Elektromagnetische update maandag 27-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,1 minuten leestijd

De Schumannresonantie gaf een zeer korte full spectrum piek rond 23:00 uur op zondagavond. De x-ray lichtfrequentie liep verder op gedurende deze maandag en is nu aan de bovenkant van de A-klasse aangekomen. Er is een nieuwe actieve regio op de Zon die nu achter de Zon vandaan komt (nieuwe serie 25). Om 11:00 uur was er een storing van de satelliet, maar die ontstaan meestal omdat er een grote CME (zonnevlam) met extreem hoge lichtfrequentie actief is. Maar dat kan ik dus niet met zekerheid zeggen. Het magnetisch veld was erg onrustig en de zonnewind snelheid liep licht op iets boven de normale waarden uit, maar dit heeft meestal weinig impact. De Helopspheric Currentsheet Crossing (HCC) is nog bezig. De uitgebreide uitleg met afbeeldingen wordt nu geschreven hier op mijn website. Waarschijnlijk rond 20:30-20:45 online.

De schumannresonantie was full spectrum actief rond 23:00 E.T. op maandagavond 26-7. De rode pijl geeft de korte piek aan.

Korte full spectrum schumannresonantie activiteit

De schumannresonantie was full spectrum actief rond 23:00 E.T. op maandagavond 26-7. Het gaat om een zeer korte piek die door zijn full spectrum karakter alle frequenties in ons in beweging kan brengen. Dus ook de hogere frequenties kwamen in beweging. De intensiteit was gemiddeld en dus niet hoog (A1= amplitude 35). Het gaat dus om een milde activiteit. De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Deze grafiek geeft de intensiteit aan van de Schumannresonantie. De rode pijl wijst de korte piek aan rond 23:00 uur E.T.

Stijgende hoogfrequent x-rays licht

Er verscheen een nieuwe actieve regio op de Zon die achter de Zon vandaan kwam en afkomstig is van de nieuwe cyclus van de Zon: de nieuwe cyclus 25. De Zon is in diepe slaap en dit noemen we een zonneminumum. Daarin is er een overgang van de oude cyclus 24 naar de nieuwe 25 cyclus. Een zonnevlek van de nieuwe cyclus is altijd een goed signaal dat de activiteit van de Zon weer begint te ontwaken. Volgens de experts zijn we in 2020 en 2021 in het diepste punt van het zonneminimum. In de loop van 2021 zal er weer meer Zonne-activiteit komen. Op deze maandag liep de x-ray lichtfrequentie verder op en is nu aan de bovenkant van de A-klasse aangekomen. Dit betekent dat er continu hoogfrequent licht aanwezig is die de trilling in en om ons heen verhoogd en dat geeft mogelijk ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, overbelast zenuwstelsel enz.

Symptomen verhoogd x-raylicht en zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De x-ray grafiek laat een oplopende lijn zien van hoogfrequent x-raylicht dat in ons zonnestelsel aanwezig is. Er waren geen pieken op deze maandag 27-7-2020, maar dus wel x-ray belasting voor ons zenuwstelsel.

Extreme zonnevlam?

Rond 11:00 uur was er een storing van de satelliet, maar die ontstaan meestal omdat er een grote CME (zonnevlam) met extreem hoge lichtfrequentie actief is. Maar dat kan ik dus niet met zekerheid zeggen. Deze satelliet Stereo A staat naast de Zon en is niet op de Aarde gericht. Als het een zonnevlam is, dan is die zeer waarschijnlijk afkomstig van de zonnevlek die zich nu naar onze kant van het zonnestelsel keert.

Deze verstoring was er rond 11:00 uur bij de satelliet Stereo A die de Zon in de gaten houdt. En dit is meestal een signaal dat er een flinke Coronal Mass Ejection (CME) heeft plaats gevonden, waardoor de satelliet verstoord raakt. Maar zeker weten doen we dat niet.
Dit zijn beelden van de nieuwe zonnevlek die achter de Zon vandaan is gekomen op deze maandag en nu aan onze kant van het zonnestelsel zichtbaar is. We zien zonnebogen, dat is plasma die in een loop terug valt op de Zon. Het zijn dus geen Coronal Mass Ejections (CME)

Onrustig magnetisch veld en HCC

Het magnetisch veld was in Noord-Europa best onrustig met verstoring rond middernacht en een piek vanactiviteit na 11:00 uur. De Helopspheric Currentsheet Crossing (HCC) is nog bezig en tijdens deze HCC is het magnetisch veld vaak flink verstoord. Informatie over de HCC en de symptomen voor dit moment kun je opzoeken in de elektromagnetische update van zondag 26-7-2020. Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Dit zijn de metingen van de magnetometers die opgesteld zijn in Noord-Europa (Scandinavië). Zij meten de verstoringen. De hoogste lijnen zijn het meest noordelijk, de onderste het meest zuidelijk.

Verstoringen magnetisch veld van der Aarde

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De zonnewind liep licht op tijdens deze maandag.

Zonnewind snelheid liep licht op

De zonnewind snelheid liep licht op tussen 9:30 en 16:00 uur en kwam uiteindelijk op deze maandag iets boven de normale waarden uit (425 km/sec.), maar dit had weinig impact. Zonnewind herken je aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt stromen.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de Nieuwe Maan van maandag 20 juli 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS VOOR A.S. WOENSDAG 29 JULI 2020 VANAF 19:45 EEN EXTRA WEBINAR INGEPLAND.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zondag 26-7
Elektromagnetische update dinsdag 28-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 27-7

Plaats een reactie