Elektromagnetische update zaterdag 18-11 & vooruitzichten

Geschreven door: Manuela van der Knaap

22,7 minuten leestijd

KORT: De Zon is nog steeds rustig met een record lage zonnevlek telling, de verstoringen die er wel zijn, die zijn hoogfrequent: kosmische stralingsalerts, zeer hoge X-ray pieken in de nacht, een enkele M-klasse zonnevlam, gemiddelde Schumannresonantie activiteit en een klein gat in de corona van de Zon staat aarde gericht. En er wordt een milde zonnestorm verwacht zaterdagavond met uitloop naar zondag. Vrijdag is de magnetische switch tussen de aarde en de Zon, naar de normale magnetische verbinding (HCC). De mensheid is met een grote transitie bezig en dat zorgt op dit moment voor intense processen en lichamelijke ongemakken. Lees meer hieronder…

UPDATE ZONDAGAVOND 19-11: De verwachtte zonnestorm is nog steeds niet aangekomen op aarde en het lijkt erop dat deze de aarde niet geraakt heeft. Het kan vanavond nog komen, maar dat is niet waarschijnlijk. En er waren dus nog steeds periode met kosmische stralingsalerts (zoek de symptomen op onder de grafiek van de Hp-index bij de zonnewind). Er was rond 23:30 uur een M-klasse zonnevlam M-1.05 vanaf de rand van de Zon. Er zijn nog steeds extreem weinig zonnevlekken op de Zon met een zonnevlek telling van 39 (weer een record voor deze cyclus 25). En zowel Schumannresonantie activiteit op 19-11 met 1 korte piek rond 19:00 uur een gemiddelde amplitude van 35. En tussen 12:00 en 11:00 uur met de hoogste intensiteit van 52 amplitude. IK GA TOCH EEN NIEUWE UPDATE MAKEN. DIE STAAT MET GRAFIEKEN ROND 21:30 OP DE WEBSITE: Lees meer in dat artikel van zondag 19-11: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-zondag-19-11-vooruitzichten/

Helemaal onderaan kan je meer lezen over de symptomen en wat je zelf kan doen om weer in evenwicht te komen.

Dit bericht is geschreven zodat je je niet onnodig zorgen hoeft te maken wanneer je je plotseling niet goed voelt. Maar symptomen zoals ze hier beschreven worden zijn wel echte gebeurtenissen, dus schakel altijd een arts of therapeut in wanneer je twijfelt aan je situatie. Sterkte voor wie het zwaar heeft met de symptomen ❤️ en dat het maar mooie groei en bloei mag brengen, want dat is namelijk wat deze verstoringen doen. ❤️

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees dezelfde beschrijving bij de grafieken.

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN voor ZATERDAG 18-11: De verstoringen die er zijn, die zijn allemaal zeer hoogfrequent. Alles is nog steeds rustig op de Zon met alleen een M-Klasse zonnevlam M-1.26 rond 6:40 uur. Verder is er een record van maar 26 zonnevlekken telling. Dat is echt zonneminimum laag en een signaal dat de Zon toch echt nog bezig is met de magnetische ompoling die hij iedere 11 jaar maakt.

Er zijn weer kosmische stralingsalert actief vanaf vrijdagavond 22:30 uur. Dit komt omdat de zonnewind zo heel erg laag is in dichtheid en snelheid (onder de 300 km/sec.) Overigens komt de kosmische straling door een zwakke beschermende magnetosfeer van de aarde en komt niet tot op grondniveau, maar mensen ervaren wel symptomen zoals hartritme verstoringen en onrust, vooral bij het hart. Lees onder de grafieken de uitleg van de symptomen.

Er waren zeer hoge X-ray pieken tussen 1:00 en 3:00 uur met de hoogste pieken rond 190 p/c3 (maar bijna de hele periode van activiteit boven de 100 p/cm3) en dat is echt super hoog, waardoor je die heftige hoeveelheid licht niet in ene keer kan verwerken en dus ontstaat er een ophoping en de ervaring leert dat mensen dan vaak gedurende de dag de frequenties (met informatie) die naar de aarde zijn gekomen verwerken en dus op latere tijdstippen als ze gaan zitten en tot rust komen ineens symptomen krijgen, omdat het verwerken dat opnieuw begint. Lees meer hieronder bij de grafieken voor de uitleg van de symptomen.

Het kleine gat in de corona van de Zon die er bij is gekomen en op de aarde gericht staat de komende 4 dagen, spuwt plasma onze kant op. Dat kan je horen met hoge fluittonen en een soort ruis in oren en het hoofd. Deze zonnewind komt over 2 dagen aan op aarde. Dus de kans dat er weer kosmische stralingsalert zou komt de komende dagen en week is dus heel erg klein, want met deze zonnewind blijft de beschermende magnetosfeer van de aarde op kracht en houdt kosmische invloeden verder bij ons vandaan.

Er was tussen 9:00 en 13:00 uur een periode met Schumannresonantie activiteit met een gemiddelde intensiteit van 37 amplitude. Schumannresonantie is vooral goed voelbaar met symptomen wanneer er andere verstoringen zijn, leert de ervaring en die waren er alleen door de kosmische stralingsalerts. De Schumannresonantie versterkt de symptomen van de andere verstoringen die op dat moment actief zijn.

Er wordt een milde verhoging van de zonnewind verwacht, met een situatie tegen zonnestorm aan Kp-4 of net aan wel zonnestorm kp-5. Wanneer de zonnestorm aankomt daar zijn de meningen over verdeeld. Ik verwacht dat het zaterdagavond zal zijn, met een uitloop naar zondag. het is ook heel goed mogelijk dat de verstoring zo mild is, dat er helemaal geen situatie tegen zonnestorm aan zal zijn. Verder kan je de update van donderdagavond bekijken als je wilt zien wat ik daar schreef over de vooruitzichten voor dit weekend: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-donderdag-16-11-afgelopen-week-vooruitzichten/

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is afgelopen nacht rond 3:00 uur weer naar ‘normale’ magnetische verbinding gaat met de zuidpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting hoe lang deze magnetische verbinding zal blijven is moeilijk te maken, maar lijkt ongeveer een dag of 5 te zijn. De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. (symptomen ZIJN DUS VANAF VRIJDAG NIET MEER AAN DE ORDE waarschijnlijk maar voor een dag of 5 of misschien nog wel grilliger: Dit zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

WANNEER JE VEEL LICHAMELIJKE ONGEMAKKEN ERVAART: Ondanks dat de verstoringen op de Zon zeer rustig zijn, ervaren veel mensen toch pittige lichamelijke ongemakken. Dit heeft te maken met een grote transitie waar we met de mensheid doorheen gaan. Het lichaam en de Geest zijn zich nu aan het aanpassen aan het nieuwe. Velen zijn geveld door de griep. Griep is een transitie die je Ziel wil oplossen via het lichaam en dus tot in de diepste lagen. Dus weet dat ziek zijn een heilzame functie heeft, zodat je meebeweegt en de ruimte neemt om ‘uit te zieken’. Na een griepje zie je meestal dat je een grote stap hebt gemaakt in je innerlijke groei en bewustzijn. Er zijn ook heel veel mensen die knallende hoofdpijn hebben. Dit is een signaal dat je meer uit je ‘hoofd’ moet gaan in contact met je lichaam. Het kan zijn dat studie of werk je ‘dwingt’ om zo mentaal bezig te zijn. Neem daar dan een pauze van om je lichaam en Geest de transitie te laten maken.

Lees meer in de laatste 2 artikelen van de volle en nieuwe Maan. Daarin wordt beschreven wat die poort nu is waar we met ons bewustzijn doorheen gaan en hoe je kan herkennen wat er innerlijke gebeurd en in de wereld. Artikel van de nieuwe Maan van maandag 13-11: https://inzichten.com/door-de-poort-naar-de-nieuwe-ruimte-van-het-leven/ & een extra artikel met uitleg: https://inzichten.com/de-poort-naar-de-vernieuwde-oorspronkelijke-aarde/ En ook de jaarartikelen geven inzicht in het groter plaatje. In de wereld: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/ & het innerlijke proces: https://inzichten.com/magische-vernieuwing-van-het-leven/

HEEL VEEL LIEFDE EN KRACHT VOOR JOU TIJDENS DEZE TRANSITIE NAAR HET NIEUWE.
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

________________________________________________________________________

HIERONDER LEES JE ALLE ACTUELE VERSTORINGEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN:

HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS:

❤️
ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: Er zijn weer kosmische stralingsalert actief vanaf vrijdagavond 22:30 uur. Dit komt omdat de zonnewind zo heel erg laag is in dichtheid en snelheid (onder de 300 km/sec.) Overigens komt de kosmische straling door een zwakke beschermende magnetosfeer van de aarde en komt niet tot op grondniveau, maar mensen ervaren wel symptomen zoals hartritme verstoringen en onrust, vooral bij het hart. Lees onder de grafieken de uitleg van de symptomen.

(Symptomen kosmische stralingsalert: WEL AAN DE ORDE ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: dit is de verwachting voor de komende dagen voor de zonnewind/storm. Ik verwacht dat de zonnestorm al rond zaterdagavond 18-11 zal beginnen en waarschijnlijk mild zal zijn. Misschien zelfs rond de kp-4 zal blijven.

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijl voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren zeer hoge X-ray pieken tussen 1:00 en 3:00 uur met de hoogste pieken rond 190 p/c3 (maar bijna de hele periode van activiteit boven de 100 p/cm3) en dat is echt super hoog, waardoor je die heftige hoeveelheid licht niet in ene keer kan verwerken en dus ontstaat er een ophoping en de ervaring leert dat mensen dan vaak gedurende de dag de frequenties (met informatie) die naar de aarde zijn gekomen verwerken en dus op latere tijdstippen als ze gaan zitten en tot rust komen ineens symptomen krijgen, omdat het verwerken dat opnieuw begint. Lees meer hieronder bij de grafieken voor de uitleg van de symptomen.)

Deze X-ray pieken geven een plotseling moeten verwerken van hoge lichtfrequenties en dat geeft dezelfde symptomen als van X-ray zonnevlammen (zenuwstelsel, onrust enz.)

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: Er was tussen 9:00 en 13:00 uur een periode met Schumannresonantie activiteit met een gemiddelde intensiteit van 37 amplitude. Schumannresonantie is vooral goed voelbaar met symptomen wanneer er andere verstoringen zijn, leert de ervaring en die waren er alleen door de kosmische stralingsalerts. De Schumannresonantie versterkt de symptomen van de andere verstoringen die op dat moment actief zijn.

(Symptomen GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Alles is nog steeds rustig op de Zon met alleen een M-Klasse zonnevlam M-1.26 rond 6:40 uur. Verder is er een record van maar 26 zonnevlekken telling. Dat is echt zonneminimum laag en een signaal dat de Zon toch echt nog bezig is met de magnetische ompoling die hij iedere 11 jaar maakt. Er is GEEN GROTE ZONNEVLAM ALERT.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op zaterdag 18-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd. De M-klasse zonnevlam staat er nog niet bij de lijst. Die was rond 6:40 uur M-1.26.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Er is GEEN GROTE ZONNEVLAM ALERT, die is te laag hiervoor.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van zaterdag 18-11. Er 2 rode pijlen met de meest actieve zonnevlek vanaf de rand van de Zon. Die met het vraagteken is waarschijnlijk de zonnevlek die de M-klasse zonnevlam heeft gegeven. Dit is een zonnevlek die veel energie oogst en mogelijk toch een M-klasse zonnevlam kan geven, al is die kans erg klein (20%). De ingetekende vakjes met witte lijnen er omheen, dat zijn de gaten in de corona van de Zon.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: Het kleine gat in de corona van de Zon die er bij is gekomen en op de aarde gericht staat de komende 4 dagen, spuwt plasma onze kant op. Dat kan je horen met hoge fluittonen en een soort ruis in oren en het hoofd. Deze zonnewind komt over 2 dagen aan op aarde. Dus de kans dat er weer kosmische stralingsalert zou komt de komende dagen en week is dus heel erg klein, want met deze zonnewind blijft de beschermende magnetosfeer van de aarde op kracht en houdt kosmische invloeden verder bij ons vandaan.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: Dit is de actuele situatie in de magnetische verbinding tussen aarde en Zon van vrijdag 17-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is afgelopen nacht rond 3:00 uur weer naar ‘normale’ magnetische verbinding gaat met de zuidpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting hoe lang deze magnetische verbinding zal blijven is moeilijk te maken, maar lijkt ongeveer een dag of 5 te zijn. De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is. (symptomen ZIJN DUS VANAF VRIJDAG NIET MEER AAN DE ORDE waarschijnlijk maar voor een dag of 5 of misschien nog wel grilliger: Dit zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE tot vrijdag 17-11: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

________________________________________________________________________-

❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van maandag 27-11 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-27-november-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op woensdag 22 november & woensdag 6 december 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op op woensdag 22 november 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-22nov23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) bij beide webinars nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & nog een SPECIAL op woensdag 6 december 2023: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-6dec23/

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 17-11 & vooruitzichten
Elektromagnetische update zondag 19-11 & vooruitzichten

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 18-11 & vooruitzichten

Plaats een reactie