Elektromagnetische update woensdag 12 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,4 minuten leestijd

Op deze woensdag hebben we een zwakke maar flink onrustige zonnewind die af en toe een piek laat zien samen met periode van kosmische stralingsalerts. Er waren de hele nacht en ochtend grote B-Klasse zonnevlammen in een constante stroom van kleinere en grotere zonnevlammen. De elektronen zijn eindelijk uit stormniveau gekomen. Er was ook een flinke Schumannresonantie piek met een hoge intensiteit. Lees meer in het bericht hieronder, ook over de mogelijke symptomen die je kunt ervaren. In de avond wordt dit bericht geüpdate met nieuwe informatie. Hier in deze alinea en verder in het artikel met nieuwe afbeeldingen en bijgewerkte tijden. UPDATE: alleen nog een zonnevlam rond 13:00 uur, verder is er niets te melden voor deze woensdag. Lees de uitgebreide uitleg hieronder, ook uitleg over mogelijke symptomen.

Vanaf dinsdagmiddag is de actieve zonnevlek flinke x-ray zonnevlammen aan het produceren. Deze staat op de Aarde gericht en daardoor kunnen we over een dag of 2 tot 3 weer verstoringen van zonnewind verwachten.

X-ray zonnevlammen

Er waren vanaf ongeveer 19:00 uur dinsdagavond begon de actieve regio de Zon x-ray zonnevlammen te produceren. Op deze woensdag waren er x-ray zonnevlammen een flinke B-Klasse rond 1:30, een A-Klasse rond 2:30 uur en weer een B-Klasse rond 4:00 uur deze had een lange aanloop en bleef nog x-rays produceren tot 4:30 uur. Daarna waren er nog een aantal kleinere x-rays van de A-Klasse rond 10:30. De laatste was om 13:00 uur E.T. De zonnevlek waar deze zonnevlam uit voortkomt staat op de Aarde gericht, dus zeer waarschijnlijk kunnen we over een dag of 3 extra verhoogde zonnewind verwachten op Aarde. De oudere zonnevlekken die vorige week actief waren zijn uit elkaar gevallen en niet meer super actief en beginnen uit het zicht van de Aarde te draaien naar de achterkant van de Zon.

De Schumannresonantie is full spectrum actief sinds 9:00 uur Europese tijd (UT+2) Dit is de witte vlam aan de rechterkant van de grafiek.
De intensiteit van de Schumannresonantie was een flinke. De piek was rond 10:30 E.T. met een amplitude van 64.

Schumannresonantie activiteit (SR)

De Schumannresonantie is full spectrum actief sinds 9:00 uur Europese tijd (UT+2). De hoogste intensiteit was rond 10:30 E.T. De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er waren weer periode met kosmische stralingsalerts. Dan is de kp-index 0 (Nul)

Kosmische stralingsalert

De zonnewind is weer heel zwak, wat overigens heel normaal is voor een zonneminimum waar we nu onze Zon is. (Zon slaapt.) Er was op dinsdag 11-8 tussen 17:00 tot 23:00 uur een kosmische stralingsalert en opnieuw in de nacht vanaf 2:00 uur tot 5:00 uur. Doordat de beschermende magnetosfeer zo zwak is is het zeer waarschijnlijk dat de kosmische stralingsalerts langer aanblijven en dan nemen de ascentiesymptomen ook extra toe in kracht, naar mate er langer achtereen een kosmische stralingsalert is. Door deze zwakke beschermende magnetosfeer komen alles verstoringen veel intenser binnen en je kunt dus meer reactie ervaren dan je gewoon bent met soort gelijke elektromagnetische verstoringen. Ik update de tijden hier in deze alinea op woensdagavond.

Symptomen kosmische stralingsalert

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Er was plotseling uit het niets een piek in de zonnewind snelheid van de zeer lage zonnewind snelheid rond 12:00 Europese tijd (UT+2) van 310 km/sec naar de verhoogde zonnewind snelheid van 469 km/sec. Dat is een sprong van meer dan 150 km/sec en dat is veel. En opnieuw rond 2:00 uur E.T.

Plotselinge piek van de zonnewind

Er was plotseling uit het niets een piek in de zonnewind snelheid van de zeer lage zonnewind snelheid rond 12:00 Europese tijd (UT+2) van 310 km/sec naar de verhoogde zonnewind snelheid van 469 km/sec. Dat is een sprong van meer dan 150 km/sec en dat is veel. En opnieuw rond 2:00 uur E.T. Dit geeft een klap op de beschermende magnetosfeer en dat kun je mogelijk ook gevoeld hebben als onrust of plotselinge ascentiesymptomen.

Ook de zonnewind dichtheid liet ook pieken zien en dit begon al op dinsdagavond rond 23:30 E.T. met een piek van ongeveer 23 p/cm3. En opnieuw een kleine rond 10:00 uur met ongeveer 10 p/cm3. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. De zonnewind zijn deeltjes plasma die van de Zon af komen en op Aarde aankomen met een zonnewind stroom. Dus zeer korte verschillen in de zonnewind geven onrust voor de beschermende magnetosfeer en daarmee onrust in je eigen elektromagnetische energieveld, met mogelijk ook ascentiesymptomen.

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De rode lijn is de grens waar een elektronenstorm begint. De rode pijl laat het moment zien waarop de elektronen uit stormniveau ging en dat was rond 4:30 uur Europese tijd (UT+2). De elektronen zijn nu weer in normale hoeveelheden aanwezig in de ionensfeer rond de Aarde.

Overige elektromagnetische nieuws

We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Het lijkt erop dat we voorlopig de komende weken nog in deze ongewone magnetische verbinding met de Zon zullen blijven. De x-ray lichtfrequentie is nog steeds continu verhoogt (Hoge A-klasse) en dat betekent voor ons, dat er veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen. De elektronenstorm is op woendagochtend 12-8 rond 4:30 uur E.T. weer naar normale waarden gegaan en uit zijn stormlevel positie. Dit betekent dat de elektrische energie rond de Aarde minder krachtig is en dus de heldere hoogbewuste energie is ook minder krachtig actief.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 11 augustus 2020
Elektromagnetische update donderdag 13 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 12 augustus 2020

Plaats een reactie