Elektromagnetische update zondag 30-8

Geschreven door: Manuela van der Knaap

11,7 minuten leestijd

In de nacht was de zonnewind nog verhoogd. De beschermende magnetosfeer had nog een verhoogde reactie tussen 5:00 en 8:00 uur. (kpindex level 4). Ook was er weer een hele hoge x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid (ongeveer 100 p/cm3) rond 4:30 uur. Dat is bijna zonnestorm en dat allemaal rond dezelfde tijd kan best wel wat ascentiesymtpomen hebben gegeven tijdens de nacht. Lees over de symptomen hieronder in de alinea ‘Waarom deze updates?’. De elektronen zijn nog steeds verhoogd en vanaf 15:30 gingen die officieel ook naar het niveau van een elektronenstorm. Dat kan behoorlijke ascentiesymptomen geven. De ascentiesymtpomen daarvan staan hier onder de afbeelding. Dit uitgebreide artikel wordt vanavond bijgewerkt hier op mijn website. Heb het goed…💞© Manuela

De beschermende magnetosfeer liet een reactie zien tussen 5:00 en 8:00 uur Europese tijd. Dit is level 4 (geel) en dus nog geen zonnestorm niveau. Dat had te maken met de zonnewind dichtheid die opliep rond deze tijd.
De zonnewind dichtheid liep heel licht op tussen 5:00 en 10:00 uur. Het is dus wel bijzonder dat er toch een flinke reactie was in de beschermende magnetosfeer, zoals de kp-index laat zien met level 4 (gele balk.)
De zonnewind snelheid was nog steeds licht verhoogd en had een aantal pieken en dat geeft mogelijk onrust in de innerlijke ervaring.

Verhoogde zonnewind en symptomen

De zonnewind dichtheid liep heel licht op tussen 5:00 en 10:00 uur. Het is dus wel bijzonder dat er toch een flinke reactie was in de beschermende magnetosfeer, zoals de kp-index laat zien met level 4 (gele balk.) De zonnewind snelheid was nog steeds licht verhoogd en had een aantal pieken en dat geeft mogelijk onrust in de innerlijke ervaring. Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’

De elektronen waren nog steeds verhoogd en gingen rond 15:30 stormlevel in en er weer uit rond 1:00 uur 31-8. Toen bewoog het ook gelijk naar het niveau waar verhoogde elektronen niet meer aan de orde is.

Elektronenstorm en symptomen

De elektronen waren nog steeds verhoogd in de nacht en dag en gingen rond 15:30 stormlevel in en er weer uit rond 1:00 uur 31-8. Toen bewoog het ook gelijk naar het niveau waar verhoogde elektronen niet meer aan de orde is. Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals dat ook zo is bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Ook was er weer een hele hoge x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid (ongeveer 100 p/cm3) rond 5:30 uur. En zoals iedere dag de laatste weken is er een gat in de data van de satelliet. Zeer waarschijnljik waren er nog meer x-ray pieken in de nacht, maar die data ontbreekt dus.

X-ray pieken en symptomen

Er was weer een hele hoge x-ray piek die zichtbaar werd in de zonnewind dichtheid (ongeveer 100 p/cm3) rond 5:30 uur. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

We zijn nog steeds in de ongewone magnetische verbinding van de Aarde met de noordpool van de Zon (Groene stralen) De situatie van de HCC is stabiel en nu continu verbonden met de positief geladen noordpool van de Zon. Deze noordpool van de Zon is nog steeds dominant en dus blijft de ongewone magnetische verbinding nog even van kracht blijft. Deze veroorzaakt mogelijk een ervaring van slapende voeten en handen. Door de nieuwe actieve zonnevlek/zonnevlam op de rand van de Zon is de dominantie van de noordpool weer groter en ook instabiel. Sinds deze zaterdag is er weer zicht op een omslag van de HCC naar een normale magnetische verbinding met de Zon. (Zie rode stralen aan de linkerkant van de Zon. We gaan het de komende dagen helder krijgen.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en symptomen

De Zon en de Aarde zijn al een paar dagen (vanaf de 15de augustus) in een magnetische dans verwikkeld. De Aarde was op donderdag de hele dag niet magnetische verbonden met de Zon. Rond 23:30 op donderdagavond 20-8 kwam de magnetische verbinding weer tot stand, maar opnieuw met de noordpool van de Zon. Deze pool van de Zon blijft dominant, nadat de eerste helft van het jaar vooral de zuidpool zo dominant was dat we bijna alleen maar de magnetisch negatief geladen zuidpool veerbinding hadden. We blijven zoals het er nu uitziet voorlopig verbonden met de dominante magnetisch positief geladen noordpool van de Zon. Dit komt door de nieuwe actieve zonnevlek/zonnevlam op de rand van de Zon is de dominantie van de noordpool weer groter en ook instabiel. Het ziet er naar uit dat we toch nog een tijdje in deze ongewone magnetisch verbinding met de Zon blijven. Mogelijke symptomen die je kunt ervaren met deze verbinding, zijn opgezette en verdoofde handen en voeten. Deze overgang van magnetisch verbinding met de Zon wordt de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) genoemd.

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon (rode stralen op de afbeelding). Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld van de Aarde is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn. Het is ook moeizaam om zelf energetisch te verbinden met de Aarde.

De Heliospheric Currentsheet Crossing met de positief geladen noordpool kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan. Gelukkig stopt dit nu zeer waarschijnlijk. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Magnetisch veld Aarde tijdens een HCC

Het magnetisch veld was wat verstoord aan het einde van de dag, tussen 17:00 en 19:00 uur. Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon of de verbinding is dan verstoord. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

De donkere gaten bovenin zijn de gaten in de corona van de Zon. De gaten in de corona van de Zon zijn er nog, net zoals afgelopen dagen. Er staat er nu eentje op de Aarde gericht, maar je kunt toch mogelijk fluit- en ruistonen ervaren in oren en het hoofd vanwege de plasma stroom die sommige mensen sterk waar kunnen nemen.

Overige elektromagnetische nieuws

Er is een gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht op dit moment. Dus de symptomen van fluittonen/ruis in de oren en het hoofd die je mogelijk ervaart zijn er weer. Er zijn nog meer gaten in de corona van de Zon die ook plasma sproeien naar onze kant van het zonnestelsel. Verder zijn er geen bijzonderheden voor het elektromagnetische spectrum.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP WOENSDAG 19 AUGUSTUS OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Het grote kosmische Levensvuur
Elektromagnetische update maandag 31-8

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update zondag 30-8

4 Gedachten

 1. Mos maandag 31 augustus 2020 om 22:44- Beantwoorden

  Het intensiveert binnen mijn lichaam, gisteravond kon ik zo goed de druk voelen in mijn benen, het suizen in mijn oren, alsof de ruis elektrisch door mij heen stroomt. Ik word steeds gevoeliger en ik realiseer me nu ik jouw bericht lees, dat ik in de aanloop van de avond; mijn lichaam al reageert, ik ben moe, maar wil niet slapen, (meestal vraag ik me dan af wat er nu weer aan de hand is) in bed voelen mijn benen als lood, mijn geest actief, donder ineens in negatieve zelf gedachten, die ik al zo lang niet meer heb gehad, komen schaam fragmenten boven, kleine, maar toch weggestopte acties, waar ik om moet huilen, maar die me niet in een diepte werpen. Ben tot half 5 wakker in een soort waak, wakker droom staat, het voelt letterlijk alsof ik samengeperste energie door mijn lichaam voel stromen. Toch niet uitgeput in de ochtend. Gelaten laat ik de pijn van het gebulder toe, want zo voelt het, dan is het fijn om te lezen, waarom ook alweer.

  Mos

  • Manuela van der Knaap dinsdag 1 september 2020 om 00:06- Beantwoorden

   Hoi Mos,
   Het is nu best wel pittig. Wat mij en velen andere heel goed helpt is slapen met een speciaal kosmisch geopende Hematatiet die ik in mijn webshop verkoop. Dat helpt heel erg goed om al die opgehoopte spanning af te voeren. Een aardingslaken kan ook helpen, maar ook kan heftig zijn als het magnetisch veld onrustig is, zoals op maandag het geval was. In een bad of voetenbad met zeezout of himalayazout is ook goed om spanning af te voeren. Sterkte in iedergeval <3

   • Mos Schuttinga dinsdag 1 september 2020 om 18:27- Beantwoorden

    De hematiet had ik al van jou.😄 Echt lifesaver, vooral bij het naar bed gaan en bij het wakker worden. Ligt standaard in mijn bed. Ook slaap ik op een aardingslaken, als het rustig is in de kosmos, slaap ik inderdaad veel dieper, het helpt zeker, vooral op lange termijn. Voet zoutbaden ook regelmatig, extra magnesium slikken als het zo heftig is. Alles wat helpt en werkt. Het ging mij meer om in hoeverre het er nu bij hoort, dat mijn lichaam andere dingen nodig heeft, die zo heel precies komen. Het was een zoektocht, het helpt, om er gewoon over te kunnen praten. 😄

    • Manuela van der Knaap dinsdag 1 september 2020 om 20:39- Beantwoorden

     Vooral blijven delen Mos, is ook fijn voor de herkenning en erkenning als je zo intens gevoelig hebt voor deze verstoringen <3

Plaats een reactie