Elektromagnetische update woensdag 29-11 & VOORUITZICHTEN &UPDATE DONDERDAGOCHTEND 30-11

Geschreven door: Manuela van der Knaap

2,5 minuten leestijd

Vandaag was het allemaal mild, maar vooral de dreiging van nieuwe grote zonnevlammen, een GROTE ZONNEVLAM ALERT en de verwachtte zonnestormen (tot kp-6) voor de komende dagen zijn de focus van aandacht. Lees meer…

UPDATE DONDERDAGOCHTEND 30-11 ROND 9:30 UUR: De processen zijn intens diep. De zonnestormen zijn nog niet bezig, terwijl de eerste in de nacht werd verwacht. Verder zijn er weinig andere verstoringen. Alleen kleine C-klasse zonnevlammen. Dus als je gebroken opstaat dan heeft dat meer te maken met je innerlijke proces van vrijkomen van je oude overlevingsmechanisme. Daarover kan je meer lezen in het artikel van de volle Maan. Best pittig en confronterend op dit moment. 🦋🌈✨Sterkte voor wie zo intens diep door de innerlijke processen gaat.

Lees over de actuele processen rond deze volle Maan van 27-11: https://inzichten.com/overstijg-je-overlevingsmechanisme/

❤️

HIERONDER DE BESCHRIJVING VAN DE SITUATIE OP WOENSDAG 29-11 & DE VERWACHTINGEN VOOR DE KOMENDE DAGEN MET ZONNESTORM IN DE NACHT:

Vandaag (Woensdag 29-11) was het mild met de zonnewind. Voor komende 2 nachten wordt er weer zonnestorm verwacht. De ene is afkomstig van de grote zonnevlam (bijna X-klasse) die op de aarde gerichte was van dinsdagavond 28-11 rond 20:30 uur. En de andere zonnestorm is er een die nog onderweg was naar de aarde. Als deze twee samenkomen dan is het extra groot vuurwerk met een fikse zonnestorm. Maar zoals de vooruitzichten eruit zien komen ze apart van elkaar hier aan op aarde de komende twee nachten.

(Symptomen voor protonen zijn ongeveer hetzelfde als voor zonnestorm(maar dan heftiger). Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Er zijn wel gaten in de corona van de Zon, maar niet aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

Er waren alleen C-klasse zonnevlammen vandaag. Maar er is door een heftige grote cluster van zonnevlekken die op de aarde gericht staan dus wel een flinke dreiging voor grite zonnevlammen en er is dus een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)
❤️
Woensdagavond 6-12 mediteren we weer met het Eenheidsbewustzijn, start 19:45. Heerlijk om fff bij te tanken of tot rust te komen:
https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-6dec23/
❤️
Heb het goed…💞
©Manuela van inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 28-11 & vooruitzichten
Elektromagnetische updates donderdag 30-11 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 29-11 & VOORUITZICHTEN &UPDATE DONDERDAGOCHTEND 30-11

Plaats een reactie