ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VR 6-10 & ZA 7-10 & VOORUITZICHT WEEK:

Geschreven door: Manuela van der Knaap

21,4 minuten leestijd

Het algehele beeld is rustig. Het is de wisseling van Bronfrequenties die het nu intens maakt. KORT OVERZICHT: Periode met kosmische stralingsalerts, periode met zonnestorm kp-4, vooral kleinere C-klasse zonnevlam, GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT en gaten corona aarde gericht. Er zijn opvallend weinig verschillende verstoringen. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten.

Ik zal proberen om dit weekend wat extra aandacht te geven aan de situatie van nu en wat de langer termijn verwachtingen zijn. Het is een soort van stilte voor de storm.
❤️

ACTUELE PROCESSEN: Lees meer over het innerlijke proces rond deze volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9. Er is een wisseling van Bronfrequenties waardoor je erg uit evenwicht kan zijn en mogelijk je kosmos/aarde verbinding veranderd. Daardoor kan je bijvoorbeeld een pijnlijk onderlichaam hebben. Aarding kan dan echt zeer doen of je kan helemaal uit je aarding zijn. Lees meer in dit actuele artikel over de actuele processen en wat je er aan kan doen.: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/ (Het JAARartikel voor de gedeeltelijk Eclips van zaterdag 14-10 komt maandag 9-10 of dinsdag 10-10 op de website.)

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 14-10 start om 18:45 uur. DIT IS EEN LIVE WEBINAR OM 18:45 UUR STARTEN WE. ( Binnenkomen vanaf 18:30 uur. ) In het begin van het webinar rond 19:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 19:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-gedeeltelijke-eclips-14-oktober-2023-live/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

__________________________________________________

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees de beschrijving bij de grafieken.

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN: Er zijn opvallend weinig verschillende verstoringen. De Zon was mild actief met alleen kleine C-klasse zonnevlammen. Er staan nog steeds een paar actieve zonnevlekken op de aarde gericht die mogelijk voor wat grotere zonnevlammen kunnen zorgen. De verwachting is dat het mild blijft met GROTE ZONNEVLAM ALERT, met een kans op 30% M-Klasse en 1% X-klasse zonnevlammen. En ook een paar gaten in de corona van de Zon staan op de aarde gericht die spuwen plasma richting de aarde. (hoge fluittonen en/of ruis in oren en hoofd).

Er was tussen 00:00 en 00:30 uur een korte periode bijna zonnestorm aan Kp-4. Maar er was geen hogere zonnewind snelheid, die was gewoon laag onder de 400 km/sec. Volgens de vooruitzichten zijn GEEN verhoogde zonnewind periode de komende dagen. We gaan zien wat het gaat worden, want de laatste tijd is zonder zonnewind aanleiding er toch regelmatig bijna zonnestorm kp-4. We hebben vanaf zaterdag periode met kosmische stralingsalerts. Dit komt omdat de beschermende magnetosfeer van de aarde zwakker is als de zonnewind erg laag is. Voor de komende dagen blijft dit aan de orde. Als er langere periode zijn met kosmische stralingsalerts, dan wordt die verstoring ook echt pittig met vooral hartritme verstoringen en hogere kosmische frequenties die voelbaar worden voor hooggevoelige mensen. De kosmische straling bereikt officieel niet de grond, maar het is wel voelbaar als verstoring.

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is weer naar normale verbinding gegaan op maandagavond 2-10 rond 20:00 uur. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting is dat dit 3 weken zoals de normale cyclus is zal blijven in de normale magnetische verbinding. Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord. (symptomen: zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

____________________________________________________

❤️

Actuele processen staan beschreven in het laatste artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/

Link naar het artikel over de nieuwe Maan van vrijdag 15-9 2023 (en het artikel van de volle SuperMaan hierboven ook), waarin de huidige processen beschreven worden kan je inzicht geven in waar de heftigheid zit. Dit artikel is tot de volgende nieuwe Maan (die een Eclips is trouwens) actueel. : https://inzichten.com/het-ware-zuiver-goddelijke-koningschap/

Ik heb vorig weekend een YouTube video opgenomen over gebeurtenissen voor het najaar van 2023 en 2024. Thema’s zijn financiën en hogere activaties van het Hart. ook geef ik uitleg over de veranderingen in het zonnestelsel en op de Zon en de verwachtingen hierover: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

************************************************************

HIERONDER LEES JE DE NIEUW VORMGEGEVEN BERICHTEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN. HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS.

❤️
ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN ZONNEWIND: Er was tussen 00:00 en 00:30 uur een korte periode bijna zonnestorm aan Kp-4. Maar er was geen hogere zonnewind snelheid, die was gewoon laag onder de 400 km/sec. Volgens de vooruitzichten zijn GEEN verhoogde zonnewind periode de komende dagen. We gaan zien wat het gaat worden, want de laatste tijd is zonder zonnewind aanleiding er toch regelmatig bijna zonnestorm kp-4. We hebben vanaf zaterdag periode met kosmische stralingsalerts. Dit komt omdat de beschermende magnetosfeer van de aarde zwakker is als de zonnewind erg laag is.

(Symptomen zonnestorm MOGELIJK ZEER MILD AAN DE ORDE (waarschijnlijk mild op maandag) : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

(Symptomen kosmische stralingsalert (MOGELIJK AAN DE ORDE wanneer de zonnewind erg laag is, maar dat is niet waarschijnlijk.): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND:

Afb: Dit is een weergave van een vooruitzicht voor de komende dagen.

Afb: Voor de komende dagen is er rust verwacht onder de normale waarde.

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende dagen.

KORTE SITUATIE SCHETS VOOR DE ZONNEWIND/STORM VOOR DE KOMENDE DAGEN: Voor de komende dagen blijft de kosmische stralingsalert aan de orde. Als er langere periode zijn met kosmische stralingsalerts, dan wordt die verstoring ook echt pittig met vooral hartritme verstoringen en hogere kosmische frequenties die voelbaar worden voor hooggevoelige mensen. De kosmische straling bereikt officieel niet de grond, maar het is wel voelbaar als verstoring.

(Symptomen zonnestorm BIJNA IEDERE NACHT MILD AAN DE ORDE: Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

(Symptomen kosmische stralingsalert ZEER WAARSCHIJNLIJK WEL AAN DE ORDE): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de langere termijn voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende tijd.

Afb: De verwachting was een verhoogde zonnewind is ook in dit model voor de komende dagen laag onder de normale waarde en dus mogelijk kosmische stralingsalerts.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er zijn opvallend weinig verschillende verstoringen. De Zon was mild actief met alleen kleine C-klasse zonnevlammen. Er staan nog steeds een paar actieve zonnevlekken op de aarde gericht die mogelijk voor wat grotere zonnevlammen kunnen zorgen.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet. Er staan 2 C-Klasse zonnevlammen niet op de lijst. C-3.51 rond 10:10 en C-2.84 rond 15:50 uur. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De verwachting is dat het mild blijft met GROTE ZONNEVLAM ALERT, met een kans op 30% M-Klasse en 1% X-klasse zonnevlammen. En ook een paar gaten in de corona van de Zon staan op de aarde gericht die spuwen plasma richting de aarde. (hoge fluittonen en/of ruis in oren en hoofd).

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is een overzicht voor de komende week voor de zonnevlammen. De situatie is milder dan verwacht tot nu toe.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van zaterdag 7-10. Er zijn 3 rode pijlen met de meest actieve zonnevlekken en die staan beide nu op de aarde gericht. De ingetekende vakjes met witte lijnen er omheen, dat zijn de gaten in de corona van de Zon.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er zijn gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen en ruis in her hoofd en oren.)

Video door Manuela over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

❤️

GEEN VERHOOGDE PROTONEN

Afb: Dit is een weergave van de metingen van protonen. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er zijn GEEN verhoogde protonen. Er is wel weinig kans op verhoogde protonen van ongeveer 5%. Dus een kleine kans door een op de aarde gerichte actieve (milde) zonnevlek die nu alleen kleinere C-klasse zonnevlammen produceert.

❤️

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende week voor stralingsstormen. Dit is erg laag. Vanaf zondag 8-10 wat hoger 10%.

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +2 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: NEUTRAAL. ER ZIJN GEEN VERSTORINGEN VAN DE ELEKTRONEN.

Het zijn vooral de Bronfrequenties waardoor je erg uit evenwicht kan zijn en mogelijk je kosmos/aarde verbinding veranderd. Daardoor kan je bijvoorbeeld een pijnlijk onderlichaam hebben. Aarding kan dan echt zeer doen of je kan helemaal uit je aarding zijn. Lees meer in het artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/

De verwachting is dat het de komende dagen met de elektronen neutraal zal zijn. Maar de vooruitzichten kloppen heel vaak niet, dus we hou het zelf in de gaten door onderstaande symptomen in de gaten te houden.

Symptomen elektronencrash NIET AAN DE ORDE NU: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE NU, en waarschijnlijk ook niet de komende dagen.: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: Vanaf zaterdag 23-9 rond 5:00 uur is de magnetische verbinding van de aarde met de Zon echt helemaal in het groen en dus los van de negatief geladen zuidkant van de Zon.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is weer naar normale verbinding gegaan op maandagavond rond 20:00 uur. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting is dat dit 3 weken zoals de normale cyclus is zal blijven in de normale magnetische verbinding. Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord. (symptomen GELEIDELIJK AAN NIET MEER AAN DE ORDE: zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

(De milde symptomen ZIJN NIET MEER AAN DE ORDE: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.


❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 14-10 start om 18:45 uur. DIT IS EEN LIVE WEBINAR OM 18:45 UUR STARTEN WE. ( Binnenkomen vanaf 18:30 uur. ) In het begin van het webinar rond 19:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 19:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-gedeeltelijke-eclips-14-oktober-2023-live/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op donderdag 19 oktober 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 19 oktober 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-19okt23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE & VOORUITZICHTEN DONDERDAG 5-10 & VOORUITZICHT:
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 8-10 & VOORUITZICHT WEEK & SPECIAL VERANDERING OP DE ZON/POOLSHIFT

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE VR 6-10 & ZA 7-10 & VOORUITZICHT WEEK:

Plaats een reactie