ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 5-11 & NIEUWE VOORUITZICHT WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

32 minuten leestijd

Veel zonnewind en -storm activiteiten verwacht voor zondag en de komende week, dus nieuwe vooruitzichten in dit artikel. KORT OVERZICHT: zaterdagavond zeer hoge zonnewind dichtheid met zonnestorm kp-5 en NOORDERLICHT (zelfs roze) in Nederland, kleine C-klasse zonnevlammen, gemiddelde Schumannresonantie activiteit, elektronenstorm, GROTE ZONNEVLAM ALERT, groot gat in de corona van de Zon op de aarde gericht, mild verhoogde protonen. De verwachting is voor zondagavond en -nacht nog 2 mogelijk, botsende zonnestormen, de Zon begint wat meer actie te laten zien met meer zonnevlekken. Het zijn de 11 jarige poolshift van de Zon & het Eclipsseizoen (Eclips 14 oktober 2023 en Maaneclips van 28 oktober) die het nu intens maken. Helemaal onderaan dit artikel staat informatie met uitleg van het hoe en waarom van de symptomen en ook wat je kan doen om deze te verlichten. Lees meer in het artikel hieronder:

❤️

ELEKTROMAGNETISCHE EXTRA UPDATE ZONDAGAVOND 5-11: De zonnestorm liep op tot kp-7 begin van de avond, met Noorderlicht in Nederland. Waarschijnlijk vanavond en vannacht gaat de zonnestorm nog door. Maar we hebben het ergste wel gehad denk ik.(Symptomen zonnestorm, maar is met nog geen Kp-4 niet aan de orde. Alleen tijdens de piek: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)
❤️
En in de middag 2 M-klasse zonnevlammen vanaf de rand van de Zon. (Opspelen zenuwstelsel, zenuwachtigheid, hoofdpijn, hoogfrequente energie, enz.)
❤️
Lees de hele update hieronder.
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

LEES MEER OVER DE ACTUELE PROCESSEN IN DE WERELD:

DIT IS EEN EXTRA ARTIKEL OVER INTENSE TRANSFORMATIE VAN HET ECLIPS-SEIZOEN VAN OKTOBER 2023.

❤️

__________________________________________________

Wil je liever direct de uitleg zien met de symptomen erbij en de grafieken? Scroll dan verder naar beneden en lees dezelfde beschrijving als hieronder, maar dan met de grafieken er bij.

Dit bericht is geschreven zodat je je niet onnodig zorgen hoeft te maken wanneer je je plotseling niet goed voelt. Maar symptomen zoals ze hier beschreven worden zijn wel echte gebeurtenissen, dus schakel altijd een arts of therapeut in wanneer je twijfelt aan je situatie. Sterkte allemaal ❤️ en dat het maar mooie groei en bloei mag brengen, want dat is namelijk wat deze verstoringen doen. ❤️

KORTE UITLEG ALLE VERSTORENDE FACTOREN voor ZONDAG 5-11: Er kwam (pas laat verwacht door de experts) een zonnestorm binnen in de atmosfeer van de aarde op zaterdagavond 4-11 met een zeer hoge zonnewind dichtheid tot 54 p/cm3. Dat is extreem hoog. Meestal volgt dan vrij snel ook het oplopen van de zonnewind snelheid, maar die bleef laag rond 360 km/sec. en dat is heel bijzonder om deze combinatie te zien. De reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde was ondanks de hoge zonnewind dichtheid toch mild met een kp-4 tussen 19:00 en 1:30 uur en de hoogste piek met zonnestorm kp-5 was tussen 21:00 en 22:00 uur. Misschien heb je het gemerkt met plotseling intens moe worden of deeltjes door je heen voelen denderen en sommige mensen worden ook ronduit beroerd, krijgen last van intoleranties (allergieën) voor van alles, hoofdpijn, koorts enz. Lees meer over de symptomen verderop in het artikel bij de grafieken.

De verwachting is voor zondagavond en -nacht nog meer zonnestorm. Het zijn eigenlijk 2 zonnestormen, met 2 verschillende scenario’s die zich kunnen afspelen. De ene is dat de 2 zonnestormen zullen botsen en dan krijg je een mega storm kp-6 of zelfs een G3 storm Kp-7. Maar het ziet er naar uit dat dit niet zo zal zijn dat er twee stormen tegelijkertijd zullen aankomen bij de aarde, omdat het erop lijkt dat rond 9:15 uur een tweede zonnestorm is gestart met verhoogde zonnewind dichtheid iets lager dan die van zaterdagavond rond 30 p/cm3 en dat is nog steeds pittig, de zonnewind snelheid stijgt nu wel mee, maar minimaal naar 440 km/sec. Deze 2de storm die zich nu aan het ontvouwen is terwijl ik dit schrijf, wordt niet door de experts bij NASA en NOAA aangegeven. De 3de storm wordt verwacht op zondagavond en nacht en men verwacht dat die zal oplopen naar kp-6, dus nog net niet een G3 zonnestorm. Maar wel superpittig en ook is het opnieuw mogelijk dat we poollicht kunnen waarnemen in Nederland, waarschijnlijk in de noordelijke provincies. Als Aurora’s groen zijn, dat is de normale kleur, maar als ze roze en paars worden, zoals zaterdagavond, dan is het een hele vette pittige zonnestorm. Het kan ook allemaal erg meevallen.

WORDT DIT EEN SCARE EVENT? Nee, dat denk ik niet. Er worden vaak als er grote events zijn van de Zon grote verhalen opgehangen door kanalen/mensen die alleen maar verslag doen wanneer er heftige events verwacht worden. Zoals rampscenario’s met stroomuitval of dat dit de trigger zal zijn van het grote EVENT waar we al een tijdje op wachten van de Zon en de poolshift van de aarde. Maar ik denk dat het wel zal meevallen met dit soort scenario’s. Dan moet het echt een G3 Kp-7 of hoger worden. En dat zit er denk ik al niet meer in, omdat de 2de CME er nu al is en de 3de pas vanavond zal komen. Dus we krijgen volgens mij geen botsende CME’s meer. Als mensen af en toe alleen als er grote events van de Zon zijn verslag doen, dan hebben ze vaak de neiging om het enorm te overdrijven. Ze horen de klok luiden, maar weten niet waar de klepel hangt.

Groot gat in de corona van de Zon staan op de aarde gericht. (geven hoge fluittonen in oren). Dit gat staat nog ongeveer tot woensdag 8-11 op de aarde gericht. De Zon is erg rustig met het produceren van zonnevlammen de laatste paar dagen. De situatie is nogal wisselend met de zonnevlammen en dat komt omdat de Zon bezig is met haar 11-jarige magnetische ompoling, maar begint daar nu uit te klimmen en terug te gaan naar de maximale activiteit waar de Zon in zat voordat de ompoling begon een paar weken geleden. De verwachting is dat de situatie op de Zon nog rustig zal blijven met zonnevlammen, maar wel toenemende kracht vanaf dinsdag met hogere zonnevlammen, met C-klasse zonnevlam en mogelijk ook M-klasse zonnevlammen (25% kans op M-Klasse zonnevlammen en 5% kans op de hoge X-klasse zonnevlammen), maar verder rustig. Er is EEN GROTE ZONNEVLAM ALERT.

Er was ook een gemiddelde Schumannresonantie activiteit tussen 15:00 en 1:00 uur met een gemiddelde intensiteit van ongeveer 37 amplitude. Deze activiteit was rond de zonnestorm. Meestal zijn zonnestormen niet direct de oorzaak van een verhoogde Schumannresonantie. (symptomen: versterkt de andere symptomen die er al zijn, dus kijk bij de andere verstoringen voor het soort verstoringen.)

ACTUEEL: De situatie vanaf zondag 29-10 is dat er elektronenstorm gaande is. Zaterdagmiddag 4-11 tijdens de zonnestorm liepen de elektronen eerst flink hoger op met de piek rond 18:00 uur. En ging uit elektronenstorm rond 20:00 uur. En dat is nog steeds zo. (Symptomen elektronenstorm is hoog elektrische en hoogfrequente energie.) De verwachting voor de komende dagen is voor de komende dagen een neutrale situatie rond de elektronen. Maar als het een pittige zonnestorm is op zondagavond en -nacht dan kunnen we ook nog een elektronencrash verwachten. (symptomen elektronencrash is zwaar op de hand zijn en een gevoel lood in de schoenen te hebben en mogelijk zelfs een pijnlijk onderlichaam.)

Instabiele elektronen door poolshift Zon: Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon maakt is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet (HCC). Het lijkt erop dat er weer wat meer lijn komt in de situatie van de elektronen doordat de Zon bijna door de magnetische ompoling heen is. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/

En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is op dinsdag 31-10 rond 00:00 uur naar de ‘normale’ magnetische verbinding gegaan met de zuidpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting is dat de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon weer zal switchen naar de niet normale verbinding (met milde symptomen) over een dag of 5 (wo 8-11?). Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon gaat maken. (symptomen ZIJN DUS NIET AAN DE ORDE waarschijnlijk tot woensdag 8-11: Dit zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

____________________________________________________

❤️

De meest actuele omschrijving voor de huidige processen lees je in het artikel over de eclips van zaterdag 14-10-2023. DIT IS OOK HET JAARARTIKEL VOOR 2024 MET DE MAATSCHAPPELIJKE BESCHRIJVING DEEL 1. Deel 2 beschrijft het innerlijke proces voor het najaar van 2023 en 2024. Lees meer: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

Actuele processen staan beschreven in het laatste artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/

Ik heb vorig weekend een YouTube video opgenomen over gebeurtenissen voor het najaar van 2023 en 2024. Thema’s zijn financiën en hogere activaties van het Hart. ook geef ik uitleg over de veranderingen in het zonnestelsel en op de Zon en de verwachtingen hierover: https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

************************************************************

SPECIAL:

OVER DE SITUATIE OP DE ZON MET DE AANSTAANDE POOLSHIFT VAN DE ZON

De Zon is begonnen aan een poolshift, die iedere 11 jaar plaats vindt. Lees in dit artikel wat wij daar van kunnen merken. Maar er is meer aan de hand, ook een groter event is bezig zich te ontvouwen. Lees in dit artikel de wetenschappelijke informatie met uitleg in verschillende korte video’s. Ook geef dit artikel inzicht in de grotere spirituele kijk op deze veranderingen. Ik wens je veel leesplezier…

https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/ Geschreven door mij, Manuela van der Knaap.

************************************************************

HIERONDER LEES JE ALLE ACTUELE VERSTORINGEN MET KORTE UITLEG ONDER DE AFBEELDINGEN:

HET IS EEN KORT OVERZICHT ZOALS JE GEWEND BENT OP DE SOCIALS:

❤️
ZONNEWIND & KOSMISCHE STRALINGSALERT

Afb: Dit is de 10 dagen weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind of andere verstoringen en dit geeft zonnestorm weer. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de dagelijkse weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN ZONNEWIND: Er kwam (pas laat verwacht door de experts) een zonnestorm binnen in de atmosfeer van de aarde op zaterdagavond 4-11 met een zeer hoge zonnewind dichtheid tot 54 p/cm3. Dat is extreem hoog. Meestal volgt dan vrij snel ook het oplopen van de zonnewind snelheid, maar die bleef laag rond 360 km/sec. en dat is heel bijzonder om deze combinatie te zien. De reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde was ondanks de hoge zonnewind dichtheid toch mild met een kp-4 tussen 19:00 en 1:30 uur en de hoogste piek met zonnestorm kp-5 was tussen 21:00 en 22:00 uur. Misschien heb je het gemerkt met plotseling intens moe worden of deeltjes door je heen voelen denderen en sommige mensen worden ook ronduit beroerd, krijgen last van intoleranties (allergieën) voor van alles, hoofdpijn, koorts enz. Lees meer over de symptomen direct hieronder.

WORDT DIT EEN SCARE EVENT? Nee, dat denk ik niet. Er worden vaak als er grote events zijn van de Zon grote verhalen opgehangen door kanalen/mensen die alleen maar verslag doen wanneer er heftige events verwacht worden. Zoals rampscenario’s met stroomuitval of dat dit de trigger zal zijn van het grote EVENT waar we al een tijdje op wachten van de Zon en de poolshift van de aarde. Maar ik denk dat het wel zal meevallen met dit soort scenario’s. Dan moet het echt een G3 Kp-7 of hoger worden. En dat zit er denk ik al niet meer in, omdat de 2de CME er nu al is en de 3de pas vanavond zal komen. Dus we krijgen volgens mij geen botsende CME’s meer. Als mensen af en toe alleen als er grote events van de Zon zijn verslag doen, dan hebben ze vaak de neiging om het enorm te overdrijven. Ze horen de klok luiden, maar weten niet waar de klepel hangt.

(Symptomen zonnestorm WEL AAN DE ORDE : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind snelheid. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is een weergave van de zonnewind dichtheid. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

VOORUITZICHTEN ZONNEWIND/STORM:

HIERONDER DE 3 VEROORZAKERS VAN DE ZONNESTORMEN:

Afb boven: ZONNEVLAM MET CME NR 1 op dinsdag 31-10 met een zeer lage snelheid en daarom pas zaterdagavond aangekomen op aarde.

Afb. hier boven: ZONNEVLAM MET CME NR 2 op donderdag 2-11.

Afb. hier boven: ZONNEVLAM MET CME NR 3 op woensdag 3-11. Dit is vol op de aarde gericht en heeft een grote kracht en er wordt veel impact verwacht van deze CME.

Afb: Dit is een overzicht voor de week voor zonnewind en zonnestormen.

Afb: Voor de komende dagen is er milde verhoging verwacht van de kp-index (reactie magnetosfeer van de aarde).

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de komende dagen voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende dagen.

KORTE SITUATIE SCHETS VOOR DE ZONNEWIND/STORM VOOR DE KOMENDE DAGEN: De verwachting is voor zondagavond en -nacht nog meer zonnestorm. Het zijn eigenlijk 2 zonnestormen, met 2 verschillende scenario’s die zich kunnen afspelen. De ene is dat de 2 zonnestormen zullen botsen en dan krijg je een mega storm kp-6 of zelfs een G3 storm Kp-7. Maar het ziet er naar uit dat dit niet zo zal zijn dat er twee stormen tegelijkertijd zullen aankomen bij de aarde, omdat het erop lijkt dat rond 9:15 uur een tweede zonnestorm is gestart met verhoogde zonnewind dichtheid iets lager dan die van zaterdagavond rond 30 p/cm3 en dat is nog steeds pittig, de zonnewind snelheid stijgt nu wel mee, maar minimaal naar 440 km/sec. Deze 2de storm die zich nu aan het ontvouwen is terwijl ik dit schrijf, wordt niet door de experts bij NASA en NOAA aangegeven. De 3de storm wordt verwacht op zondagavond en nacht en men verwacht dat die zal oplopen naar kp-6, dus nog net niet een G3 zonnestorm. Maar wel superpittig en ook is het opnieuw mogelijk dat we poollicht kunnen waarnemen in Nederland, waarschijnlijk in de noordelijke provincies. Als Aurora’s groen zijn, dat is de normale kleur, maar als ze roze en paars worden, zoals zaterdagavond, dan is het een hele vette pittige zonnestorm. Het kan ook allemaal erg meevallen.

(Symptomen zonnestorm WEL AAN DE ORDE KOMENDE DAGEN EN WEEK : Kp-4 is gemiddeld, tijdens zonnestorm is kp-5 pittig en Kp-7 zeer heftig: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Je kan ook opgetild worden in bliss.)

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

Afb: Dit zijn de verwachtingen voor de langere termijn voor de Kp-index en mogelijke zonnestormen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd. Het ziet er mild uit voor de komende tijd.

❤️

ZONNEVLAMMEN & VOORUITZICHTEN

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: De situatie is nogal wisselend met de zonnevlammen en dat komt omdat de Zon bezig is met haar 11-jarige magnetische ompoling, maar begint daar nu uit te klimmen en terug te gaan naar de maximale activiteit waar de Zon in zat voordat de ompoling begon een paar weken geleden. De verwachting is dat de situatie op de Zon nog rustig zal blijven met zonnevlammen, maar wel toenemende kracht vanaf dinsdag met hogere zonnevlammen, met C-klasse zonnevlam en mogelijk ook M-klasse zonnevlammen (25% kans op M-Klasse zonnevlammen en 5% kans op de hoge X-klasse zonnevlammen), maar verder rustig. Er is EEN GROTE ZONNEVLAM ALERT.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op zaterdag 4-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit zijn de X-ray zonnevlammen die gemeten zijn door de satelliet op zondag 5-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Afb: Dit is een overzicht voor de week voor de zonnevlammen.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN VOOR DE KOMENDE DAGEN: De Zon is erg rustig met het produceren van zonnevlammen de laatste paar dagen. Er is wel een GROTE ZONNEVLAMMEN ALERT met C-klasse zonnevlam en mogelijk ook M-klasse zonnevlammen (25% kans op M-Klasse zonnevlammen en 5% kans op de hoge X-klasse zonnevlammen), maar verder rustig. De Zon begint wel weer wat actiever te worden geleidelijk omdat de magnetische ompoling bijna klaar is.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Er is WEL GROTE ZONNEVLAM ALERT, die is te laag hiervoor.

GATEN CORONA ZON AARDE

Afb: Zon van zondag 5-11. Er zijn 2 rode pijl met de meest actieve zonnevlek vanaf de rand van de Zon. De ingetekende vakjes met witte lijnen er omheen, dat zijn de gaten in de corona van de Zon.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Groot gat in de corona van de Zon staat pal op de aarde gericht. (geven hoge fluittonen in oren). Dit gat staat nog ongeveer tot woensdag 8-11 op de aarde gericht. Dit stuurt ook zonnewind richting de aarde, waardoor we de komende week meer verhoogde zonnewind hebben. Maar dat hoeft niet verkeerd te zijn, omdat het de beschermende magnetosfeer van de aarde krachtig houdt.

Video door Manuela over de praktische groei en processen van de Bronstroom in Leeuw actueel voor heel 2023 https://youtu.be/9sCtFTGdESE

❤️

MILDE VERHOOGDE PROTONEN

Afb: Dit is een weergave van de metingen van protonen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: DE PROTONEN ZIJN ZEER MILD VERHOOGD. Dat stelt niet zoveel voor.

WAT BETEKENT HET WANNEER ER PROTONENSTORM IS: Het gebeurd eigenlijk erg weinig dat de protonen in stormlevel zijn. Wanneer ze dat wel zijn, dan is de zonnestorm extra heftig. SYMPTOMEN: Zelfde als bij zonnestormen, maar dan intenser. (Symptomen zonnestorm: Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche. Als deze situatie langer gaat duren, kan dit dus een pittige uitputtingsslag worden.) Bij PROTONENSTORM: Mogelijk benauwd of voelde je de protondeeltjes pittig binnenkomen. Apparaten kunnen kapot gaan met protonenstorm, elektrische problemen en de kans op Black-outs is groter tijdens protonenstormen. Een protonenstorm maken we heel zelden mee en is dus best uniek.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN:

De situatie vanaf zondag 29-10 is dat er elektronenstorm gaande is. Zaterdagmiddag 4-11 tijdens de zonnestorm liepen de elektronen eerst flink hoger op met de piek rond 18:00 uur. En ging uit elektronenstorm rond 20:00 uur. En dat is nog steeds zo. (Symptomen elektronenstorm is hoog elektrische en hoogfrequente energie.) De verwachting voor de komende dagen is voor de komende dagen een neutrale situatie rond de elektronen. Maar als het een pittige zonnestorm is op zondagavond en -nacht dan kunnen we ook nog een elektronencrash verwachten. (symptomen elektronencrash is zwaar op de hand zijn en een gevoel lood in de schoenen te hebben en mogelijk zelfs een pijnlijk onderlichaam.)

Instabiele elektronen door poolshift Zon: Ook de elektronen worden beïnvloed door de magnetische ompoling van de Zon en laten in de ionensfeer van de aarde vreemde metingen zien de laatste tijd. Normaal gesproken is een elektronencrash (zeer lage elektronen aantallen in de ionensfeer) verbonden met een binnenkomende zonnestorm, maar de laatste tijd zijn er elektronencrashes zonder aanleiding. Ik ben geen specialist die een opleiding hiervoor gedaan heeft, maar voor zover ik weet is er geen echt aanleiding. De veranderingen op de Zon door de poolshift die de Zon maakt is wel een aanwijzing, omdat de elektromagnetische currentsheet (HCC) enorm aan het wobbelen is, worden de elektronen beïnvloed door de currentsheet (HCC). Het lijkt erop dat er weer wat meer lijn komt in de situatie van de elektronen doordat de Zon bijna door de magnetische ompoling heen is. Meer informatie hierover: https://inzichten.com/special-over-de-situatie-op-de-zon-met-de-aanstaande-poolshift/

Het zijn vooral de wisselende Bronfrequenties, het eclipsseizoen waar we midden in zitten. Er komt a.s. zaterdag nog een gedeeltelijke Maansverduistering waardoor je erg uit evenwicht kan zijn en mogelijk je kosmos/aarde verbinding veranderd. Daardoor kan je bijvoorbeeld een pijnlijk onderlichaam hebben. Aarding kan dan echt zeer doen of je kan helemaal uit je aarding zijn. Lees meer in het artikel van de volle BIJNA SuperMaan van vrijdag 29-9: https://inzichten.com/optische-illusie-en-je-ware-unieke-harts-kracht/ of het artikel van de eclips van zaterdag 14-10: https://inzichten.com/weergaloze-transformatie/

Symptomen elektronenstorm WEL AAN DE ORDE TOT ZATERDAGAVOND 20:00 UUR, en waarschijnlijk NIET voor de komende dagen.: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven.Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

Symptomen elektronencrash MOGELIJK AAN DE ORDE VANAF ZONDAGAVOND 5-11: lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 6 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG VAN DE VERSTORINGEN: Er was ook een gemiddelde Schumannresonantie activiteit tussen 15:00 en 1:00 uur met een gemiddelde intensiteit van ongeveer 37 amplitude. Deze activiteit was rond de zonnestorm. Meestal zijn zonnestormen niet direct de oorzaak van een verhoogde Schumannresonantie. (symptomen: versterkt de andere symptomen die er al zijn, dus kijk bij de andere verstoringen voor het soort verstoringen.)

(Symptomen GEMIDDELD: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn (zie andere verstoringen in dit bericht). Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

Afb: De HCC ging op maandag 30-10 rond 00:00 uur naar de ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon. Dus vanaf dan zijn er GEEN milde symptomen. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is de actuele situatie in de magnetische verbinding tussen aarde en Zon van vrijdag 3-11. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: En de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon is op dinsdag 31-10 rond 00:00 uur naar de ‘normale’ magnetische verbinding gegaan met de zuidpool van de Zon. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De verwachting is dat de magnetische verbinding tussen de aarde en de Zon weer zal switchen naar de niet normale verbinding (met milde symptomen) over een dag of 5 (wo 8-11?). Maar de laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon gaat maken. (symptomen ZIJN DUS NIET AAN DE ORDE waarschijnlijk tot woensdag 8-11: Dit zijn slapende en tintelende handen en voeten en je aarding kan vreemd aanvoelen of ronduit slecht zijn.)

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE tot dinsdag 31-10: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.


❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de gedeeltelijke ECLIPS (nieuwe Maan) van zaterdag 28-10 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-28-oktober-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**Op donderdag 2 november & woensdag 8 november is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële proces die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. De eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 2 november 2023 om 19:45: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-2nov23/ & op woensdag 8 november 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-8nov23/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) bij beide webinars nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE DO 2-11 & VR 3-11 & VOORUITZICHT WEEK
ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE MAANDAG 6-11 & VOORUITZICHT

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 5-11 & NIEUWE VOORUITZICHT WEEK

Plaats een reactie