ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VR 27-10 & ZA 28-10 & VOORUITZICHT WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

29,3 minuten leestijd

Het is nog steeds rustig op de Zon. Het is de 11 jarige poolshift van de Zon & het Eclipsseizoen (Eclips 14 oktober 2023 en Maaneclips van 28 oktober) die het nu intens maken. KORT OVERZICHT: VR 27-10: M-klasse zonnevlam, 2 grote gaten in de corona van de Zon staan vol op de aarde gericht, elektronencrash, hoge Schumannresonantie en een verhoging van de zonnewind dichtheid met bijna zonnestorm kp-4 en HCC. ZA 28-10: C-klasse zonnevlam, verhoogde zonnewind en bijna zonnestorm kp-4 en de andere magnetische verbinding tussen aarde en Zon is weer aan de orde (HCC). De verwachting is milde verhoogde zonnewind en weinige zonnevlekken en zonnevlammen, verder rust. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten. Lees meer in het artikel hieronder: MET SYMPTOOM EEN KLEINE BESCHRIJVING VAN DE OMPOLING:

❤️

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 28-10 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-28-oktober-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

LEES MEER OVER DE ACTUELE PROCESSEN IN DE WERELD:

DIT IS HET NIEUWE ARTIKEL OVER DE MAANECLIPS VAN ZATERDAG 28-10 EN TEVENS JAARHOROSCOOP DEEL 2 OVER HET INNERLIJKE PROCES VAN 2024.

❤️

__________________________________________________

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees de beschrijving bij de grafieken.

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN voor VRIJDAG 27-10 & ZATERDAG 28-10: De Zon is al weer aan het toenemen in kracht en dus weer uit de 11 jarige magnetische ompoling aan het komen. We hadden vrijdagnacht rond 1:00 uur plotseling een hogere zonnevlam M-1.42 met CME, maar niet aarde gericht en daarna werd het weer oorverdovend stil op de Zon met een zeer kleine hoeveelheid zonnevlekken en nog 1 enkele C-klasse zonnevlam actief tussen 7:00 en 11:00 uur op zaterdag 28-10 met het hoogtepunt van deze zonnevlam rond 8:30 uur C-1.68. De huidige zonnevlammen komen vanaf de zijkant van de Zon. Het ziet er naar uit dat het de komende week rustig zal blijven met wel een iets hogere kans op M-klasse zonnevlammen van 10%.

ANDERE SYMPTOMEN DOOR DE MAGNETISCHE OMPOLING VAN DE ZON?: Dus ook al is het wat onstabiel elektromagnetisch gezien, geniet van de relatieve rust op de Zon, de zonnevlammen en zonnestormen. Doordat de Zon rustig is en dus minder X-ray licht en dus hoge trillingen onze kant op stuurt kan het zijn dat je somberder bent dan normaal en situaties zwaarder inschat dan hoe de realiteit is. Dus neem onzekerheid, het niet weten en alles zwart zien dus niet te serieus in deze periode. En er is duidelijk een meer naar binnengerichte energie, zo lijkt het in iedergeval. Ik hoor veel mensen over intens moeheid en diepe transformaties, instabiliteit van emoties en vreemde griepverschijnselen, racend kippenvel, intense kou die zich afwisselt met intens innerlijke hitte. Niet goed aanwezig kunnen zijn in je lichaam en hier en nu. Dit zijn allemaal signalen van grote transformatie in ons en in het zonnestelsel. Voor mij is het de eerste keer dat ik bewust de 11 jarige ompoling van de Zon ervaar. Dus ik kan er niet veel over zeggen vanuit ervaring. Je kan bijdrage aan extra bewustwording van dit event door je eigen ervaringen te delen helemaal onderaan dit artikel.

2 grote gaten in de corona van de Zon staan vol op de aarde gericht. (geven hoge fluittonen in oren). Deze gaten staan nog ongeveer 3 dagen op de aarde gericht en spuwen zonnewind richting de aarde. Dit houdt in iedergeval de kosmische stralingsalerts buiten de deur. De verwachting is dat de situatie op de Zon zo zal blijven met af en toe nemende kracht en zonnevlammen op de Zon, met C-klasse zonnevlam, maar verder rustig. Er is GEEN grote zonnevlam alert.

De zonnewind is vanaf donderdag 26-10 is er al verhoogde zonnewind met af en toe een reactie van de beschermende magnetosfeer met bijna zonnestorm kp-4, met af en toe een milde kp-5 zonnestorm in korte momenten . De zonnewind snelheid is net aan verhoogd tussen de 400 en 500 km/sec. en daardoor is het allemaal niet extreem. Het grote voordeel is dat de kosmische stralingsalert zo buiten de atmosfeer gehouden worden en dat is ook wel erg prettig. Er was op vrijdag 27-10 van 4:30 tot 8:30 uur kp-4 actief en op zaterdag 28-10 activiteit vanaf 6:30 uur en in de middag rond 15:00 uur wanneer ik dit verslag schrijf nog steeds bezig. Maar er was alleen tussen 13:00 en 13:30 uur de milde kp-4 wat officieel een situatie is tegen zonnestorm aan. De rest van de tijd is dus zelfs nog milder dan dat en dus eigenlijk verwaarloosbaar. Alleen zeer hooggevoelige mensen voelen deze nog wel met razende deeltjes die door je heen gaan. De verwachting is dat het de komende dagen nog wel zo zal blijven met af en toe een kleine kp-4 verstoring. Op maandag 30-10 wordt er weer een hogere zonnestorm verwacht van kp-5.

De Schumannresonantie (SR) was een paar dagen offline en kwam vrijdagavond laat plotseling weer online. Toen werd zichtbaar dat er op donderdag 26-10 en vrijdag 27-10 beide een hoge Schumannresonantie actief is geweest. Op donderdag 26-10 was er een korte piek rond 12:00 uur van 42 amplitude en op vrijdag 27-10 was er activiteit tussen 5:00 en 22:00 uur met meerdere hoge pieken rond 47 amplitude. De symptomen zijn eigenlijk pas goed voelbaar wanneer er ook andere verstoringen zijn en die waren er met de milde verhoogde zonnewind en elektronencrash. De SR versterkt de andere symptomen en wat er al in je speelt.

Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon gaat maken is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ SITUATIE VRIJDAG 27-10: Er was een elektronencrash. De elektronencrash was tussen 8:30 en 11:30 uur. De verwachting is dat de situatie weer naar neutraal zal gaan voor de elektronen. Maar zoals ik hierboven al uitleg is de boel niet stabiel en kan dit dus per moment weer veranderen.

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is op maandag 23-10 rond 18:00 uur naar de NIET normale magnetische verbinding gegaan met de noordpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Plotseling is de magnetische situatie in de verbinding tussen de aarde en de polen van de Zon weer verschoven en zal maandag 30-10 waarschijnlijk de magnetische verbinding weer shiften naar normaal. Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon gaat maken. (symptomen ZIJN DUS WEER MILD AAN DE ORDE: zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

____________________________________________________

❤️

De meest acuele omschrijving voor de huidige processen lees je in het artikel over de eclips van zaterdag 14-10-2023. DIT IS OOK HET JAARARTIKEL VOOR 2024 MET DE MAATSCHAPPELIJKE BESCHRIJVING DEEL 1. Deel 2 beschrijft het innerlijke proces voor het najaar van 2023 en 2024. Lees meer: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

Actuele processen staan beschreven in het laatste artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/

Ik heb vorig weekend een YouTube video opgenomen over gebeurtenissen voor het najaar van 2023 en 2024. Thema’s zijn financiën en hogere activaties van het Hart. ook geef ik uitleg over de veranderingen in het zonnestelsel en op de Zon en de verwachtingen hierover: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

************************************************************

SPECIAL:

OVER DE SITUATIE OP DE ZON MET DE AANSTAANDE POOLSHIFT VAN DE ZON

De Zon is begonnen aan een poolshift, die iedere 11 jaar plaats vindt. Lees in dit artikel wat wij daar van kunnen merken. Maar er is meer aan de hand, ook een groter event is bezig zich te ontvouwen. Lees in dit artikel de wetenschappelijke informatie met uitleg in verschillende korte video’s. Ook geef dit artikel inzicht in de grotere spirituele kijk op deze veranderingen. Ik wens je veel leesplezier…

https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ Geschreven door mij, Manuela van der Knaap.

************************************************************

HIERONDER LEES JE DE NIEUW VORMGEGEVEN BERICHTEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN. HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS.

❤️
ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind van vrijdag 27-10.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. als er rode puntjes bij staan dat is waar de kosmische stralingsalerts zijn. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN ZONNEWIND: De zonnewind is vanaf donderdag 26-10 is er al verhoogde zonnewind met af en toe een reactie van de beschermende magnetosfeer met bijna zonnestorm kp-4, met af en toe een milde kp-5 zonnestorm in korte momenten . De zonnewind snelheid is net aan verhoogd tussen de 400 en 500 km/sec. en daardoor is het allemaal niet extreem. Het grote voordeel is dat de kosmische stralingsalert zo buiten de atmosfeer gehouden worden en dat is ook wel erg prettig. Er was op vrijdag 27-10 van 4:30 tot 8:30 uur kp-4 actief en op zaterdag 28-10 activiteit vanaf 6:30 uur en in de middag rond 15:00 uur wanneer ik dit verslag schrijf nog steeds bezig. Maar er was alleen tussen 13:00 en 13:30 uur de milde kp-4 wat officieel een situatie is tegen zonnestorm aan. De rest van de tijd is dus zelfs nog milder dan dat en dus eigenlijk verwaarloosbaar. Alleen zeer hooggevoelige mensen voelen deze nog wel met razende deeltjes die door je heen gaan.

(Symptomen zonnestorm WEL AAN DE ORDE : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

(Symptomen kosmische stralingsalert NIET AAN DE ORDE, alleen wanneer de zonnewind erg laag is kp-0.): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND:

Afb: Dit is een overzicht voor de week voor zonnewind en zonnestormen.

Afb: Voor de komende dagen is er milde verhoging verwacht van de kp-index (reactie magnetosfeer van de aarde).

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende dagen.

KORTE SITUATIE SCHETS VOOR DE ZONNEWIND/STORM VOOR DE KOMENDE DAGEN: De verwachting is dat het de komende dagen nog wel zo zal blijven met af en toe een kleine kp-4 verstoring. Op maandag 30-10 wordt er weer een hogere zonnestorm verwacht van kp-5.

(Symptomen zonnestorm AF EN TOE AAN DE ORDE VOOR DE KOMENDE DAGEN : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de langere termijn voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende tijd.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De Zon is al weer aan het toenemen in kracht en dus weer uit de 11 jarige magnetische ompoling aan het komen. We hadden vrijdagnacht rond 1:00 uur plotseling een hogere zonnevlam M-1.42 met CME, maar niet aarde gericht en daarna werd het weer oorverdovend stil op de Zon met een zeer kleine hoeveelheid zonnevlekken en nog 1 enkele C-klasse zonnevlam actief tussen 7:00 en 11:00 uur op zaterdag 28-10 met het hoogtepunt van deze zonnevlam rond 8:30 uur C-1.68. De huidige zonnevlammen komen vanaf de zijkant van de Zon. Het ziet er naar uit dat het de komende week rustig zal blijven met wel een iets hogere kans op M-klasse zonnevlammen van 10%.

Hieronder zie je twee afbeeldingen die de enorm grote zonnevlammen laten zien die uit de polen van de Zon kwam rond het diepste punt van de omkering van de magnetische poolshift van de Zon op maandag 23-10-2023. We zijn dus weer uit het dal van activiteit op de Zon aan het klimmen.

Afb: De afbeelding laat de 2 ongelofelijk grote CME’s zien die op maandag 23-10 uit de polen van de Zon kwamen. Dit was rond het diepste punt van de magnetische ompoling van de Zon.

Afb: Deze afbeelding laat de 2 ongelofelijk grote CME’s zien die op maandag 23-10 uit de polen van de Zon kwamen. Dit was rond het diepste punt van de magnetische ompoling van de Zon.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op vrijdag 27-10. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op zaterdag 28-10. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is een overzicht voor de week voor de zonnevlammen.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN VOOR DE KOMENDE DAGEN: De verwachting is dat de situatie op de Zon zo zal blijven met af en toe nemende kracht en zonnevlammen op de Zon, met C-klasse zonnevlam, maar verder rustig. Er is GEEN grote zonnevlam alert.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Er is GEEN GROTE ZONNEVLAM ALERT, die is te laag hiervoor.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van zaterdag 28-10. Er is 1 rode pijl met de meest actieve zonnevlek vanaf de rand van de Zon, NIET op de aarde gericht. De ingetekende vakjes met witte lijnen er omheen, dat zijn de gaten in de corona van de Zon.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: 2 grote gaten in de corona van de Zon staan vol op de aarde gericht. (geven hoge fluittonen in oren). Deze gaten staan nog ongeveer 3 dagen op de aarde gericht en spuwen zonnewind richting de aarde. Dit houdt in iedergeval de kosmische stralingsalerts buiten de deur.

Afb: Dit is de magnetische weergave van de Zon van zaterdag 28-10. We zien bijzonder weinig zonnevlekken op de Zon op dit moment.

Video door Manuela over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

❤️

GEEN VERHOOGDE PROTONEN

Afb: Dit is een weergave van de metingen van protonen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: ER ZIJN GEEN VERSTORINGEN VAN DE PROTONEN.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 5 uur om onze tijd te zien.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 5 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: Er was een hoge Schumannresonantie activiteit op zaterdag 21-10 tussen 10:00 en 20:00 uur. De hoogste piek was rond 10:00 uur met 54 amplitude (best hoog) en de andere hoge piek was tussen 16:00 en 18:00 uur met een intensiteit rond 44 amplitude (hoog). De verstoringen was NIET full spectrum, maar gedeeltelijk.

(Symptomen HOOG TOT GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon gaat maken is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ SITUATIE VRIJDAG 27-10: Er was een elektronencrash. De elektronencrash was tussen 8:30 en 11:30 uur. De verwachting is dat de situatie weer naar neutraal zal gaan voor de elektronen. Maar zoals ik hierboven al uitleg is de boel niet stabiel en kan dit dus per moment weer veranderen.

Het zijn vooral de wisselende Bronfrequenties, het eclipsseizoen waar we midden in zitten. Er komt a.s. zaterdag nog een gedeeltelijke Maansverduistering waardoor je erg uit evenwicht kan zijn en mogelijk je kosmos/aarde verbinding veranderd. Daardoor kan je bijvoorbeeld een pijnlijk onderlichaam hebben. Aarding kan dan echt zeer doen of je kan helemaal uit je aarding zijn. Lees meer in het artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/ of het artikel van de eclips van zaterdag 14-10: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE NU: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm (NIET AAN DE ORDE), en waarschijnlijk ook niet de komende dagen.: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: De HCC ging op maandag 23-10 rond 18:00 uur naar de andere magnetische verbinding met de Zon. Dus vanaf dan zijn er weer WEL milde symptomen.

Afb: Dit is de actuele situatie in de magnetische verbinding tussen aarde en Zon.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is op maandag 23-10 rond 18:00 uur naar de NIET normale magnetische verbinding gegaan met de noordpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Plotseling is de magnetische situatie in de verbinding tussen de aarde en de polen van de Zon weer verschoven en zal maandag 30-10 waarschijnlijk de magnetische verbinding weer shiften naar normaal. Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon gaat maken. (symptomen ZIJN DUS WEER MILD AAN DE ORDE: zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.


❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 28-10 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-28-oktober-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op donderdag 2 november & woensdag 8 november is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 november 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-2nov23/ & op woensdag 8 november 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-8nov23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) bij beide webinars nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

2024 & 'Magische vernieuwing van het leven'
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZO 29-10 & MA 30-10 VOORUITZICHT

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VR 27-10 & ZA 28-10 & VOORUITZICHT WEEK

Plaats een reactie