Herstel van de soevereine binnenwereld

Extra artikel over de volle Supermaan van 7 mei 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

6,6 minuten leestijd

Dit is een extra artikel over een grote shift die heeft plaats gevonden in onszelf en in de wereld rondom de volle SuperMaan in Schorpioen van donderdag 7 mei 2020. Een shift waarmee we een transformatie doormaken die ons losmaakt van manipulatie en de dualiteit van de Matrix en de soevereine Wezensessentie van het kosmische Hart en wie jij in Wezen bent herstelt. Daarmee kom je eindelijk in een autonoom bestaan. Het lichaam en energielichaam kunnen nu flinke ongemakken geven. Heb jij de shift al gemaakt? Lees in dit artikel wat er allemaal aan het verschuiven is.

Grote shift

Ik wil graag delen wat ik heb waargenomen rondom de volle SuperMaan van donderdag 7 mei 2020. Er is een grote shift die heeft plaatsgevonden. Het oorspronkelijke veld van onze binnenwereld is hersteld. Wie wij in Wezen Zijn kan weer aan het roer staan van ons dagelijkse bestaan. Vanaf de val van Atlantis zijn we met ons bewustzijn in de dualiteit van de Matrix gekomen en zijn we de verbinding met onze Wezensessentie en binnenwereld verloren.

Respect voor elkaars visie

Ons bewustzijn kan weer los bestaan van de wereld van de dualiteit. Je wordt nu geïnspireerd om niet het gevecht aan te gaan, maar om voor jezelf te kiezen, los van strijd of negatief en afbrekende meningen van anderen en de wereld om ons heen. Hiermee bevestigen we ons soevereine autonome Zelf. Het is een bekrachtiging van jouw realiteit en die bestaat naast de realiteit en visie van de ander. Gewoon naast elkaar met respect voor elkaars visie. (Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 9de huis. VM)

Herstel van de oorsprong

Ik kan echt voelen dat het oorspronkelijke veld zoals we als mensheid bedoeld zijn te leven zich in ons DNA weer heeft geopend. De Wezensessentie, ons kosmische Hart, staat weer aan het roer en staalt en is er altijd. Ook als de persoonlijkheid zijn dansje nog doet met de oude patronen waarin je jezelf nog moet verdedigen. Misschien heb je ook ervaringen gehad waarin dit getoond werd? Venus staat nog steeds in een verhoogde staat en opent de mogelijkheid om de ware essentie van liefde en waarde te herkennen en te herstellen. Deze kracht van het kosmisch Hart, stroomt samen met de grote krachten van de Bron en het Wezen van de Aarde. Dit is een nieuwe laag van deze autonomie. Tijdens mijn webinar van de volle SuperMaan in Schorpioen kon deze kracht goed integreren. (Venus OOB Noord)

Verbindingen met anderen

Concreet zie ik om mij heen dat mensen contacten verbreken met mensen die hun visie niet respecteren. Daarmee kiezen ze voor zichzelf, niet tegen de ander. Dus als iemand contact met jou heeft verbroken, zie dat dan niet als een aanval naar jou, maar als een verandering die er misschien al een tijdje zat aan te komen. Als je zo los op eigen benen in het nieuwe veld staat, kan dit ook een onwennige leegte geven. De verbinding naar de ander en naar de wereld is gewoon anders.

Loskomen uit de Matrix

Maar de belangrijkste shift is dat dit dus ook met de grotere collectieve krachten aan het gebeuren is. We hoeven niet te kiezen om voor of tegen de officiële aanpak van corona te zijn. Het gaat om het claimen van jouw autonome soevereine bestaan. Dat is de derde optie. Als je deze laag energetisch kunt ervaren in jezelf, dan zul je waarschijnlijk merken dat je loskomt uit de oude bezweringen van de gemanipuleerde en op wilskracht gebaseerde wereld van de dualiteit. Dit is echt een shift die nu gemaakt kan worden. Anders en veel totaler dan voorheen. Los van het gevecht en de wetten van een wereld waarin er uit eindelijk alleen maar verliezers zijn. De boosheid over manipulatie en het gevoel ergens aan vast te zitten hoeft er dan niet meer te zijn. De visie van de ander, maar ook van het collectief, kan gewoon los van jouzelf bestaan. Los van deze oude Matrix verbindingen met de wereld om je heen, geeft een gevoel dat het lichaam en met name het onderlichaam heel licht en vrij is.

Lichamelijke ongemakken

Deze volle SuperMaan werd begeleid door veel elektromagnetische verstoringen, die ons extra hebben geholpen om het nieuwe licht en de transformaties toe te laten. Je kunt op mijn Facebook tijdlijn opzoeken in mijn ‘Elektromagnetische updates’ wat deze verstoringen van het elektromagnetische veld waren. Het onderlichaam met vastzittende patronen en lichamelijke ongemakken liet zich flink ervaren rondom deze volle SuperMaan in Schorpioen. Om dit nieuwe veld te kunnen openen en aarden in jezelf, komt alles los wat je nog vasthoudt in het oude dualiteitsveld. Dus darmen kunnen opspelen of gaan loslaten, baarmoeder, prostaat, eierstokken, liezen, knieën en andere organen of delen van het onderlichaam vragen aandacht om dat los te laten wat klaar is.

Het hoofd en de maag ( 3de chakra ) kunnen ook flink van zich laten horen. Dit komt omdat het hoofd en het 3de chakra, de oude hoofdverbindingen zijn naar het Matrixveld. En deze mogen worden losgelaten, als basis van jouw verbinding naar de wereld. Ook kun je intens moe zijn, omdat deze shift gemaakt wil worden. Wees dan lief voor jezelf en geef jezelf de ruimte om er te laten zijn en gevoeld te worden, zodat het kan worden losgelaten. Kies voor jezelf en voor wat er in jouw binnenwereld leeft, dan kan het nieuwe autonome soevereine veld zijn oorspronkelijke plek weer innemen. Wel op een nieuwe manier, met een nieuwe opbouw van het multi-dimensionale energielichaam, waarin het kosmische Hart het centrum is.

Oorspronkelijke Aarde

Vanuit dit oorspronkelijke maar toch vernieuwde veld in jezelf ben je verbonden met de nieuwe Aarde. Het Wezen van de Aarde ontvangt je in de realiteit zoals de Aarde bedoeld is te zijn. Daarmee kom je los van het collectieve veld van de dualiteit, dat aan het instorten is. Vanuit deze autonome staat kun je anders in de wereld gaan bewegen, zul je andere keuzes maken en andere situaties manifesteren. Deze shift is dus ook collectief. Ben jij er klaar voor om dit oorspronkelijke maar toch nieuwe veld van autonomie als soeverein Wezen te claimen?

Ik hoop dat deze shift je veel goeds brengt. Ik wens je veel liefde voor jezelf toe.

Heb het goed…
©Manuela van der Knaap

Voor de geïnteresseerden:

Je kunt je registreren met een link op www.inzichten.com/agenda bij de betreffende datum. Met dit webinar openen we het nieuwe multidimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten dit steeds verder ontvouwen. Er is begeleiding tijdens het webinar om te ontspannen en van binnenuit in de onvoorwaardelijkheid te komen in rust en veiligheid met jezelf. Alles ontstaat en ontvouwt zich vanuit overgave en van binnenuit. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multidimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kunt ontvangen en kunt laten doorstromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetische verstoringen met meer gemak opvangen en omzetten naar bliss-ervaringen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinars, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam. De link voor het eerst volgende webinar is ook altijd te vinden op de homepage van mijn website.

Online activatie&meditatie EXTRA WEBINAR op woensdag 13 mei 2020 om 19:45 is er weer een EXTRA webinar i.v.m. de intense collectieve situatie en om in verbinding te blijven ten eerste met onszelf, maar ook met de nieuwe ontwikkelingen van het universum en de Aarde.

Dit is het laatste artikel over de processen rondom de volle SuperMaan van 7 mei 2020:
*
DONATIES zijn enorm welkom, zodat ik tijd kan reserveren om deze elektromagnetische updates steeds iedere dag te blijven plaatsen. Jouw Hartdonatie is van harte welkom

Deel deze post op social media

De ware essentie van liefde en waarden
Weven van het netwerk van liefde

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Herstel van de soevereine binnenwereld

Plaats een reactie