Het grote kosmische Levensvuur

Volle Maan in Vissen van 2 september 2020

Geschreven door: Manuela van der Knaap

13,3 minuten leestijd

©Geschreven door Manuela van der Knaap

Dit is de beschrijving van de processen rond de volle Maan in Vissen van woensdag 2 september 2020. Deze volle Maan geeft ons een diep inzicht in het verschil tussen universele waarden en waardesystemen die wij mensen op Aarde gebruiken. Op collectief niveau wordt er een nieuwe maatschappelijke structuur wakker en wordt ‘The Great Reset’ gepresenteerd aan de mensheid. Voor ieder persoonlijk is er diepe transformatie bezig om het Kosmische levensvuur te integreren en komen er nieuwe magische lagen van communicatie vrij in ons. Je leest hier meer over in dit artikel, ik wens je veel leesplezier…

Afwezigheid van universele waarden

Het overlevingsmechanisme van deze volle Maan laat moeite zien om verbinding te vinden met elkaar en om de verschillen in elkaars waardesysteem te overbruggen. In deze periode word je je waarschijnlijk enorm bewust van wat voor jou belangrijke waarden zijn. De manier waarop dat duidelijk wordt ontstaat doordat je gaat voelen waar de schoen wringt als het gaat om het aardse waardesysteem. Dat aardse waardesysteem wordt gemeten met geld. Een dienst of product is een geldbedrag waard en wordt geruild voor geld. Onder het mom: ‘geld is uitwisseling van energie’ mag je de ander gewoon een poot uitdraaien en een groter deel van de taart nemen. Dat is in de dualiteit een waarde die wordt ondersteund en zelfs verheerlijkt. Dus hoe groter het deel van de taart is die je kunt veroveren, hoe meer respect dit afdwingt. Dit gaat ook over het nemen van verantwoordelijkheid en op een authentieke en verantwoorde manier leven. De energie van deze volle Maan in Vissen laat diep verdriet voelen hierover en over de afwezigheid van universele waarden zoals bijvoorbeeld liefde, vriendschap, zorgzaamheid, zuiverheid en gewoon omdat je er blij van wordt als drijfveren in het leven. Maar maakt je ook bewust van waar jij staat en wat jouw waarden zijn. (Priapus in Weegschaal in het 2de huis, zwarte Zon conjunct Venus in het 11de huis in Kreeft. Zwarte Maan conjunct Mars vierkant Diamant, Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis.)

Strijd

Er kan veel strijd zijn om los te komen van omstandigheden en verbindingen die knellen, maar ook zijn er in deze periode regelmatig plotselinge botsingen met anderen, omdat belangen niet verenigd kunnen worden en er geen verbinding is. Strijd kan zomaar oplaaien als je  bijvoorbeeld boodschappen aan het doen bent en de opgelegde regels niet worden nageleefd en angst voor boetes of voor het virus het overneemt. Dit gaat dus ook over het nemen van verantwoordelijkheid en grenzen en over helder krijgen of de verantwoordelijkheden in de verbinding met de ander wel kloppen, en dus opgelegd en niet echt van jou zijn. Deze strijd kan enorme spierpijn en verstarring teweegbrengen in het lichaam. Spieren laten dan een blokkerende energie ervaren. Velen ervaren deze blokkade in de nek en rug. Spieren, armen en de kaken zijn allemaal verbonden met Mars en die kracht staat onder druk in deze periode. (Zwarte Maan conjunct Mars in het 8ste huis vierkant Diamant, Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis.)

Strijd met het systeem

Die strijd is ook actief tegen het bestaande maatschappelijke systeem waarin het bestuur in handen gekomen is van kleine groepen rijken en bestuurlijk zijn deze krachten door nationale regeringen niet meer te corrigeren. Dit zien we trouwens ook in de criminaliteit, die steeds meer speelt met de huidige bestuurders. Op dit moment is er enorm veel strijdlust richting de bestaande structuren (bestuur en systeem) die vanuit allerlei lagen aangevallen wordt met nieuwe initiatieven en correcties. We zien in heel Europa grote demonstraties tegen de coronaregels en de noodwet die in verschillende landen er al doorheen is gedrukt. Het diepere proces gaat om het terughalen van de autoriteit naar jezelf, waardoor je weer authentiek en autonoom kunt leven en Zijn. (Zwarte Maan conjunct Mars vierkant Diamant, Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis. Noordelijke Maansknoop in het 10de huis in Tweelingen, Heer is Mercurius in Maagd 1ste huis oppositie Maan conjunct Neptunus in 7de huis in Vissen.)

‘The Great Reset’

Op collectief niveau zien we dit bijvoorbeeld terug in het World Economic Forum dat de week voor deze volle Maan, een heel nieuw waardesysteem ‘The Great Reset’ presenteert. Dat kan wel gezien worden als een aanval op de waardigheid van het menselijke bestaan, omdat digitalisering en robotisering en integratie met mensen beschouwd wordt als de nieuwe heilige graal. Het kan allemaal prachtig worden, maar het wordt met deze nieuwe systemen ook wel heel eenvoudig om de mens tot robot te maken. (Zwarte Maan conjunct Mars vierkant Diamant, Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis.)

Dit is de link naar een video met een analyse van ‘The Great Reset’: https://www.youtube.com/watch?v=5eSrr1L3ic0&feature=youtu.be

Bovenstaande link is verwijderd op YouTube, maar er is genoeg te vinden op internet over ‘The great reset’.

Maatschappij voor het Watermantijdperk

Deze horoscoop van de volle Maan laat zien dat er transformaties en vernieuwing actief zijn voor waardesystemen. In het slechtste geval zijn het manipulaties. Het is ook belangrijk om niet uit het oog te verliezen dat in een periode van grote veranderingen, velen een gooi zullen doen naar de macht, maar de geschiedenis laat zien dat dit nog nooit voor langere tijd gelukt is. Het is dus niet nodig om in de angst te schieten over de chaos die er nu bestuurlijk heerst. Deze grote verschuivingen zijn noodzakelijk, om te komen tot een nieuwe maatschappijvorm die wel verbonden is met de watermanprincipes en de basis kan vormen voor het Watermantijdperk. Inspiratie over vernieuwende visies en initiatie van nieuwe modellen zijn daarin van levensgroot belang. (Zwarte Maan in Ram conjunct Mars en Cheiron 8ste huis oppositie Priapus in Weegschaal. Zwarte Zon in het 8ste huis ruim conjunct met Venus in het 11de huis in Kreeft. Zwarte Maan conjunct Mars vierkant Diamant conjunct Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis.)

Nieuwe maatschappelijke vorm

In de onderstaande video legt Professor Bob de Wit uit dat we onderweg zijn naar een nieuwe maatschappelijke vorm. Op dit moment zien we dat de grote technologische bedrijven (Corporate States/Nations) vrij spel hebben en te groot en internationaal zijn om hen regels op te kunnen leggen. De komende tijd gaan er nieuwe maatschappelijke vormen ontstaan door initiatie van moedige visionaire mensen die een tegenbeweging op gang brengen. Er zal dus nog wel even wat onrust zijn voordat de nieuwe maatschappelijke vorm gevonden is. Deze volle Maan in Vissen is daarin een hele belangrijke. (Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 10de huis. Mercurius in Maagd 1ste huis oppositie Maan conjunct Neptunus in Vissen 7de huis. Zwarte Maan in Ram conjunct Mars en Cheiron 8ste huis.)

Prof. Bob de Wit in gesprek met Flavio Pasquino bij Café Weltschmerz: https://www.youtube.com/watch?v=BdX0quM9eHQ Vanaf 12 minuten gaat het over de nieuwe maatschappijvorm en de veranderingen.

Nieuw stappen voor het Watermantijdperk

Prof. Bob de Wit legt ook uit dat deze nieuwe maatschappijvorm veel mogelijkheden geeft om de Watermanprincipes te gaan leven. Deze waarden zijn vrijheid, gelijkwaardigheid, bewustzijn, vriendschap en nieuwe vormen voor samenleven in groepen (communities). Dit is de link naar de video over vernieuwingen van het maatschappelijke model vanuit wetenschappelijke invalshoek. UPDATE: Wat wel een kanttekening moet zijn, dat is dat de huidige technologieën potentiële machthebbers en -zoekers ongekende mogelijkheden geven om met meer gemak de massa te kunnen controleren. Het onderstaande interview van Café Weltschmerz met Pieter Schuurman wil ik daarom onder je aandacht brengen om het hele plaatje zichtbaar te krijgen van hoe macht werkt en dat het tijdig wakker worden en stoppen van wat er zich nu ontvouwt toch echt van groot belang is.

Dit interview van Cafe Weltschmerz met Pieter Schuurman wil ik daarom onder je aandacht brengen om het hele plaatje zichtbaar te krijgen van hoe macht werkt en dat het tijdig wakker worden en stoppen van wat er zich nu ontvouwt toch echt van groot belang is. https://www.youtube.com/watch?v=FOYRtEkWYrM

Nieuwe vormen van communicatie

Op persoonlijk niveau zijn er grote transformaties bezig. Er worden nieuwe lagen in ons onderbewuste actief. Diepe, intense en ongrijpbare angsten, schuld en schaamte worden voelbaar en helder zodat ze kunnen worden losgelaten. Dit kunnen processen zijn waarin een diepe overtuiging van het eigen onvermogen de kern is en die ooit ontstaan is door verwijtbare schuld en nog steeds op je drukt. Tijdens de laatste webinars ervaren we steeds nieuwere en diepere oerlagen waarvan het oorspronkelijk de bedoeling was dat die op Aarde geleefd zouden worden. Deze nieuwe oerlagen zijn als het ware nieuwe zintuigen die op een nieuwe manier communiceren met de Aarde, de kosmos en de omgeving. Maar door angst, schuld en schaamte gevangen, hebben we die oorspronkelijke verbinding met de Aarde losgelaten en ontstond het onderbewuste. We maken de diepe angsten vrij en zetten ze om naar oerkracht. Ieder persoonlijk maakt op dit moment enorme groei door in het bewust maken van wat wij hebben weggestopt in het onderbewuste en daarmee bevrijden wij ons uit het gevangenschap van de dualiteit. (Noordelijke Maansknoop in Tweelingen in het 10de huis. Mercurius in Maagd 1ste huis oppositie Maan conjunct Neptunus in Vissen 7de huis. Zwarte Maan in Ram conjunct Mars en Cheiron 8ste huis.)

Energetisch vrij Zijn (Lees hier verder vanaf Facebook en MeWe)

De nieuwe lagen die nu bij deze volle Maan energetisch vrijkomen in ons zijn stromend, super verfijnd en hebben in de verbinding een magisch tintje. Het is bijna meer een soort ademen met de omgeving vanuit iedere cel. Maar ze kunnen alleen stromen als jij je hebt vrij gemaakt uit beklemmende banden met anderen of met macht buiten jezelf. Daarvoor is het nodig om heel duidelijk te communiceren wat jij nodig hebt en los te laten dat er een oplossing moet komen. Soms is het beter om afscheid te nemen omdat de belangen niet bij elkaar te brengen zijn. Dat kun je pas uitvinden als ieder op een gelijkwaardige manier zichzelf zichtbaar kan maken. (Uranus sextiel Maan conjunct Neptunus 7de huis en Uranus driehoek Mercurius in Maagd 1ste huis. Zwarte Maan conjunct Mars vierkant Diamant conjunct Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis. Zwarte Zon conjunct Venus (ruim) oppositie Diamant Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5d huis.)

https://inzichten.com/product/bruciet/
Deze Bruciet van topkwaliteit en kosmische geopend is te koop in mijn praktijk en in mijn webshop. Klik hier om naar Bruciet in de webshop te gaan. Daar staat nog meer informatie beschreven over dit mineraal. De Bruciet is tijdelijk uitverkocht. Er komt rond 8 september een nieuw partij binnen die heel subtiel zijn met naast het knalgele ook wat wit erin. Rond 12 september heb ik een nieuwe grote partij van dezelfde knalgele topkwaliteit beschikbaar. Je kunt een mail sturen via het contactformulier, waarin je aangeeft interesse te hebben en dan krijg je een mailtje wanneer de nieuwe artikel klaar staat in de webshop.

Kosmisch levensvuur integreren

Het knalgele mineraal Bruciet van een topkwaliteit met een wakkere Wezenskern helpt om blokkades vloeibaar te maken en de communicatie en uitwisseling tussen binnen en buiten te openen, zoals ik hier in het artikel heb beschreven. Het is dus een prima mineraal om je te helpen om die nieuwe kosmos-aarde verbinding te openen. De enorme ophoping en uitbarstingen van hitte en vuur in het lichaam, die sinds een paar weken zo intens aanwezig is bij veel mensen, verdwijnt of gaat op hun eigen tempo, stap voor stap beter doorstromen als ze met dit mineraal mediteren. Als het nieuwe kosmische levensvuur niet goed kan worden toegelaten, dan is het mogelijk dat er bloeddruk problemen ontstaan, schommelingen in de bloeddruk of een bloeddruk die gevaarlijk hoog is. Het is gewoon opvallend hoeveel mensen plotseling deze klachten hebben met betrekking tot de bloeddruk. Bekijk dan of er emotionele of lichamelijke blokkades zijn die dit kosmische levensvuur niet kan toelaten of tijd nodig hebben om de blokkades op te lossen en te verteren. Misschien kun je uitproberen of deze speciaal kosmisch geopende Bruciet iets voor je kan betekenen. Ik heb net een grote partij geïmporteerd uit Pakistan, van een ongelofelijke topkwaliteit en heel betaalbaar (tussen 10 en 35 euro.)

Authentiek op eigen grond staan

Als je het nieuwe kosmische levensvuur in het energielichaam tot in de fysieke lagen kan laten stromen, dan kunnen de beklemmende verbindingen buiten jezelf ook niet meer aanhaken. Dan kun je die nieuwe oerverbindingen met de Bron en de Aarde optimaliseren en van daaruit ontstaat dan het nieuwe verfijnde stromen en het communiceren met de omgeving, zonder jezelf te verliezen. Hierdoor weet je wat je waard bent en wat jij belangrijk vindt en wat dus jouw basiswaarden zijn. Je leeft dan je authentieke Zelf en staat letterlijk op eigen grond en wordt gesteund en gevoed door het Wezen van de Aarde en de Bron. Deze volle Maan in Vissen maakt deze nieuwe lagen van expressie in ons wakker. Dit zijn nieuwe lagen van het Kosmische Mens zijn. (Zwarte Maan in Ram conjunct Mars en Cheiron 8ste huis oppositie Priapus in Weegschaal in het 2de huis. Zwarte Maan conjunct Mars vierkant Diamant conjunct Jupiter, Pluto en Saturnus in Steenbok 5de huis. Zwarte Zon ruime conjunctie met Venus in het 11de huis)

UPDATE: Tijdens het webinar (meditatie) rondom deze volle Maan ging er een nieuw laag in het celbewustzijn open. Hiervoor moest ieder persoonlijk door een laag van overgave aan de overgave en een beveiligingslaag die werd bewaakt door pijn (pijnlichaam). Daarna ontstond een enorme nieuwe ruimte en lichtheid in iedere cel en het hele lichaam. Hiermee kwam er een enorme vrijheid vrij en de voedende en steunende oorspronkelijke kosmos-aarde verbinding kan in deze ruimte helemaal bestaan. Dit is ons oorspronkelijk geboorterecht.

Heb het goed

©Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

Dankbaar

Je kunt mijn artikelen altijd op mijn compleet vernieuwde website vinden, net zoals de dagelijkse elektromagnetische update die atmosferische verstoringen beschrijft in het zonnestelsel en op Aarde en de mogelijke symptomen ervan, voor ons mensen. Wil je vanaf september steeds de link naar mijn nieuwste artikel in je mailbox krijgen wanneer dit is geplaatst, dan kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief op mijn website. Ik wil iedereen enorm bedanken voor de verbinding en ik ben dankbaar dat ik je in deze bijzondere tijden af en toe heb mogen bijstaan met inzicht in je persoonlijke situatie. Ik hoop dat mijn artikelen je zullen blijven inspireren en dat ik je mag ont-moeten op mijn eigen website, tijdens één van mijn webinars of andere activiteiten.

Het eerstvolgende webinar vind je in de agenda op mijn website en is op WOENSDAG 2 SEPTEMBER OM 19:45. https://inzichten.com/events/actuele-online-activatie-meditatie-volle-maan-2-september-2020/ (Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda www.inzichten.com/agenda .

Er is nog plaats voor korte mineralenconsulten op de kristaldag van zaterdag 12 september. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. https://inzichten.com/events/kristaldag-op-zaterdag-12-september-2020/

HARTDONATIES zijn enorm welkom, zodat ik tijd kan reserveren om de artikelen te blijven schrijven en publiceren. https://inzichten.com/hartdonaties/ Dank je wel <3

* Copyright Manuela van der Knaap. Deze informatie mag je in zijn geheel doorgeven, vooropgesteld dat er geen winst op gemaakt wordt en deze aantekening eraan toegevoegd is. Wil je deze informatie publiceren in een blad of op een website; dan is dit uitsluitend toegestaan met schriftelijke toestemming van de auteur. De auteur is te bereiken d.m.v. een e-mail via de website: www.inzichten.com

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 29-8
Elektromagnetische update zondag 30-8

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Het grote kosmische Levensvuur

Plaats een reactie