Elektromagnetische update dinsdag 29-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

20,8 minuten leestijd

Op deze dinsdag was er flinke Schumannresonantie activiteit in de nacht met een hoge intensiteit (A1=Amplitude 71). Het was niet full-spectrum, maar heel veel lagen in ons werden in beweging gebracht. Dus misschien werd je wakker in de nacht of heb je onrustig geslapen of wordt je brak wakker.

Er was op maandagavond en -nacht weer zonnestorm level 5 (rode balk). Dus ook dit kan extra belasting hebben gegeven van deeltjes die door je heen razen en hoge fluittonen en ruis laten horen in het hoofd en oren en ook voelen in het lichaam. Dit is de zonnewind die met hoge snelheid aankomt op Aarde (ongeveer 610 km/sec) en zo voelbaar wordt in ons energieveld.

De elektronenstorm is nog steeds actief en dit maakt dat de elektrische pool in het elektromagnetische sterk is en wij dus meer hoogfrequente energie aangeboden krijgen, waardoor je met meer gemak inzichten krijgt en je bewustzijn kan verruimen. Apparatuur kan verstoord zijn tijdens deze elektronenstormen en zelfs kapot gaan. De lichtfrequentie is net als de afgelopen week continu verhoogd naar het niveau van een hoge A-klasse zonnevlam/lichtfrequentie (A-klasse is een heel erg kleine zonnevlam), maar er waren dus geen zonnevlammen.

Er waren zoals iedere nacht weer hoge x-ray pieken (100 p/cm3). Dit geeft mogelijk intense, maar uitgestelde ascentiesymptomen, omdat we zeer hoge gebundelde Gammafrequenties binnen krijgen die soms niet in het moment te verwerken zijn.

Het magnetisch veld is al een paar dagen heel bizar heftig verstoord tijdens deze zonnestorm. Deze combinatie van een verstoord magnetisch veld en daarnaast ook hoogfrequente verstoringen van de zonnestorm, elektronen en actieve zonnevlek met verhoogde x-ray licht maakt dat je moeilijk kunt aarden. Dus daardoor voelt het allemaal heel intens en hebben veel mensen flinke ascentiesymptomen, zoals hoofdpijn, hartritme verstoringen, duizeligheid, stijfheid, misselijkheid, plotseling extreem goed of slecht zicht en gehoor en nog meer. Iedereen heeft andere zwakke punten die tijdens zoveel elektromagnetisch geweld voelbaar worden. Het zijn vaak al bekende zwakke punten in de gezondheid, die zich melden. Door het hoogfrequente licht wordt er veel in trilling gebracht, zodat het opgelost kan worden.

We zijn nog steeds in de ‘ongewone’ magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC). De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan. Ook is het magnetisch veld van de Aarde extra verstoord tijdens deze HCC. Maar er komt dus weer een wisseling aan van de magnetische verbinding tussen de Aarde en de Zon. We gaan waarschijnlijk woensdag 30-9 deze wisseling is en dan is het magnetisch veld van de Aarde nog meer verstoord en voelt je aarding vreemd aan. Daarna ontstaat er weer een ‘gewone’ magnetische verbinding tussen de Aarde en de negatief geladen zuidpool van de Zon en dan nemen de verstoringen van het magnetisch veld normaal gesproken af, tenzij er extra verstoring is van het magnetisch veld door de veranderingen rondom een magnetische poolshift en dat zou heel goed kunnen door de enorme (extreme) verstoringen van het magnetisch veld op dit moment.

Het hele artikel staat nu online hieronder met afbeeldingen van de grafieken en de Zon en Aarde met uitleg en de beschrijvingen van de symptomen. Ik ga mijn best doen om de updates iedere dag rond de middag of in de ochtend te plaatsen, dan kun je het overdag ook opzoeken als er iets aan de hand is.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

De Schumannresonantie was actief met een gedeeltelijke activiteit met een hoge intensiteit (A1=amplitude 50 en 71). Dus dat kan ook flink wat in beweging zetten in je lichaam en psyche met ascentiesymptomen. In combinatie met de andere activiteiten, zoals de hoge frequenties (elektrisch) die de elektronenstorm geeft en het enorm verstoorde magnetische veld, kan nog pittig maken of vreemd voelen.

Schumannresonantie activiteit symptomen

De Schumannresonanties zijn golven van frequenties die steeds wijzigen door veranderingen in de druk in de Aardse atmosfeer. Deze Schumannresonantie activiteit ontstaat door onweer met bliksem en andere ontlading van deze druk in de beschermende magnetosfeer rond de Aarde. Ons lichaam kan intens reageren op deze frequenties, omdat deze corresponderen met frequenties van de hersenen en het lichaam. Hierdoor kunnen mensen ook krachtig ascentiesymptomen ervaren. Dit kunnen fijne en minder fijne ervaringen en lichamelijk reacties zijn. Full spectrum Schumannresonantie activiteit betekent dat ook de hogere frequenties in ons, in trilling en beweging komen. In deze periode van een full spectrum activiteit kun je dan ook met meer gemak de bijzondere openingen ervaren in het hogere bewustzijn van jezelf.  Lees meer over ascentiesymptomen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De zonnewind snelheid die nog steeds flink verhoogd is veroorzaakt zonnestormen die op liep tot 610 km/sec. Er was nog een korte piek rond 2:00 uur van ongeveer 675 km/sec. De zonnewind dichtheid bleef binnen normale waarden, dus dat maakt dat deze intense snelle stroom plasma nog te behappen valt.

Symptomen zonnestorm

Dit zijn de symptomen van de zonnestormen. Als de kp-index in het rood komt (kp-index level 5/6) zoals afgelopen dagen dan kunnen de volgende symptomen ervaren worden.

Verhoogde zonnewind kun je herkennen aan een stroom deeltjes die je door je heen voelt razen. Hoe sneller en intenser (dichtheid) de zonnewind is, hoe heftiger deze stroom voelbaar is. Dit kan mogelijk geestelijke en lichamelijke ascentiesymptomen veroorzaken die versterken wat er al in je leeft en wat gezien en omarmt wil worden. Je kunt meer lezen over ascentiesymptomen onderaan dit bericht in de alinea ‘Waarom deze updates?’ met een zonnestorm is dit nog allemaal wat heftiger. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). Door de extreme zonnewind wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar.

Dit is de weergave voor de hele wereld voor zonnewind en de reactie van de beschermende magnetosfeer van de Aarde en de zonnestorm liep op naar een kp-index level 5 (rode balk) tussen 23:00 en 2:00 uur. Daarna begon de intensiteit te zakken naar kp-index 4 (gele balk) en vanaf 5:00 uur waren we weer in normale intensiteit voor de beschermende magnetosfeer. De zonnewind snelheid is nog steeds erg hoog, maar maximaal 615 km/sec, dus iets beter te behappen dan de afgelopen dagen.
De elektronen bleven op het niveau van een elektronenstorm. Dan nemen de hoogfrequente elektrische waarden toe en begint apparatuur mogelijk last te krijgen van storingen. Oude al slechte apparatuur kan zelfs kapot gaan. Het zenuwstelsel heeft het zwaar tijdens een elektronenstorm. De stijging komt door de plasma stroomt uit een enorm groot langgerekt gat in de corona van de Zon bij de noordpool, maar deze is nu niet meer op de Aarde gericht en het einde van deze stroom is in zicht ik verwacht dat het in de loop van deze dinsdag afneemt en anders woensdag.

Symptomen elektronenstorm

Tijdens een elektronenstorm nemen de elektronen in de ionensfeer rond de Aarde toe in aantal. Daardoor verschuiven de elektrische en magnetische verhouding in de atmosfeer. Het elektrische neemt toe in kracht en daardoor is het mogelijk dat je moeizamer energetisch verbinding kunt maken met de Aarde. In deze periode is het makkelijker om inzichten te krijgen, jezelf te ontdekken in verbinding met wie je in Wezen bent, met bijbehorende  bijzondere bliss ervaringen.

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Dit is de grafiek van de x-ray lichtfrequentie, die is nog steeds continu verhoogd op A-klasse level.

Ascentiesymptomen zonnevlammen

Alleen de lichtfrequentie loopt op tijdens deze zondag en zijn geen zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De symptomen lijken op die van de zonnevlammen, maar zijn milder. Lees de volgende informatie met dit als achtergrond.

Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De ACE satelliet is nu zo goed als iedere nacht tussen 00:00 en 8:00 uur offline. Er vallen dus gaten in de grafieken en daardoor is vaak niet mogelijk om een juiste weergave te geven van de x-ray pieken die zichtbaar worden in de zonnewind dichtheid. Andere satellieten die zonnewind metingen doen (zoals de DSCOVR satelliet) filteren de pieken er tegenwoordig uit. Maar omdat de symptomen voor veel mensen goed voelbaar zijn, vind ik dat ze wel van belang zijn en daarom blijf ik ze wel meenemen in de updates. Op deze dinsdag werden er wel x-ray pieken zichtbaar in de zonnewind dichtheid, namelijk rond 2:30 uur met een zeer hoge piek van 100 p/cm3 en dat is weer een hele hoge x-ray piek. En opnieuw rond 4:00 uur met een piek van ongeveer 20 p/cm3. Die laatste is denk ik geen x-ray piek, maar een gewone zonnewind toename. Dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Lees meer over de ascentiesymptomen in de alinea hieronder…

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn, maar iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog wel weer. Er is ook nog een kans dat de pieken manmade zijn. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

Dit is de weergave van het magnetisch veld gemeten op grondniveau. We zien bij de polen lichte normale magnetische verstoringen (100). De lichtblauwe vlekken zijn magnetische verstoringen die over de Aarde heen trokken. Maar het is gelukkig ook hier wat meer genormaliseerd. Andere metingen laten zien dat het magnetisch veld echt nog enorm verstoord is.
Het magnetisch veld was opnieuw extra sterk verstoord op deze meting van de GOES 16 satelliet vanaf 23:30 Europese tijd maandagavond. De rode pijlen pijlen laten de grootste verstoringen zien. En dit is echt een ernstige verstoring die maar bleef aanhouden. De Arcjet (gele tekst) in de grafiek zijn de start en het stoppen van raketlanceringen die steeds een extreme reactie laten zien in het magnetisch veld. Dit keer op maandag 28-9 tussen 12:40 en 14:00 Europese tijd. https://arc.aiaa.org/doi/10.2514/1.A3454

Verstoringen magnetisch veld van de Aarde: de symptomen

Als het magnetisch veld van de Aarde zo onrustig is, dan voelt dat voor ons mensen ook onrustig. Steeds wisselt de magnetisch kracht van de Aarde en daardoor kan van moment tot moment de Aarde verbinding anders voelen. Dat maakt dat aarden niet gemakkelijk is. Er kan steeds afwisseling zijn van moment tot moment met warme voeten en dan weer koude voeten, druk in het onderlichaam of weer doorstromen. En het maakt ook dat alles als het ware wordt losgeschut. Beweeg je mee en ben je bereidt om in verbinding te zijn met jezelf en wat er innerlijk leeft, dan ontvang je de bijbehorende inzichten en is er grote heling mogelijk. In een enorm hoog tempo wordt zichtbaar wie je ECHT in Wezen bent. Een Wezen van licht met een aardse ervaring.

De meting op grond niveau in Noord-Europa was sterk verstoord vanaf 20:00 uur Europese tijd tot 4:00 uur. De onderste groene lijn zien we niet zo vaak zo verstoord als de laatste week, dus hieraan kunnen we aflezen dat de verstoringen anders zijn dan normaal. De bovenste lijn zijn dichter bij de noordpool van de Aarde en de onderste lagere breedte graden in Noord-Europa aan de grond gemeten.
Het ziet er naar uit dat we waarschijnlijk woensdag weer een switch krijgen van de magnetische verbinding van de Aarde met de Zon. Dit kan tijdens de switch nog meer magnetische onrust geven op Aarde, maar daarna zijn we weer op de normale manier verbonden met de Zon en kan magnetisch de rust weer terug keren. Het magnetische veld kan ook door andere factoren nu zo onrustig zijn en dus ook na de HCC onrustig blijven. Ik vermoed dat er toch extra activiteit is ivm met een magnetische polesfhift. Beschrijving Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) periode: De Aarde is nu nog in een magnetische verbinding met de positief geladen Noordpool van de Zon. De mogelijke symptomen die dit geeft zijn opgezette en soms slapende handen en voeten en de aardeverbinding voelt vreemd aan.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon (zoals nu), dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

Heliospheric Currentsheet Crossing symptomen

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Dit is een afbeelding met een analyse van de activiteit op de Zon. Het rode kruis is de plekken waar het gat in de corona zich bevindt. Omdat het om een heel lang en breed gat ging hebben we een flink aantal dagen achter elkaar verhoogde zonnewind gehad op Aarde, maar het einde is nu dus in zicht, omdat dit gat niet meer direct op de Aarde gericht staat. Ik verwacht dat woensdag de invloed van de zonnewind/zonnestorm gaat afnemen. Hooggevoelige mensen horen en voelen de stroom plasma (ook als deze niet op de Aarde gericht staat) wanneer deze is vertrokken van de Zon. Zij horen hoge fluittonen en ruis in oren en hoofd, soms oorverdovend. De actieve zonnevlek die staat nu op de Aarde gericht en deze kan zonnevlammen gaan produceren. Als die er zijn, dan zijn ze direct ook heel intens en krijgen we ook weer een lading plasma en protonen te verwerken en dan dus 3 dagen laten een verhoogde zonnewind.

Gat in de corona van de Zon: de symptomen

De Zon heeft bijna altijd wel gaten in haar Corona. Via zo’n gat in de Corona van de Zon spuwt de Zon plasma de ruimte in. Als deze stroom plasma in de richting van de Aarde stroomt, dan komt deze meestal een dag of 2,5/3 later aan op Aarde. Tijdens een zonneminimum waar we ons nu in begeven (de Zon slaapt nu), gebeurt het ook regelmatig dat de zonnewindstroom (plasma) afkomstig uit een gat in de Corona van de Zon, op Aarde aankomt en niet of nauwelijks verhoogd is. Dan ervaren we geen ascentiesymptomen en blijft het elektromagnetische spectrum op Aarde onverstoord of nauwelijks verstoord.  Hoog gevoelige mensen ervaren soms al ascentiesymptomen op het moment wanneer een gat in de corona zich opent. Zij horen de plasma als het ware aankomen, met hoge fluitende ruis in het hoofd of oren, die voor sommige mensen oorverdovend zijn.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel is van de nieuwe Maan van donderdag 17 september 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP VRIJDAG 2 OKTOBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update maandag 28-9
Doorbraak voor het authentieke Zelf

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update dinsdag 29-9

Plaats een reactie