ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DO 26-10 & VOORUITZICHT

Geschreven door: Manuela van der Knaap

30,5 minuten leestijd

Het is nog steeds rustig op de Zon. Het is de 11 jarige poolshift van de Zon & de Eclips van 14 oktober 2023 en de gedeeltelijke Maansverduistering van 28 oktober die het nu intens maken. KORT OVERZICHT: X-ray pieken, C-klasse zonnevlammen, gaten in de corona van de Zon staan deels aarde gericht, elektronencrash en een verhoging van de zonnewind dichtheid met zonnestorm kp-5 en de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon is weer aan de orde (HCC). De verwachting is milde verhoogde zonnewind, verder rust. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten. Lees meer in het artikel hieronder: MET SYMPTOOM EEN KLEINE BESCHRIJVING VAN DE OMPOLING:

UPDATE DONDERDAGAVOND LAAT: Er was rond 1:00 uur plotseling en onverwacht een grote zonnevlam M-1.42 .

❤️

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 28-10 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-28-oktober-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

LEES MEER OVER DE ACTUELE PROCESSEN IN DE WERELD:

HET ARTIKEL OVER DE MAANSVERDUISTERING VAN ZATERDAG 28-10 WORDT GESCHREVEN EN KOMT VRIJDAGMIDDAG OP DE WEBSITE. DIT ARTIKEL GAAT OVER HET INNERLIJKE PROCES VOOR HET NAJAAR VAN 2023 EN IN 2024.

❤️

__________________________________________________

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees de beschrijving bij de grafieken.

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN voor DONDERDAG 26-10: De hele situatie is super rustig. Dit komt doordat de Zon bezig is met de poolflip die iedere 11 jaar gebeurd. Hierdoor zijn ook de verstoringen anders dan normaal. We zijn van een grote hoeveelheid zonnevlammen naar een enorme dip in de zonnevlekken gegaan. Het is dus allemaal een beetje in de war. Er is nu een periode van weinig zonnevlekken op de Zon en die zal binnenkort weer haar weg vervolgen naar het zonnemaximum met grote zonnevlam alerts, meer zonnevlekken die meer zonnevlammen produceren en protonenstormen. Op donderdag 26-10 waren er opnieuw een paar lagere C-klasse zonnevlammen. De hoogste was rond 15:20 met een C4.26 (iets hoger dan de rest). Deze zonnevlammen komen waarschijnlijk toch vanaf de nieuwe zonnevlekken vanaf de rand van de Zon, die net in het zicht van de aarde gekomen zijn. Dus de zonnevlek aantallen zullen weer gaan oplopen. De zonnevlek aantallen zijn vanaf zondag 22-10 onder de 50 zonnevlekken gekomen, terwijl we eind september rond de 200 zonnevlekken zaten. Dus dat is een dramatische duik in zonnevlekken. Vanaf maandag 23-10 begint het allemaal weer wat op te lopen met de zonnevlekken aantallen en dat is woensdag 25-10 nog sterker. De Zon begint dus alweer wat actiever te worden. Bij de grafieken heb ik twee afbeeldingen erbij gezet die de enorm grote zonnevlammen laten zien die uit de polen van de Zon kwamen rond het diepste punt van de omkering van de magnetische poolshift van de Zon op maandag 23-10-2023. UPDATE DONDERDAGAVOND LAAT: Er was rond 1:00 uur plotseling en onverwacht een grote zonnevlam M-1.42 Deze is zeer waarschijnlijk met een CME of het aarde gericht is, dat is niet helder. En ja, de Zon is weer wakker!!!

ANDERE SYMPTOMEN?: Dus ook al is het wat onstabiel elektromagnetisch gezien, geniet van de relatieve rust op de Zon, de zonnevlammen en zonnestormen. Doordat de Zon rustig is en dus minder X-ray licht en dus hoge trillingen onze kant op stuurt kan het zijn dat je somberder bent dan normaal en situaties zwaarder inschat dan hoe de realiteit is. Dus neem onzekerheid, het niet weten en alles zwart zien dus niet te serieus in deze periode. Ik hoor veel mensen over intens moeheid en diepe transformaties, instabiliteit van emoties en vreemde griepverschijnselen, racend kippenvel, intense kou die zich afwisselt met intens innerlijke hitte. Niet goed aanwezig kunnen zijn in je lichaam en hier en nu. Dit zijn allemaal signalen van grote transformatie in ons en in het zonnestelsel. Voor mij is het de eerste keer dat ik bewust de 11 jarige ompoling van de Zon ervaar. Dus ik kan er niet veel over zeggen vanuit ervaring. Je kan bijdrage aan extra bewustwording van dit event door je eigen ervaringen te delen helemaal onderaan dit artikel.

En er zijn een paar grote gaten in de corona van de Zon die aarde DEELS gericht staat (geven hoge fluittonen in oren). Deze gaten komen de 5 dagen op de aarde gericht te staan en spuwen zonnewind richting de aarde. Dit houdt in iedergeval de kosmische stralingsalerts buiten de deur. De verwachting is dat de situatie op de Zon zo zal blijven met af en toe nemende kracht en zonnevlammen op de Zon, met C-klasse zonnevlam, maar verder rustig. Er is GEEN grote zonnevlam alert.

Er was een zonnestorm verwacht voor vrijdag 27-10, maar die kwam toch eerder aan op aarde. De zonnewind snelheid was al vanaf woensdagavond geleidelijke opgelopen, maar steeg verder vanaf 14:30 uur van 460 naar ongeveer 500 km/sec. en dan begin je de verhoging eigenlijk pas te voelen, maar het is nog steeds geen grote verhoging van de zonnewind snelheid. De beschermende magnetosfeer van de aarde gaf een milde reactie met tussen 11:30 en 16:30 uur een mild kp-4 en heel kort tussen 16:30 en 17:00 uur kp-5 en dat is dan officieel zonnestorm. Door de verhoogde zonnewind wordt de beschermende magnetosfeer sterker en hebben we vanaf de middag geen ‘last’ meer van kp-0 en kosmische stralingsalerts. De verwachting is dat de zonnewind weer langzaam zal gaan zakken naar normale waarden.

Er was een piek van flink hogere zonnewind dichtheid rond 10:30 uur van ongeveer 75 p/cm3. Dit zijn vermoedelijk X-ray pieken. Met de zonnewind kwamen er ook kosmische invloeden mee met X-ray pieken. X-ray pieken zijn zeer hoge frequenties en die kunnen flink wat ongemakken geven of je juist meenemen op een stroom van geluk.

Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon gaat maken is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ ACTUELE SITUATIE DONDERDAG 26-10: Er was een elektronenstorm verwacht, maar het werd een elektronencrash. Dat is het tegenovergestelde, maar logischerwijs verbonden met de binnenkomende zonnestorm. De elektronencrash was dieper tussen 3:30 en 8:30 uur en iets milder tussen 13:30 en 15:30 uur. De verwachting is dat de situatie weer naar neutraal zal gaan voor de elektronen op vrijdag.

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is op maandag 23-10 rond 18:00 uur naar de NIET normale magnetische verbinding gegaan met de noordpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon gaat maken. (symptomen ZIJN DUS WEER MILD AAN DE ORDE: zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

____________________________________________________

❤️

De meest acuele omschrijving voor de huidige processen lees je in het artikel over de eclips van zaterdag 14-10-2023. DIT IS OOK HET JAARARTIKEL VOOR 2024 MET DE MAATSCHAPPELIJKE BESCHRIJVING DEEL 1. Deel 2 beschrijft het innerlijke proces voor het najaar van 2023 en 2024. Lees meer: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

Actuele processen staan beschreven in het laatste artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/

Ik heb vorig weekend een YouTube video opgenomen over gebeurtenissen voor het najaar van 2023 en 2024. Thema’s zijn financiën en hogere activaties van het Hart. ook geef ik uitleg over de veranderingen in het zonnestelsel en op de Zon en de verwachtingen hierover: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

************************************************************

SPECIAL:

OVER DE SITUATIE OP DE ZON MET DE AANSTAANDE POOLSHIFT VAN DE ZON

De Zon is begonnen aan een poolshift, die iedere 11 jaar plaats vindt. Lees in dit artikel wat wij daar van kunnen merken. Maar er is meer aan de hand, ook een groter event is bezig zich te ontvouwen. Lees in dit artikel de wetenschappelijke informatie met uitleg in verschillende korte video’s. Ook geef dit artikel inzicht in de grotere spirituele kijk op deze veranderingen. Ik wens je veel leesplezier…

https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ Geschreven door mij, Manuela van der Knaap.

************************************************************

HIERONDER LEES JE DE NIEUW VORMGEGEVEN BERICHTEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN. HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS.

❤️
ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. als er rode puntjes bij staan dat is waar de kosmische stralingsalerts zijn. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN ZONNEWIND: DEr was een zonnestorm verwacht voor vrijdag 27-10, maar die kwam toch eerder aan op aarde. De zonnewind snelheid was al vanaf woensdagavond geleidelijke opgelopen, maar steeg verder vanaf 14:30 uur van 460 naar ongeveer 500 km/sec. en dan begin je de verhoging eigenlijk pas te voelen, maar het is nog steeds geen grote verhoging van de zonnewind snelheid. De beschermende magnetosfeer van de aarde gaf een milde reactie met tussen 11:30 en 16:30 uur een mild kp-4 en heel kort tussen 16:30 en 17:00 uur kp-5 en dat is dan officieel zonnestorm. Door de verhoogde zonnewind wordt de beschermende magnetosfeer sterker en hebben we vanaf de middag geen ‘last’ meer van kp-0 en kosmische stralingsalerts.

(Symptomen zonnestorm WEL AAN DE ORDE : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

(Symptomen kosmische stralingsalert NIET AAN DE ORDE, alleen wanneer de zonnewind erg laag is kp-0.): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND:

Afb: Voor de komende dagen is er milde verhoging verwacht van de kp-index (reactie magnetosfeer van de aarde).

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende dagen.

KORTE SITUATIE SCHETS VOOR DE ZONNEWIND/STORM VOOR DE KOMENDE DAGEN: De verwachting is dat er af en toe kosmische stralingsalerts zullen zijn, omdat de zonnewind zo laag blijft, is de komende dagen de kans op kosmische stralingsalerts Kp-0. Dan komt de straling niet echt in de atmosfeer of op grond niveau, maar is wel voelbaar met symptomen voor veel mensen (zie symptomen in de beschrijving bij de grafieken). Op zondag is de situatie weer met zeer lage zonnewind en dus weer kans op kosmische stralingsalert. VANAF VRIJDAG 17-10 IS ER MOGELIJK EEN MILDE VERHOGING VAN ZONNEWIND MET EEN KP-4 BIJNA ZONNESTORM. De verwachting is dat de zonnewind weer langzaam zal gaan zakken naar normale waarden.

(Symptomen kosmische stralingsalert: AF EN TOE WEL AAN DE ORDE tot donderdagavond/nacht): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

(Symptomen zonnestorm NIET AAN DE ORDE VOOR DE KOMENDE DAGEN : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de langere termijn voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende tijd.

❤️

X-RAY PIEKEN (hogere)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijl voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 2 uur op voor Europese tijd.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er was een piek van flink hogere zonnewind dichtheid rond 10:30 uur van ongeveer 75 p/cm3. Dit zijn vermoedelijk X-ray pieken. Met de zonnewind kwamen er ook kosmische invloeden mee met X-ray pieken. X-ray pieken zijn zeer hoge frequenties en die kunnen flink wat ongemakken geven of je juist meenemen op een stroom van geluk.

Deze X-ray pieken geven een plotseling moeten verwerken van hoge lichtfrequenties en dat geeft dezelfde symptomen als van X-ray zonnevlammen (zenuwstelsel, onrust enz.)

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

UPDATE DONDERDAGAVOND LAAT: Er was rond 1:00 uur plotseling en onverwacht een grote zonnevlam M-1.42 Deze is zeer waarschijnlijk met een CME of het aarde gericht is, dat is niet helder. En ja, de Zon is weer wakker!!!

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De hele situatie is super rustig. Dit komt doordat de Zon bezig is met de poolflip die iedere 11 jaar gebeurd. Hierdoor zijn ook de verstoringen anders dan normaal. We zijn van een grote hoeveelheid zonnevlammen naar een enorme dip in de zonnevlekken gegaan. Het is dus allemaal een beetje in de war. Er is nu een periode van weinig zonnevlekken op de Zon en die zal binnenkort weer haar weg vervolgen naar het zonnemaximum met grote zonnevlam alerts, meer zonnevlekken die meer zonnevlammen produceren en protonenstormen. Op donderdag 26-10 waren er opnieuw een paar lagere C-klasse zonnevlammen. De hoogste was rond 15:20 met een C4.26 (iets hoger dan de rest). Deze zonnevlammen komen waarschijnlijk toch vanaf de nieuwe zonnevlekken vanaf de rand van de Zon, die net in het zicht van de aarde gekomen zijn. Dus de zonnevlek aantallen zullen weer gaan oplopen. De zonnevlek aantallen zijn vanaf zondag 22-10 onder de 50 zonnevlekken gekomen, terwijl we eind september rond de 200 zonnevlekken zaten. Dus dat is een dramatische duik in zonnevlekken. Vanaf maandag 23-10 begint het allemaal weer wat op te lopen met de zonnevlekken aantallen en dat is woensdag 25-10 nog sterker. De Zon begint dus alweer wat actiever te worden. Bij de grafieken heb ik twee afbeeldingen erbij gezet die de enorm grote zonnevlammen laten zien die uit de polen van de Zon kwamen rond het diepste punt van de omkering van de magnetische poolshift van de Zon op maandag 23-10-2023.

Hieronder zie je twee afbeeldingen die de enorm grote zonnevlammen laten zien die uit de polen van de Zon kwam rond het diepste punt van de omkering van de magnetische poolshift van de Zon op maandag 23-10-2023. We zijn dus weer uit het dal van activiteit op de Zon aan het klimmen.

Afb: De afbeelding laat de 2 ongelofelijk grote CME’s zien die op maandag 23-10 uit de polen van de Zon kwamen. Dit was rond het diepste punt van de magnetische ompoling van de Zon.

Afb: Deze afbeelding laat de 2 ongelofelijk grote CME’s zien die op maandag 23-10 uit de polen van de Zon kwamen. Dit was rond het diepste punt van de magnetische ompoling van de Zon.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet. Er waren ook nog zonnevlammen rond 18:30 C-2.44 & rond 17:00 uur C-1.98. Alles op donderdag waarschijnlijk vanaf de rand van de Zon. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN VOOR DE KOMENDE DAGEN: De verwachting is dat de situatie op de Zon zo zal blijven met af en toe nemende kracht en zonnevlammen op de Zon, met C-klasse zonnevlam, maar verder rustig. Er is GEEN grote zonnevlam alert.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Er is GEEN GROTE ZONNEVLAM ALERT, die is te laag hiervoor.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van donderdag 26-10. Er zijn 2 rode pijlen met de meest actieve zonnevlekken vanaf de rand van de Zon, NIET op de aarde gericht. De ingetekende vakjes met witte lijnen er omheen, dat zijn de gaten in de corona van de Zon.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: En er zijn een paar grote gaten in de corona van de Zon die aarde DEELS gericht staat (geven hoge fluittonen in oren). Deze gaten komen de 5 dagen op de aarde gericht te staan en spuwen zonnewind richting de aarde. Dit houdt in iedergeval de kosmische stralingsalerts buiten de deur.

Video door Manuela over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

❤️

GEEN VERHOOGDE PROTONEN

Afb: Dit is een weergave van de metingen van protonen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: ER ZIJN GEEN VERSTORINGEN VAN DE PROTONEN.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

DE SCHUMANNRESONANTIE METINGEN ZIJN AL EEN PAAR DAGEN OFFLINE.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: DUS GEEN WEERGAVE

(Symptomen NIET ZICHTBAAR : opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon gaat maken is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ ACTUELE SITUATIE DONDERDAG 26-10: Er was een elektronenstorm verwacht, maar het werd een elektronencrash. Dat is het tegenovergestelde, maar logischerwijs verbonden met de binnenkomende zonnestorm. De elektronencrash was dieper tussen 3:30 en 8:30 uur en iets milder tussen 13:30 en 15:30 uur. De verwachting is dat de situatie weer naar neutraal zal gaan voor de elektronen op vrijdag.

Het zijn vooral de wisselende Bronfrequenties, het eclipsseizoen waar we midden in zitten. Er komt a.s. zaterdag nog een gedeeltelijke Maansverduistering waardoor je erg uit evenwicht kan zijn en mogelijk je kosmos/aarde verbinding veranderd. Daardoor kan je bijvoorbeeld een pijnlijk onderlichaam hebben. Aarding kan dan echt zeer doen of je kan helemaal uit je aarding zijn. Lees meer in het artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/ of het artikel van de eclips van zaterdag 14-10: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE NU: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm (NIET AAN DE ORDE), en waarschijnlijk ook niet de komende dagen.: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: De HCC ging op maandag 23-10 rond 18:00 uur naar de andere magnetische verbinding met de Zon. Dus vanaf dan zijn er weer WEL milde symptomen.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN:En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is op maandag 23-10 rond 18:00 uur naar de NIET normale magnetische verbinding gegaan met de noordpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon gaat maken. (symptomen ZIJN DUS WEER MILD AAN DE ORDE: zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.


❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 28-10 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-28-oktober-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op donderdag 2 november & woensdag 8 november is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 november 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-2nov23/ & op woensdag 8 november 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-8nov23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) bij beide webinars nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DI 24-10 & WO 25-10 & VOORUITZICHT
2024 & 'Magische vernieuwing van het leven'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DO 26-10 & VOORUITZICHT

Één gedachte

  1. Arnica Prop-ten Brinke zaterdag 28 oktober 2023 om 16:21- Beantwoorden

    Sinds ruim een week ben ik een stuk onrustiger en geirriteerder, en ben ik voor het eerst in maanden weer aan het emotie eten. Terwijl ik juist in een onwijs goede flow zat sinds 3 maanden en het ging steeds beter. Mijn vriend en dochter zijn ook onstabieler en geïrriteerder. Dus ik merk duidelijk effect van de 11-jarige poolshift van de zon. Fijn om te lezen dat dit ervoor kan zorgen dat je alles zwaarder ziet en zo, want ik heb toch nog de neiging om mezelf de schuld te geven als het wat langer niet goed gaat. Ik hoop nu toch door de kou en pijn heen te gaan en te laten zijn wat er wil zijn.
    Dank voor al je artikelen, updates, webinars en meer Manuela! Dat helpt me echt.

    Liefs,
    Arnica

Plaats een reactie