Herstel van het oorspronkelijke mannelijke

Maansverduistering van 6 juni 2020 in Boogschutter

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,1 minuten leestijd

Deze Maansverduistering in bijschaduw laat een pittige energie zien met veel strijd en ontvlambare situaties. Dat wat zich nu laat voelen is rauw en vol met oude karmische herinneringen, verbonden met onze geschiedenis en voorouders, opnieuw voelbaar om zo te worden geheeld. Dit geeft ons de mogelijkheid om het oorspronkelijk mannelijke en de pure onschuld in onszelf te herstellen. Het is geen gemakkelijke energie om in evenwicht te brengen in jezelf. Lees meer in dit artikel…

Speciale Maansverduistering

Het eclipsen-seizoen is weer begonnen en deze start met een Maansverduistering in bijschaduw op 5 juni 2020. Dit is geen echte Maansverduistering, maar het licht van de volle Maan wordt door de schaduw van de Aarde enigszins gedimd. De ervaring leert dat dit energetisch lastige Maansverduisteringen zijn, omdat de energie als het ware blijft hangen. Met een volle Maan of een totale Maansverduistering wordt de energie goed verankerd. Dat kan soms behoorlijk intens zijn, maar intern komt de boodschap van de energie wel aan en kan worden verwerkt. Dat is anders bij deze Maansverduisteringen in bijschaduw en misschien kunnen we het beter zien als een vervorming van de energie. De energieën zijn complex en ingewikkeld en geven mogelijk meer interne chaos en onduidelijkheid. Daarom is het van belang om er voor te gaan zitten en je goed te verbinden met deze Maansverduisteringen in bijschaduw, zodat je intern de verwarring en onduidelijkheid met je bewustzijn en aanwezigheid kunt ordenen. Vooral met een bewuste verbinding met alles wat er in het moment aanwezig is in jezelf, kan de orde en rust op de meest eenvoudige manier herstellen. ( Dus, voor wie interesse heeft, ik ben er weer met mijn webinars.)

Eclipsen-seizoen zomer 2020

De serie van verduisteringen is opgebouwd uit een Maansverduistering in bijschaduw van vrijdag 5 juni 2020, een totale ringvormige Zonsverduistering op zondag 21 juni 2020 en op zondag 5 juli 2020 nóg een Maansverduistering in bijschaduw. Ik heb besloten om deze verduisteringen apart te beschrijven en dus niet in één groot artikel zoals je van mij gewend bent. De energie van de Zonsverduistering is energetisch leidend in dit geheel en deze horoscoop laat vernieuwing zien van de maatschappelijke en bestuurlijke structuren of mogelijk herstel van de oorsprong hiervan. En voor wie daar aan toe is, komen er openingen voor nieuwe autonome vormen en structuren om jezelf neer te zetten in deze nieuwe maatschappij. Hierover dus later meer in het artikel over de Zonsverduistering.

Herstel van het oorspronkelijk pad

De horoscoop van de Maansverduistering in bijschaduw van 5 juni 2020 laat diepe pijnlijke  Marsenergie zien. Dit gaat over gewonde daadkracht, agressie en ook het oplaaien van oudzeer en zaken die zijn verbonden met voorouders(lijnen) die nog hun ding doen in ons DNA/RNA. De astroïde Nessus is verbonden met Mars in een samenstand. Nessus heeft een karmische werking en wordt ook wel kort gezegd de ‘gifmantel’ genoemd. De persoon die deze gifmantel krijgt overlijdt, maar komt daarmee wel op zijn uiteindelijke bestemming. Er wordt dus iets heel ouds uitgewerkt en hersteld. Het pad wordt geëffend en weer in de juiste richting gezet. Afgelopen week is er in de Verenigde Staten opnieuw een zwarte man overleden door een gewelddadige arrestatie van een blanke politieman. Dit zou zomaar die gifmantel kunnen zijn. Er zijn daarna ook rellen uitgebroken in de Verenigde Staten. Astrologisch wordt aangegeven dat wat er in gang gezet wordt ongrijpbaar is en waarschijnlijk ook chaos zal veroorzaken. (Mars conjunct Nessus en Neptunus in Vissen in het 3de huis. Mars is Heer van de zwarte Maan in het 4de huis conjunct Cheiron in Ram.)

Ontvlambare situaties

Voor ons persoonlijke proces kunnen er in deze periode rondom deze Maansverduistering in bijschaduw scherpe woorden zijn die deze oude zaken uit het familieverleden omhoog brengen. Dit kan ook betekenen dat je herbelevingen krijgt en misschien een plotselinge angst of boosheid die je niet direct thuis kunt brengen. Het kan ook gaan om herinneringen uit het multi-dimensionale verleden in andere dimensies waar jouw bewustzijn bestaat (alles bestaat NU, tegelijkertijd). Ook plotselinge aanvallen of ontvlammende ruzies kunnen aan de orde zijn. Maar dit is dus om oude dwalingen ter herstellen. (Mars conjunct Nessus en Neptunus in Vissen in het 3de huis. Mars is Heer van de zwarte Maan in het 4de huis conjunct Cheiron in Ram. Zon in Tweelingen oppositie Maan in Boogschutter vierkant Mars, Nessus en Neptunus in Vissen 3de huis. )

Onlogische situaties op scherp

Er is in potentie veel woede aanwezig die ook collectief is. Dit kan te maken hebben met de onrechtvaardigheid van het contactverbod rondom corona, maar ook andere bronnen hebben. Er is een enorme onlogica als het gaat om waar mensen wel in contact mogen zijn met elkaar en waar niet. Maar het gaat wel om échte bedrijven en levens die worden benadeeld. Bij veel mensen werkte deze onlogische situaties op de lachspieren, maar dat krijgt nu mogelijk een andere wending. Tijdens deze periode is er een makkelijk ontvlambare energie, die ook door één simpele opmerking kan ontsporen. De boel staat dus op scherp. (Mars conjunct Nessus en Neptunus in Vissen in het 3de huis. Mars is Heer van de zwarte Maan in het 4de huis conjunct Cheiron in Ram. Zwarte Zon 8ste huis conjunct Mercurius 7de huis in Kreeft (onlogisch). )

Hogere wijsheid van de ontmoeting

De richting-aangever in de horoscoop laat zien dat we in gesprek mogen om met elkaar de essentie helder te maken. De verhalen en het vuur daarvan kunnen in de ontmoeting luchtiger worden en meer in perspectief komen. Ook is het dan mogelijk om een ‘hogere’ wijsheid en essentie aangereikt te krijgen, die een diepe transformerende werking hebben en de eenheid herstellen in de weggestopte lagen van het onderbewuste alle betrokkenen. (Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 7de huis. Heer is Mercurius in het 7de huis die staat conjunct met de Zwarte Zon in het 8ste huis, beide in Kreeft.)

Natuurlijk evenwicht

Deze horoscoop van de Maansverduistering in bijschaduw laat nog een andere laag zien die van zich laat horen en dat is die van het Wezen van onze Aarde. Ook deze laag van ons thuis vereffent een rekening om weer evenwicht te herstellen. Er wordt ons nu veel getoond wat ontspoort is doordat we los zijn van de oorspronkelijke natuurlijke manier van leven. Ik verwacht rondom deze Maansverduistering dat de Aarde in actie komt voor dit herstel en we dit zullen merken met mogelijk wat onrust in de natuur of zelfs natuurrampen. (Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 4de huis. Mars conjunct Nessus en Neptunus in Vissen in het 3de huis. Mars is Heer van de zwarte Maan in het 4de huis conjunct Cheiron in Ram.)

Herstel instinct

De planeet Mars speelt een hoofdrol in deze horoscoop. Mars is verbonden met het instinct en in het lichaam met de Gal. Zoals ik het afgelopen jaar al vaker in mijn artikelen heb beschreven, zijn we toen we in de dualiteit van de Matrix kwamen, door gevoelens van schuld en schaamte gemanipuleerd om onze ‘dierlijke’ lagen verbonden met het instinct los te laten. Daarmee zijn we een speelbal geworden van manipulatie. Het instinct weet namelijk direct wanneer iets niet klopt of onzuiver is. Daar is geen twijfel, maar een diep weten. Dit zijn wij als mensheid kwijtgeraakt in onszelf. Het heel maken van de afscheiding in ons, daarvan is deze instinctieve onderbewuste kracht een belangrijk onderdeel. (Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 4de huis. Mars conjunct Nessus en Neptunus in Vissen in het 3de huis. Mars is Heer van de zwarte Maan in het 4de huis conjunct Cheiron in Ram.)

Herstel zuivere mannelijke kracht

Bij heling van deze kracht van het instinct komt er een rauwe, maar pure mannelijke kracht vrij die super zuiver is, maar niet gepolijst of zich aanpast aan protocollen of regels. Wordt deze kracht onderdrukt, dan worden de vervormde mannelijke krachten onmenselijk, niet te hanteren en dit wordt vaak benoemd als ‘dierlijk of het beest’. We zijn nu bezig om deze krachten te ontdoen van hun dwalingen en te herstellen in hun oorspronkelijke bedoeling. Een heel zuivere mannelijke kracht, die weet en doet wat nodig is. (Zwarte Maan in Ram conjunct Cheiron in het 4de huis. Mars conjunct Nessus en Neptunus in Vissen in het 3de huis. Mars is Heer van de zwarte Maan in het 4de huis conjunct Cheiron in Ram. Zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft.)

Pure oorspronkelijke onschuld

Als we deze kracht in onszelf toelaten en de ongepolijste zuivere mannelijke kracht weer stroomt, dan komt er ook herstel van het pure onschuldige van het ‘goddelijke kind’ in ons. Die pure onschuld is enorm helend en bevrijdend. Als je deze oorspronkelijke onschuld van wie je in Wezen bent kunt toelaten, dan komt er ontspanning en kun je weer op eigen grond staan en ben je niet meer vatbaar voor manipulatie en verdraaiingen. Dan komt er ook lichtheid in het onderlichaam en de aarding is dan van een nieuwe orde, licht en heel en verbonden met het Wezen van de Aarde. Je staat dan op nieuwe grond in je oorspronkelijke oer-verbinding in harmonie met de grote krachten van het universum. De harmonie en vrede in jouw wereld herstellen zich dan vanzelf. (Zwarte Maan in Ram in het 4de huis conjunct Cheiron oppositie Priapus in Weegschaal in het 10de huis. Mercurius 7de huis conjunct zwarte Zon in het 8ste huis in Kreeft oppositie Diamant in het 2de huis in Steenbok.) 

Ik wens je heel veel wijsheid en moed voor het proces van de komende weken.

Heb het goed…

©Manuela van der Knaap

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Online activatie&meditatie WEBINAR met de (volle) Maansverduistering (in bijschaduw) op vrijdagavond 5 juni 2020 om 19:45. Tegenwoordig is er bijna iedere week een webinar i.v.m. de intense collectieve situatie en om in verbinding te blijven ten eerste met onszelf, maar ook met de nieuwe ontwikkelingen van het universum en de Aarde. Kijk in de agenda van mijn website voor de data en om te registreren.

Met dit webinar openen we het nieuwe multidimensionale plasma energielichaam vanuit jouw eigen kosmische hart en laten dit steeds verder ontvouwen. Er is begeleiding tijdens het webinar om te ontspannen en van binnenuit in de onvoorwaardelijkheid te komen in rust en veiligheid met jezelf. Alles ontstaat en ontvouwt zich vanuit overgave en van binnenuit. Met de online activatie&meditatie versterken we ook het multidimensionale plasma energielichaam, waardoor je ook veel makkelijker het plasma fotonenlicht kunt ontvangen en kunt laten doorstromen. Je kunt dan juist de hogere frequenties en elektromagnetische verstoringen met meer gemak opvangen en omzetten naar bliss-ervaringen. Je kunt ook tot rust komen en in jezelf zakken vanuit onvoorwaardelijkheid tijdens deze webinars, en er is heling door aanwezigheid en het openen van de onvoorwaardelijkheid van het kosmisch Hart en het nieuwe energielichaam. De link voor het eerst volgende webinar is ook altijd te vinden op de homepage van mijn website.

Deel deze post op social media

Weven van het netwerk van liefde
De doorgang van de Maansverduistering

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Herstel van het oorspronkelijke mannelijke

Plaats een reactie