Elektromagnetische update vrijdag 15-12 & VOORUITZICHTEN & UPDATE

Geschreven door: Manuela van der Knaap

23,9 minuten leestijd

Kort: Hoge zonnevlam M-7, ZEER HOGE ZONNEVLAM ALERT, gaten corona aarde gericht, bijna zonnestorm en pittig hoge zonnewind dichtheid en situatie tegen protonenstorm aan en de magnetische verbinding tussen Zon en aarde is zeer instabiel (HCC). Dus best pittig op deze dag met de verstoringen. De heftigheid zit nog steeds ook in de innerlijke processen en de intense nieuwe Maan. Lees meer hieronder…

❤️

UPDATE VRIJDAG LAAT 15-12: Fikse zonnestorm verwacht voor zaterdag 16-12 en zondag 17-12:

HIERONDER LEES JE ALLE VERSTORINGEN ONDER ELKAAR, DEZE UITLEG STAAT OOK ONDER DE GRAFIEKEN MET DE SYMPTOMEN ERBIJ VERDER NAAR BENEDEN IN DIT ARTIKEL.

De laatste informatie is binnen over de CME van de super grote zonnevlam van donderdag, de X-2.87 die deels aarde gericht was. Die plasma komt waarschijnlijk zaterdag al aan. De zonnestorm is geupdate naar een G2 zonnestorm kp-7 voor zaterdag en zondag. Dus maak de riemen maar vast. Een G-2 zonnestorm kan noorderlicht laten zien bij ons in Nederland. België pas wanneer het nog wat pittiger is (G-3). EINDE UPDATE.

De zeer actieve zonnevlek AR3514 staat nu niet meer op de aarde gericht, maar op de rand van de Zon en produceert de afgelopen dagen zeer hoge zonnevlammen met donderdag een X-2.87 (zeer hoog). Er is dan ook een ZEER HOGE ZONNEVLAM ALERT, met 55% kans op M-klasse en 30% kans op X-klasse zonnevlammen en ook is de kans op protonenstorm 30%. Dus dat is pittig. Het leek gisteren alsof er geen reactie was van protonen, maar die werd wel verhoogd, maar vanaf 20:00 uur. Vanaf dat moment zijn de protonen aan het stijgen en eind van de middag (op vrijdag 15-12) zijn de protonen tegen stormlevel aan. En dat voel je best wel, doordat er deeltjes door je heen razen. Als je goed in je vel zit, dan kan dit je vleugels geven, maar ga je niet zo lekker, dan trekt het je nog verder de zwaarte in en het proces, zodat er licht en trilling bij kan komen om de blokkade op te lossen. Dus eigenlijk is het fijn dat dit zo werkt, ook al voelt het misschien niet zo fijn. De verwachting is dat pas rustig gaat worden wanneer deze actieve zonnevlek die alle grote zonnevlammen produceert naar de achterkant van de Zon verdwijnt en dat zal rond zondag 17-12 zijn.

Er was een milde bijna zonnestorm verwacht en die is ook gekomen. Er was een pittig hoge zonnewind dichtheid tussen 12:00 en 16:00 uur met het hoogste punt rond 14:30 uur met 41 p/cm3. Meestal zorgt een hoge zonnewind dichtheid voor een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde, maar die was maar minimaal met alleen een korte bijna zonnestorm kp-4 tussen 12:30 en 13:00 uur en tussen 17:30 en 18:00 uur. Op de normale Kp-index wordt deze korte verhogingen niet aangegeven. Zo’n hoge zonnewind dichtheid voel je wel met symptomen die bij zonnestormen horen, zoals deeltjes door je heen voelen razen, duizeligheid, misselijkheid of juist veel beter in een flow functioneren (omdat je al lekker in een flow zat, het versterkt wat er al is.) De zonnewind snelheid ging van extreem laag rond 300 km/sec. naar ongeveer 440 km/sec rond 23:00 uur donderdagavond 14-12. En is in de avond nog steeds verhoogd, maar het is een zeer milde verhoging. Voor de komende nacht wordt wel weer een kort periode met zonnestorm verwacht vanaf middernacht. Met 2 milde verhogingen van de zonnewind op vrijdag 15-12 en zaterdag 16-12 en waarschijnlijk dus nog een uitloop naar zondag.

De magnetische verbinding tussen de aarde en Zon is zeer instabiel. De woensdagavond 13-12 zou de verbinding weer terug gaan naar normaal, maar schoot uiteindelijk toch weer terug naar de ongewone magnetische verbinding (HCC-groen). Donderdag 14-12 is er kort weer een normale magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC-rood) en vrijdagavond 15-12 lijkt de situatie weer terug te gaan naar de niet normale magnetische verbinding (HCC-groen). Dit heb ik nog niet eerder zo instabiel gezien. Dat heeft ook te maken met de grote uitbarsting op de Zon met de X-2.87 zonnevlam en andere grote zonnevlammen. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is.

Maar energetisch gaan we door enorme dieptes heen en daar zit nogal wat in onze onderbewuste lagen. Dat meldt zich nu extra, omdat we uit de dualiteit aan het bewegen zijn en afgescheiden delen in ons of in de wereld zetten zich schrap en beginnen als het ware te schreeuwen. Het is echt heel erg intens. Dus jij krijgt ook extra deze lagen te voelen in jezelf. Probeer en mee te ademen en de benauwdheid toe te laten, net zoals we doen in het webinar. Maar ook is het nu belangrijk bepaalde krachten die van buitenaf van je profiteren en/of aanvallen en meeliften, om daar een dikke grote NEE te laten horen en daar geen ruimte meer aan te geven. Opkomen voor jezelf, voor jezelf kiezen. Dat is het huidige proces. Je kan er meer over lezen in het volle Maan artikel met video: https://inzichten.com/overstijg-je-overlevingsmechanisme/ & het laatste artikel is: https://inzichten.com/een-leven-vol-zuivere-eenheid/ Veel sterkte voor iedereen die het pittig heeft. Ik schrijf vanavond weer een update. Ik zal deze beschrijving alvast op de website zetten. Dikke knuffel van mij (Manuela) (Tips voor mineralen uit mijn praktijk (speciaal geopend) die nu super werken voor de actuele onderbewuste zeer intense processen (bij aanvallen en heftig dieptes) zijn (Zwarte Maansteen in combinatie met de Charoite trommelsteen en de nieuwe aarde kristal. Kleinere exemplaren zijn vaak al voldoende. )
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van https://inzichten.com

https://www.youtube.com/watch?v=Kso_GNSN2rI
https://inzichten.com/een-leven-vol-zuivere-eenheid/

❤️

ZONNESTORM OF KOSMISCH STRALINGSALERTS:

Afb: dit is de weergave van de Kp-index en dat is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op zonnewind en andere kosmische invloeden.

Afb: Dit is de weergave van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind en andere kosmische invloeden. De rode stipjes zijn de periode met kosmische stralingsalerts. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

KORT UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEWIND: Er was een milde bijna zonnestorm verwacht en die is ook gekomen. Er was een pittig hoge zonnewind dichtheid tussen 12:00 en 16:00 uur met het hoogste punt rond 14:30 uur met 41 p/cm3. Meestal zorgt een hoge zonnewind dichtheid voor een reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde, maar die was maar minimaal met alleen een korte bijna zonnestorm kp-4 tussen 12:30 en 13:00 uur en tussen 17:30 en 18:00 uur. Op de normale Kp-index wordt deze korte verhogingen niet aangegeven. Zo’n hoge zonnewind dichtheid voel je wel met symptomen die bij zonnestormen horen, zoals deeltjes door je heen voelen razen, duizeligheid, misselijkheid of juist veel beter in een flow functioneren (omdat je al lekker in een flow zat, het versterkt wat er al is.) De zonnewind snelheid ging van extreem laag rond 300 km/sec. naar ongeveer 440 km/sec rond 23:00 uur donderdagavond 14-12. En is in de avond nog steeds verhoogd, maar het is een zeer milde verhoging.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) WEL AAN DE ORDE: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

Afb: dit is de weergave van de protonen, die na die extreem grote zonnevlam op donderdag 14-12 rond 18:00 uur ging stijgen. Protonen geven dezelfde ervaring van symptomen als zonnestorm, maar dan heftiger.

Afb: dit is de weergave van de zonnewind snelheid. Tijd + 1 uur voor onze tijd.

 

(Symptomen kosmische stralingsalert: NIET AAN DE ORDE ): hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. De afgelopen dagen is het goed mogelijk dat je moeilijk kon slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in een blije bliss ervaring.)

VERWACHTINGEN ZONNESTORM:

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE VOOR DE KOMENDE DAGEN: Voor de komende nacht wordt wel weer een kort periode met zonnestorm verwacht vanaf middernacht. Met 2 milde verhogingen van de zonnewind op vrijdag 15-12 en zaterdag 16-12 en waarschijnlijk dus nog een uitloop naar zondag.

UPDATE VRIJDAGAVOND LAAT 15-12: Fikse zonnestorm verwacht voor zaterdag 16-12 en zondag 17-12:

De laatste informatie is binnen over de CME van de super grote zonnevlam van donderdag, de X-2.87 die deels aarde gericht was. Die plasma komt waarschijnlijk zaterdag al aan. De zonnestorm is geupdate naar een G2 zonnestorm kp-7 voor zaterdag en zondag. Dus maak de riemen maar vast. Een G-2 zonnestorm kan noorderlicht laten zien bij ons in Nederland. België pas wanneer het nog wat pittiger is (G-3). EINDE UPDATE.

Afb: dit is de verwachting van de zonnewind voor de komende week. Met 2 milde verhogingen van de zonnewind op vrijdag 15-12 en zaterdag 16-12.

Afb: UPDATE VRIJDAGAVOND LAAT: Dit is de laatste versie voor de verwachtingen voor zonnestorm. De verwachtte zonnestorm is veel intenser dan eerst was aangegeven doordat de zonnestorm gelanceerd door de hele grote zonnevlam van donderdag 18:00 X-2.87 die dan waarschijnlijk aankomt op aarde. En ook voor zondag wordt er een heftige zonnestorm verwacht.

Afb: UPDATE VRIJDAGAVOND LAAT: Ook deze grafiek is bijgewerkt. Voor zaterdag op zondagnacht wordt de zonnestorm verwacht volgens deze grafiek.

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Afb: dit is de Zon gezien vanaf de aarde van vrijdag 15-12.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA: Er staan gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht (hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen).

Extra oorzaken symptomen bij een groot gat in de corona aarde gericht. ALLEEN BIJ HELE GROTE GATEN IN DE CORONA AAN DE ORDE: Veel mensen hebben een gevoel van gevangen zijn en ook ervaren veel mensen druk in het lichaam. Dit heeft waarschijnlijk ook te maken met de transitie van de magnetische polen en veranderingen op de Zon en op aarde. Ben Davidson van Suspicious Observers legt uit wat het effect is van een groot gat in de corona van de Zon op de aarde heeft (tektonische platen) en op water en op ons: https://www.youtube.com/watch?v=JLcJ851kGXk Hij is al een tijdje bezig met het zichtbaar maken dat de HELE GROTE gaten in de corona een enorme impact hebben. En in deze video wordt dat allemaal uitgelegd. Die druk die veel mensen ervaren kan dus door het enorme grote gat in de Corona van de Zon komen die de afgelopen dagen pal op de aarde gericht stond en ook de afgelopen 24 uur enorme aardbevingen veroorzaakt heeft bij de Filipijnen. Ben Davidsen laat zien dat hij een verband heeft gevonden tussen HELE GROTE gaten in de corona en de grootste aardbeving events. Dus zeker een aanrader om deze video even te kijken. Hij laat met wetenschappelijke onderbouwing live zien (via een experiment) wat deze stroom zonnewind doet met water.

Afb: dit is de weergave van X-ray zonnevlammen.

Afb: dit is een weergave van de grote M-klasse zonnevlam van vrijdag 15-12 rond 8:30 uur. M-6.97.

Afb: dit is de weergave van zonnevlammen van vrijdag 15-12.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE ZONNEVLAMMEN: De zeer actieve zonnevlek AR3514 staat nu niet meer op de aarde gericht, maar op de rand van de Zon en produceert de afgelopen dagen zeer hoge zonnevlammen met donderdag een X-2.87 (zeer hoog). Er is dan ook een ZEER HOGE ZONNEVLAM ALERT, met 55% kans op M-klasse en 30% kans op X-klasse zonnevlammen en ook is de kans op protonenstorm 30%. Dus dat is pittig. Het leek gisteren alsof er geen reactie was van protonen, maar die werd wel verhoogd, maar vanaf 20:00 uur. Vanaf dat moment zijn de protonen aan het stijgen en eind van de middag (op vrijdag 15-12) zijn de protonen tegen stormlevel aan. En dat voel je best wel, doordat er deeltjes door je heen razen. Als je goed in je vel zit, dan kan dit je vleugels geven, maar ga je niet zo lekker, dan trekt het je nog verder de zwaarte in en het proces, zodat er licht en trilling bij kan komen om de blokkade op te lossen. Dus eigenlijk is het fijn dat dit zo werkt, ook al voelt het misschien niet zo fijn.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: dit is een weergave van de protonen, die vanaf het moment van de grote zonnevlam op donderdag 18:00 uur X-2.87 is gaan stijgen en deze is in de avond op vrijdag 15-12 tegen protonenstorm aan.

(Symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) WEL AAN DE ORDE: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN VOOR DE ZONNEVLAMMEN: De verwachting is dat pas rustig gaat worden wanneer deze actieve zonnevlek die alle grote zonnevlammen produceert naar de achterkant van de Zon verdwijnt en dat zal rond zondag 17-12 zijn.

Afb: De dreiging voor zonnevlammen voor VRIJDAG 15-12

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Door de binnenkomende verhoogde zonnewind was er geen elektronencrash en waren de elektronen dus neutraal (wel aan de zwaardere kant. Hoge elektronen kunnen je optillen met hoge frequenties. De verwachting is dat de elektronen toch weer naar elektronencrash zullen gaan. Maar er komt nog een 2milde zonnestormen, dus waarschijnlijk blijft het toch neutraal met de elektronen. We gaan zien wat het wordt.

Symptomen elektronencrash MOGELIJK WEL AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

Symptomen elektronenstorm NIET AAN DE ORDE: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC):

 

Afb: Dit is de actuele situatie in de magnetische verbinding tussen aarde en Zon van woensdag 13-12. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

KORTE UITLEG VERSTORINGEN: De magnetische verbinding tussen de aarde en Zon is zeer instabiel. De woensdagavond 13-12 zou de verbinding weer terug gaan naar normaal, maar schoot uiteindelijk toch weer terug naar de ongewone magnetische verbinding (HCC-groen). Donderdag 14-12 is er kort weer een normale magnetische verbinding tussen aarde en Zon (HCC-rood) en vrijdagavond 15-12 lijkt de situatie weer terug te gaan naar de niet normale magnetische verbinding (HCC-groen). Dit heb ik nog niet eerder zo instabiel gezien. Dat heeft ook te maken met de grote uitbarsting op de Zon met de X-2.87 zonnevlam en andere grote zonnevlammen. Deze overgangen noemen we een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De situatie is erg instabiel en switch steeds onverwacht en veel vaker als normaal is. De laatste maanden is de cyclus best wel flink verstoord en dat leg ik uit in deze special, dat dit komt door de poolshift die de Zon aan het maken is.

(De milde symptomen WEL AAN DE ORDE : slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

Afb: lijst van veranderingen op andere planeten en hemellichamen in ons zonnestelsel die zo goed als zeker veroorzaakt worden door de GALACTISCHE Heliospheric Currentsheet, een magnetische spiraal die vanuit het centrum van de Galaxy beweegt.

________________________________________________________________________-

❤️
MINERAAL SPECIAAL VOOR DIT MOMENT

De speciaal geopende Cobalto Calciet is een mineraal van liefde en helpt je herinneren hoe je de structuren, netwerken en verbindingen van liefde organiseert in jezelf en in je leven. De werking is multidimensionaal en brengt bewustzijn en aanwezigheid op iedere dimensie en brengt iedere dimensie in verbinding met het kosmische Hart (bolletje middenrif). Het kosmische Hart is hierin de spil en het centrum in het web van verbinding, zowel multidimensionaal, fysiek tussen de organen als in je relaties met de wereld om je heen. Lees meer… https://inzichten.com/product/speciaal-geopende-cobalto-calciet/
❤️
Heb het goed…💞
© Manuela van inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

Een vrijwillige bijdrage houdt de stroom van geven en ontvangen in evenwicht. Als je mijn artikelen waardeert, dan ontvang ik met liefde een hartdonatie van jou. Volg daarin je eigen gevoel, doe het niet vanuit verplichting, maar echt vanuit je hart. Dit is de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

❤️

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. De afgelopen maanden hebben we 3 golven van licht over ons heen gekregen (december vlak voor de kerst, januari en februari). Dit waren periode van 1 week of langer met intense golven van hoog X-ray licht door grote M- en X-klasse zonnevlammen. Hiermee kwamen nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook deze enorme zonnestorm dienen een hoger doel. neem rust om het allemaal te integreren. De zonnestorm met de protonenstorm opent diep op de fysieke lagen, zodat we ook op die lagen opgetild worden. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

WAT SPEELT ER MOGELIJK BIJ VEEL MENSEN: De Protonstorm en de hoge X-ray lichtfrequenties van de grote zonnevlammen van de afgelopen maanden brengen veel in beweging in ons energielichamen en fysieke lichamen. Het licht en brengt nieuwe frequenties binnen in ons energielichaam, maar maakt tegelijkertijd dat heel diep de blokkades voelbaar en zichtbaar worden, doordat er enorm veel licht op staat te schijnen, zodat het losgelaten kan worden. Dus het is veel, heel erg veel. De processen die spelen hebben te maken met eigenwaarde (Bronenergie/zwarte Maan in Leeuw), gezien worden en er mogen zijn. En als je heel erg diep zit, dan kan het zelfs voelen alsof je voor het ongeluk geboren bent. Alles gaat mis en loopt niet. Het nieuwe Maan artikel die de huidige processen voor nu en voor de komende maand beschrijft staat nu op de website voor je klaar: https://inzichten.com/de-kleuren-van-jouw-innerlijke-regenboog/

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wil je graag weten waarom de Zon zo actief is de laatste tijd en wat dit betekent voor de komende tijd, lees dat de extra informatie bovenaan het artikel van dinsdag 10-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-ma-9-1-di-10-1-vooruitzichten/

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2023. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

❤️

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van woensdag 13 december en start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-13-december-2023/
(Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-13-december-2023/embed/#?secret=keCuRjkLeg#?secret=mgE4qZqWol

**ER IS EEN EXTRA EENHEIDSBEWUSTZIJNS WEBINAR INGEPLAND OP DONDERDAG 21 december 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-21dec23/  Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op woensdag 17 januari 2023 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar is op donderdag 21 december 2023 om 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-21dec23/ en in 2024 is het eerste EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR op woensdag 17 januari 2024: https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-17jan24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur.

https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-do-21dec23/
https://inzichten.com/events/special-voor-eenheidsbewustzijn-oorspronkelijke-aarding-actuele-online-activatie-meditatie-wo-17jan24/

 

 

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 14-12 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische update za 16-12 & zo 17-12 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

***De praktijk is gesloten tussen 13 en 21 juli 2024, dus die week worden er geen pakketten verzonden***

In augustus gaan we naar de slow modus en om alles weer in orde te maken voor het najaar. We verzenden de bestellingen in augustus alleen op 21 augustus. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling hebt geplaatst.

JE KAN GEWOON AANKOPEN

NIEUWE EN VOLLE MAAN ARTIKELEN & WEBINARS GAAN WEL GEWOON DOOR.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Sugar Blade Laser uit Mongolie (Heling en herstel van licht in het hart en van daaruit alles) United Colors of Happinez Crystal (Interne multidimensionale communicatie en heling, herstel van lichtheid en blijdschap. Nieuwe vormen van creatie.). En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 15-12 & VOORUITZICHTEN & UPDATE

Plaats een reactie