Elektromagnetische update vrijdag 14 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

8,7 minuten leestijd

Er is weinig activiteit op deze vrijdag, maar er waren een paar x-ray zonnevlammen in de nacht, waarvan de eerste een net aan B-klasse was en de beschermende magnetosfeer gaf een reactie. Later op deze vrijdag geef ik nieuwe updates in dit artikel en in deze alinea als dat aan de orde is. De afbeeldingen worden sowieso in de avond bijgewerkt. UPDATE: Alleen rond 14:30 uur Europese Tijd was er nog een kleine A-Klasse x-ray zonnevlam en nog een paar kleine stijgingen. Er was nog een korte periode met kosmische stralingsalert tussen 11:00 en 14:00 uur. Lees meer in het hele artikel, ook over de mogelijke symptomen voor jou persoonlijk…

Er waren x-ray zonnevlammen in de nacht. De eerste was een B-Klasse rond 1:20 uur Europese Tijd (UT+2). en er volgde later tussen 5:00 en 6:30 uur nog een lang aanhoudende x-ray zonnevlam met de hoogste piek rond 5:30 E.T. (UT+2). En nog een kleine A-Klasse z-ray zonnevlam rond 14:30 uur. We zien wel de algehele constante stroom x-rays geleidelijk afnemen in frequentie en intensiteit. Dat betekent dus dat de constante hoge lichtfrequentie na lange tijd nu eindelijk afneemt.

X-ray zonnevlammen

Er waren x-ray zonnevlammen in de nacht. De eerste was een B-Klasse rond 1:20 uur Europese Tijd (UT+2). en er volgde later tussen 5:00 en 6:30 uur nog een lang aanhoudende x-ray zonnevlam met de hoogste piek rond 5:30 E.T. (UT+2). We zien wel de algehele constante stroom x-rays geleidelijk afnemen in frequentie en intensiteit. Dat betekent dus dat de constante hoge lichtfrequentie na lange tijd nu eindelijk afneemt. Er was nog een kleine A-Klasse z-ray zonnevlam rond 14:30 uur Europese Tijd (UT+2)

Symptomen x-ray zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed. Dat is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Er was een reactie in beschermende magnetosfeer rond de Aarde, waarschijnlijk een reactie op de zonnevlammen. We zien de kp-index licht stijgen naar kp-index level 2. Dat is niet echt iets storends, maar kan een lichte onrust hebben gegeven. Er was nog een korte periode met kosmische stralingsalert tussen 11:00 en 14:00 uur.

Reactie beschermende magnetosfeer van de Aarde

Er was een reactie in beschermende magnetosfeer rond de Aarde, waarschijnlijk een reactie op de zonnevlammen. We zien de kp-index licht stijgen naar kp-index level 2. Dat is niet echt iets storends, maar kan een lichte onrust hebben gegeven in jezelf. Dus symptomen benoemen is hier niet aan de orde.

Kosmische stralingsalert

Er was nog een korte periode met kosmische stralingsalert tussen 11:00 en 14:00 uur. Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Bij een periode van 3 uurtjes van kp-index 0 zijn er meestal nog niet veel symptomen. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score (Kp-index).. Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

Het ziet er naar uit dat er toch weer een switch gaat komen in de magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde. Het rode vertegenwoordigt onze normale magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon. Deze was de afgelopen tijd verdwenen. De noordpool van de Zon was zo sterk dat deze de negatief geladen magnetisch zuidpool (Rood) helemaal niet meer zichtbaar was. Ik schat dat het we de Heliospheric Currentsheet Crossing gaan krijgen over een dag of 5. Dan switchen we weer nog onze ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon en stoppen ook de mogelijke symptomen die je ervaart van de opgezette en slapend aanvoelende voeten en handen.

Overige elektromagnetische nieuws

We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Er is iets veranderd in de magnetische verbinding met de Zon en Aarde. De negatief geladen zuidpool laat zich weer zien. Het ziet er naar uit dat er toch weer een switch gaat komen in de magnetische verbinding tussen de Zon en Aarde. Het rode vertegenwoordigt onze normale magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon. Deze was de afgelopen tijd verdwenen. De noordpool van de Zon was zo sterk dat deze de negatief geladen magnetisch zuidpool (Rood) helemaal niet meer zichtbaar was. Ik schat dat het we de Heliospheric Currentsheet Crossing gaan krijgen over een dag of 5. Dan switchen we weer nog onze ‘normale’ magnetische verbinding met de Zon en stoppen ook de mogelijke symptomen die je ervaart van de opgezette en slapend aanvoelende voeten en handen. De x-ray lichtfrequentie die continu verhoogt was (Hoge A-klasse) is aan het afnemen. Dus deze symptomen nemen ook af: Er is veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 13 augustus 2020
Praktisch leven van het Kosmische Hart

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 14 augustus 2020

Plaats een reactie