Elektromagnetische update vrijdag 7 augustus 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

9,8 minuten leestijd

Alles is wat meer genormaliseerd voor het elektromagnetische spectrum. Alleen de x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid waren in de nacht weer flink vertegenwoordigd. De elektronenstorm beweegt zich al een paar dagen met een golfbeweging in en uit het storm niveau, maar is dus pittig hoog en daardoor blijft de elektrische kant van het elektromagnetische krachtiger dan normaal en daarmee is voor velen het hoger bewustzijn met meer gemak beschikbaar. Er was ook nog een gedeeltelijke zeer milde Schumannresonantie actief met een zeer lage intensiteit. Sinds donderdagmiddag tot vrijdag in de vroege ochtend is er een magnetische dans bezig tussen de Zon en Aarde, waardoor er wereldwijd lichte seismische activiteit was. Er was ook nog een korte periode een kosmische stralingsalert actief. Hieronder in het artikel staat de uitgebreide uitleg voor wie meer wil lezen en ook over de mogelijk symptomen die je kunt ervaren tijdens deze verstoringen.

Deze vrijdag 7-8-2020 waren er weer x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. En opnieuw voor een lange periode achter elkaar. Normaal zijn het maar een paar piekjes. Nu duurde dit vanaf middernacht tot de volgende ochtend 10:00 uur E.T. en dat is erg lang. Zie de rode pijlen, die de puntjes aanwijzen die de piek van zo’n korte meting laten zien. Alleen de ACE satelliet maakt deze pieken nog zichtbaar, bij de andere satellieten worden ze uitgefilterd en zijn ze helaas niet meer zichtbaar.

X-ray pieken zichtbaar in de zonnewind

Deze vrijdag 7-8-2020 waren er weer x-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. En opnieuw voor een lange periode achter elkaar. Normaal zijn het maar een paar piekjes, meestal maar 1 of 2. Nu duurde dit vanaf middernacht tot de volgende ochtend 10:00 uur E.T. en dat is erg lang. Dit is al een paar dagen zo. De pieken hadden een frequentie hoogte tussen de 60 en 80 p/cm3, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid. De hoogste pieken waren rond 3:30 en 7:00 uur.

Symptomen van de x-ray pieken

Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dit is de weergave van de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde. De rode lijn is de grens waar een elektronenstorm begint. Je kunt zien dat de afgelopen dagen het niveau van de hoeveelheid elektronen in en uit het stormniveau beweegt, maar dus wel op hoog niveau blijft.

Elektronenstorm

En opnieuw mogen we het niveau van elektronen in de ionensfeer rond de Aarde een elektronenstorm noemen. Je kunt zien dat de afgelopen dagen het niveau van de hoeveelheid elektronen in en uit het stormniveau beweegt, maar dus wel op hoog niveau blijft. Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Wereldwijd was er seismische beweging vanaf donderdagavond tot ongeveer 8:00 uur in de ochtend op vrijdag 7-8. Deze afbeelding is de meting die ik kan vinden het dichtste bij Nederland. Helaas is de data uit Duitsland offline, dus hier moet ik het voor nu mee doen. Maar wereldwijd was dit wel ongeveer het beeld. Op sommige plekken wat heftiger.

Magnetische dans van Zon en Aarde

Vanaf donderdagmiddag 6-8 zijn de Zon en Aarde verwikkeld in een magnetische dans. Daardoor is het magnetische veld van de Aarde steeds in beweging. Hierdoor was er wereldwijd seismische activiteit. (Zie grafiek hierboven uit Spanje.) Het magnetisch veld is o.a. verbonden met ons geheugen, dat met onrust van het magnetisch veld wisselt in kracht. Dus soms hartstikke goed en dan kun je ineens weer tijdens het praten woorden kwijt zijn. Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

Deze afbeelding laat de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon zien. Normaal is deze bol met stralen voor het grootste deel rood, maar nu dus volledig groen. Dat laat zien dat de Aarde verbonden is met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit geeft in de beleving van onze aardeverbinding mogelijk een andere ervaring dan normaal.

Overige elektromagnetische nieuws

Op donderdagavond tussen 20:00 en 23:00 was er een periode een kosmische stralingsalert actief. Tijdens deze periode is het mogelijk dat er wat ascentiesymptomen opspelen, alhoewel dat bij zo’n korte periode meestal om zeer lichte symptomen gaat. Je kunt deze symptomen vinden in de afbeelding met de regenboogkleuren hieronder (Geomagnetic Score). Er was ook nog een korte periode een gedeeltelijke Schumannresonantie (SR) actief rond 11:30 met een zeer lage intensiteit. (A1=amplitude ongeveer 30). Het is zeer onwaarschijnlijk dat deze SR ascentiesymptomen heeft veroorzaakt. We zijn nog steeds in een omgekeerde magnetische verbinding met de Zon (HCC). Dit maakt (mijn eigen inzicht en ervaring) dat het magnetisch veld in deze periode instabieler en voor ons mensen geeft een HCC mogelijk ervaringen als slapende en verdoofde voeten en benen en moeite met aarding. Het kan voelen alsof er iets tegenstrijdigs is in de stroom van de Aarde naar jou en terug. Het lijkt erop dat we voorlopig de komende weken nog in deze ongewone magnetische verbinding met de Zon zullen blijven. De zonnewind die de afgelopen week zo extreem was is gelukkig weer binnen normale waarden. Er zijn nog wel een hele reeks actieve regio’s op de Zon van de nieuwe cyclus 25, maar deze hebben geen x-ray of plasma zonnevlammen geproduceerd. De x-ray lichtfrequentie is nog wel steeds verhoogt (Hoge A-klasse) en dat betekent voor ons, dat er veel licht is om te verwerken en dat wat niet meer kan of wil stromen in ons los getrild wordt om zichtbaar en voelbaar te worden en zo weer in de ware kwaliteit te komen.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 6 augustus 2020
Elektromagnetische update zaterdag 8 augustus 2020

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 7 augustus 2020

Één gedachte

 1. Catharina vrijdag 7 augustus 2020 om 22:45- Beantwoorden

  dankjewel Manuela
  nu snap ik waarom ik zo naar was al een paar dagen en helemaal vandaag, heel druk op mijn werk bij de receptie , ik lag al om 19 uur in bed.
  kom nu er net even uit en lees dit ….
  vanmorgen had ik een flesje voor mijzelf uitgetest van FES van Bloesemremedies van Bram Zaalberg de YES en die is voor straling dus snap ik het helemaal.
  dankjewel Manuela
  lieve groet,
  Catharina
  Zeist

Plaats een reactie