door: Manuela van der Knaap

20,6 minuten leestijd

***DE VERWACHTING IS EEN PITTIGE WEEK MET ZONNESTORMEN*** We zijn aangekomen in een periode van 3 zonnestormen die oplopen in kracht. Lees meer in het artikel. KORT OVERZICHT: Bijna zonnestorm (kp-4) en nog 2 grote zonnestormen onderweg naar de aarde (GEEN Planetkillers), gaten in de corona van de Zon aarde gericht, C-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, opnieuw verhoogde zonnewind. En de andere magnetische verbinding met de Zon (HCC) is toch weer terug gegaan naar normaal. En de protonen zijn zeer milde verhoogd door de zonnestorm. Lees meer hieronder met uitleg over de symptomen. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten:
❤️

EVEN LEKKER BIJKOMEN EN TOT RUST IN HET EENHEIDSBEWUSTZIJNSVELD: op woensdag 20-9 is er een meditatie webinar van inzichten.com. Ik begeleid je naar binnen om jezelf te ervaren en in de onvoorwaardelijkheid te komen naar jezelf. Op deze manier ontstaat er een enorme ontspanning en diepe transformatie van binnenuit. Je bent van harte welkom (deelname 10 euro). Lekker bijkomen en dicht bij jezelf met de Eenheidsbewustzijnsmediatie van woensdag 20 september 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-20sept23/

❤️

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN: We zijn aangekomen in een periode waarin er 3 zonnestormen actief zijn op aarde, waarvan de laatste verwacht wordt erg heftig te zijn. Er waren een aantal grote zonnevlammen direct op de aarde gericht afgelopen dagen en daarvan is afgelopen nacht (van 16 op zondag 17-9) aangekomen op aarde. Dit is een zeer milde bijna zonnestorm (kp-4). De volgende zonnestorm wordt verwacht voor dinsdagavond 19-9 en de derde is de heftigste en die wordt verwacht op woensdagnacht/ochtend 20-9 dus vroeg. Deze is afkomstig van een die grote slurf aarde gericht. (zie video hieronder). Er worden ook verhalen verteld dat het een ‘planetkiller?’ zou zijn, maar geloof die onzin niet. Het is gewoon een pittige zonnestorm, waarschijnlijk G2 met een Kp-6. De verhoogde zonnewind is waarschijnlijk nog tot ongeveer de zaterdag 23-9 actief. Er is ook nog een ZEER GROTE (ZEER WAARSCHIJNIJK) mogelijkheid dat de twee laatste stormen aan elkaar geregen worden en dat het een lange grote zonnestorm wordt op dinsdag, woensdag en donderdag ook nog. Dat ontstaat wanneer de aarde vol geraakt wordt door de intense zonnestorm.

De zonnevlammen zijn na zaterdagochtend een paar grote te hebben gelanceerd helemaal tot rust gekomen. De actieve zonnevlam die op de aarde gericht stond was wel aan het afnemen met intensiteit, maar dit is plotseling wel heel veel rust. De verwachting is dat het de komende week wel actief blijft met GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en met kans op protonenstorm.

Dan was er ook nog een diepe elektronencrash in de ochtend en dat is altijd pittig, omdat alles dan veel zwarter lijkt dan dat het is, lood in de schoenen en een pijnlijk onderlichaam zijn mogelijke symptomen. De protonen zijn zeer mild verhoogd vanaf 11:00 uur, gerelateerd aan de zonnestorm die afgelopen nacht binnenkwam.

Veel mensen zijn moe. Dit komt ook omdat het lichaam in het najaar overschakelt in verbinding met de natuur naar een najaarsstand, maar dat raakt nu helemaal in de war door de hitte. Dat is een extra factor voor moeheid en jezelf beroerd voelen. Dan gebeurd er ook nog heel veel in de wereld met de voeding uit de supermarkten, waar nu (o.a. GenTech) steeds meer zaken in worden gebruikt die het lichaam niet meer goed kan verwerken. En de straling van 5G die steeds verder toeneemt. Ik denk dat de energie van de nieuwe Maan van a.s. vrijdag 15-9 en de afgelopen volle SuperMaan van 31 augustus zeer diep en pittig doorwerken. Die laten een diepe transformatie zien en manipulatie, maar ook diepe onbewuste patronen die worden aangeraakt. Dus dat is de optelsom. Sterkte 💞

Link naar het artikel over de nieuwe Maan van vrijdag 15-9 2023, waarin de huidige processen beschreven worden kan je inzicht geven in waar de heftigheid zit. Dit artikel is tot de volgende nieuwe Maan (die een Eclips is trouwens actueel.): https://inzichten.com/het-ware-zuiver-goddelijke-koningschap/

Ik heb afgelopen weekend een YouTube video opgenomen over gebeurtenissen voor het najaar van 2023 en 2024. Thema’s zijn financiën en hogere activaties van het Hart. ook geef ik uitleg over de veranderingen in het zonnestelsel en op de Zon en de verwachtingen hierover: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

❤️

Lekker bijkomen, loslaten en integreren in het EENHEIDSBEWUSTZIJNVELD op woensdag 20-9: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-20sept23/
❤️

❤️
KOSMISCHE STRALINGSALERT & VERHOOGDE ZONNEWIND & VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

UITLEG VERSTORINGEN ZONNEWIND: We zijn aangekomen in een periode waarin er 3 zonnestormen actief zijn op aarde, waarvan de laatste verwacht wordt erg heftig te zijn. Er waren een aantal grote zonnevlammen direct op de aarde gericht afgelopen dagen en daarvan is afgelopen nacht (van 16 op zondag 17-9) aangekomen op aarde. De activiteit was tussen 4:30 en 6:00 uur met een kp-4. Dit is een zeer milde bijna zonnestorm (kp-4). De volgende zonnestorm wordt verwacht voor dinsdagavond 19-9 en de derde is de heftigste en die wordt verwacht op woensdagnacht/ochtend 20-9 dus vroeg. Deze is afkomstig van een die grote slurf aarde gericht. (zie video hieronder). Er worden ook verhalen verteld dat het een ‘planetkiller?’ zou zijn, maar geloof die onzin niet. Het is gewoon een pittige zonnestorm, waarschijnlijk G2 met een Kp-6. De verhoogde zonnewind is waarschijnlijk nog tot ongeveer de zaterdag 23-9 actief. Er is ook nog een mogelijkheid dat de twee laatste stormen aan elkaar geregen worden en dat het een lange grote zonnestorm wordt op dinsdag, woensdag en donderdag ook nog. Dat ontstaat wanneer de aarde vol geraakt wordt door de intense zonnestorm.

(Symptomen zonnestorm MILD & LATER IN DE WEEK INTENS: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid op zondag 17-9. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND:

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de Kp-index en zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

(Symptomen zonnestorm: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

Afb: Dit is een week overzicht voor de zonnestormen voor onze breedtegraden.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Video: Dit is de actieve zonnevlek die al een paar dagen zeer actief is en grotere M-klasse zonnevlammen produceert. Je ziet hoe de uitbarsting opbouwt met een grote slurf en daarna over de hele Zon heen verspreidt. Deze is nu onderweg naar de aarde en wordt verwacht om op woensdagnacht/ochtend 20-9 een fikse zonnestorm op aarde te brengen.

Dit is de verwachtte grootste zonnestorm op woensdagochtend 20-9. Het zal ZEER WAARSCHIJNLIJK de aarde vol raken en dus een pittige zonnestorm veroorzaken. Zeer waarschijnlijk lage snelheid en hoge dichtheid en dat zijn de meest intense zonnestormen.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

De zonnevlammen zijn na zaterdagochtend een paar grote te hebben gelanceerd helemaal tot rust gekomen. De actieve zonnevlam die op de aarde gericht stond was wel aan het afnemen met intensiteit, maar dit is plotseling wel heel veel rust. De verwachting is dat het de komende week wel actief blijft met GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en met kans op protonenstorm, omdat er nog wel een grote zonnevlek AR2329 op de aarde gericht staat. Er is een toch nog GROTE ZONNEVLAM ALERT met 35% kans op M-klasse en 5% kans op X-klasse zonnevlammen voor bijna de hele week. Als er protonen meekomen bij een getriggerde CME ontploffing, dan wordt een zonnevlam echt heel erg pittig voelbaar met intense symptomen.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de verwachting voor zonnevlammen voor de komende week.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van zondag 17-9. Er is nu geen rode pijl voor de meest actieve zonnevlek omdat er geen actieve zonnevlekken zijn. De vakjes met witte lijnen er omheen en nrs er in, dat zijn de gaten in de corona van de Zon.

Er zijn gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen en ruis in her hoofd en oren.)

Actuele processen kan je lezen in het artikel rond de intense volle SuperMaan van 31-8: https://inzichten.com/zuiver-bewustzijn-wezenlijke-waarden/

Lekker bijkomen en dicht bij jezelf met de nieuwe Maan van vrijdag 15 september 2023
https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-september-2023/

video over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

❤️

MILD VERHOOGDE PROTONEN

Afb: Dit is een weergave van de metingen van protonen van zondag 17-9. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

De protonen zijn zeer mild verhoogd vanaf 11:00 uur, gerelateerd aan de zonnestorm die afgelopen nacht binnenkwam.
(Symptomen zonnestorm ook voor protonenstorm maar dan heftiger: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is een vooruitzicht voor de week voor straling en protonenstormen. Is vooral belangrijk als je op hoge breedte of over de polen vliegt waar weinig bescherming is van de beschermende magnetosfeer.

❤️

ELEKTRONENCRASH MILD & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar de rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

Elektronencrashes maken situaties altijd intenser in het gevoel, omdat je alles veel zwarter ziet dan het is. Dit is een diepe elektronencrash die veroorzaakt wordt door de elektronen die meekomen met de zonnestorm. De elektronenstorm was actief tussen 6:00 en 13:30 uur. Buiten deze periode is de situatie neutraal met de elektronen in de ionensfeer. De verwachting is dat de elektronencrashes voorlopig weer voorbij zijn en dat de situatie rond de elektronen neutraal zullen zijn voor de komende dagen volgens de vooruitzichten, maar ik verwacht dat met de verwachtte zonnestormen voor dinsdag en woensdag ook weer elektronencrashes actief zullen zijn.

(Symptomen elektronencrash: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.)

Vanaf deze week zijn er weer wekelijks meditatie webinars. Zie agenda https://inzichten.com/agenda/

❤️


HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC): NIET MEER AAN DE ORDE NU

UPDATE ZATERDAG 16-9: We zijn plotseling in de andere magnetische verbinding van de aarde met de Zon (HCC). Dus dan zijn NU de milde symptomen hieronder beschreven weer aan de orde.

Afb: dit is de weergave van de Heliospheric Currentsheet en de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon.

Afb: Dit is de Heliospheric Currentsheet die op zondagochtend rond 10:00 uur weer naar de normale magnetische verbinding ging met de Zon. En dus zijn de milde symptomen niet meer aan de orde.

UPDATE ZONDAG 17-9: . Er was van zaterdag 16-9 13:00 uur tot zondag 10:00 uur even heel kort een uitstapje van de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon. De situatie is instabiel rond het magnetische op de Zon, dat is wat dit laat zien. Normaal is de cyclus 3 weken negatief geladen (rode stralen) magnetische verbinding met de Zon en 1 week de positief geladen magnetische verbinding met de Zon (groene stralen). Deze cyclus is nu al een paar maanden steeds verstoord. Zaterdag kwam dit het heel concreet door een paar grote zonnevlekken en veel activiteit in de vroeg ochtend.

(De milde symptomen zijn ZIJN NU VOORBIJ: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.


❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

LEKKER BIJKOMEN, ALLES WEER IN EVENWICHT BRENGEN EN INTEGREREN? Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van vrijdag 15-9 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-september-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op woensdag 20 september 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op woensdag 20 september 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-20sept23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZATERDAG 16-9:
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN MAANDAG 18-9 & VOORUITZICHT:

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN ZONDAG 17-9 & VOORUITZICHT WEEK:

Plaats een reactie