Elektromagnetische updates vrijdag 1-12 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

5,4 minuten leestijd

KORT: Fikse zonnestorm, M-klasse zonnevlam, zeer hoge X-ray pieken, mild verhoogde protonen, groot gat corona aarde gericht en een elektronencrash. Er is nog steeds een GROTE ZONNEVLAM ALERT. En er wordt nog 1 milde zonnestorm verwacht. Lees meer hieronder…

❤️

Maar het kan ook te maken meer te maken hebben met je innerlijke proces van vrijkomen van je oude overlevingsmechanisme. Daarover kan je meer lezen in het artikel van de volle Maan. Best pittig en confronterend op dit moment. 🦋🌈✨Sterkte voor wie zo intens diep door de innerlijke processen gaat.

Lees over de actuele processen rond deze volle Maan van 27-11: https://inzichten.com/overstijg-je-overlevingsmechanisme

HEFTIGE ZONNESTORM

Er was een pittig hoge Kp-7 (G3) zonnestorm vandaag, die begon al rond 1:00 uur. Het was een samenkomst van meerdere zonnestormen. Het is jammer dat de G3 zonnestorm overdag was met de piek tussen 11:30 en 15:00 uur, anders hadden we noorderlicht kunnen zien. De grootste was afkomstig van de grote zonnevlam (bijna X-klasse) die op de aarde gerichte was van dinsdagavond 28-11 rond 20:30 uur. Nog steeds wordt er voor de komende nacht een milde zonnestorm verwacht. Eigenlijk gaat het allemaal gewoon door en zal het morgen (zaterdag) geleidelijk uit storm situatie gaan.

Afb: dit is de weergave van de zonnewind snelheid. Die is niet extreem hoog geweest, maar blijft in de avond en nacht nog best wel hoog rond 500 km/sec.

Afb: De protonen waren zeer minimaal verhoogd vanaf 7:00 uur door de zonnestorm. Dat maakt dat de zonnestorm intenser aanvoelde.

(Symptomen voor protonen zijn ongeveer hetzelfde als voor zonnestorm(maar dan heftiger). Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

❤️

ZONNEVLAMMEN & GATEN CORONA ZON

Er is een super groot gat in de corona van de Zon deels op de aarde gericht. (Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd.)

Er waren ook M-klasse zonnevlammen vandaag vanaf de rand van de Zon. Maar er is door een heftige grote cluster van zonnevlekken die op de aarde gericht staan dus wel een flinke dreiging voor grote zonnevlammen en er is dus een GROTE ZONNEVLAM ALERT.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

VERWACHTINGEN ZONNESTORMEN:

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de week voor de zonnevlammen. De Zon is echt weer wakker en er is de hele week kans op grote zonnevlammen. De enorm grote zonnevlek die afgelopen week op de aarde gericht stond heeft waarschijnlijk nog wat vuurwerk in petto meer naar de rand van de Zon, waar de zonnevlekken altijd actiever worden. Dus de grote zonnevlammen gaan nog wel even door.

❤️

X-RAY PIEKEN (ZEER HOOG)

Afb: (Algemene informatie grafiek). Dit is de weergave van de zonnewind gemeten door de ACE satelliet. Zie rode pijl voor de hoge X-ray pieken, de X-ray pieken zijn de kleine puntjes eronder. Bij andere metingen van de zonnewind door andere satellieten, worden deze korte verhoogde zonnewind dichtheid normaal eruit gefilterd (dit keer toch zichtbaar in de onderstaande grafiek). De hoge X-ray pieken worden zichtbaar in de zonnewind dichtheid. (Tel 1 uur op voor Europese tijd.)

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren zeer hoge X-ray pieken rond 00:00 uur van ongeveer 135 p/cm3 en dat is echt super hoog, waardoor je die heftige hoeveelheid licht niet in ene keer kan verwerken en dus ontstaat er een ophoping en de ervaring leert dat mensen dan vaak gedurende de dag de frequenties (met informatie) die naar de aarde zijn gekomen verwerken en dus op latere tijdstippen als ze gaan zitten en tot rust komen ineens symptomen krijgen, omdat het verwerken dat opnieuw begint. Lees meer hieronder bij de grafieken voor de uitleg van de symptomen.)

Deze X-ray pieken geven een plotseling moeten verwerken van hoge lichtfrequenties en dat geeft dezelfde symptomen als van X-ray zonnevlammen (zenuwstelsel, onrust enz.)

(symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, all een zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN: Er waren periode met een best wel diepe elektronencrashes tussen 11:00 en 14:00 uur en opnieuw tussen 16:30 en 18:30 uur. Verder viel het meer. (symptomen elektronencrash is zwaar op de hand zijn en een gevoel lood in de schoenen te hebben en mogelijk zelfs een pijnlijk onderlichaam.) De verwachting is dat de elektronen ook dinsdag nog af en toe in elektronencrash kunnen komen.

Symptomen elektronencrash WEL AAN DE ORDE : lood in de schoenen, zwaar en pijnlijk onderlichaam. Alles negatiever en zwaarder zien dan het is. Er wordt op diepe lage veel los gemaakt om te verwerken.

❤️

 

Deel deze post op social media

Elektromagnetische updates donderdag 30-11 & VOORUITZICHTEN
Elektromagnetische updates za 2-12 & zo 3-12 & VOORUITZICHTEN WEEK

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische updates vrijdag 1-12 & VOORUITZICHTEN WEEK

Plaats een reactie