Vervolg van de workshop SCHEPPINGEN ENZO… in drie delen

Je kunt direct het webinar aankopen door op de blauwe knop ‘Schrijf nu in’ te klikken. Op de computer staat deze in de rechter kolom en op tablet en mobiel onderaan deze pagina.

WEBINAR OM 19:45 UUR STARTEN. ( Binnenkomen vanaf 19:30 uur. )

We gaan er een vervolg aan plakken van de workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’

Als je hebt meegedaan met de online workshop ‘SCHEPPINGEN EN ZO… in 3 delen’ https://inzichten.com/events/online-workshop-scheppingen-enzo-in-drie-delen/  dan ben je uitgenodigd om mee te doen met deze VERVOLG webinar op zondag 22 oktober 2023 om 19:45 uur.

De informatie van de workshop heeft waarschijnlijk veel in gang gezet. Zowel praktisch heeft het je waarschijnlijk gebracht dat je beter bent gaan begrijpen hoe bepaalde spirituele en energetische zaken in elkaar zitten. Ook is de workshop bedoelt om van binnenuit je verbinding met het AL-Bewustzijn te herinneren en te herstellen. Ik heb van vele deelnemers teruggekregen dat ze hun Godsvonk veel beter kunnen blijven voelen, ook tijdens omstandigheden in de wereld en er is een enorme belichaming op gang gekomen van je Wezensessentie. Daardoor is de oorspronkelijke maar vernieuwde Goddelijke aardeverbinding buiten de Matrix heel krachtig en open geworden.

Er kwam een diep verlangen om dat wat er geopend is in de groep te verdiepen. Er is ook een collectief stuk geopend en beschikbaar gemaakt voor het grote geheel en ook daarin wil er nog iets ontvouwen, van binnenuit. Dus dit vervolg is bedoelt om extra lang te mediteren vanuit ZIJN, zoals we dat ook doen met de wekelijke online meditatie-webinars en tijdens de workshop hebben gedaan. Dus ik begeleid je naar binnen, om je over te geven aan je eigen Goddelijke Zelf, jouw Godsvonk en Wezensessentie en van daaruit de kosmos-aarde verbinding te laten ontvouwen.

Bij de start zal er opnieuw een korte uitleg zijn van het model en nog wat nieuwe informatie over de Wezensessentie.

De ervaring leert dat de informatie die ik (Manuela) verbonden met dit model communiceer, diepe impact heeft en door de cellen en het bewustzijn direct herkent wordt, dus herinnert wordt. Daardoor is de stilte en meditatie vanuit ZIJN echt nodig. Deze workshop geeft veel ontsluiting in je fysieke, energielichaam en bewustzijn, dus doe rustig aan na dit webinar.

Er is op aangegeven momenten tijd voor vragen tijdens de online workshop via de chat.

Deelname € 25,-

Tijdsduur ongeveer 2 uur.

HULP NODIG? (OOK TIJDENS HET WEBINAR)

Mocht er iets misgaan met het ontvangen van de link of heb je technische problemen om het webinar in te komen, mail dan met Karin via inzichtencom@gmail.com Dit kan ook als het webinar al bezig is, Karin is dan meestal tot 20:30 nog bereikbaar voor vragen en technische ondersteuning.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

Datum

22 okt 2023
Verlopen!

Tijd

19:45

Kosten

€25

Meer Info

Schrijf nu in

Locatie

Online
Online
Jouw eigen computer

Organisator

Manuela van der Knaap
Manuela van der Knaap
Telefoon
06 2424 4789
Email
manuela@inzichten.com

Plaats een reactie