‘Het ware zuiver Goddelijke Koningschap’

Nieuwe Maan in Maagd 15 september 2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

10,5 minuten leestijd

EN DE PARELS VAN DE HUIDIGE DIEPE TRANSFORMATIES

Dit artikel gaat over de nieuwe Maan in Maagd van vrijdag 15 september 2023. De nieuwe Maan laat de processen zien voor de komende maand, tot de volgende nieuwe Maan. Ook rond deze nieuwe Maan worden er weer veel onbewuste angsten aangeraakt in relaties en door macht en manipulatie en egoïsme die hoogtij vieren in de wereld. We mogen ze bekijken en helen in onszelf en in de wereld. Het is intens, maar de beloning was nog nooit zo groot. Lees in dit artikel hoe je de parels van deze nieuwe Maan kan oogsten. Ik wens je veel leesplezier…

(Alles wat in de tekst onderstreept staat is een link die je meer informatie geeft over het betreffende onderwerp.)

Lees je de tekst liever op een witte achtergrond, open dan de pdf boven aan deze pagina.

Opnieuw is dit een intense horoscoop met het overlevingsmechanisme in het 8ste huis, net zoals de laatste volle SuperMaan van 31 augustus 2023. Dit betekent dat er processne van oude onbewuste processen die omhoog komen, om inzicht te verschaffen in het grotere patroon, dat je weghoudt bij het leven van je Wezenlijke Zelf. De uitleg van de SuperMaan van 31 augustus is zeker nog actueel en bruikbaar om extra inzicht te krijgen, naast dit artikel van de nieuwe Maan van 15 september.

Onbewuste ondermijnende patronen

Wat je hebt weggestopt in het onderbewuste en via de omgeving weer op je pad komt om opnieuw weer bewust te maken. Dit is een proces van spiegelen wat niet geheeld is en dat is dus extra actief vanaf augustus en duurt ongeveer tot eind september (volgende nieuwe Maan). Dus weet dat dit niet zo blijft. Als jij je al een tijd lang net aan staande kon houden, dan is dit het moment waarop je er echt naar MOET kijken en je er met je neus in geduwd wordt. Dit kan dus heftige emotionele, maar zeker ook mentale diepe pijn voelbaar maken. Het gaat om patronen waarvan je weet dat ze zich herhalen en herhalen en als een rode draad door je leven heen lopen. (Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerde Priapus in Vissen in het 8de huis.)

Overtuigingen en -patronen

Wanneer je al heel veel hierin hebt kunnen omarmen en transformeren in het verleden, dan kunnen zich nu resten van die ondermijnende basispatronen melden. Het gaat dan niet om het er weer helemaal induiken, maar het helder krijgen van de overeenkomsten tussen al deze overtuigingen en patronen. Dan krijg je het grotere plaatje helder en kan de eenheid hersteld worden in je eigen onderbewuste. Het is een super mooi proces, maar kan pijnlijk en confronterend zijn. (Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerde Priapus in Vissen in het 8de huis.)

Van angst naar kracht

Omdat Saturnus betrokken is bij het overlevingsmechanisme, gaat het waarschijnlijk om situaties waarin je anderen of jezelf hebt moeten begrenzen, of rondom autoriteitsconflicten. Ook kan je sterk een gevoel hebben niet serieus genomen te worden of geen respect te krijgen, zoals veel wakkere en bewuste mensen meemaken. Dit is meestal verbonden met oude trauma’s die diep in het onderbewuste verblijven en uit andere existenties of levens stammen, waar je ten onder bent gegaan en waar niets wat je zei of deed effect of zin had. Deze trauma’s zijn niet opgelost en onbewust nog steeds bij je. Het kan een krachteloos gevoel geven, alsof je klem zit en geen enkele zeggenschap hebt over je leven. En een gevoel van wanhoop en eenzaamheid oproepen, alsof je er helemaal alleen voor staat. (Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerde Priapus in Vissen in het 8de huis. Noordelijke Maansknoop in Ram conjunct Cheiron 10de huis. )

De kracht van onvoorwaardelijke Liefde

Omdat er op dit moment vanuit ‘autoriteiten’ zoveel manipulatie, egoïstische zelfverrijkende plannetjes en macht zichtbaar zijn in onze samenleving (net zoals dat in Atlantis ging), kunnen de wanhoop en het proces dat ik hierboven onder de aandacht breng, extra getriggerd worden. Niets is meer wat het lijkt. Maar ook deze wanhoop, met daaronder angst, wil gevoeld worden zodat je deze alarmbellen kan omzetten naar kracht en moed. Het voelen van de pijn, verdriet, woede, onmacht is een signaal dat je een hart hebt, waardoor het je kan raken. Door dit allemaal aan te gaan in jezelf en te transformeren door het te omarmen, zet je het om naar liefde en kracht. Dit is een enorm krachtveld van menselijkheid en liefde dat we hiermee inbrengen in het grotere geheel van het collectief. Dus het effect is groot en daarmee houden we Menselijkheid en Liefde als een krachtige aanwezigheid op haar plaats als basis voor het leven. Daar hoeft niemand de barricades voor op. Dit veld van diepe waarheid en integriteit is vele malen krachtiger dan welke strijd, controle en macht ook. In mijn online meditatie-webinars doen wij dit al jaren. Het aanwezig zijn met wat er in jou is, wat het ook is, genereert onvoorwaardelijkheid in jezelf en met elkaar. En vanuit onvoorwaardelijkheid zet je het Goddelijke in jezelf aan het roer. Dit is pure liefde en zijn enorme krachtvelden die we allemaal in ons en op de plaats waar we zijn, in de omgeving en in het collectief, neerzetten. (Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerde Priapus in Vissen in het 8de huis. Noordelijke Maansknoop in Ram conjunct Cheiron 10de huis. Venus 1ste huis conjunct Ascendant in Leeuw.)

Bewustzijnsgroei

En het is niet altijd eenvoudig, maar intens en ronduit heftig voor veel mensen om in contact te komen met zoveel pijn en verdriet in jezelf. Maar de oude pijn van door deze oude wonden heen gaan, is nog actief tot ongeveer juni 2024 en heeft haar hoogtepunt begin 2024. Wat er tevoorschijn komt als je deze weg gaat, is een hogere wijsheid die maakt dat we heel effectief strijden. Niet op het terrein van de onderdrukker, maar door in het collectief liefde, compassie en mededogen in te brengen. En gaan staan met de ogen wijd open, zien en ook spreken vanuit liefde en compassie over wat er niet zuiver is. Dus niet vanuit angst en wantrouwen en het is een enorme klus om dat in jezelf te verwezenlijken. Maar op deze manier neemt het bewustzijn toe in het collectief en is strijd het meest effectief. De omkering is al bezig. (Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerde Priapus in Vissen in het 8de huis. Noordelijke Maansknoop in Ram conjunct Cheiron 10de huis. Venus 1ste huis conjunct Ascendant in Leeuw.

Geen daadkracht

Je kan ook heen en weer geslingerd worden tussen twijfel en super geïnspireerd zijn en daar dan gelijk mee aan de slag gaan. Maar die inspirerende stroom kan dus ook plotseling weer wegvallen en dan voel je de kracht uit je wegstromen en is er weer twijfel. Je kan, als je heel goed voelt, merken dat deze twee krachten naast elkaar liggen en dat het eigenlijk een kwestie van keuze is. Maar wat houdt je tegen, wat roept die twijfel steeds weer op? Waarschijnlijk nog wat resten van oude ervaringen, waar spontaan doen wat je binnenkrijgt, niet goed is afgelopen. En dan val je terug op het oude, kan je het nieuwe niet neerzetten. Dan wordt de twijfel weer actief en zijn daadkracht en actie ver te zoeken. (Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerde Priapus in Vissen in het 8de huis. Noordelijke Maansknoop in Ram conjunct Cheiron 10de huis oppositie zuidelijke Maansknoop in Weegschaal.)

Van pijn naar pure vreugde

Maar is het voor een mens mogelijk om helemaal vrij te zijn van oude pijnlijke onbewuste invloeden? Ik denk niet dat het leven daar om draait. Het gaat volgens mij om het kunnen stromen met alles wat er is, in jou en om je heen. Je bent leraar en tegelijkertijd ook een leerling. Hoe ver je ook ontwikkelt er zal altijd iets zijn waar je van leert en groeit. Het verschil zal zijn dat de diepte van de pijn, boosheid en verdriet minder intens en overweldigend zal worden en je met veel meer gemak jezelf kan nemen zoals je bent, met alles wat er in jou leeft. Daardoor worden pijn, boosheid en verdriet een katalysator voor pure vreugde en hierdoor is er groei in spirituele wijsheid en zuiverheid. Je ontdekt gaandeweg in je bewustzijnsontwikkeling dat zuiver en eerlijk zijn naar jezelf (en anderen) je ook iets oplevert en grote vreugde en liefde voor jezelf en het onvolmaakte brengt. Er komt meer neutraliteit, het (ver)oordelen vermindert en het bewustzijn van heelheid en over het samenspel van donker en licht groeit. (Noordelijke Maansknoop in Ram 10de huis conjunct Cheiron in het 9de huis in Ram. Zwarte Maan in Leeuw en gecorrigeerde zwarte Maan in Maagd in het 2de huis conjunct Mercurius retrograde. Oppositie Priapus in Waterman conjunct Saturnus en gecorrigeerd Priapus in Vissen 8ste huis.)

Het ware zuivere Goddelijke Koningschap

Als kers op de taart brengt deze nieuwe Maan het bewustzijn dat alle krachten beschikbaar zijn, dat je ze ook tegelijkertijd kan ervaren en dat je alleen maar hoeft te kiezen om bijvoorbeeld in het oude te blijven of de nieuwe inspiratie neer te zetten. Wanneer beide tegelijkertijd aanwezig zijn, dan is dit een signaal, dat de krachten in jou zichzelf in evenwicht brengen en de dualiteit tussen de krachten aan het oplossen is in jou en daarmee ook in je leven. Je krijgt hierdoor vat op je onbewuste patronen, processen en spiegels die de relaties om je heen zijn. Hierdoor ontstaan grote transformaties en omkeringen van vruchteloze verbindingen naar eerlijk en kwetsbaar naast en met elkaar durven leven. Dit maakt je zichtbaar in je ware Wezensessentie, in je koningschap. Hier komen dienstbaarheid, trots, zuiverheid, liefdevolle aanwezigheid en respectvol leiderschap bij elkaar in jou en ontstaat vanuit de grootste eenvoud het ware zuivere Goddelijke Koningschap. Daarmee regeer je jouw eigen leven met zuivere pure spirituele dienstbaarheid en Scheppingskracht. (Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen.)

Mercurius staat nog retrograde en gaat op de dag van de nieuwe Maan weer direct lopen. Dit betekent dat de retrograde werking van Mercurius in Maagd die regeert over zuivere communicatie, de komende maand nog sterk naar binnen gericht is. Ook is er de dreiging van veranderingen op financieel gebied dat aan de orde is (Zwarte Maan 2de huis.). Daarover kan je meer lezen in het artikel van 31 augustus 2023 van de volle SuperMaan en in vertel hierover in de nieuwe YouTube video over veranderingen voor het najaar en 2024: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLa

Heb het goed…
©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

LEKKER BIJKOMEN, ALLES WEER IN EVENWICHT BRENGEN EN INTEGREREN? Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van vrijdag 15-9 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-15-september-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

** Op woensdag 20 september 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op woensdag 20 september 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-20sept23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN DINSDAG 12-9 7 UPDATE
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN WOENSDAG 13-9:

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Het ware zuiver Goddelijke Koningschap’

Plaats een reactie