Elektromagnetische update dinsdag 11 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,2 minuten leestijd

De nacht begon al goed met een flinke B-Klasse x-ray zonnevlam en de hele dinsdag ochtend bleven er x-ray zonnevlammen komen. Er was ook een kosmische stralingsalert in de vroege ochtend, dus met een super zwakke beschermende magnetosfeer, kan alle verstoringen dieper en intenser binnendringen op Aarde en dus ook voor ons mensen. De elektronenstorm is nog steeds actief en ook de omgekeerde magnetische verbinding met de Zon is nog van kracht (HCC) Lees meer ook over de symptomen in het artikel. Ik zal gedurende de dag het artikel bijwerken als er nieuwe verstoringen zijn. UPDATE: Nog een grote B-Klasse zonnevlam met de piek om 19:00 E.T. en een plotselinge piek in de zonnewind snelheid rond 12:00 uur.

De hele dinsdagochtend waren er x-ray zonnevlammen. Het begon met een flink B-Klasse x-ray zonnevlam rond 2:00 uur Europese Tijd (UT+2)

X-ray zonnevlammen

Maandagmiddag was er via de zijkant van de Zon al zichtbaar dat er plasma ontlading was, maar deze was nog niet zichtbaar op Aarde. Rond 2:00 uur in de nacht was er een flink B-Klasse zonnevlam. En daarna volgde er nog meer, maar die haalde niet meer de B-klasse. Vanaf 3 uur was er een lange golf verhoogde x-rays tot 4:45 uur en opnieuw een kleintje rond 6:00 en 9:00 uur en weer een wat grotere rond 11:00 uur. De laatste was een hoge A-Klasse x-ray zonnevlam. De zonnevlek waar deze zonnevlam uit voortkomt staat op de Aarde gericht, dus zeer waarschijnlijk kunnen we over een dag of 3 extra verhoogde zonnewind verwachten op Aarde. De oudere zonnevlekken die vorige week actief waren zijn uit elkaar gevallen en niet meer super actief en beginnen uit het zicht van de Aarde te draaien naar de achterkant van de Zon. UPDATE: Er was weer een grote x-ray zonnevlam van de B-Klasse, nog groter dan die in de ochtend. En deze was een langere periode actief, namelijk vanaf 18:30 tot ongeveer 21:00 uur, met de piek rond 19:00 uur Europese Tijd (UT+2)

Symptomen van zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed. Dat is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er waren weer periode met kosmische stralingsalerts. Dan is de kp-index 0 (Nul)

Kosmische stralingsalert

De zonnewind is weer heel zwak, wat overigens heel normaal is voor een zonneminimum waar we nu onze Zon is. (Zon slaapt.) Er was tussen 20:00 tot 23:00 uur een kosmische stralingsalert en opnieuw in de vroege ochtend vanaf 11:00 uur. Doordat de beschermende magnetosfeer zo zwak is is het zeer waarschijnlijk dat de kosmische stralingsalerts langer aanblijven en dan nemen de ascentiesymptomen ook extra toe in kracht, naar mate er langer achtereen een kosmische stralingsalert is. Door deze zwakke beschermende magnetosfeer komen alles verstoringen veel intenser binnen en je kunt dus meer reactie ervaren dan je gewoon bent met soort gelijke elektromagnetische verstoringen. UPDATE: De kosmische stralingsalert ging door tot 14:00 uur en begon weer opnieuw 20:00 uur. De wisselende kracht van de beschermende magnetosfeer zal nog wel even zo doorgaan, met af en toe een periode met een kosmische stralingsalert.

Symptomen kosmische stralingsalert

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De rode lijn is de grens waar een elektronenstorm begint. Je kunt zien dat de afgelopen dagen het niveau van de hoeveelheid elektronen in en uit het stormniveau beweegt, maar dus wel op hoog niveau blijft. De rode pijl laat het moment zien waarop de elektronen weer boven het niveau van een elektronenstorm kwam en dat was rond 12:00 uur Europese tijd (UT+2).

Elektronenstorm nog steeds actief

Net zoals de afgelopen dagen mogen we het niveau van elektronen in de ionensfeer rond de Aarde een elektronenstorm noemen. Officieel kwamen de elektronen vanaf ongeveer 11:30 uur weer in stormlevel. Je kunt zien dat de afgelopen dagen het niveau van de hoeveelheid elektronen in en uit het stormniveau beweegt, maar dus wel op hoog niveau blijft. Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Symptomen elektronenstorm

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is een afbeelding die de magnetische verbinding tussen de Zon en de Aarde weergeeft. Ook voor dinsdag 11-8-2020 is de situatie onveranderd. Als deze groen is, dan is er een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Normaal is 3/4 rood (normale negatief geladen magnetische verbinding met de Zon). Dat nu de hele bol groen is, dat is uitzonderlijk en laat zien dat er een grote onbalans is op de Zon, zeer waarschijnlijk door de grote hoeveelheid actieve zonnevlekken aan de noordzijde van Zon. Verder is in het hele zonnestelsel veel aan het veranderen en op Aarde zijn er nu twee magnetische noordpolen en zijn de magnetische polen in steeds grotere mate mogelijk door een poolshift die onderweg is te ontstaan. De magnetische noordpool van de Aarde wandelt richting Rusland en de zuidpool richting Australië. De experts vermoeden dat de klimaatveranderingen mogelijk hier iets mee te maken hebben.

Overige elektromagnetische nieuws

We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Het lijkt erop dat we voorlopig de komende weken nog in deze ongewone magnetische verbinding met de Zon zullen blijven. De x-ray lichtfrequentie is nog steeds continu verhoogt (Hoge A-klasse) en dat betekent voor ons, dat er veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen.

Er was plotseling uit het niets een piek in de zonnewind snelheid van de zeer lage zonnewind snelheid van 300 km/sec naar de verhoogde zonnewind snelheid van 465 km/sec. Dat is een sprong van meer dan 150 km/sec en dat is veel.

Plotselinge piek van de zonnewind snelheid

Er was plotseling uit het niets rond 12:00 E.T. een piek in de zonnewind snelheid van de zeer lage zonnewind snelheid van 300 km/sec naar de verhoogde zonnewind snelheid van 465 km/sec. Dat is een sprong van meer dan 150 km/sec en dat is veel. Dit geeft een best wel een klap op de beschermende magnetosfeer en dat kun je mogelijk ook gevoeld hebben als onrust of plotselinge ascentiesymptomen.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 10 augustus 2020
Elektromagnetische update woensdag 12 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 11 augustus 2020

Plaats een reactie