Elektromagnetische update donderdag 6 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,9 minuten leestijd

Er was gedeeltelijke Schumannresonantie maar deze had toch een redelijk hoge intensiteit. De elektronen zijn nog steeds in stormlevel net als woensdag, dus de hoogfrequente elektrische lading krijgen we nog steeds te verwerken. En ook op deze woensdag weer de hoge x-ray Gammalicht frequentie gedurende de nacht en ochtend. Rond 2:00 uur was er een grote x-ray zonnevlam van de B-klasse. En de zonnewind liep weer op in de nacht, dus het razen van deeltjes door je heen is weer intenser. (het was woensdagavond weggezakt naar bijna normale waarden.) Al met al dus best een pittige dag voor het elektromagnetische spectrum.

Op deze donderdag was er rond 2:00 E.T. een flinke x-ray zonnevlam.

X-ray zonnevlam

De actieve zonnevlekken op de Zon zijn nog steeds aanwezig, maar veel minder actief. Toch was er rond 2:00 E.T. een flinke x-ray zonnevlam van de B-Klasse. Je ziet de actieve regio’s van de Zon op een rijtje staan (lichte vlekken) en dit is een signaal dat de Zon begonnen serieus begonnen is met het opstarten van de nieuwe cyclus 25. We zijn in 2020 en 2021 in een wisseling van cyclussen van de Zon en daardoor produceert de Zon minder activiteit. Maar toch zal de activiteit van de Zon volgens de experts pas eind 2021 zo flink gaan toenemen, waardoor we echt uit het zonneminimum komen.

Nog steeds zijn de actieve zonnevlekken op de Zon aanwezig, alleen minder actief. Je kunt de lichte plekken hier zien op een rijtje.

Symptomen zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed. Dat is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Opnieuw deze donderdagnacht en -ochtend hoge x-ray pieken die in de zonnewind dichtheid zichtbaar werden. Zie rode pijltjes.

X-ray pieken in de zonnewind

En opnieuw was het deze nacht raak met hoge x-ray pieken die in de zonnewind dichtheid zichtbaar werd. Pieken waren rond 3:30 ongeveer 80 p/cm3 (dat is heel hoog) en ook om 9:00 uur was er een hoge piek ongeveer 90 p/cm3. Nog een kleine van ongeveer 25 p/cm schat ik rond 6:00 uur.

Symptomen van de x-ray pieken

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

De elektronenstorm bleef deze hele donderdag actief.

Elektronenstorm

De elektronenstorm is de hele donderdag actief gebleven. Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit zijn de metingen van de zonnewind snelheid. Deze liep in de nacht toch weer op naar stevig verhoogde waarden.
Dit is de meting van de zonnewind dichtheid en ook diep liep licht op vanaf 3:00 uur.

Zonnewind liep toch weer op

De zonnewind liep vanaf 3:00 uur toch weer op, zowel in de snelheid van 450 naar 500+ km/sec. De zonnewind dichtheid liep tegelijkertijd op (dat zie je niet veel) en bereikte zijn piek rond 7:30. Om 9:00 uur zakte de zonnewind dichtheid weer naar normale waarden. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De Schumannresonantie activiteit was op deze donderdag best wel intens verhoogt. Maar niet full spectrum, dus de lagere frequentie kregen vooral de trillingsverhogingen te verduren.

Schumannresonantie activiteit (SR)

De SR was tussen 9:00 en 15:00 uur weer actief met twee redelijk intense pieken. Eentje rond 11:00 (A1=amplitude 55) en eentje rond 12:00 uur (A1=amplitude 57). De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De Schumannresonantie activiteit was op deze donderdag 6-8 best intens, met een amplitude van 57.

Overige elektromagnetische nieuws

We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Het lijkt erop dat we voorlopig de komende weken nog in deze ongewone magnetische verbinding met de Zon zullen blijven.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

Rond 19:30 staat de uitgebreide uitleg online hier in dit artikel op mijn website.

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update woensdag 5 augustus 2020
Elektromagnetische update vrijdag 7 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update donderdag 6 augustus 2020

4 Gedachten

 1. Helene Korver donderdag 6 augustus 2020 om 20:44- Beantwoorden

  Nou twas me inderdaad een dagje wel, ik vergeet gemakshalve te vaak wat er kosmisch allemaal gebeurd en zoek het in mezelf. Dit lezende valt er een hoop samen.. dank je wel

  • Manuela van der Knaap vrijdag 7 augustus 2020 om 18:04- Beantwoorden

   Dank je wel voor jouw reactie Helene. Het is ook in jezelf wat er speelt. De elektromagnetische verstoringen brengen alle laag trillende frequenties in ons versnelt in beweging. Dit zijn de stukjes in ons waar wij nog niet werkelijk onszelf zijn. Liefs <3

 2. Marianne den Hollander donderdag 6 augustus 2020 om 21:23- Beantwoorden

  De reacties die ik ervaar zijn grote vermoeidheid en dan weer heel actief, verstoorde spijsvertering. Gevoel van razende deeltjes in mijn lichaam en fluittoon in mijn oren.

  • Manuela van der Knaap vrijdag 7 augustus 2020 om 18:01- Beantwoorden

   Sterkte lieverd, het was een pittige rit deze week met extreme elektromagnetische uitschieters. Dank je wel voor je reactie <3

Plaats een reactie