Elektromagnetische update donderdag 25-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16,5 minuten leestijd

Elektronenstorm, M-klasse zonnevlammen, GROTE ZONNEVLAM ALERT, veel gaten in corona aarde gericht, kosmische stralingsalert, hoge pieken zonnewind snelheid en ‘ongewone’ magnetische verbinding aarde met de Zon (HCC). En Schumannresonantie van afgelopen week. Lees meer in het artikel hieronder…

Lees onderaan het artikel wat je kan doen om de symptomen te verminderen.

VERWACHTINGEN: Er werd verhoogde zonnewind verwacht afkomstig uit gaten in de corona de op de aarde gericht stonden, maar het valt tot nu toe reuze mee. De verwachtte verhoging komt waarschijnlijk niet hoger dan kp-4. Dit maakt wel dat de kosmische stralingsalert even niet meer actief is de komende dagen. Mogelijk nog wel korte periode. We hebben de komende dagen nog M-klasse zonnevlammen vanaf de rand van de Zon, maar vanaf dinsdag 30-4 of woensdag 1-5 gaan de laatste actieve zonnevlekken naar de achterkant. De verwachting is dat het vanaf dan rustig zal worden met space weer en dan kunnen we dus weer kosmische stralingsalerts verwachten. Lees meer in het artikel onder de grafieken met de symptomen. Lees meer per onderdeel verstoringen met gedetailleerde grafieken met vooruitzichten.

Heb het goed… ❤️

Manuela van https://inzichten.com

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

Lekker bijkomen in mijn meditatie-webinar ‘Special’ met het Eenheidsbewustzijn op donderdag 2 mei : https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-2mei24/

Voor meer informatie over de actuele processen lees de twee artikelen over de eclipsen, tevens jaarhoroscopen: PROCES VOOR DE WERELD: https://inzichten.com/eclips-van-verandering/ & PROCES OP PERSOONLIJK NIVEAU: https://inzichten.com/de-magie-van-jouw-binnenwereld/ Het laatste artikel is die van de volle Maan van 24-4: https://inzichten.com/transparantie-liefde-en-concreet-loskomen-van-het-duale-leven/

❤️

ZONNEVLAMMEN & VERWACHTINGEN

Afb: dit is de Zon van donderdag 25-4. De rode pijl dat is waar een cluster van zonnevlekken alle M-klasse zonnevlammen produceert.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE GATEN CORONA:  Er zijn meerdere gaten in de corona van de Zon op de aarde gericht. Het zijn geen super grote gaten die ook extra symptomen geeft vergelijkbaar als die je ervaart tijdens een zonnestorm, maar alleen milde symptomen met hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd.

Symptomen: hoge fluittonen/ruis in oren en hoofd en symptomen die lijken op die van zonnestormen.

Afb: Zon magnetische weergave van donderdag 25-4

Afb: Dit is een weergave van de X-ray level van de zonnevlammen. Daar waar de rode pijl bij staat was een zonnevlam die ook een CME gaf en een super kleine opleving van de protonen liet zien, eigenlijk niet noemenswaardig.

Afb: Dit zijn de niveaus van de zonnevlammen die er waren. De zonnevlam op 25-4 C9.8 rond 13:11, dat was echt een M-1.

KORTE UITLEG OVER ZONNEVLAMMEN: Er zijn heel veel zonnevlekken. Al de hele week zijn er regelmatige lagere M-klasse zonnevlammen, dus meestal rond de M-1 of M-2. Dat is tijdens een zonnemaximum niet heel intens. Inmiddels staan de heftige zonnevlekken op de rand van de Zon en is de verwachting dat we nog wel tot halverwege volgende week hoge vooral af en toe M-klasse zonnevlammen kunnen verwachten. Maar de intensiteit gaat wel afnemen vanaf woensdag 24-4 al.

(Symptomen zonnevlammen: pittig als er M-klasse zonnevlammen zijn, gemiddeld met een C-klasse. Zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op (beschadigde zenuw). Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. De hoge frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Lees de verwachtingen voor deze WEEK in de update van dinsdag 16-4: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-dinsdag-16-4-vooruitzichten-week/

VERWACHTINGEN ZONNEVLAMMEN:

Er is voor de komende week tot dinsdag 30-4 of woensdag 1-5 nog een GROTE ZONNEVLAM ALERT, met grote kans vanaf 75% op M-klasse zonnevlammen en vanaf 20% kans op X-klasse zonnevlammen. Maar dat neemt geleidelijk aan af. Vanaf woensdag zeer waarschijnlijk een rustige situatie.

Afb: Dit is de lange termijn verwachting voor de zonnewind. Ook hier ziet het er mild uit.Afb: Dit is de lange termijn verwachting voor de zonnewind. Ook hier ziet het er mild uit.

❤️

ELEKTRONEN & VERWACHTINGEN (Neutraal)

Afb: dit zijn de elektronen weergave voor 3 dagen in de ionensfeer rond de aarde. Waar soms de horizontale rode streepjes staan zijn de milde elektronencrashes. Voor onze tijd tel +1 uur op bij de tijd.

Afb: Dit is het vooruitzicht voor de komende dagen voor de elektronen in de ionensfeer.

KORTE OMSCHRIJVING VERSTORINGEN & VERWACHTINGEN: De elektronen kwamen vanaf dinsdag 23-4 op elektronenstormlevel in de avond. Het is een cyclische verstoring die steeds in de avond en nacht het hoogste is. De verwachting is dat vanaf zaterdag 27-4 de elektronenstorm periode weer voorbij zijn. Maar de ervaring leert dat de prognose meestal weer bijgesteld moet worden. Dus we gaan het zien.

Symptomen elektronenstorm NET AAN tegen elektronenstorm: de energie voelt elektrische geladen aan, allergische reacties, helder zijn, moeilijk slapen of verstoord slaapritme, intense moeheid, apparaten gaan kapot, black-outs.Deze hoge frequenties kunnen je ook optillen en bliss ervaringen geven. Dat gebeurde meestal wanneer je goed in je vel zit, in je natuurlijke stroom.

❤️

ZONNESTORM & VERWACHTINGEN

Afb: Dit is de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind van 10 dagen. Tijd is +2 uur. Op vrijdag 19-4 was er tussen 21:30 en 22:30 een extreem hoge zonnestorm periode met de hoogste piek van Hp-7,77

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind per half uur gemeten. De rode puntjes laten zien waar het Hp-0 was en dus een zeer zwakke beschermende magnetosfeer van de aarde.

KORTE UITLEG: De zonnewind is zeer matig. Vanaf donderdag 25-4 werd er verhoogde zonnewind verwacht met een kleine reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde met een situatie tegen zonnestorm aan kp-4, maar erg mild allemaal. Er waren plotseling wat hogere pieken zonnewind snelheid rond 22:45 met 527 km/sec. & ook nog tussen 00:00 en 00:30 uur met 481 km/sec. Het voordeel is dat de kosmische stralingsalert zo buiten de atmosfeer gehouden wordt. Afgelopen week was er regelmatige een kosmische stralingsalert. Maar met de milde verhogingen van de zonnewind is dat weer even voorbij, maar overdag als de zonnewind weer zwak is kan er ook weer kosmische stralingsalert zijn. De kosmische straling komt niet tot op grond niveau, maar de ervaring leert dan een grote groep mensen onderstaande symptomen ervaart tijdens kp-0.

(Mogelijke symptomen kosmische stralingsalert: AF EN TOE AAN DE ORDE: hartfladderen/ritme verstoringen, hoofdpijn/migraine, misselijkheid, ruis in de oren, draaierig, onrust, emotionele onevenwichtigheid, heel erg moe zijn, enz. Tijdens een kosmische stralingsalert is het goed mogelijk dat je moeilijk kan slapen door de hoge frequenties van de kosmische straling. Naar mate de kosmische stralingsalerts langer duren, worden ook de symptomen heftiger.)

Dit zijn de symptomen voor zonnestorm (protonenstorm is hetzelfde maar dan heftiger) Symptomen zijn AF EN TOE AAN DE ORDE MAAR MILD: Je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, spierpijn, heel erg moe zijn, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Deze frequenties kunnen je ook optillen in bliss.)

Afb: Dit is de meting van de zonnewind snelheid. Die is op normale waarde.

VERWACHTINGEN ZONNESTORM:

KORTE UITLEG VERWACHTINGEN ZONNESTORM: Er is de hele week milde verhoging van de zonnewind in de nacht met een situatie tegen zonnestorm aan met kp-4. Met op zaterdag misschien een iets hogere zonnestorm kp-5.

Afb: Dit is de weergave voor de zonnewind en -storm voor de komende dagen.

Afb: Dit is de weergave van de reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde op de zonnewind. De verwachting ziet er mild uit met alleen maar milde situaties tegen zonnestorm aan, steeds in de nacht met kp-4 of lager.

Afb: Dit is de lange termijn verwachting voor de zonnewind. Ook hier ziet het er mild uit met een situatie tegen zonnestorm aan kp-4 op vrijdag 26-4 en zaterdag 27-4. Maar allemaal dus erg mild.

Afb: De situatie van de zonnewind is voor de komende week zeer waarschijnlijk erg mild.

❤️

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT (HOOG dinsdag 23-4)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie ELF metingen, gemaakt in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

KORTE UITLEG ACTUELE SITUATIE: De Schumannresonantie was actief in de nacht van maandag 22-4 op dinsdag 23-4 tussen 22:00 en 2:00 uur met een hoge amplitude van 53. Omdat er ook andere verstoringen waren (zonnevlammen) was deze verstoring zeker goed voelbaar. (Deze activiteit is gedeeltelijk en dus niet full spectrum.)

(Symptomen HOOG maandag op dinsdagnacht: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die waren er niet echt op zaterdag, dus de impact viel nog mee. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons. Deze verstoring was gedeeltelijk en dus alleen de lagere frequenties in ons worden geactiveerd rond de tijd van de activiteit.)

Afb: dit zijn de Schumannresonantie amplitude en geeft de intensiteit aan van de SR activiteit en metingen zijn gedaan in Rusland. De tijd is Minsk en dus minus 7 uur om onze tijd te zien.

❤️

HELIOSPHERIC CURRENTSHEET CROSSING (HCC)

Afb: de magnetische switch van de verbinding van de aarde met de Zon op zondag 20-4 ging de HCC weer naar de ‘abnormale’ verbinding tussen aarde en Zon. (tijd is +2 uur voor onze tijd.)

Afb: Dit is de situatie op donderdag 25-4. De situatie van de HCC gaat waarschijnlijk zaterdag 27-4 weer naar de ‘normale’ magnetische verbinding (rode stralen).

De magnetische verbinding tussen aarde en Zon ging op zondag 20-4 ging de HCC weer naar de ‘abnormale’ verbinding tussen aarde en Zon. De verwachting is dat het waarschijnlijk op zaterdag 27-4 weer naar de ‘normale’ magnetische verbinding (rode stralen).

(De milde symptomen nu AAN DE ORDE nog tot ongeveer maandag 18-3: slapende, tintelende of verdoofde handen, voeten of onderbenen. En moeizame of vreemde aarding ervaren. Ook kan de aarde in deze HCC periode de zonnestormen minder goed verwerken.)

❤️

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.) De grote zwarte toermalijn met Seleniet staafje uit mijn webshop is een super fijne aanvulling, omdat deze combinatie van mineraal ook nog een straling en negatieve energie supersnel opruimen. In combinatie met de speciaal geopend Hematiet en mega krachtig en snelle ontlading en heling.

WAAR IS HET GOED VOOR: Je kan deze intense situatie ervaren met het razen van deeltjes door je heen. Het kan je optillen of wanneer je in een moeilijk stukje zit en dus in verbinding bent met een blokkade, dan versterken de verstoringen dat en ga je fysieke klachten nog erger voelen en kan je je beroerd voelen. Wanneer je lekker in je stroom zit, dan tilt de flow je op. Met de grote zonnevlammen en zonnestormen komen er nieuwe frequenties binnen die wij als mensheid nodig hebben om de stappen te maken naar het nieuwe tijdperk en de ‘goddelijkheid’ in ons mens zijn te herinneren. In mijn meditatie-webinars begeleid ik mensen om de nieuwe frequenties te integreren en het oude los te laten (met meer gemak door blokkades heen te gaan). Dus deze golven van licht en ook enorme zonnestorm dienen dus een hoger doel. Neem ook voldoende rust om het allemaal te integreren. Veel sterkte en genieten voor jullie allemaal <3

HULPMIDDELEN: Geef jezelf voldoende rust. De natuur kan je helpen om los te laten en weer op te laden (bommknuffelen). Ik zelf werk het liefst met mineralen, omdat ik die altijd en overal kan toepassen. De basis mineralen die ik adviseer voor deze tijd zijn de speciaal geopende Hematiet https://inzichten.com/product/hematiet/ (prijsklasse vanaf 30/35 euro, anders meestal te klein voor deze heftigheid). De speciaal geopende Hematiet is om af te voeren en om je te centreren en weer in verbinding te brengen met je stilte en ZIJN) en samen met een grote zwarte Toermalijn met gratis Seleniet staafje gaat het nog vele malen dieper, omdat die straling, elektrosmog en negatieve energie in jezelf en de ruimte opzoekt en opneemt/verwijderd. https://inzichten.com/product/zwarte-toermalijn-toermalijnkwarts/ Deze zijn voor de meeste mensen een zegen in deze tijd om alles af te voeren en op te schonen, zodat je makkelijker zuiver en schoon door kan. Je krijgt een uitgebreide beschrijving van deze twee mineralen in een link direct na de aankoop, zodat je weet hoe deze het beste te gebruiken.

Het mineraal Chrysocolla uit mijn webshop is een heler van de diepe wond van lage eigenwaarde https://inzichten.com/product/chrysocolla-met-andere-mineraalsoorten/ (ik heb weer nieuwe grote, maar die staan nog niet in de webshop, maar stuur een whatsapp/telegram bericht en dan stuur ik foto’s) en het mineraal zonder naam, die gebruik ik wel eens tijdens het webinar, die werkt ook op het weghalen (komt binnenkort op de website) en de processen zichtbaar maken van dit soort ‘pech’ of genegeerd worden, dat je bij lage zelfwaarde kan ervaren. Voor de opbouw, dus om energie aan te vullen is een Rozenkwarts met titanium een goede. https://inzichten.com/product/rozenkwarts-met-titanium/ Maar eerst is het onderhoud en afvoeren nodig met de zwarte Toermalijn/Seleniet en de speciaal geopende Hematiet.

Wat is er aan het gebeuren in jou tijden grote elektromagnetisch verstoringen van de Zon, zoals nu met de hoge X-ray zonnevlammen? Waarom heeft de een wel een reactie en de ander niet? Kijk in het artikel van woensdag 11-1: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-wo-11-1-vooruitzichten/

Ik wens je een week waarin je heerlijk in hogere afstemming kan surfen op de golven van het X-ray licht. Dat je zal bevrijden van oude ballast met inzicht en groei. Neem op tijd je rust, dat kan je helpen om in de juiste stroom te blijven.

Mocht je het kunnen missen en het resoneert, dan wil ik je vragen om een hartdonatie te schenken om mijn werk te steunen en te zorgen dat het mogelijk blijft om het gratis aan te blijven bieden in 2024. Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/

ACTIVITEITEN VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Lekker bijkomen, helemaal in rust en ZIJN en op deze manier ook nog eens blokkades loslaten en van binnenuit laten ontvouwen van het nieuwe innerlijke multidimensionale energieveld. Doe mee met de wekelijkse meditatie-webinars om in evenwicht te komen of te blijven. Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op deze website en dit is de nieuwe Maan van woensdag 8 mei 2024 start om 19:45 uur. Je kan vanaf 19:30 uur de webinarstudio binnenkomen. In het begin van het webinar rond 20:00 uur geef ik weer live uitleg over de actuele innerlijke en wereldse actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-meditatie-nieuwe-maan-8-mei-2024/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .)

Het eerst volgende EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR daarna is op donderdag 2 mei 2024 is er een speciaal webinar voor integratie van het Eenheidsbewustzijn. Dit is een heerlijk webinar om in het EENHEIDSBEWUSTZIJN helemaal te ontspannen en weer bij jezelf te komen in zachtheid, stilte en ZIJN. DIT ZIJN NIEUWE WEBINARS ‘AARDEN IN JE OORSPRONKELIJKE NATUURLIJKE AARDING’ (buiten de Matrix). De Matrix (dualiteit) is aan het afbrokkelen en dat merk je in jezelf door pittige ongewone maar essentiële processen die zich aandienen. De scheiding tussen de Matrix en andere multidimensionale delen begint te verdwijnen en geeft heel veel ongemakken en intensivering van processen en voor sommige zelfs trauma’s die plotseling actief worden. De integratie en heling van deze multidimensionale delen van ons bewustzijn is nu dus extra nodig. Op deze avond doen we dat vanuit het zachte Eenheidsbewustzijnsveld. Je krijgt begeleiding van binnenuit om in je natuurlijke (Goddelijke) aarding te komen. Het eerstvolgende ‘Special’ webinar EENHEIDSBEWUSTZIJNS MEDITATIE WEBINAR is op maandag 15 maart 19:45 uur: https://inzichten.com/events/special-meditatie-do-2mei24/ Om 20:00 uur geef ik (Manuela) nog LIVE uitleg over de actuele processen. We starten met de meditatie rond 20:20 uur. & ook op woensdag 15 mei 2024 : https://inzichten.com/events/special-meditatie-wo-15mei24/

Vorige‘In ware vrijheid stromen’

Deel deze post op social media

'Transparantie, Liefde en concreet loskomen van het duale leven'
Elektromagnetische update zo 28-4 & ma 29-4 & VOORUITZICHTEN

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 25-4 & VOORUITZICHTEN WEEK

4 Gedachten

 1. Vera Vanes zondag 28 april 2024 om 11:23- Beantwoorden

  Ik hoop dat ik dit bericht wel geplaatst krijg. Vorige berichten kwamen niet aan.

  • Manuela van der Knaap zondag 28 april 2024 om 22:24- Beantwoorden

   De berichten moeten eerst goedgekeurd worden aan de achterkant van de website. Dus het duurt even voordat ze zichtbaar zijn.

 2. Vera Vanes zondag 28 april 2024 om 11:25- Beantwoorden

  Ik ervaar veel ongemakken in mijn lichaam. Nervositeit, zenuwpijnen etc. Ik hoop dat dit bericht wel geplaatst wordt…kom er niet meer doorheen via telegram.

  • Manuela van der Knaap zondag 28 april 2024 om 22:23- Beantwoorden

   Hoi Vera, mijn Telegram kanaal heeft geen chat meer, omdat ik daar steeds lastig gevallen werd door trollen. Dus ik ben gestopt met de chat tie te staan. De berichten worden nog wel geplaatst op mijn Telegram kanaal, maar je kan dus geen reactie meer plaatsen.
   Veel sterkte voor jou.

Plaats een reactie