Elektromagnetische update zondag 26-7

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,6 minuten leestijd

Opnieuw was er zaterdagavond rond 23:00 uur een grote x-ray piek die flinke impact had om de beschermende magnetosfeer en het magnetisch veld. Er was een flinke zonnevlam en we zijn op deze zondag weer magnetisch verbonden geraakt met de noordpool van de Zon (HCC). Ook waren er momenten met een kosmische stralingsalert. Lees de uitgebreide uitleg verder in het bericht hieronder…

We zien de x-ray grafiek oplopen met een piek rond 14:00 ET. En ook daarna bleef de x-ray lichtfrequentie in het zonnestelsel aan onze kant van de Zon weer op een hoge niveau hangen dan daarvoor (A-klasse).

Zonnevlam

Op zondagmiddag rond 14:00 was er een flinke zonnevlam die rond 16:00 uur nog steeds bezig is (bijna b-klasse). En tussen 8:00 en 11:00 was er een korte periode een kosmische stralingsalert. Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht. De plasma van de zonnevlam is ongeveer drie dagen onderweg en komt dus over ongeveer 3 dagen aan op Aarde met zonnewind impact.

Hoge x-ray piek en bijna zonnestorm

Zaterdagavond laat tussen 23:00 en 2:00 uur liep de kp-index naar level 4 (code geel is een bijna zonnestorm) weer op en dus had de beschermende magnetosfeer het weer zwaar. Ik vermoed dat deze verhoging van de kp-index kwam door de grote x-ray piek die rond 00:00 (zaterdagavond) zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met ongeveer 70 p/cm3. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen en zelfs het vergeten van woorden tijdens het praten.

Afb.Er was opnieuw op zaterdagavond een x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid met ongeveer 70 p/cm3 van de ACE satelliet. Bij de blauwe pijl zie je de stipjes van de x-ray piek.

Symptomen hoge x-ray piek

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Afb: De gele balken in deze grafiek van de Kp-index laat zien wanneer de beschermende magnetosfeer rond de Aarde verstoord was. Kp-index level 4 is een bijna zonnestorm en geeft mogelijk een flinke verstoring met ascentiesymptomen. De balkjes die op de 0 lijn liggen van de grafiek zijn periode van kosmische stralingsalerts. En dat geeft weer andere symptomen. Die staan beschreven in de regenboog afbeelding onderaan dit bericht.

Korte periode met kosmische stralingsalerts

Tussen 8:00 en 11:00 uur, maar ook tussen 17:00 en 20:00 uur was er een periode waarin een kosmische stralingsalert actief was. Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Als de kosmische stralingsalert langer actief is, neemt de intensiteit van de symptomen toe. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Afb.: Je ziet de goudkleurige lijn van het bolletje onderop (Aarde) omhoog lopen door het groene vlak heen. Dit laat zien dat we in de nieuwe HCC gekomen zijn. De Aarde heeft vanaf 9:00 uur weer een magnetische verbinding, maar nu met de positief geladen noordpool van de Zon.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC)

En de Aarde heeft de magnetische switch gemaakt en is sinds 9:00 uur magnetisch verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon.(dit is de HCC). En het magnetisch veld was dus onrustig afgelopen nacht en vanochtend, dat is normaal tijdens een HCC. Normaal is 3/4 van de bol met stralen van de afbeelding hierboven rood (magnetische zuidpool van de Zon), maar nu is de magnetische noordpool van de Zon veel dominanter en die zien we nu 3/4 van de stralenbol ruimte nemen. Dit betekent dat we de komende 3 weken zeer waarschijnlijk in deze ongebruikelijke magnetische verbinding met de positief geladen noordpool zullen blijven.

In de periode waarin we in de HCC zijn (magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (groen).) lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie.

Symptomen HCC

Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. De Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus het kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen tijdens de HCC veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

En om mee af te sluiten, het gat in de corona van de Zon is gelukkig niet meer op de Aarde gericht. Dus de symptomen die horen bij zo’n gat in de corona van de Zon, zoals fluit en ruis in oren en hoofd, zal de komende dagen nog verder afnemen.

Heb het goed…💞

©Manuela van der Knaap

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de Nieuwe Maan van maandag 20 juli 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 25-7
Elektromagnetische update maandag 27-7

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 26-7

2 Gedachten

 1. Ellen Majoor maandag 27 juli 2020 om 14:44- Beantwoorden

  Ha Manuela,
  Begreep al niet waarom ik zulke moeie benen had en goed geaard was maar me ook soms kwetsbaar voelde. Nu wel! Voor het eerst echt dit gelezen omdat ik facebook eigenlijk niet volg. Heel fijn dat het nu ook op je website staat!
  Thanx, Ellen

  • Manuela van der Knaap maandag 27 juli 2020 om 15:39- Beantwoorden

   Graag gedaan Ellen. Nu kan ik deze elektromagnetische updates ook beter uitleggen dan op Facebook, omdat ik bij de afbeeldingen een tekst met uitleg kan zetten.

Plaats een reactie