Elektromagnetische update zaterdag 8 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,6 minuten leestijd

Tijdens de ‘Leeuwenpoort van 8-8-2020’ is er een grote C-Klasse Zonnevlam die in de vroege ochtend actief was. Energetische is er altijd veel activiteit rond deze periode. Astrologisch zijn de activatoren meestal op andere momenten, dan het nummerologische moment van 8-8, maar het ontloopt elkaar meestal niet zoveel. Elektromagnetisch is het meestal onrustig en zijn er katalysatoren die de energie dragen van deze informatie die naar ons toekomt, waardoor het tot in het lichaam geïntegreerd kan worden. In dit artikel ook een video die de wetenschappelijke feiten laat zien van deze zonnevlam. Deze C-Klasse zonnevlam kan flinke ascentiesymptomen geven. Rond 6:30 waren er weer korte hoogfrequente x-ray pieken en rond 12:00 uur was opnieuw de elektronenstorm van kracht. De aanvulling voor deze zaterdag is dat er rond 18:00 opnieuw een zonnevlam was, een kleine B-Klasse. Verder geen extra nieuws.

De hoge piek is de kleine C-klasse (x-ray) zonnevlam die op de Aarde gericht was. En opnieuw rond 18:00 uur een kleine B-Klasse x-ray zonnevlam,

Grote C-Klasse zonnevlam

De C-Klasse zonnevlam was actief rond 5:30 E.T. en deze x-ray zonnevlam was op de Aarde gericht. Het is nog maar de vraag of er ook veel plasma vrijgekomen is bij deze zonnevlam, als dat wel het geval is, dan merken we dat over een dag of drie, als deze stroom plasma op Aarde aankomt als een stroom zonnewind. Deze zonnevlam heeft een kleine power blackout (stroomnet viel uit) gegeven in Azie. (zie video) Een C-Klasse zonnevlam is een grote zonnevlam voor een zonneminimum waarin de Zon in een soort rust stand is en de beschermende magnetosfeer heel zwak is. Daardoor komen invloeden veel meer binnen in de atmosfeer van de Aarde en zijn de reacties van ascentiesymptomen grote dan als de Zon veel actiever is. De Zon is alweer aan het wakker worden volgens de experts, omdat de afgelopen week een hele reeks actieve regio’s zich op de Zon hebben gevormd op een rij en allemaal van de nieuwe cyclus 25. De Zon blijft tot diep in 2021 nog in het zonneminimum, ook al start nu de nieuwe cyclus al op. Dit zijn de eerste schrede van de nieuwe cyclus, maar dat betekent dus niet dat nieuwe cyclus al volledig actief is. Dit is een opbouw.

Dit is video vanuit de wetenschappelijke hoek met feiten beelden van deze C-Klasse zonnevlam.

Symptomen van zonnevlammen

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed. Dat is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

Op deze zaterdag was de periode waarin de x-ray pieken zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid korter dan de afgelopen dagen. Maar een van die piek was heel erg hoog, ongeveer 110 p/cm3. Zie rode pijl.

Enorme x-ray pieken in de nacht

Rond 6:30 waren er weer korte hoogfrequente x-ray pieken en deze werden zichtbaar in de zonnewind dichtheid met de hoogste piek van ongeveer 110 p/cm3. En dat is een flinke Gammalichtfrequentie verhoging. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De rode lijn is de grens waar een elektronenstorm begint. Je kunt zien dat de afgelopen dagen het niveau van de hoeveelheid elektronen in en uit het stormniveau beweegt, maar dus wel op hoog niveau blijft. De rode pijl laat het moment zien waarop de elektronen weer boven het niveau van een elektronenstorm kwam en dat was rond 12:00 uur E.T.

Opnieuw een elektronenstorm

Net zoals de afgelopen dagen mogen we het niveau van elektronen in de ionensfeer rond de Aarde een elektronenstorm noemen. Officieel kwamen de elektronen vanaf ongeveer 12:00 uur weer in stormlevel. Je kunt zien dat de afgelopen dagen het niveau van de hoeveelheid elektronen in en uit het stormniveau beweegt, maar dus wel op hoog niveau blijft. Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Overige elektromagnetische nieuws

We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Het lijkt erop dat we voorlopig de komende weken nog in deze ongewone magnetische verbinding met de Zon zullen blijven. De zonnewind die de afgelopen week zo extreem was is gelukkig weer binnen normale waarden. De x-ray lichtfrequentie is nog steeds continu verhoogt (Hoge A-klasse) en dat betekent voor ons, dat er veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen.

De aanvulling voor om deze dag af te sluiten voor het elektromagnetische spectrum: Er was nog een x-ray zonnevlam rond 18:00 uur. Dit was een kleine B-Klasse zonnevlam en dus minder intens als die op zaterdagochtend.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update vrijdag 7 augustus 2020
Elektromagnetische update zondag 9 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zaterdag 8 augustus 2020

2 Gedachten

 1. Mark zaterdag 8 augustus 2020 om 21:44- Beantwoorden

  Dag Manuela, rond het jaar 2000 en 2012 heb ik turbulente perioden ervaren. Nu ook weer. Elke keer als er onzuiverheden in mij zelf aan het licht komen reageer ik met dwanggedachten die me het gevoel van gevangenschap geven. Dit gaat gepaard met angsten en met een sterk gevoel van niet in de werkelijkheid te staan. Gelukkig heb ik hulp van een medium. Ik ervaar geen andere ascentie symptomen. Ik ervaar het het als een bijzondere rottijd. Doorbijten en volhouden. Jouw meldingen geven mij in die zin houvast. De symptomen horen blijkbaar bij kosmische veranderingen. Dank dat ik dit even mocht delen.

  • Manuela van der Knaap zondag 9 augustus 2020 om 13:33- Beantwoorden

   Hoi Mark,
   In mijn astrologische artikelen geef ik uitleg over de innerlijke processen en dat wat er collectief speelt. Lees je die ook? Gezien jouw vraag heb je daar dan waarschijnlijk het meeste aan, omdat deze artikelen inzicht geven in jouw eigen proces. We zijn al een paar jaar bezig met een bijzonder innerlijk proces namelijk, dat van het gaan leven van autonomie en authenticiteit. Dit is astrologisch de Saturnus en Pluto samenstand. En in 2020 is Jupiter hier ook nog een bij gekomen en heeft dit proces nog meer nadruk gekregen. Dus jouw gevoel van gevangenschap dat zich steeds meldt is dus echt de kern van dit proces. Wat de elektromagnetische verstoringen doen zoals zonnevlammen, elektronenstormen enz. is deze processen versnellen. De autonomie en authenticiteit moet helemaal belichaamt worden en dus komt alles in trilling (ook fysiek) wat niet mee kan in de hogere frequenties. Dus in die zin zijn die elektromagnetische updates een extra graadmeter voor de activiteit en intensiteit rondom innerlijke processen. Ik hoop dat dit je inzicht geeft in het hoe en waarom van de elektromagnetische updates en verstoringen. Hartegroet van Manuela <3

Plaats een reactie