Elektromagnetisch update woensdag 7-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,9 minuten leestijd

Kort verslag: B-Klasse X-ray zonnevlammen door bizarre explosie zijkant Zon, gat in corona van de Zon op de Aarde gericht, flinke Schumannresonantie, verhoogde zonnewind dichtheid, elektronencrash, verstoord magnetisch veld. Lees meer hieronder…

Al de hele dag worden er kleine X-ray zonnevlammen gemeten van B-Klasse op Aarde. Deze zijn afkomstig van de zijkant van de Zon. Om 16:30 werd een andere zonnevlek actief die net nog een beetje op de Aarde gericht staat, de AR2837. De lichtfrequentie op Aarde is nu dus niet zo extreem hoog als afgelopen weekend, maar als bewust en hooggevoelig mens voel je dit soort explosies wel. Zeer waarschijnlijk als het openen van je bewustzijn en een tegenstrijdigheid, dat je fit en tegelijkertijd moe bent. (symptomen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieën, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz.). Omdat het verhogingen waren van de X-ray lichtfrequentie tilt dit licht je op, maar tegelijkertijd is het ook veel voor je lichaam om allemaal te verwerken. Daardoor kan het voelen alsof je tegelijkertijd je energiek voelt en toch ook heel moe bent. Is best tegenstrijdig en onrustig. Er waren ook nog andere verstoringen die intens waren, zoals de Schumannresonantie, dus die activeert ook veel en moeten ook verwerkt worden. Maar dit geeft wel extra groei en versnelt uitwerken en loslaten van oude patronen en zware energieën. Ik wens je sterkte<3 Kijk in de grafieken die hieronder komen te staan voor de tijden van de B-Klasse zonnevlammen.

De Schumannresonantie was full spectrum actief tussen 2:00 en 8:00 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit was tegen de hoge kant aan (A1=amplitude 56). Omdat er hoge X-ray zonnevlammen waren, kunnen niet extreme SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met symptomen die opspelen met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

De zonnewind dichtheid is verhoogde vanaf 9:30 uur E.T., maar niet extreem (max 16 p/cm3). Er was een zeer lichte reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde (Kp-2) en verder niet. Deze zonnewind kan vanavond en vannacht nog toenemen in kracht. (Symptomen: voelen van grove ruis die door je lichaam heen dendert en iedere cel laat bewegen, intense moeheid, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn/migraine enz.)

En er staat een klein gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht, die plasma spuwt in de richting van de Aarde. Dit geeft mogelijk symptomen van grove fluittonen die je voelt en hoort in je oren en hoofd. Dit blijft waarschijnlijk nog 2 dagen aanhouden.

En er was ook nog een elektronencrash tussen 7:30 en 13:30 Europese tijd (UT+2). (symptomen: lood in je schoenen, in de psyche ook zwaar zijn of negatief, zwart kijken)

Het magnetisch veld was in de ochtend verstoord tussen 8:00 en 10:30. Verstoringen van het magnetisch veld kunnen symptomen geven van verstoorde aarding en in het geheugen (geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde).

De grafieken met uitleg eronder staan en daaronder ook de uitgebreide mogelijke symptomen vind je hieronder.

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com

______________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ZON

Dit is de weergave van de Zon van woensdag 7-7. De X-ray zonnevlammen waren niet zo hoog, maar de explosies op de west-zijdelijke rand van de Zon wel. (zie rode pijlen voor welk zonnevlekken mogelijk verantwoordelijk zijn.) Die rode pijl met het rode kruis erbij veroorzaakte de hele dag kleinere B-Klasse X-ray zonnevlammen en die rode pijl daarboven naast de Zon, is de zonnevlek die afgelopen weekend actief was en nu weer iets heel extreems laat zien. Deze staat ver van de rand van de Zon af en veroorzaakt aan het einde van de dag rond 17:30 toch weer een bijna C-Klasse X-ray zonnevlam. Kijk bij de X-ray grafiek hieronder voor de tijden.

Er staat 1 klein gat in de corona van de Zon (nr 75) gericht staan op de Aarde. (symptomen:grove hoge fluittonen in het hoofd en oren.) Deze plasma is nu onderweg naar de Aarde en komt over ongeveer 3 dagen hier aan. Waarschijnlijk erg milde zonnewind verhogingen, omdat er niets wordt aangegeven door de experts. Dit spuwen van plasma richting de Aarde blijft nog zeker 2 dagen in deze intensiteit actief, tenzij het gat ineens verdwijnt, wat ook vaak gebeurd.

Gat in de corona van de Zon

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord. Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn. Energetisch heeft dat te maken met het openen van je ‘kosmische oren’ die bij het nieuwe energielichaam horen. Als deze geopend zijn, dan kun je de frequenties op een andere manier ontvangen en wordt het van oorverdovend naar een lichte frequentie op de achtergrond. Of het helemaal verdwijnt is mij nog niet duidelijk. (Tijdens mijn webinars wordt het nieuwe multi-dimensionale energielichaam geopend en dus ook deze kosmische oren en de andere licht-assen in het hoofd zijn daar een onderdeel van.)

Deze fluittonen zijn frequenties die kosmische informatie dragen en ons energielichaam en fysieke lichaam moet nog heel erg wennen aan deze frequenties. Als de hersenhelften uit evenwicht zijn dan is de verstoring van de fluittonen mogelijk erger. Dit betekent dat de actieve ratio van de mannelijke kant van de hersenen en de ontvangende creatieve vrouwelijk kant van de hersenen uit balans zijn. Je kunt dat compenseren door de betreffende activiteiten meer te gaan oefenen in je leven. Dus of meer creatieve dingen te gaan doen zoals dansen, knutselen, enz. of meer rationele dingen zoals rekenen, technische zaken waar je moet begrijpen. Door de pijnappelklier te stimuleren kun je ook beide hersenhelften in evenwicht brengen.

Dit is de magnetische weergave van de Zon van woensdag 7-7. De rode pijl rechts onder geeft de zonnevlek aan die nu op woensdag 7-7 de hele actief is met de produceren van B-Klasse X-ray zonnevlammen. Aan het einde van de dag rond 17:30 was er een bijna C-Klasse X-ray zonnevlam (B-6.8) die volgens de metingen veroorzaakt werd door zonnevlek AR2837. Deze staat niet meer direct op de Aarde gericht. Dus dit was ook best wel een flinke explosie.

Zonnevlammen symptomen

Zonnevlammen en actieve regio’s die X-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel-intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde geldt voor intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan veel energetische, maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere antioxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets wat bij symptomen van zonnevlammen hoort; de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout of Himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om de pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de X-ray zonnevlammen van woensdag 7-7. De rode pijl is de X-ray zonnevlam, die afkomstig zou zijn van de AR2837.
Dit is een opsomming van de X-ray zonnevlammen van dinsdag 6-7-2021. De oranje cijfers beginnen serieuze activiteit aan te geven waar je echt wel de symptomen van kan ervaren.
Dit is een opsomming van de X-ray zonnevlammen van dinsdag 6-7-2021. De oranje cijfers beginnen serieuze activiteit aan te geven waar je echt wel de symptomen van kan ervaren.
Dit is een weergave van een coronagrafics van de Zon van woensdag 7-7-2021 om 14:24 op de Zon (zie links). Deze uitbarsting gaf storing op de meetapparatuur van de satelliet, dus dat was best een flinke uitbarsting. Rond 17:30 Europese tijd (UT+2) werd deze uitbarsting gemeten als X-ray zonnevlam B-6.8 (bijna C-Klasse).
Dit is een weergave van een coronagrafics van de Zon van woensdag 7-7-2021. Na de storing kunnen we de uitbarsting zien en valt op deze weergave mee. (zie rode pijlen).

_________________________________________________________________

SCHUMANNRESONANTIE ACTIVITEIT

Dit is een weergave van de Schumannresonantie activiteit (Tijd: is Tomsk Rusland UT+7) voor woensdag 7-7. De activiteit was wel full spectrum, dat betekent dat alle frequenties in ons aangesproken worden en in trilling komen, de hoge en de lage frequentie. De Schumannresonantie was actief tussen 2:00 en 6:00 uur Europese tijd (UT+2). De intensiteit was tegen het hoge aan, maar dus niet extreem hoog (A1= amplitude 56). Omdat er ook X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze niet extreme SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijke reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf. Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is een weergave van de Schumannresonantie intensiteit gemeten in amplitude. Er was een full spectrum Schumannresonantie op woensdag 7-7 actief tussen 2:00 en 6:00 uur Europese tijd (UT+2) De intensiteit was tegen hoog aan met A1=amplitude 56.. De intensiteit was niet extreem. Omdat er ook X-ray zonnevlammen waren, kunnen deze gemiddelde SR activiteiten toch veel intenser gevoeld worden met je zwakke punten lichamelijk en geestelijk die plotseling weer opspelen en ook weer verdwijnen. Dit komt omdat de SR druk veroorzaakt in het energielichaam en daardoor wordt er van alles los getrild. Dat doen ook de X-ray zonnevlammen, dus die optel som is dan vaak te veel.

___________________________________________________________________

ZONNEWIND EN REACTIE AARDE

Dit zijn metingen van de zonnewind dichtheid van de DSC0VR satelliet van woensdag 7-7. De zonnewind dichtheid ging licht omhoog rond 9:30 en is nog nog steeds licht verhoogd aan het einde van de dag. Er waren steeds pieken tot ongeveer 16 p/cm3. Dat is heel mild. De zonnewind snelheid gaf geen reactie (max 330 km/sec.), terwijl die normaal later ook oploopt in de metingen. Dus dat is een teken dat er niet zoveel aan de hand was. Dit zorgt er wel voor dat de kosmische stralingsalerts niet aan de orde zijn. Het is wel mogelijk dat de zonnewind dichtheid en snelheid in de avond en nacht nog verder oplopen.

Symptomen zonnestorm

Er was geen sprake van een zonnestorm, maar een licht verhoogde zonnewind. Onderstaand symptomen waren dus heel licht aan de orde op woensdag 7-7:

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom van deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmd wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’. Met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt de vernieuwing versneld ingezet. Het slaapritme kan verstoord zijn, je plotseling intens moe en uitgeput voelen, geïrriteerd en tijdens het praten woorden vergeten (door onrust van het magnetisch veld), maar ook spierpijn en stijfheid kan een van de symptomen zijn die je mogelijk ervaart. Door de extreme zonnewind wordt dat wat niet in orde is extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave van de Kp-index gemeten in Potsdam in Duitsland weergegeven in UT tijd (+2 uur voor omrekenen naar Europese tijd). De Kp-index geeft de reactie weer van de beschermende magnetosfeer van de Aarde op verstoringen van de zonnewind en andere verstoringen uit de kosmos. Er waren geen kosmische stralingsalerts, door de licht verhoogde zonnewind dichtheid. Er was een lichte reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde met een kp-2 (zie rode pijl) en dat is dus verwaarloosbaar.

__________________________________________________________

ACTIVITEIT VAN DE ELEKTRONEN

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. Woensdag 7-7 waren er tussen 7:30 en 13:30 elektronencrashes actief. (zie rode puntjes)

Elektronencrash symptomen

Tijdens een elektronencrash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronencrash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

__________________________________________________________

MAGNETISCH VELD AARDE

Dit is de weergave van metingen van de satelliet GOES 16. van het magnetisch veld van de Aarde. Het magnetisch veld was licht verstoord tussen 8:00 en 10:30 uur. Dit kunnen ook Arcjet verstoringen zijn, want die geven ook van deze verstoringen in het magnetisch veld, dat ziet er dan hetzelfde uit. Dan zou het gaan om 1 raketlancering. (zie rode pijl). Het lijkt erop dat die Arcjet verstoringen niet meer worden aangegeven in de grafieken.

De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Er was geen raketlanceringen zichtbaar in de metingen van het magnetisch veld. Lees meer over deze arcjets: https://arc.aiaa.org Het lijkt erop dat deze raketlanceringen niet meer geregistreerd worden.
Dit is een weergave van de grondmeting van het magnetisch veld in Noord-Europa van woensdag 7-7. De grondmetingen laten weinig verstoring zien op deze woensdag 7-7.

Als de verstoring op de lagere breedtegraden erg verstoord zijn, dan zien we duidelijk een beweging vanaf de onderkant (onderste lijnen) zichtbaar naast de beweging van de andere metingen (lijnen). De onderste groene lijn zien we de laatste tijd enorm verstoord, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders en intenser zijn dan normaal. Dat zou kunnen betekenen dat het magnetisch veld door de activiteit van de polen van de Aarde weer onrustig is in de Noordzee. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten. Wat opvalt de laatste tijd is dat de beweging van de verstoring van onderen komt. De onderste groene lijn is sterker verstoord dan erboven. Dit wijst volgens mij op een bron op lagere breedte graden. Dus dat zou een verstoord veld kunnen zijn waarvan ik vermoed dat de kern in de Noordzee ligt voor de kust van Denemarken en boven de wadden eilanden in Nederland en wat een tijdelijke instabiele nieuwe pool zou kunnen zijn. Maar dat is pure speculatie en giswerk.

UITLEG OVER MAGNETISCHE POOLSHIFT: In Noord-Europa zijn de lage breedte graden steeds ernstig verstoord, wat volgens mij laat zien dat er een verstoring is op de lagere breedte graden net boven Nederland vermoed ik. Wat de oorzaak is weten we niet, maar ik vermoed dat het te maken heeft met de magnetische poolshift van de Aarde. Dan ontstaan er meerdere magnetische polen over de globe heen en het vermoeden is dat er een zo’n punt boven Nederland en voor de kust van Denemarken ligt. Dit is niet stabiel, maar is er waarschijnlijk af en toe en verdwijnt dan weer en dat is ook wat we zien in de weergave van al deze grondmetingen van het magnetisch veld in Noord-Europa.

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles wat vastzit in beweging komt. Het kan ook voelen alsof er een conflict is in het onderlichaam en met name de onderbenen, van stromen die de weg kwijt zijn als het ware. Of je bent wel geaard, maar je voelt dat de verbinding die energetisch stroomt met de Aarde is gestopt of omkeert. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen en dit kan dus schommelingen in de kracht van je geheugen geven, die dan mogelijk wegvalt terwijl je aan het praten bent en soms dan weer juist heel goed is.

___________________________________________________________

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen):

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN
*
Dit is de link naar het nieuwste artikel over de volle Supermaan van 24 juni 2021: https://inzichten.com/eenvoud-en-jouw-ware-levensdoel/
*
Artikel over de gedeeltelijke Maansverduistering en de totale Zonsverduistering van mei/juni 2021 met een extra videoboodschap van mij met extra informatie over de Zonsverduistering van juni 2021. Deze informatie is tot eind juni 2022 actueel. https://inzichten.com/leef-je-essentie-heb-het-lef-en-ontluik/
*
GA NAAR DEEL 1 JAARHOROSCOOP 2021: ‘Welkom in het Watermantijdperk’: https://inzichten.com/welkom-in-het-watermantijdperk/
*
Lees DEEL 2 JAARHOROSCOOP 2021: De doorgang van oud naar nieuw: https://inzichten.com/de-doorgang-van-oud-naar-nieuw/

VOOR GEÏNTERESSEERDE:
Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website en op zaterdag 10 juli 2021 om 19:45 met de nieuwe Maan. Dit is de link voor meer informatie en om een ticket te kopen: https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-nieuwe-maan-10-juli-2021/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .) .)

Extra kristaldag
Er is ook nog een extra kristaldag ingepland in juli. De laatste voor de zomerstop is op deze vrijdag 9 juli van 10:00 tot 17:30 uur. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Jouw innerlijke proces wordt helder tijdens het consult en de juiste mineralen die je daarin kunnen ondersteunen en begeleiden. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Kijk voor meer informatie op de website: https://inzichten.com/events/kristaldag-op-vrijdag-9-juli-2021/

Overweeg eens om een hartdonatie te schenken als deze artikelen over de elektromagnetische updates en mijn astrologische artikelen je ondersteunen. Zodat ik deze updates gratis en open kan blijven aanbieden en schrijven. Als het echt goed voelt voor jou, dan ontvang ik graag zo’n opsteker. Resoneert het op een goede manier, dan is dit de link naar de Hartdonatieknop: https://inzichten.com/hartdonaties/ )

Deel deze post op social media

Gedragen door het AL-Bewustzijn
Elektromagnetische update vrijdag 9-7 & zaterdag 10-7 & vooruitzicht voor de week

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetisch update woensdag 7-7

Plaats een reactie