‘Een leven vol zuivere Eenheid’

Nieuwe Maan in Boogschutter 13 december 2023

Geschreven door: Manuela van der Knaap

18,6 minuten leestijd

Dit artikel gaat over de nieuwe Maan in Boogschutter van woensdag 13 december 2023. Nog steeds is de transformerende energie diep en kan je het gevoel hebben vast te zitten met lichamelijke ongemakken en steeds herhalende patronen. In dit artikel lees je over de Mercurius retrograde periode, de essentiële stappen die we nu nemen in het bevrijden van onszelf uit het slavenbewustzijn en hoe jij jouw stukje als wachter voor het collectief vanuit de stroom van de Bron kan vervullen. Het is dus opnieuw een diepe transformatie en een grote doorgang naar de Eenheid. Veel kracht en liefde wens ik je op dit pad…

Lees je het artikel liever op een witte achtergrond? Open dan het pdf bovenaan de pagina.

In deze video geef ik uitleg over de processen die nu actueel zijn en die ook in dit artikel worden uitgelegd. In dit artikel wordt het nog iets uitgebreider uitgelegd met nog wat andere informatie. Link naar YouTube: https://youtu.be/Kso_GNSN2rI

Enorme potentie, maar diepe processen

Dit artikel gaat over de nieuwe Maan in Boogschutter en laat de processen zien in ons en in de wereld voor de komende maand. Deze nieuwe Maan laat een enorme potentie en transformatie zien van praktische situaties en wat er nodig is om de poort door te gaan naar de oorspronkelijke maar vernieuwde aarde, naar de Eenheid dus. Het gaat nu om de meest essentiële processen die ons vasthouden in het oude en wat er nodig is om deze te doorbreken.

Mercurius retrograde

Laat ik beginnen door te delen dat Mercurius weer retrograde gaat lopen direct na de nieuwe Maan op woensdag 13 december 2023 tot 2 januari 2024. Dit betekent dat we op alles wat in beweging is en van a naar b communiceert, beweegt of verplaatst hinder kunnen gaan ondervinden in deze periode. Afspraken die verzet worden of plotseling niet doorgaan, problemen met files en voor het kerstdiner met familie en vrienden kan dit best problemen gaan opleveren. Mercurius retrograde vraagt van ons om de communicatie naar binnen te richten. Als je dus deelneemt aan een familiediner met tegenzin, omdat het moet, dan luister je dus eigenlijk niet goed naar jezelf en kan je veel tegenslag verwachten om op de plaats van bestemming te komen of om aanwezig te zijn. Of zit het tegen met de cateraar, omdat die niet naar zichzelf heeft geluisterd of lukt het niet zo om een kerstdiner in elkaar te breien door gebrek aan inspiratie en zin. Bouw dan dus extra veiligheden in om een ramp te voorkomen. Ook kunnen er tijdens Mercurius in Boogschutter retrograde ook heftige discussies ontstaan en een gevoel elkaar niet te kunnen bereiken met een verschil in visies.

Extra heftige retrograde periode

Omdat Mercurius de Heerser is van de huidige stroom van de Bron in Maagd, is deze retrograde periode extra heftig. Als je innerlijke communicatie niet goed op orde is, dan verlies je ook de inspiratie en stroom van de Bron die je normaal hieruit kan begeleiden. Neem dan de rust om even goed jezelf te voelen en wat je nodig hebt om naar buiten te kunnen bewegen. Mercurius staat in Boogschutter deze retrograde periode en dus kan er extra veel druk zijn om je doel te bereiken, maar dat kan dus uitlopen op frustratie, tegenslag en zelfs depressieve buien. Vind de positieve drive en inspiratie in jezelf, verbonden met jezelf, dan word je wel gedragen en zal het doel vanzelf tot rijping komen.

Door de diepste wonden heen

De richtingaangever van de horoscoop, de noordelijke Maansknoop, laat zien dat een ieder door de diepste wonden zal moeten gaan om zichzelf te bevrijden en zo door de poort te gaan naar het nieuwe leven. Het gaat vooral om de wond van het onderbewuste. Onderbewuste patronen zijn eigenlijk geparkeerde trauma’s. Het zijn zaken waar je op het moment waarop ze ontstaan niet mee kan dealen en daarom weggestopt worden om te kunnen functioneren. Vaak zijn overtuigingen en veroordelingen van jezelf en anderen de oorzaak dat ze onbewust blijven. Eigenlijk zit het onderbewuste vol met zaken waar jij je van afkeert, dus waar je iets van vindt of van zegt dat jij dat NOOIT zal doen en/of waar je een enorme hekel aan hebt. Je scheidt je er van af. Dit kan uit de voorouderlijn met de paplepel zijn ingegeven, afkomstig zijn uit het gebied waar je bent geboren of een geloof van de familie, maar ook andere ‘geloofsovertuigingen’. Dus alles waarvan je denkt dat het waar is, maar wat je ook afscheiding brengt. (Noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 8ste huis. Cheiron in Ram 8ste huis driehoek Mars 3de huis Boogschutter en Great Attractor in Boogschutter.)

Bevrijden bewustzijn

Maar het onderbewuste is een afscheiding van jouw bewustzijn. Dit is ooit gecreëerd in het bewustzijn op collectief niveau om te zorgen dat we in de dualiteit konden functioneren. Of misschien wel juist om in de dualiteit van de Matrix te komen. Maar nu is het tijd dat we dit oplossen in onszelf en daarin is deze nieuwe Maan (en de komende maand) een belangrijk moment van bevrijding. Dit proces loopt nog tot juni 2024 door en heeft zijn hoogtepunt in januari 2024. (Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen.)

Watermantijdperk manipulatie van het collectief

We zijn nu in de aanvang van de transformatie voor het Watermantijdperk en het vrijmaken van ons bewustzijn uit de afscheiding. Dit is ook verbonden met het Watermanprincipe en groeps-energieën, die nog niet ontsloten zijn op aarde. De Watermanprincipes sluimeren nu in het onderbewuste en daardoor zien we op groeps- en collectief niveau van die vreemde onbegrijpelijke mechanismen, waarin mensen gemanipuleerd en geprogrammeerd kunnen worden. Het IK en het collectief zijn beide even belangrijk in het grotere geheel en in het Watermantijdperk gaat er een integratie komen tussen deze twee tegenovergestelde krachten, waarin Pluto in Waterman een sleutelrol heeft te vervullen. Maar daarover meer in andere artikelen in de komende periode van Pluto in Waterman tot 2044. Als je daar niet op kan wachten, dan kan je meedoen met de online workshop ‘Scheppingen en zo… in 3 delen’ van 13 januari 2024. (Workshop: https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen-januari-2024/ Pluto in Steenbok 5de huis in een duet sextiel met Neptunus in Vissen 7de huis. Verder is Pluto ongeaspekteerd. )

Afb: Uit het boek van Koppejan ‘Beeldengids van de dierenriem’.

Afwezigheid

Iedere graad in de dierenriem heeft een beeld of betekenis die meer inzicht geeft in situaties. Het gaat in dit geval om de richting waarin wij ons ontwikkelen (noordelijke Maansknoop), verbonden met de 22ste graad van Ram. Dit beeld laat een persoon zien die de Bron (fontein) gevonden heeft, het levenswater van de Bron heeft opgehaald, maar er vervolgens niets mee doet en het levenswater zelfs weg laten stromen. Je kan zien dat de persoon afwezig is, niet oplet, zelfs een soort van bewusteloos staat te dromen. Dit is wat er gebeurt met onbewuste patronen, die weggestopt zijn in het onderbewuste. Je bent niet paraat om te kunnen handelen of om jezelf te beschermen. Dit is hoe het overlevingsmechanisme, dat actief is vanaf september 2023 tot oktober 2024, ook werkt. Je kan het ook zien als het overlevingsmechanisme van je vrouwelijke ontvankelijke kant, verbonden met de energie van de Bron, die niet aanwezig kan zijn in je eigen leven of in je lichaam, maar vlucht in dromen over andere oorden, zweven in hogere dimensies en een prachtige toekomst. De pijn van het verlies van het hart in een paradijselijk leven verbonden met de Bron en je Ware essentie, is niet te verteren en dus als trauma opgeslagen in het onderbewuste. Er is dan ook een diep gevoel van slachtofferschap en niet weten hoe je er uit moet komen. Dissociatie en zoeken (of vluchten) naar mogelijkheden om toch in ‘liefde en licht’ te leven, houden dan het patroon in stand. Maar daardoor ga je uit verbinding met de waarheid van het NU en kom je in een niet geaarde droomstaat.  (Noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 8ste huis. Cheiron in Ram 8ste huis driehoek Mars 3de huis Boogschutter en Great Attractor in Boogschutter. Mars is de Heer van Cheiron in Ram en die staat extra krachtig veroZwarte Maan in Maagd 12de huis oppositie gecorrigeerde Priapus conjunct Saturnus conjunct Priapus in Vissen 6de huis. 1de beeld van de 22ste graad Ram uit het boek van Koppejan ‘Beeldengids van de dierenriem’. )

Aanwezig zijn in het NU

Wat van je gevraagd wordt is aanwezig zijn in het NU, in je lichaam met alles wat er is in jou. Daarom mediteren wij in mijn webinars ook vanuit onvoorwaardelijkheid naar jezelf en aanwezig zijn in het NU en daarom kies ik ook niet voor geleide meditaties, omdat die je uit het NU en het samenvallen met jezelf halen door visualisatie en imaginatie. Je kan alleen vanuit onvoorwaardelijkheid en in het NU door de poort gaan naar de Eenheid, die dan ook in je lichaam en dagelijks leven geïntegreerd is en blijft. (Zwarte Maan in Maagd 12de huis oppositie gecorrigeerde Priapus conjunct Saturnus en Priapus in Vissen 6de huis.)  

Woede en frustratie

De beer aan de rechterkant van het beeld laat de andere kant zien die ook vaak optreedt bij onbewuste patronen. De beer heeft een enorme kracht, maar uit zijn frustratie instinctief en onbewust op een boomstam. Zijn kracht wordt op deze manier niet gebruikt om iets te doen aan de oorzaak van de frustratie. Voor de mens staat dit symbool voor de frustratie en woede die onbewust geuit worden vanuit een instinctief gevoel dat er iets niet klopt. Hiermee bedoel ik dat de woede en frustratie er op de verkeerde momenten uitkomen en op de verkeerde situaties en mensen gericht worden. Op die manier verandert er niets aan de situatie die de frustratie en woede veroorzaakt en blijf je gevangen in oude patronen en afscheiding. De mannelijke kant blijft onbewust en wordt niet ingezet op de juiste manier. De frustratie en woede is ook verbonden met gevangenschap van het slavenbewustzijn door het huidige maatschappelijke systeem en het zien wat er nog wordt opgetuigd om het systeem nog meer controle te geven. We zitten vast hierin en raken hier gefrustreerd over, omdat we niet kunnen leven waar we voor gemaakt zijn. De situatie is eigenlijk flink explosief op dit moment en kan plotselinge frustratie en woede laten ontsporen de komende maand tot aan de volgende nieuwe Maan op 11 januari 2024. (Noordelijke Maansknoop conjunct Cheiron in Ram 8ste huis. Cheiron in Ram 8ste huis driehoek Mars 3de huis Boogschutter en Great Attractor in Boogschutter. Mars is de Heer van Cheiron in Ram en die staat extra krachtig conjunct met de Great Attractor. Zwarte Maan in Maagd 12de huis oppositie gecorrigeerde Priapus conjunct Saturnus conjunct Priapus in Vissen 6de huis.)

NEE is NEE

Wat deze nieuwe Maan ons aanreikt is de kracht van begrenzing en een dikke vette NEE, en ook gehoord worden in dat NEE. We hebben allemaal andere patronen die ons vasthouden in de afscheiding en waarin we gevoelens hebben van niet goed genoeg zijn. Oude patronen van schuld en schaamte, daarmee krijgen schaduwkanten en -processen steeds weer opnieuw voeding en aansluiting. Dit kan in de vorm zijn van mensen om je heen die je niet horen en over je grens gaan of entiteiten, astrale invloeden die je plagen en vasthouden in het oude. Je trekt dan door de onderbewuste patronen steeds personen en situaties aan die steeds opnieuw jouw NEE niet horen. Die wond vanuit een situatie in het verleden, is ontstaan toen jouw grens en NEE niet werden gerespecteerd. Dit zijn meestal ervaringen uit dit leven, ontstaan in je jeugd en opnieuw aangeraakt, maar de bron is veel ouder en multidimensionaal. Het is naast je persoonlijke proces ook een diep geworteld slavenbewustzijn dat in de mensheid is ingebed en waar we ieder persoonlijk mee hebben af te rekenen. Het is verbonden met jouw persoonlijke overlevingsmechanisme van de dualiteit in het Matrixleven dat zich steeds herhaalt. En nu de poort open is naar de Eenheid en we de dualiteit van de Matrix kunnen verlaten, is het tijd om die diepe onbewuste patroon te stoppen en kan het ook gestopt worden. (Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen.)

Jouw innerlijke krijger en wachter

In het meditatie-webinar van het Eenheidsbewustzijn van 9 december 2023 werd ons de doorgang aangereikt door de opbouw met verschillende mineralen naar het Eenheidsbewustzijn dat van binnen ervaren en geïntegreerd kan worden en plotseling reikte de Morionkwarts uit Mongolië een verrassende wending aan (uit andere vindplaatsen gaan energetisch niet diep genoeg) en hielp ons herinneren hoe die deur van het slavenbewustzijn en onbewuste astrale invloeden te sluiten, zodat nee ook echt NEE is. Dit zwarte kristal is superkrachtig en (zoals mijn Wezensessentie deze opent) roept in het onderbewuste de tegenkracht op die echt de deur kan sluiten/het lek kan dichten en maakt dat je echt gehoord kan worden met jouw NEE. Het is nu dus echt nodig om te stoppen wat van buitenaf weer je grens over gaat en waardoor het NEE weer niet gehoord wordt. Dit kan gebeuren door iets of iemand die je manipuleert, door je onzekerheid en twijfel aan te raken of je zelfs te misbruiken en dit vraagt om het inzetten van jouw mannelijke kant en het aanspreken van jouw krijger, jouw wachter. En in deze tijd is deze kracht blijvend nodig om echt naar de Eenheid te kunnen bewegen en het heilige huwelijk in jezelf tot stand te brengen. (Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen. En zwarte Maan in Maagd 12de huis. Voor info over meditatie-webinars: https://inzichten.com/agenda/ )

Terughalen van jouw kracht

Wat de belangrijkste sleutel is in dit proces, is dat je ziet en erkent dat het jouw eigen, nog niet opgeloste patroon (trauma) is dat deze situatie steeds opnieuw aantrekt. En dat je focus dus bij je eigen herhalende patroon ligt, in plaats van bij de situatie buiten je die zich steeds herhaalt, want daarmee leg je het centrum van de situatie weer in jezelf, in plaats van je slachtoffer te voelen van een situatie buiten je. Ik ben mij ervan bewust dat dit hartstikke moeilijk is, omdat je aandacht door het ‘moeten’ stoppen van de situatie steeds naar buiten getrokken wordt. Maar lukt het je te stoppen met de oorzaak te projecteren en tijdens de ‘aanval’ bewust te blijven van jouw eigen mechanisme, dan neem je verantwoordelijkheid voor jouw stukje in het geheel en de oorzaak. Hiermee haal je de energie helemaal terug naar jezelf en kan je loskomen van de heftige patronen van buitenaf door je krijger of wachter in te zetten. (Tips over mineralen: De Morionkwarts uit Mongolië is bizar duur en bijna niet te krijgen, maar je kan ook mediteren met de frequentie van het mineraal via de informatie in de webshop, met de afbeelding van de Morionkwarts uit Mongolië hierboven of meedoen met een meditatie-webinar, daar wordt deze frequentie ook ingebracht om herinnerd en geïntegreerd te worden. De Technicolor Dreamcoat Crystal Red Cap kan je helpen om helende kracht te brengen bij die patronen en ook los te komen van deze onbewuste patronen van herhaling door er mee in de hand te slapen, mogelijk samen met de speciaal geopende Hematiet erbij om de licht-as te activeren en extra kracht bij te zetten vanuit ZIJN.) (https://inzichten.com/product/the-amazing-technicolor-dreamcoat-crystals/ https://inzichten.com/product/morion-kwarts/ Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen. En zwarte Maan in Maagd 12de huis.)

Jouw bijdrage aan het geheel

Deze stap van het inzetten van je zuivere mannelijke kracht, dus van krijger en/of wachter, kan niet worden overgeslagen in een wereld die vol is met dualiteit, strijd en manipulatie. Het lijkt wel of de inzet om een gevangenis te creëren voor het grotere geheel, dus op collectief niveau, nu overal aan de oppervlakte komt, waardoor het super helder gezien kan worden. Durf jij te zien wat zich aan het ontvouwen is? En daarmee bewust voor jouw leven (en multidimensionale aanwezigheid) de keuze te maken om met je krijger of wachter het diepere NEE in te zetten. Zodat op het collectieve niveau de situatie naar het nieuwe niveau wordt getild. Hiervoor is het nodig om te zien en erkennen dat er een collectief slavenbewustzijn verankerd is in de mensheid, waarmee het bewustzijn gevangen gezet kan worden in de dualiteit (van de Matrix). Er zijn sinds de volle Maan in van 27 november 2023 enorme grote krachten betrokken bij het omkeren van dit slavenbewustzijn en bij het vinden van het diepste NEE om los te komen uit de dualiteit. Er is maar een paar procent van de wereldbevolking nodig om te ontwaken uit het slavenbewustzijn en om dit diepste NEE neer te zetten en om de collectieve omkering dus kracht bij te zetten. Het is NU aan het gebeuren, dus laat je niet ontmoedigen en lever jouw stukje in het grotere geheel van het collectief, door jouw slavenbewustzijn in jezelf op te lossen. Hier levert de stroom van de Bron rond deze nieuwe Maan jou de kracht voor, om jouw stukje in het grotere geheel in te nemen, als wachter voor het collectief. (Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen. En zwarte Maan in Maagd 12de huis.)

Een leven vol zuivere Eenheid

Als de mannelijke wachter aan de poort staat van jouw onderbewuste en de ontvangende vrouwelijke kant dus veilig is, dan kan het heilige huwelijk ontstaan in jou. Dit is een verankering van Eenheid in je lichaam en in je bestaan. Het huwelijk tussen je actieve mannelijke en passieve vrouwelijke kant is de doorgang de dualiteit uit, de Matrix uit. Dit kan bijzondere ervaringen opleveren en mogelijk word je zelfs opgetild in een zuivere en serene ont-moeting met de Bron, met God, het AL-Bewustzijn (net hoe jij het noemen wilt) in een extase en/of verlichtingservaring. Zoals ik al schreef word jij dan de wachter voor het grotere geheel. Dan breng je in het hier en nu, door je aanwezigheid en zuivere waarneming, de zuivere organisatie van Bron-energie op aarde. Dus het kan zijn dat je nog scherper gaat zien waar het niet klopt en manipulatie in het collectief bezig is. Maar ook waar het wel stroomt en wat zich begint te vormen vanuit Eenheid op aarde. Praktisch gezien kan je vanuit Eenheid je leven Scheppen in een heel nieuw leven, in Eenheid, buiten de dualiteit. Dan begin je te bouwen aan een nieuw begin, aan een leven zoals dat vanuit de oorspronkelijke Bron voor jou bedoelt is. In dit proces word je gedragen door de aarde en de Bron en lost alles zichzelf op. Het gaat vanzelf. En natuurlijk zijn er nog duale echo’s, maar die halen je dan niet meer onderuit. Dit is het actuele proces voor de komende maand. Ik wens je veel inzicht, liefde en wijsheid. (Zie alinea hierboven voor de astrologische verwijzingen. En zwarte Maan in Maagd 12de huis. 2de beeld van Sabian Symbol 22ste graad Ram: ‘Een poort geeft toegang tot de Tuin waar alles aanwezig is wat het hart kan verlangen.’ Uit het boek van Koppejan ‘Beeldengids van de dierenriem’. )

**Ik wens jou hele fijne feestdagen en een gezond, liefdevol en vredig 2024 in Eenheid en ik hoop dat mijn artikelen en mineralen je in 2024 ook weer zullen inspireren.**

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

**KERSTVAKANTIE: De laatste bestellingen voor 2023 worden verzonden op 19 en 20 december. Je kan tijdens de kerstvakantie WEL gewoon bestellen via de webshop. Die bestellingen worden dan verzonden op 9 en 10 januari 2024 (dus 2 weken niet). Het volle Maan artikel en het meditatie webinar voor de volle Maan op 27 december 2023 19:45 uur gaat WEL gewoon door! En een EXTRA Eenheidsbewustzijns meditatie webinar op donderdag 21 december 2023 19:45 uur.**

**Wij wensen jou hele fijne feestdagen en een gezond, liefdevol en vredig 2024 in Eenheid**

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

LEKKER BIJKOMEN, ALLES WEER IN EVENWICHT BRENGEN EN INTEGREREN? Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is voor de nieuwe Maan van woensdag 13-12 om 19:45 uur. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-13-december-2023/   (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

**ER IS EEN EXTRA EENHEIDSBEWUSTZIJNS WEBINAR INGEPLAND OP DONDERDAG 21 december 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-21dec23/  Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 17 januari 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 21 december 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-21dec23/ en in 2024 is het eerste EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR op woensdag 17 januari 2024: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-17jan24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update za 9-12 & zo 10-12 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update wo 13-12 & afgelopen dagen & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over ‘Een leven vol zuivere Eenheid’

Plaats een reactie