Gedragen door het AL-Bewustzijn

Nieuwe Maan in Kreeft 10 juli 2021

Dit is de beschrijving van de nieuwe Maan in Kreeft van zaterdag 10-7. De nieuwe Maan laat ons de innerlijke processen zien voor de komende Maan(d) tot de volgende nieuwe Maan. In dit artikel lees je over de scheiding van wegen, de eenzaamheid en het uitgeholde bestaan en ook over het mededogen en het gedragen worden door de Bron, die het mogelijk maken om te zien wat er is en dwars door alles heen, jou bij de essentie brengen. Lees in dit artikel wat je daarin tegenkomt en hoe je dit pad kan openen in jezelf. Ik wens je veel leesplezier…

Als je de tekst niet goed kan lezen door de achtergrond van de website, download dan het pdf met witte achtergrond.

Scheiding van wegen

Vanaf de volle Maan in Steenbok van 24 juni 2021, was het afscheid nemen van dierbaren en de scheiding van een tweedeling die in het collectieve veld enorm goed voelbaar. Jij zag en voelde misschien ook wel, net als ik, verbindingen wegvallen en het scheiden van twee werelden gebeuren. En dat gaf een zweem van verdriet en verwerking. Dat scheiden was nodig omdat een deel van het collectief nu definitief de nieuwe wereld betreedt. Deze groep is eraan toe om het Hart als basis van het leven te aanvaarden. De oude verbindingen die wegvallen zijn niet meer de verbindingen die jou in deze nieuwe wereld nog dienen. Als je nagaat waarop deze verbindingen waren gebaseerd, dan kom je waarschijnlijk uit bij afhankelijkheid of broodnodige voeding. (Horoscoop volle Supermaan van 24-6-2021 Priapus in het 11de huis in Schorpioen en 12de huis in Boogschutter.)

De arts Pierre Capel verwoordt de fragmentatie in onze maatschappij op een hele heldere manier. De reden en de angst kunnen elkaar in de hersenen heel praktisch gewoon weg niet bereiken. Hierdoor blijft de scheiding in stand.  

De arts Pierre Capel verwoordt de fragmentatie in onze maatschappij op een hele heldere manier. De reden en de angst kunnen elkaar in de hersenen heel praktisch gewoon weg niet bereiken. Hierdoor blijft de scheiding in stand. https://www.youtube.com/watch?v=cGBmQzuD2us

Gedragen door de Bron

Na de afbraak en het loslaten en de doffe pijn van de scheiding, was de opbouw van het nieuwe al goed voelbaar in de aanloop naar deze nieuwe Maan in Kreeft. Je kunt niet meer bouwen op één of meerdere mens(en), die speciale vriendin, vriend, partner, vader, moeder, opa of oma, maar door dit loslaten kan je je bewust worden dat het AL-bewustzijn, het universum, de Bron, je altijd draagt. Die diepe gedragenheid door het universum is heel goed voelbaar op een nieuwe, heel concrete diepte. Wat er in deze gedragen energie gebeurt is magisch. Dat wat nodig is wordt aangedragen en komt naar je toe via verschillende mensen en uit hoeken waarvan je het niet had verwacht. Het vertrouwen en de overgave aan het AL-bewustzijn kunnen op deze manier groeien en de zachtheid en liefde kunnen op deze manier met veel meer gemak aanwezig zijn in jou. Het is heel goed mogelijk dat alles in je leven op een praktische manier ineens in een stroomversnelling komt en op zijn plek valt. Sommigen zullen dit de eerste schreden in de 5de dimensie noemen, maar het is veel meer. We zijn multi-dimensionale Wezens die vanuit het kosmisch Hart (Godsvonk bolletje op het middenrif) expressie geven aan het nieuwe Mens ZIJN. (Horoscoop nieuwe Maan Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 12de huis. Vernieuwing: Uranus in Stier 12de huis vierkant Venus (Heer zwarte Maan) conjunct Mars in Leeuw oppositie Saturnus in Waterman 10de huis.)

Jij bent de basis

De intense eenzaamheid en scheiding in het collectieve veld dat zo goed voelbaar was en is tijdens het afscheid nemen en loslaten van dierbaren, transformeert naar het Meesterschap van Cheiron in Ram. De boodschap van Cheiron in Ram (12de huis) is dat jij de basis bent van de verbinding met het AL-bewustzijn en het Universum. Dat is een basis waarop je kan vertrouwen, die je draagt en die je onvoorwaardelijk voedt. Zolang we verwachten dat een ander mens deze behoefte moet vervullen, zal er vroeg of laat afwijzing en teleurstelling zijn, omdat een mens die functie van de Bron niet zo vlekkeloos kan evenaren. (Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis. Meesterschap van Cheiron in Ram in het 12de huis.)

Eenzaamheid, leegte en doelloosheid

Als je het oude nog niet hebt losgelaten, dan is het heel goed mogelijk dat je een soort van verloren rondloopt. Het leven kan dan koud en dwingend aanvoelen en je een kant op dwingen met lege verhalen die verteld worden en verbindingen die je eigenlijk niet meer zoveel zeggen. Die uitholling, diepe eenzaamheid en leegte zonder doel, zijn geestdodend. Er is ogenschijnlijk aan de buitenkant niets aan de hand. Er wordt gelachen en geleefd, maar het voelt niet fijn en alsof er iets niet helemaal klopt. Dit proces is al heel lang bezig, maar wordt nu heel krachtig voelbaar. De richting waarin wij ons als collectief hebben ontwikkeld, geeft de essentie prijs. Het grotere plaatje wordt nu voelbaar en zichtbaar en voor velen is het de leegte en doelloosheid die over blijven. (Priapus in Schorpioen in het 6de huis conjunct gecorrigeerde Priapus in Boogschutter in het 7de huis conjunct descendant. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis oppositie Pluto in het 9de huis in Steenbok.)

Zachtheid en liefde toelaten

Het loslaten van het oude, acceptatie dat je voelt wat je voelt en dat er is wat er IS in jezelf en in de wereld, maar ook het bewegen door de eenzaamheid en scheiding heen, maken het hart klaar om diep mededogen en zachtheid toe te gaan laten in je leven. Als je het gedragen worden door de Bron kan toelaten, dan word je aangesproken om zachtheid, liefde en geborgenheid toe te staan jou te dragen. En dat lijkt gemakkelijk, maar als je gewend bent om hard te werken, veel te dragen en te strijden voor alles wat je nodig hebt, dan is dat een super grote uitdaging. Maar laat de magie toe in je leven zodat het praktisch naar je toe kan komen. Daardoor kunnen veiligheid en zachtheid groeien door de nieuwe ervaringen die je opdoet. (Priapus in Schorpioen in het 6de huis conjunct gecorrigeerde Priapus in Boogschutter in het 7de huis conjunct descendant. Nieuwe Maan (Zon conjunct Maan) in het 3de huis, staat conjunct zwarte Zon in Kreeft in het 2de huis oppositie Pluto in het 9de huis in Steenbok. Out of Bounds Maan conjunct Zon 3de huis en conjunct zwarte Zon in het 2de huis in Kreeft. Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop.)

Vertrouw op de Bron

Vanuit deze gedragen stroom in je leven, kan mededogen stromen en de basis zijn om de essentie in het leven waar te nemen. Om te durven zien wat er gebeurt in de wereld. Deze gedragenheid door de Bron maakt het mogelijk dat je toch in je eigen frequentie blijft, ondanks ondragelijke situaties. Het is de magie van jouw eigen binnenwereld, waarin jij in eenheid bent met de Bron en mededogen uit je hart de wereld in kan stromen. Vertrouw op de Bron en het grotere plan, ook al zie jij het grotere plaatje niet. Deze opschoning is nodig om het nieuwe tijdperk te kunnen gaan vormgeven. De essentie die zo zichtbaar wordt, maakt dat je de juiste contacten opdoet en diep voelt wat jij te doen hebt, waardoor je super effectief iets kan bijdragen aan het bouwen van het grotere plan van de het AL-bewustzijn (de Bron) en de nieuwe wereld die nu aan het ontstaan is. Geef je energie aan de opbouw, niet aan de afbraak. (Out of Bounds Maan conjunct Zon 3de huis en conjunct zwarte Zon in het 2de huis in Kreeft. Zwarte Maan in Stier 12de huis laatste graad en gecorrigeerde zwarte Maan in Tweelingen op de Ascendant conjunct noordelijke Maansknoop.)

Heb het goed… 💞

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com  

*

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 10 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Extra kristaldag
Er is ook nog een extra kristaldag ingepland in juli. De laatste voor de zomerstop is op deze vrijdag 9 juli van 10:00 tot 17:30 uur. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Jouw innerlijke proces wordt helder tijdens het consult en de juiste mineralen die je daarin kunnen ondersteunen en begeleiden. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Kijk voor meer informatie op de website: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-vrijdag-9-juli-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

LAATSTE NIEUWS:

De bestellingen worden 1x per week verzonden. Bestel je voor dinsdag 16:00 uur, dan worden je bestelling dezelfde week verzonden. (Meestal op woensdag of donderdag afgegeven bij DHL.) Als de gelegenheid het toelaat worden de bestellingen van woensdag en/of donderdag ook verzonden in dezelfde week, maar geen garantie dus als je besteld na dinsdag 16:00 uur. Neem een kijkje in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. De laatste zijn de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke).

NIEUWE VIDEO over de Totale Super Nieuwe Maan Eclips van maandag 8-4-2024:https://www.youtube.com/watch?v=tmctzGBV_u0

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Podcasts op mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0  https://www.youtube.com/watch?v=N1oJIvxLaF4

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars en de nieuwe online workshop ‘SCHEPPING EN ZO…’ waar ik mijn levenswerk met je deel. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

Er wordt een nieuwe website gebouwd met veel technische verbeteringen, een optimale mobiele versie en een lichtere kleur regenboog-achtergrond. Het is helaas nog niet gelukt om de website te verhuizen naar de nieuwe versie. Dus je ziet  nog de oude omgeving. De nieuwe versie komt zo snel als verantwoord is online.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Meest recente berichten

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Deel deze post op social media

Facebook
LinkedIn
Twitter
Telegram
WhatsApp
Email
Pinterest

© Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie en alle andere informatie van www.inzichten.com mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is en voldaan is aan de volgende criteria: Wil je deze informatie of andere informatie van www.inzichten.com publiceren of bespreken op een website, column, blog, in een blad, video, televisie, radio of andere vormen van publicatie op schrift, beeldmateriaal of geluid, of elke andere vorm van publicatie; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur van www.inzichten.com . De auteur is te bereiken per mail via info@inzichten.com

Dit vind je misschien ook interessant

Er is een grote transformatie bezig zich te voltrekken, die een correctie brengt voor de doorgeschoten yang-krachten en de yin-krachten bevrijdt. Daarmee wordt een nieuw evenwicht gecreëerd in ons en in de wereld. Lees in dit artikel wat deze grote bevrijding inhoudt voor jou persoonlijk, maar ook voor de wereld. Dit is echt een grote doorbraak. Lees meer…
Een explosieve energie, met grote potentie voor heling en doorbraken op persoonlijk en collectief niveau. Met plotselinge inzichten en het zien van grotere verbanden in verbindingen en relaties, waarvan de heling mogelijk lichamelijke ongemakken kan geven. Ook kan je lezen in dit artikel over bijzondere situaties en doorbraken op collectief niveau. Lees meer…
Deze volle Maan laat een diepe transformatie zien in jezelf en in de wereld. De kernwoorden zijn transparantie, zuiverheid en verbinding. De kwaliteit van het Meesterschap van onvoorwaardelijke liefde krijgt nu een boost en kan op nieuwe lagen tot ons komen en de dualiteit in het leven helen. Er is ook een diepe heling gaande van kapotte communicatie verbonden met leugens. Lees over het diepe proces van een nieuwe transformatie van het lichaam met haar ongemakken en de geboorte van leven in een wereld van heelheid in de oorspronkelijke bedoeling van het leven. Lees meer…

3 gedachten over “Gedragen door het AL-Bewustzijn”

Plaats een reactie