ELEKTROMAGNETISCHE KORTE EXTRA UPDATE DINSDAG 8-11:

Geschreven door: Manuela van der Knaap

2 minuten leestijd

En plotseling was er toch nog een zonnestorm gisteravond (tot 700 km/sec.) met een milde en korte zonnestorm kp-5 in de nacht. (Symptomen zonnestorm, maar is met nog geen Kp-4 niet aan de orde. Alleen tijdens de piek: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

UPDATE WOENSDAG ROND 18:00 UUR: Er is geen ruimte voor een hele update op de website, dus even kort: De zonnewind snelheid is nog steeds pittig hoog (tot 745 km/sec.) Voor vanavond en vannacht verwacht ik opnieuw zonnestorm kp-4 en kp-5.(Symptomen zonnestorm, maar is met nog geen Kp-4 niet aan de orde. Alleen tijdens de piek: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️


Deze ging gepaard met een hoogfrequente elektronenstorm en dat is nog steeds actueel in de avond. Symptomen elektronenstorm WEL AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.
❤️

En Heliospheric Currentsheet Crossing HCC was weer op deze woensdag 8-11 rond 11:00 uur naar de niet normale magnetische verbinding tussen aarde en Zon. (milde symptomen: slapende/tintelende handen en voeten en vreemde aarding en moeilijker aarden.)

❤️

Kijk voor de andere verstoringen bij de vooruitzichten in het artikel van maandag 6-11 voor deze week: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-maandag-6-11-vooruitzicht/

❤️

Vanavond is er weer een meditatie-webinar. Dit keer bij een nieuw webinar-platform. We starten om 19:45 uur met live uitleg
https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-8nov23/
❤️
Heb het goed…
© Manuela van https://inzichten.com

Afb: weergave van de X-ray zonnevlammen.

Afb: Zonnevlammen van woensdag 8-11

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 6-11 & VOORUITZICHT
'Door de poort, naar de nieuwe ruimte van het leven'

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE KORTE EXTRA UPDATE DINSDAG 8-11:

Plaats een reactie