Elektromagnetische update donderdag 13 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

6,7 minuten leestijd

Op deze donderdag was er rond 13:00 uur een flinke full spectrum Schumannresonantie van een hoge intensiteit. De activiteit gaat later in de middag nog steeds door op een iets lagere intensiteit. Verder zijn de x-ray zonnevlammen op deze donderdag niet groter dan de A-Klasse en zijn er ook geen andere bijzonderheden te melden. Er is nog steeds een constante niveau van A-Klasse x-ray actief, die maakt dat de lichtfrequentie continu hoog is. Vanavond wordt dit artikel nog ge-update met nieuwe afbeeldingen en aanvullingen hier in deze alinea. UPDATE: Soms loopt het anders nu in mijn vakantie, dus pas vrijdagochtend de update ;-) Geen verdere bijzonderheden. Wel in de nacht weer grote zonnevlammen, maar daar schrijf ik over in het nieuwe artikel van vrijdag 14-8.

Dit is de Schumannresonantie (SR) grafiek. Er was een full spectrum SR actief. Dit is de witte vlam aan de rechterkant van de grafiek. Het begon met een gedeeltelijke activiteit rond 11:00 uur en duurde tot 18:00 uur. De piek was rond 13:00. De grafiek geeft nu tot 15:00 uur Europese Tijd (UT+2 )de grafiek weer. Ik zal vanavond een nieuwe afbeelding plaatsen die de activiteit van later op de middag en avond ook weer geeft. Voor nu weten we dan de activiteit nog actief is in de late middag. De nieuwe witte stukken aan de rechterkant van de grafiek hebben geen impact. Ze laten geen intensiteit zien en zijn dus verwaarloosbaar (Zie amplitude grafiek hieronder.)

Schumannresonantie activiteit (SR)

Het begon met een gedeeltelijke activiteit rond 11:00 uur en het duurde tot 18:00 uur Europese Tijd (UT+2 ). Ik zal vanavond de informatie over deze activiteit updaten. Voor nu weten we dan de activiteit nog actief is in de late middag. De hoogste piek was rond 13:00 uur en dit was een flinke full spectrum Schumannresonantie van een hoge intensiteit, namelijk A1=amplitude 77. Dat is dus echt een flinke. De activiteit gaat nog steeds door op een iets lagere intensiteit van ongeveer ampiltude 40 (A1).

Dit is de intensiteit van de Schumannresonantie. De weergave is in amplitude en laat een grote piek zien van amplitude 77, die daarna verhoogd bleef rond ongeveer de amplitude 40. De SR duurde tot ongeveer 18:00 uur Europese Tijd (UT+2).

Symptomen Schumannresonantie (SR)

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Op deze donderdag 13-8 zijn er geen grote x-ray zonnevlammen actief geweest. De zonnevlek is aan het afnemen in intensiteit. In de nacht van donderdag 13-8 op vrijdag 14-8 was er wel weer een B-klasse x-ray zonnevlam. Ik zal in het nieuwe bericht van vrijdag hierover schrijven.

Overige elektromagnetische nieuws

We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Het lijkt erop dat we voorlopig de komende weken nog in deze ongewone magnetische verbinding met de Zon zullen blijven. Er zijn geen x-ray zonnevlammen op deze donderdag, maar de x-ray lichtfrequentie is nog steeds continu verhoogt (Hoge A-klasse) en dat betekent voor ons, dat er veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen. De elektronenstorm is sinds woendagochtend 12-8 rond 4:30 uur E.T. weer naar normale waarden gegaan en uit zijn stormlevel positie. Dit betekent dat de elektrische energie rond de Aarde minder krachtig is en dus de heldere hoogbewuste energie is ook minder krachtig actief. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 12 augustus 2020
Elektromagnetische update vrijdag 14 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 13 augustus 2020

2 Gedachten

 1. Evelien donderdag 13 augustus 2020 om 18:12- Beantwoorden

  Hoi,
  Zó fijn dat je deze informatie geeft!!
  Het verbaast me dat er geen “bijzonderheden” zijn in de nacht van 12 op 13 augustus. Ik ben heel wakker geweest tussen 2:00 en 3:00u, en merkte op dat onze beide katten ook actief waren, én dat de afnemende maan zeer helder scheen, het leek wel een volle maan. Ook had ik veel oorsuizen. Daarna ben ik weer gaan slapen en heb een paar bizarre dromen gehad. Vandaag hoor ik van diverse mensen dezelfde ervaringen; slecht geslapen vannacht en veel gedroomd

  • Manuela van der Knaap vrijdag 14 augustus 2020 om 10:52- Beantwoorden

   Hoi Evelien,
   Ik heb nu vakantie, maar ik ben nu toch mijn artikel voor de nieuwe Maan aan het schrijven en de updates van donderdag aan het bijwerken. Sommige zaken gaan dus gewoon door ;-) Dus ik parkeer je vraag even en ik kom er zaterdag op terug.

Plaats een reactie