Elektromagnetische update maandag 7-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

16 minuten leestijd

Op deze maandag was er nog steeds een elektronenstorm die halverwege de dag in hevigheid toenam. Op zowel zondag 6-9 als maandag 7-9 waren er enorme x-ray pieken in de nacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met pieken van ongeveer 200 p/cm3 en dat zijn enorm hoge pieken. De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Bij het wakker worden op maandagochtend was het energiesysteem flink aan het denderen en was er een grote zenuwachtigheid zonder aanleiding en dan weet je dat het ascentiesymptomen zijn gerelateerd aan elektromagnetische onbalans van de Zon en Aarde.

Er was ook een hele grote zonnevlam aan de achterkant van de Zon die begon rond 5:00 uur en deze kwam met nog eens een extra ontlading rond 13:00 uur. Ondanks dat dit aan de andere kant van de Zon plaats heeft, kun je als hooggevoelig mens toch de ascentiesymptomen van een milde zonnevlam ervaren en dat zijn plotseling hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, intense moeheid, onscherp zien enzovoort en dit verdwijnt dan ook weer net zo snel als dat het gekomen is. Lees meer over de symptomen in de alinea over de zonnevlammen in het artikel hieronder.

De zonnewind was heel zwak, maar er was geen kosmische stralingsalert, maar dat kan zo omslaan met deze omstandigheden. Dit kan dan ook weer andere ascentiesymptomen geven, zoals hartritme verstoringen en zo. We zijn sinds zaterdagavond in een switch van de magnetische verbinding tussen de Zon en de Aarde (HCC). Sinds dat moment is er een magnetische dans bezig tussen die twee en wordt het maar niet stabiel. De meeste tijd zijn we overigens met de Aarde magnetische los geweest van een magnetische verbinding met de Zon. Dit maakt dat je aardeverbinding moeizaam of vreemd kan aanvoelen. Lees in het artikel hieronder op welke moment er switchen waren, want die kunnen behoorlijk heftig aanvoelen met ascentiesymptomen en ook de Aarde laat een reactie zien in haar magnetische veld.

Er waren dan ook wereldwijd weer seismische activiteiten. In het artikel geef ik ook uitleg over de magnetische polen van de Aarde die al jaren enorm aan het wandelen zijn en zich in 3 polen had gesplitst. Het lijkt erop dat er weer nieuwe veranderingen zijn naar 4 polen. Het artikel met de uitgebreide uitleg staat om 21:00 online hieronder.

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

Er was weer bijna de hele dag een elektronenstorm actief. Dit betekent dat er veel elektronen in de ionensfeer rond de Aarde aanwezig zijn en dat de elektrische kan van het elektromagnetische spectrum het sterkst is. Tijdens een elektronenstorm kan elektrische apparatuur problemen geven. En voor ons mensen is het met meer gemak mogelijk om hogere frequenties te ervaren in onszelf, een verruimt bewustzijn en meer inzicht en helderheid. Aarding is mogelijk wat moeizamer tijdens zoveel elektrische energie. Als je verbinding met de Bronenergie of je aarding niet goed is, dan kan het zijn dat je hoofdpijn krijgt of andere ascentiesymptomen tijdens een elektronenstorm.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen.

Op zowel zondag 6-9 als maandag 7-9 waren er enorme x-ray pieken in de nacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met pieken van ongeveer 200 p/cm3 en dat zijn enorm hoge pieken. Deze waren actief om zondag 6-9 rond 4:00 uur en maandag rond 6:00 uur Europese tijd actief. De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Bij het wakker worden op maandagochtend was het energiesysteem flink aan het denderen en was er een grote zenuwachtigheid zonder aanleiding en dan weet je dat het ascentiesymptomen zijn gerelateerd aan elektromagnetische onbalans van de Zon en Aarde.

Symptomen x-ray pieken

Op zowel zondag 6-9 als maandag 7-9 waren er enorme x-ray pieken in de nacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met pieken van ongeveer 200 p/cm3 en dat zijn enorm hoge pieken. De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Bij het wakker worden op maandagochtend was het energiesysteem flink aan het denderen en was er een grote zenuwachtigheid zonder aanleiding en dan weet je dat het ascentiesymptomen zijn gerelateerd aan elektromagnetische onbalans van de Zon en Aarde.

De zonnewind is sinds zondag zwak. Er waren kosmische stralingsalerts op zondag 6-9 vanaf 23:00 tot 2:00 uur en opnieuw tussen 8:00 en 11:00 uur. Omdat de zonnewind zwak is, kan er zo maar weer opnieuw een kosmische stralingsalert komen met ascentiesymptomen. Zie afbeelding onderaan dit artikel met de regenboogkleuren bij Cosmic Rays, daar lees je de symptomen die in wetenschappelijk onderzoek zijn aangetoond. Als de zonnewind zwak is dan komen alle kosmische invloeden veel meer in de atmosfeer binnen, omdat de beschermende magnetosfeer rond de Aarde dan zwak is.
Er was een grote zonnevlam aan de achterkant van de Zon die begon rond 5:00 uur en gaf nog een extra plasma explosie te zien rond 13:00 uur. Deze bleef de hele dag actief spuien. Ondanks dat dit aan de andere kant van de Zon plaats heeft, kun je als hooggevoelig mens toch de ascentiesymptomen van een milde zonnevlam ervaren en dat zijn plotseling hoofdpijn, duizeligheid, misselijkheid, intense moeheid, onscherp zien enzovoort en dit verdwijnt dan ook weer net zo snel als dat het gekomen is. Lees meer over de symptomen in de alinea over de zonnevlammen hieronder.

Symptomen zonnevlammen

De uitleg hieronder is gebaseerd op zonnevlammen die op de Aarde gericht zijn. De ascentiesymptomen moet je dus lezen vanuit de achtergrond dat de symptomen nu mild zijn: Zonnevlammen en actieve regio’s die x-rays produceren, geven acute ascentiesymptomen die plotseling, fel en pittig kunnen zijn. Het zenuwstelsel staat extra onder druk en kan overbelast zijn. Er kunnen ongrijpbare angsten opkomen en dit kun je in je lichaam voelen alsof je zenuwen (vaak vooral in de benen) open liggen. Een greep uit de mogelijke symptomen: hoofdpijn, migraine, kort lontje/ emotionele instabiliteit, misselijk, draaierig hartritme verstoringen, problemen met de spijsvertering en ook bijvoorbeeld plotseling opkomende voedsel intoleranties, plotseling slecht kunnen zien en dat is ook net zo plotseling weer goed en hetzelfde met intense moeheid die plotseling komt en weer gaat. Het intense licht kan ook veel energetische maar ook fysieke afvalstoffen vrijmaken en daardoor kun je mogelijk een gevoel van stijfheid ervaren. Dus drink genoeg water en neem vitamine C of andere anti-oxidanten, maar doe dat in overleg met je arts of therapeut. Het is sowieso iets dat bij symptomen van zonnevlammen hoort, de klachten komen plotseling en verdwijnen ook net zo plotseling. Een voetenbadje nemen met 4 eetlepels natriumbicarbonaat en 4 eetlepels zeezout/himalayazout kan het lichaam ontzuren en helpen om deze pijnlijke open zenuwen tot rust te brengen. De mogelijk heftige ascentiesymptomen kunnen ook net zo plotseling weer verdwijnen als dat ze gekomen zijn. Ze versterken wat er al in je leeft op dat moment. Dus je kunt ook een geweldige topervaring hebben met mooie inzichten. Lees meer over ascentiesymptomen en wat je kunt doen om weer in evenwicht te komen in de alinea ‘Waarom deze updates?’ onderaan dit bericht.

De Aarde en de Zon zijn weer aan het switchen van magnetische verbinding, dit heet de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) en dit kan onrust geven in het magnetische veld. Voor ons mensen betekent dit meer moeite met aarden en energieën afvoeren. En als de switch geweest is geeft dit weer symptomen van opgezette en een slapend gevoel in voeten en handen. We kwamen los van de magnetische verbinding met de Zon vanaf zaterdagavond/-nacht 5/6-9 rond 00:00. Vanaf dat moment is het een grote stoelendans en zijn we magnetisch de meeste tijd los geweest van de Zon. Op zondag 6-9 rond 21:00 uur tot maandag 7-9 rond 8:00 uur E.T. was er weer een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Deze magnetische verbinding geeft een vreemd verdoofd gevoel in voeten en handen. Sinds maandagochtend 8:00 uur is er al de hele dag geen magnetische verbinding met de polen van de Zon. Dit voelt als een vreemde aardeverbinding.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

De magnetischeOnze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. In deze periode lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.  Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Sinds maandagochtend 8:00 uur is er al de hele dag geen magnetische verbinding met de polen van de Zon. Dit voelt als een vreemde aardeverbinding. Zoals het nu uitziet is het nog niet helder wat de volgende verbinding met de Zon gaat worden. Het is magnetische erg in beweging en dus onrustig voor het magnetisch veld van de Aarde en ook voor ons mensen.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Dit is het magnetisch veld in Noord-Europa. Met activiteit rond 1:00 uur en rond 10:00 uur Europese tijd.
We zien in deze metingen van het magnetisch veld een vreemde beweging rond 4:30 Europese tijd, toen had de grafiek omhoog moeten gaan, maar maakte een duik naar beneden. Dit was een flinke verstoring van het magnetisch veld.
We zien wereldwijd een korte periode seismische activiteit, wat mogelijk extra aardbevingen kan hebben veroorzaakt. De kern van de activiteit lag wereldwijd tussen 7:00 en 11: 00 uur Europese Tijd.
Dit is een weergave van het magnetische veld van de Aarde gemeten op grondniveau. De geel/oranje velden met 100 erin, zijn toename in magnetische activiteit. Het is trouwens een voorspelling van de universiteit van Michigan, maar komt meestal wel overeen met de realiteit volgens de experts. De rode pijlen laten zien dat de Aarde op dit moment niet 2 magnetische polen heeft, maar inmiddels 4.

Al een paar jaar zien we dat de magnetische noordpool van de Aarde in een heel hoog tempo opschuift naar Rusland. We zien dus een noordpool boven Canada en boven Rusland. Dat zijn dus 2 magnetische noordpolen. De magnetische zuidpool is al jaren aan het verplaatsen richting Australië. Maar recent zien we ook een vierde pool ontstaan bij Zuid-Amerika. Dat was eerder niet het geval. Voor de kust van Zuid-Amerika is ook een gat in het magnetisch veld en die wordt de South Atlantic Anomaly genoemd. Hier is de Aarde dus niet beschermt tegen kosmische invloeden. Het vermoeden is dat er een magnetische poolshift gaat komen en dat deze anomaly daar een rol in gaat spelen, net als het punt tegenovergesteld aan deze anomaly bij Indonesië. De South Atlantic Anomaly is aan de laatste maanden ook sterk aan het verplaatsen, nadat deze jaren op dezelfde plek was. Deze migreert naar Afrika toe. Wanneer de magnetische poolshift gaat komen is niet te voorspellen, maar de recente veranderingen doen vermoeden dat dit niet meer lang op zich laat wachten. Deze shift is in de geschiedenis van de Aarde met regelmaat geweest en heeft grote klimaatveranderingen teweeg gebracht. Of dit ook andere bijwerkingen heeft, voor de fysieke noordpool is niet bekent of helder. We zijn nu allang voorbij de normale tijd waarop de shift had moeten plaats hebben. Dus dat we er nu eentje krijgen is zo goed als zeker. De tijd zal het ons leren.

Geen gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan. Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was, maar daardoor is het magnetisch evenwicht op de Zon weer wat normaler en heeft de Aarde weer de normale magnetische verbinding met de zuidpool van de Zon. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Er is nog ruimte op de kristaldag van zaterdag 12 september. Tijdens deze kristaldagen word je door het helende kristalnetwerk van binnenuit begeleid om exact het juiste te selecteren voor dat moment. Door de begeleiding ervaar en weet je wat je aanschaft. Lees meer…

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update zaterdag 5-9
Elektromagnetische update dinsdag 8-9

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update maandag 7-9

Plaats een reactie