Elektromagnetische update woensdag 5 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

7,2 minuten leestijd

Er is vanaf 10:30 een elektronenstorm actief. In de nacht en ochtend waren er een extreem lange periode x-ray pieken en deze waren pittig hoogfrequent. Verder waren er elektromagnetisch geen extremen. Lees de verdere uitleg van deze elektromagnetische verstoringen hieronder, met uitleg over de symptomen die je mogelijk ervaart.

Deze grafieken zijn de weergave van de verschillende zonnewind metingen. Bij de dichtheid van de zonnewind heb ik pijltjes gezet waar de extreme x-ray pieken waren. Meestal is er een zo’n strengetje van puntjes, maar nu was er een extreem lange periode van deze pieken. Dit zijn hoge Gammafrequentie lichtpieken, dus die hebben zo wel hun impact. Ik zie ook hetzelfde bij de zonnewind snelheid rond dezelfde tijd. Lees de uitleg hieronder.

Hoge x-ray pieken

In de nacht en ochtend waren er een extreem lange periode x-ray pieken en deze waren allemaal pittig hoogfrequent. Het begon rond 1:00 uur en duurde tot 6:00 uur met een aantal stengen van puntjes die op de grafiek worden weergegeven. Meestal is het maar 1 zo’n streng, maar nu echt heel veel en heel lang. Dat is dus uitzonderlijk. Om 8:00 tot 9:00 uur en opnieuw rond 13:00 uur waren er deze x-ray pieken. De x-ray pieken werden zichtbaar in de zonnewind dichtheid met pieken tussen de 80 en 120 p/cm3. Het gaat hier dus om Gamma lichtfrequentie pieken en die hebben een flinke impact en ascentiesymptomen. De hoogste piek was rond 4:30 ik schat in dat deze met ongeveer 120 p/cm3 zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid. Lees meer hieronder.

Symptomen x-ray pieken

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

De elektronenstorm zetten door vanaf 10:30 uur E.T. en is nog steeds aan het stijgen. Dit zijn de elektronen deeltjes in de ionensfeer rond de Aarde.

Elektronenstorm

Vanaf 10:30 knalde de elektronenmetingen door naar stormlevel en zijn nog steeds aan het stijgen. Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

De zonnewind snelheid was extreem hoog de afgelopen dagen. Deze steeg wel tot 750 km/sec en is afkomstig uit een gat in de corona van de Zon. Op deze woensdag zakte de zonnewind snelheid verder tot meer normale waarden, maar is nog wel licht verhoogd.

Overige elektromagnetische nieuws

Er was een verwaarloosbare Schumannresonantie (SR) met de hoogste piek en intensiteit rond 10:00 E.T. (A1=24). De extreme zonnewind snelheid is geleidelijk gezakt naar meer normale waarden en was begin van deze woensdagavond nog ongeveer 470 km/sec. En dat is een licht verhoging. Dit kan het razen van deeltjes door je heen en het horen van fluittonen van deze deeltjes in het lichaam nog steeds laten voelen, maar in een mildere beleving. Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). De vele actieve zonnevlekken op de Zon zorgen voor een verhoogde lichtfrequentie, maar hebben op deze woensdag geen zonnevlammen of x-ray uitbarstingen veroorzaakt. En we zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞 © Manuela van der Knaap

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update dinsdag 4 augustus 2020
Elektromagnetische update donderdag 6 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update woensdag 5 augustus 2020

2 Gedachten

 1. Seliza Kemper donderdag 6 augustus 2020 om 15:07- Beantwoorden

  Lieve Manuela,

  Bedankt voor de geschreven elektromagnetische updates.

  Ze helpen mij vaak begrijpen wat er op sommige dagen met mij en mijn omgeving aan de hand is.

  Deze afgelopen dagen voel ik een verdriet die ik niet kan uiten, financieel komen er meerdere blokkades tegelijkertijd en gebeuren er vreemde dingen zoals gisteravond rond 23.00 wou ik voor het slapen gaan nog een glaswater uit me glazen drinkfles schenken in me glas en dan barst in mijn handen mijn glazen fles de bodem valt eruit en ik was kletsnat! Hahaha !

  Emotioneel schommel ik al dagen heen en weer en ik heb al dagen last van een stijve nek.

  Hartelijke groet,

  Seliza

  • Manuela van der Knaap donderdag 6 augustus 2020 om 18:20- Beantwoorden

   Dank je wel voor het delen Seliza. Als de elektromagnetische krachten zo uit evenwicht zijn komt er veel in beweging in ons en daardoor worden de emoties, zoals verdriet en boosheid sterk voelbaar. Die worden dan als het ware uit ons energielichaam getrild door de hoge frequenties. Sterkte <3

Plaats een reactie