Elektromagnetische update vrijdag 28-8

Geschreven door: Manuela van der Knaap

19,8 minuten leestijd

Op deze vrijdag was de zonnevlam aan de achterkant van de oostelijke rand van de Zon nog steeds actief met het spuien van plasma en daardoor waren de metingen van de x-raylichtfrequentie nog licht verhoogd. Dit was dus niet op de Aarde gericht, maar wel voelbaar voor hooggevoelige mensen met ascentiesymptomen. Tussen 18:00 en 19:00 was er een licht huppeltje (A-Klasse) die het x-ray licht verhoogde. Je kunt het nog niet eens een x-ray zonnevlam noemen. Er waren in de nacht weer flinke x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. De zonnewind liep licht op en dit kun je mogelijk ervaren als deeltjes die door je heen razen. Er was een periode van kosmische stralingsalert en de gaten in de corona van de Zon aan de noordzijde, daarvan staat er sinds deze vrijdag een flink gat op de Aarde gericht. Zoals iedere dag was er ook vandaag weer een lange periode met een elektronencrash. Dit drukt je mogelijk de zwaarte in van je psyche om daar licht te brengen en transformatie en ook het onderlichaam kan pijnlijk zijn tijdens elektronencrashes. Het magnetisch veld was aan het einde van de dag wat onrustig en er was heel lichte wereldwijde seismische beweging in de nacht. Lees in het uitgebreide artikel hieronder de uitleg van de symptomen…

UPDATE VRIJDAGAVOND LAAT 28-8: de binnenkomende zonnewind werd een korte periode een zonnestorm tussen 17:00 en 20:00 uur. (kp-index level 5). Dat hebben we al een lange tijd niet meer gezien. Het bizarre is dat de gegevens begin van de avond (vrijdag) nog niet binnen waren. Na 20:00 weer gewoon naar normale zonnewind waarden. De zonnewind snelheid liet rond 19:00 al wel de stijging zien naar ongeveer 500 km/sec en dat is het in de nacht nog steeds. Symptomen van verhoogde zonnewind zijn het razen van deeltjes door je heen en mogelijk allerlei ascentiesymptomen. En ook zij er hoge x-ray pieken zichtbaar die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van rond de 100 p/cm3. En dat zijn flinke pieken met soms wel pittige ascentiesymtomen. Zoek de bijbehorende ascentiesymptomen maar op in het artikel op mijn website.

De beschermende magnetosfeer had het even heel zwaar toen een zonnewind met hoge snelheid binnenkwam tussen 17:00 en 20:00 uur. De kp-index gaf aan dat zelfs een zonnestormniveau geraakt werd. (Kp-index level 5 code rood).

Zonnestorm symptomen

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. En dit is heel krachtig bij een zonnestorm. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

De zonnewind snelheid liep in de avond dus inderdaad verder op en bleef de hele nacht verhoogd tot een maximum van 525 km/sec. De zonnewind dichtheid bleef laag en binnen normale waarden.
Er waren hoge x-ray pieken vanaf middernacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid van rond de 100 p/cm3. En dat zijn flinke pieken met soms wel pittige ascentiesymtomen.

Symptomen x-ray pieken

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Oorspronkelijke bericht dat vrijdagavond geplaatst is lees je hieronder.

Bijna de hele dag was de x-ray lichtfrequentie nog licht verhoogd. Tussen 18:00 en 19:00 uur Europese Tijd (UT+2) was er nog een klein huppeltje die de x-ray grafiek verhoogde (A-Klasse)

X-ray zonnevlam achterkant Zon en ascentiesymptomen

Bijna de hele dag was de x-ray lichtfrequentie nog licht verhoogd. Tussen 18:00 en 19:00 uur Europese Tijd (UT+2) was er nog een klein huppeltje die de x-ray grafiek verhoogde (A-Klasse). De nieuwe actieve regio zien we opkomen aan de oostkant van de Zon, terwijl deze zonnevlammen produceert, maar deze laat zich nog steeds niet echt duidelijk zien aan onze kant van het zonnestelsel. Deze zal misschien de komende week weer zonnevlammen gaan produceren. We zullen het zien. Dit zijn minimale activaties, dus lees de onderstaande symptomen dus ook in die context. Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Dit is de zonnevlam die op donderdag een enorme uitbarsting gaf aan de achterkant van de Zon.
Er waren hoge x-ray pieken op deze vrijdag in de nacht.

X-ray pieken

Er waren flinke x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid rond 3:00 uur E.T. een piek rond de 50 p/cm3, rond 4:00 uur een piek van 70 p/cm3 en opnieuw rond 4:30 uur met een x-ray piek van 85 p/cm3. Dit is de grafiek die de zonnewind weer geeft gemeten door de ACE satelliet. Al een aantal dagen is er steeds een gat in de data bij de ACE satelliet, daardoor missen we informatie. De kans is heel erg groot dat er na 5:00 uur ook nog hoge x-ray pieken waren.

Symptomen x-ray pieken

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

De zonnewind dichtheid liep wat op naar de hoogste waarden van ongeveer 18 p/cm3 en dat is een lichte verhoging.
De zonnewind snelheid was de hele dag licht verhoogd en liep vanaf 11:30 naar 450 km/sec en ging verder de hele dag heen en weer, maar werd niet extreem hoog. Het ziet er naar uit dat het rond 19:00 uur toch nog licht wat verder oploopt naar 470 km/sec. Dat laatste ga je wel meer als intense ascentiesymptomen ervaren. Onder de 450 km/sec is heel erg mild.

Zonnewind loopt licht op en ascentiesymptomen

De zonnewind dichtheid liep vanaf 14:00 uur Europese Tijd wat op. De hoogste waarden was ongeveer 18 p/cm3 rond 17:00 uur E.T.en dat is een lichte verhoging. Vooral de zonnewind dichtheid geeft de ascentiesymptomen en heeft de meeste impact. De zonnewind snelheid is minder intens. Deze was wel de hele dag verhoogd en liep vanaf 11:30 naar 450 km/sec en ging verder de hele dag heen en weer, maar werd niet extreem hoog. Het ziet er naar uit dat het rond 19:00 uur toch nog licht wat verder oploopt naar 470 km/sec. Dat laatste ga je wel meer als intense ascentiesymptomen ervaren. Onder de 450 km/sec is heel erg mild. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

Kosmische stralingsalert was er tussen 2:00 en 8:00 uur Europese Tijd (UT+2) De kp-index liep licht op na 11:00 uur E.T. Dat betekent dat pas later tijdens de licht verhoogde zonnewind de beschermende magnetosfeer reageerde en opliep naar kp-index level 3. Dat is verwaarloosbaar.

Kosmische stralingsalert en symptomen

Er was een kosmische stralingsalert actief tussen 2:00 en 8:00 uur. Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

We zijn nog steeds in de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon (Groene stralen) De situatie van de HCC is stabiel en nu continu verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Deze noordpool van de Zon is nog steeds dominant en dus blijft de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft. Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen. Door de nieuwe actieve zonnevlek/zonnevlam op de rand van de Zon is de dominantie van de noordpool weer groter en ook instabiel. Het ziet er naar uit dat we toch nog een tijdje in deze ongewone magnetisch verbinding met de Zon blijven.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

De Zon en de Aarde zijn al een paar dagen (vanaf de 15de augustus) in een magnetische dans verwikkeld. De Aarde was op donderdag de hele dag niet magnetische verbonden met de Zon. Rond 23:30 op donderdagavond 20-8 kwam de magnetische verbinding weer tot stand, maar opnieuw met de noordpool van de Zon. Deze pool van de Zon blijft dominant, nadat de eerste helft van het jaar vooral de zuidpool zo dominant was dat we bijna alleen maar de magnetisch negatief geladen zuidpool veerbinding hadden. We blijven zoals het er nu uitziet voorlopig verbonden met de dominante magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Dit komt door de nieuwe actieve zonnevlek/zonnevlam op de rand van de Zon is de dominantie van de noordpool weer groter en ook instabiel. Het ziet er naar uit dat we toch nog een tijdje in deze ongewone magnetisch verbinding met de Zon blijven. Mogelijke symptomen die je kunt ervaren met deze verbinding, zijn opgezette en verdoofde handen en voeten. Deze overgang van magnetisch verbinding met de Zon wordt de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) genoemd.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld van de Aarde is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Er waren zeer lichte seismische activiteiten tussen 4:00 en 6:00 uur Europese tijd. Dit is zo minimaal, dat ik niet verwacht dat er mensen zijn die deze verstoring ervaren hebben.
Het magnetisch veld in Noord-Europa was licht verstoord rond 17:00-19:00 uur Europese tijd (UT+2).

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld was wat verstoord aan het einde van de dag, tussen 17:00 en 19:00 uur. Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Ook op deze metingen zien we dat het magnetisch veld aan het einde van de dag toeneemt in kracht.
Deze vrijdag 28-8 is er opnieuw een langere periode een elektronencrash gaande. Deze begon rond 6:00 uur en duurde tot ongeveer 17:00 Europese tijd. Zie rode pijlen.

Elektronencrash en symptomen

Ik ga alleen nog maar de diepere elektronen crashes benoemen en die was er weer op deze vrijdag 28-8 voor een langere periode. Deze begon rond 6:00 uur en duurde tot ongeveer 17:00 Europese tijd. De kleine dipjes worden als minder zwaar ervaren met de symptomen zoals zwaarte in je humeur en psyche. Tijdens een elektronen crash zijn de elektronen rond de Aarde in de ionensfeer sterk verminderd in aantal. Dit noem ik een elektronencrash. Daarom is dan de magnetische kant van het elektromagnetische spectrum op Aarde extra sterk voelbaar. De elektronen crash kan druk geven in het onderlichaam, alsof je de Aarde in gedrukt wordt, met pijn in de benen, heupen, voeten enz. In de psyche is er confrontatie met minder leuke eigenschappen van jezelf. De zware en laag trillende eigenschappen melden zich. Dit is tijdens een crash versterkt aanwezig. Ook zijn veel mensen knorrig en zitten slecht in hun vel met als gevolg overal opstootjes en mogelijk zelfs ruzies. Er wordt tijdens een elektronencrash licht, helderheid en beweging gebracht in de vastzittende diepte van je psyche in alles wat is weggestopt om te kunnen functioneren volgens de eisen van de dualiteit. Dus best een confronterende periode van confrontatie, opruimen, inzicht en grote groei.

.Link bovenin zien we de nieuwe zonnevlek in het zicht van de Aarde draaien. Ik vermoed dat dit een flinke zonnevlek is. Dus daar zullen we waarschijnlijk ergens later deze week nog wel meer van gaan zien met nieuwe x-ray zonnevlammen. Maar op deze vrijdag waren er dus geen x-ray zonnevlammen, alleen een klein huppeltje (zie beschrijving bovenaan dit artikel). De donkere gaten bovenin zijn de gaten in de corona van de Zon. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog, net zoals afgelopen dagen. Er staat er nu eentje op de Aarde gericht, maar je kunt toch mogelijk fluit- en ruistonen ervaren in oren en het hoofd vanwege de plasma stroom die sommige mensen sterk waar kunnen nemen.
Deze tekening is een analyse van de gaten in de corona van de Zon en de rode vlekken zijn actieve regio’s op de Zon. Die zien we op deze vrijdag vooral op de rand van de Zon. Het was een flinke zonnevlam aan de achterkant van de Zon die op donderdag 27-8 rond 3:00 uur E.T. actief was. En ook de hele vrijdag was deze zonnevlam nog plasma aan het spuien aan de andere kant van het zonnestelsel. Dus niet op de Aarde gericht. Dit is zeker voelbaar voor hooggevoelige mensen met mogelijk ascentiesymptomen.

Overige elektromagnetische nieuws

Er is een gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht op dit moment. Dus de symptomen van fluittonen/ruis in de oren en het hoofd die je mogelijk ervaart zijn er weer. Er zijn nog meer gaten in de corona van de Zon die ook plasma sproeien naar onze kant van het zonnestelsel. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 27-8
Elektromagnetische update zaterdag 29-8

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 28-8

Plaats een reactie