‘De poort naar de vernieuwde oorspronkelijke aarde’

Special naar aanleiding Eclips-seizoen okt2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,8 minuten leestijd

Dit artikel is een special over de intense transformatie waar we doorheen gaan op dit moment. Ik hoop met deze extra Special over deze poort en wat dit mogelijk met je kan doen een stukje inzicht te geven. Ook vind je in dit artikel tips vanuit mijn ervaringen en perspectief hoe je hier doorheen kan bewegen en wat je kan doen als je blijft hangen in de oude patronen. In dit artikel deel ik ook ervaringen van mensen over deze poort. Ik hoop dat dit extra artikel je iets kan aanreiken.

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond, open dan de pdf bovenaan het artikel.

De poort van de Maansverduistering

De Maansverduistering van zaterdag 28 oktober 2023 was een poort waar we doorheen zijn gegaan. De ‘Ring of Fire’ eclips van 14 oktober 2023 gaf de voorbereiding waarmee alles werd geopend, maar we zijn er pas doorheen gegaan met de Maansverduistering op 28 oktober 2023. Eigenlijk is het wel iets heel logisch, omdat een Eclips vooral in de wereld zijn werking heeft en een Maansverduistering is vooral werkzaam in het onderbewuste en daardoor was de meditatie-webinar super effectief om door de poort te gaan.

Uitleg processen

Je kan lezen in de artikelen op mijn website over de eclipsen van oktober 2023. De ‘Ring of Fire’ Eclips van 14 oktober 2023 beschrijft de processen in de wereld voor het komende jaar tot ongeveer eind oktober 2024: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

En het artikel van de gedeeltelijke Maansverduistering beschrijft de innerlijke processen voor het komende jaar tot eind oktober 2024: https://inzichten.com/magische-vernieuwing-van-het-leven/

Veranderingen in het zonnestelsel

De overgang zien we ook op de Zon, die zijn 11-jarige poolshift maakt, waardoor het elektromagnetisch ook anders is dan anders en best wel flink verstoord. De veranderingen die zich afspelen eind 2023 en in 2024 zijn veelomvattender dan alleen voor de hele planeet aarde, want in ons zonnestelsel zijn er ook grote veranderingen bezig. De Zon is begonnen aan een poolshift, die iedere 11 jaar plaatsvindt. Dit maakt dat elektromagnetisch de situatie onstabiel is en dit heeft effect op je emoties en functioneren. Ik vermoed dat dit zelfs effect heeft op de zwaartekracht op aarde en dat dit mogelijk ook een groter event kan triggeren zowel op de Zon met een ‘Zonne Nova’, als op de aarde met de GREAT EVENT van de magnetische poolshift. Ik heb een apart artikel geschreven over de veranderingen in ons zonnestelsel. Je kan meer lezen in de special over de Zon op mijn website: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/

Door de poort gaan

Iedereen ging op een andere manier door de poort heen, waar we ons bewustzijn echt konden ankeren op de oorspronkelijke maar vernieuwde aarding, buiten de dualiteit van de Matrix. Daar waar de pijn zat van zelfafwijzing, jezelf gewond of niet goed genoeg voelen, werd confronterend en spiegelde deze afwijzing terug. De energie werd enorm etherisch en transparant, super helder met verschillende mineralen, maar vooral de ‘New Technicolor Dreamcoat Crystal’, (deze tekst is onderstreept en dus een link extra informatie) hielp ons herinneren hoe onze Wezenskern vrij te maken, zodat we kunnen stromen vanuit de Wezenskern de wereld in.

Vrijkomen van zelfafwijzing

Daarin kwam de één pijn, verdriet en een gevoel tegen van niet goed genoeg te zijn om het etherische, transparante Wezenlijke ook echt te mogen leven. Een ander kreeg de pijn van het gebroken, kapotte lichaam te voelen, dat afgescheiden is geraakt van haar Wezenlijke aard. Door deze afscheiding van de Wezensessentie kreeg de dualiteit van de Matrix vat op het stoffelijke van het bestaan, waardoor het lichaam niet kon functioneren en in verval is geraakt. En ook waren er voor sommigen meerdere lagen tegelijkertijd of na elkaar die zich lieten ervaren.

Een deelnemer van het meditatie-webinar verwoorden het zo:

“Véél donker oorspronkelijk, dit toelaten!’Véél donker oorspronkelijk, dit toelaten! Gaan chanten en dat deed goed, om bij mezelf te blijven. Intens contact met de kristallen, bewust hoe ze me hielpen. Klank afgezet om beter bij mezelf te kunnen blijven. Plots stond ik voor een heel groot statisch, voornaam gebouw, enkel voor waardige en Bijzondere mensen, Wezens, die een grote gemeenschap vormden, zonder overleven. Ik besefte mijn lange overlevingstocht, die soms avontuurlijk was, maar… Ik was uitgeput! De tocht was ten einde, maar kon ik in deze grootse, andere  Werkelijkheid stappen? De Poort ging open, maar mocht ik erbinnen, aansluiten bij deze koninklijke wezens, Waardig! Alle gevoelens van onwaardigheid, uitputting, en diep verlangen hier mogen binnen te komen, gingen door me heen, ik voelde alles heel intens. Een hele film speelde zich verder af, tot ik me liet kronen, en een Licht vanuit de diepte van deze Tempel toonde zich. Voorzichtig deze immense Kracht en Grootsheid van de Bron, en die ik Ben, toelaten, verder bewust laten worden, maar ik stond vanavond voor een keuze! Dat is een beetje mijn beleving vanavond. Veel dank Manuela. Sinds de ‘cursus van de Scheppingen en zo…in 3 delen’, is er veel in beweging in bewustzijn.”

Iemand anders deelde deze informatie in mijn Telegram groep:

“Ik droomde met de volle maan dat ik afdaalde met een parachute naar de aarde. Tijdens deze tocht, gezeten in een stoeltje, kwam ik onder stroom te staan. Volledig en helemaal! Ik zag mijn lichaam sudderen en trillen! Ik dacht in de droom, ‘dit is het einde, ik verlaat deze dimensie nu’ en gaf mezelf er vol-ledig aan over. Iets anders kon ik in dat moment toch niet doen. Toen de ‘stroomschok’ voorbij was zag ik dat ik er nog was en werd wakker. De droom was heftig en helder maar niet beangstigend. Toen ik er op invoelde kwam vanuit mijn binnenste omhoog drijven dat ik geland ben op de nieuwe aarde in een andere trilling, als het ware gereset. Wat prachtig aansluit op: Mijn nieuwe begin is begonnen.”

❤️

Engelenvleugels

Nog iemand anders had veel jeuk en tintelingen op de rug, wat te maken heeft met de engelenvleugels die ontvouwen. Dit kan ook al eerder de afgelopen weken in het proces al aan de orde geweest zijn. Er zijn veel verschillende ervaringen die jou het signaal kunnen geven dat je bent aangekomen op de oorspronkelijke, maar vernieuwde aarde. Vrijheid en met meer gemak oplossen wat niet kon stromen in je leven zijn daarvan duidelijke signalen.

Enorme drang hebben naar iets specifieks

Dus iedereen ging door de poort op zijn of haar eigen tijd en eigen manier. De integratie kan een enorme drang naar bepaald voedsel geven, dus neem wat extra natuurlijke vitamines. Ik kreeg ook een bericht van iemand die enorme dorst had. Je eigen systeem geeft aan waar er iets nodig is om aan te vullen. Ook kan het zijn dat verslavingen extra opspelen (dit is van september 2023 tot oktober 2024 extra aan de orde). Dus houd in de gaten of de drang naar voedsel of om iets te doen niet jouw verslavingen voedt, want dan ga je juist weg van je integratie.

Het oude speelt steeds op

Ook kan het zijn dat je steeds terug gaat naar de oude patronen. Dus dan zit je de ene dag heerlijk in de flow en de dag er na is het weer prut en zijn de oude dualiteits- en Matrixpatronen weer heel erg aanwezig en voelbaar. Dit is een signaal dat je het proces dat ik hier heb beschreven rondom eigen waarde, toestaan en het waard zijn om door de poort te gaan, nog niet helemaal hebt doorlopen. Dan blijft er een stukje hangen en dus speelt het later weer op. Het kan ook verbonden zijn met andere processen die in de artikelen van de Zon- en Maansverduisteringen op mijn website beschreven staan. Het kunnen trouwens ook lichamelijke oude ziektepatronen of onbalans zijn die je vasthouden in het oude. Het gaat om het doorleven van het proces en de heling van het lichaam komt er dan langzamer achteraan. Maar de belofte van de vernieuwde oorspronkelijke aarde is ook heling in de Stof en dus het lichaam. Ik ben erg benieuwd hoe deze verjonging en heling zich gaat manifesteren de komende tijd.

Met meer gemak er doorheen?

Het krachtige en zachte onvoorwaardelijke veld van het meditatie-webinar heeft ons de basis gegeven om met meer gemak hier doorheen te kunnen gaan. Ik heb van veel mensen gehoord die niet met het meditatie-webinar hebben mee gedaan, dat ze hartkloppingen of andere vreemde lichamelijke sensaties hadden. Dat wat er in het meditatie-webinarveld is ervaren blijft daarin beschikbaar. Dus als je er veel moeite hebt om door de poort te gaan, dan kan je ook meedoen met een meditatie-webinar. https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-2nov23/ Maar je kan natuurlijk ook een andere keer meedoen.

Ondersteuning

Het is mijn levensmissie om deze overgang te begeleiden. Daarvoor ben ik een leven lang voorbereid met visioenen, downloads en diep innerlijk werk. Dit levenswerk komt samen in de nieuwe online workshop ‘Scheppingen en zo…in 3 delen’ en verder geef ik inzicht en ondersteuning met om de week een astrologische beschrijving en tips over de processen in jezelf en in de wereld en elektromagnetische artikelen, online meditaties en met speciaal geopende (niet geprogrammeerde) mineralen die je dagelijks kunnen helpen herinneren waar de doorgangen zitten naar de vernieuwde oorspronkelijke aarde, de dualiteit van de Matrix uit. Maar bijvoorbeeld ook hoe je los kan laten met het belangrijkste mineraal (vind ik) voor dit moment voor dagelijks gebruik, de speciaal geopende Hematiet, die én je licht-as, Godsvonk helpt herinneren én tegelijkertijd alles afvoert wat er niet Wezenlijk bij je hoort. (Alles wat onderstreept is, dat is een link waar je op kan klikken op meer informatie te vinden over het onderwerp.)

Vrijblijvende tips

Speciaal geopende mineralen die je mogelijk kunnen ondersteunen en helpen herinneren om in verbinding te komen met de oorspronkelijke vernieuwde aarde zijn: de ‘New’ Technicolor Dreamcoat Crystal (dit is het nieuwe mineraal van dit moment), nieuwe aarde kristal, Cobalto Calciet, de prachtige helder-blauwe Zeesteen, speciaal geopende Hematiet, de wortel Amethist en de Phi-Vogel-Wortel-Amethist (door op de naam te klikken ga je naar de uitleg op de website). Deze informatie is puur om je van dienst te zijn en je op weg te helpen om van binnenuit zelf deze verbinding met de oorspronkelijke vernieuwde aarde te maken, niet om je aan te zetten of verplicht te voelen een mineraal aan te schaffen. Dit is slechts één manier om dit te doen, dus voel je niet gepusht. Dit is mijn bijdrage aan het geheel en mijn passie, dus kijk in vrijheid of jij er iets mee kan. 

Heb het goed…<3

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Dank je wel voor je Hartdonatie : https://inzichten.com/hartdonaties/

MOGELIJKE BEGELEIDING:

**Op donderdag 2 november & woensdag 8 november is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommigen zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 november 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-2nov23/ & op woensdag 8 november 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-8nov23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) bij beide webinars nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

* De nieuwe workshop SCHEPPINGEN EN ZO IN 3 DELEN was een succes en heeft veel bij de deelnemers geopend en herinnerd. In november (en ook nog in januari 2024) gaat er opnieuw een 3-luik van start van deze online workshop. Dit is mijn levenswerk waarmee ik nu naar buiten kan en mag komen. Ik ben superblij hiermee. Met informatie over de Matrix de Scheppingen, onze huidige ontwikkelingen enz. Dit is energetisch voeding voor je Wezensessentie. We starten rustig op 12 november met deel 1 waarin de basis van de Schepping(en) en de rol van ons bewustzijn en de Matrix wordt gedeeld. In deel 2 gaan we de diepte in en wordt de inhoud en de energetische opbouw hiervan helder gemaakt en de energiesystemen die daar mee verbonden zijn. Maar ook die diepe Matrixtrauma’s en oer-wond, daar wordt inzicht in gegeven en heling voor aangereikt, mede door het zichtbaar te maken van de Goddelijke ankerpunten voor het bewustzijn: in woord en energie. Het resultaat geeft stevigheid en helderheid vanbinnen en het volledig kunnen belichamen van je Wezensessentie. Met de meditaties tussendoor kan alle informatie en heling integreren en losgelaten worden wat niet meer dient. Info workshop in 3 delen november 2023: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-november-2023/

& info over de workshop in 3 delen januari 2024: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van maandag 13 november om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-13-november-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZO 29-10 & MA 30-10 VOORUITZICHT
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DO 2-11 & VR 3-11 & VOORUITZICHT WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘De poort naar de vernieuwde oorspronkelijke aarde’

Plaats een reactie