Elektromagnetische update vrijdag 11-9

Geschreven door: Manuela van der Knaap

14 minuten leestijd

Op deze vrijdag waren er weer hoge x-ray pieken in de nacht, dus misschien werd je wel wakker met veel spanning in je lichaam en werd je ook halverwege de nacht wakker van een te grote helderheid in jezelf. Als je jezelf de rust gunt om te blijven liggen als de spanning groot is, dan doe je jezelf daar een groot plezier mee. De (speciaal geopende) Hematiet die in mijn webshop te koop zijn kunnen mogelijk behulpzaam zijn om in je complete veld alles te ontladen. Ook wandelen in de natuur en er zijn nog meer manieren (zie alinea ‘Waarom deze updates?’). De intense frequenties die de laatste tijd in de nacht binnenkomen moeten verwerkt en losgelaten worden, dus neem moment ervoor om ze te ontladen.

De kosmische stralingsalert was op deze vrijdag wat minder intens en er waren alleen nog korte periode waarin er een kosmische stralingsalert was. Symptomen als hartfladderen, duizeligheid, intense moeheid en nog veel meer zijn dan aan de orde en kunnen behoorlijk heftig zijn. Lees in de afbeelding met de regenboogkleuren onderaan wat ‘Cosmic Rays’ voor symptomen geven volgens wetenschappelijk onderzoek.

Ook de elektronenstorm was niet meer de hele dag actief. Tussen 23:30 donderdagavond en 12:00 uur op vrijdagmiddag was er geen elektronenstorm. Dus toen nam de elektrische frequentie en hoge lichtfrequentie wat af. Dus het kan zijn dat je wat mindere makkelijk bij je eigen innerlijk licht kon komen. En ook de elektronenstorm was weer actief op deze donderdag. De elektriciteit is in het elektromagnetische vanaf de middag dus opnieuw weer krachtig aanwezig en dit geeft een hoogfrequente energie en meer moeite met aarden. Dat de energie hoogfrequent is, dat is sowieso al aan de orde met de kosmische straling en sinds maandagavond zijn we weer in verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC) en dit geeft weer de symptomen van slapende en verdoofde handen en voeten. Het magnetisch veld is in deze periode sneller uit evenwicht en je aarding kan ook hierdoor soms wat moeizamer zijn of vreemd aanvoelen.

De magnetisch veld was onrustig in Noord-Europa en er was ook wereldwijd lichte seismische activiteit. De kern lag tussen 9:00 en 12:00 uur. Er zijn geen losse gaten in de corona van de Zon, alleen is het gat aan de zuidpool van de Zon wat lang gerekter dan normaal. Hierdoor komt er wel plasma naar de Aarde en kun je dus de hoge fluittonen fluitruis mogelijk ervaren in oren en hoofd.

Lees het uitgebreide verslag onder de afbeeldingen en de ascentiesymptomen vanavond rond 17:30 in dit artikel hier op de website. Maar het was dus een milde dag voor het elektromagnetische spectrum.

Heb het goed… 💞

© Manuela van der Knaap van www.inzichten.com

nmmn

Er waren zoals bijna iedere nacht de afgelopen weken grote x-ray pieken in de nacht, die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid met pieken van ongeveer 90 p/cm3 en meer en dat zijn enorm hoge pieken. Deze waren actief iets voor 4:00 uur Europese tijd (90p/cm3). En nog kleine piek rond 11:30 (20p/cm3). Die laatste hebben niet die intense impact. Er waren weer twee periode voor en na de x-ray pieken waarin er geen data beschikbaar was van de ACE satelliet. We kunnen er dus wel vanuit gaan dat er in die periode nog meer van deze hoge x-ray pieken hebben plaats gevonden. Vooral voor 4:00 uur, tussen 00:00 en 4:00 uur waren er ook andere indicatoren die laten zien dat er toen x-ray pieken waren.

Symptomen x-ray pieken

De symptomen van zeer hoge x-ray pieken zijn hetzelfde als van x-ray zonnevlammen, maar omdat ze kort en heftig zijn leert de ervaring dat ons energiesysteem deze pieken vaak niet goed kan opvangen en dan in een soort van bevroren toestand komt, waar je dan geleidelijk gedurende de dag weer uitkomt, soms zelfs dagen later kun je nog symptomen hiervan ervaren. Normaal is de zonnewind dichtheid altijd tussen 0,1 en 10 p/cm3. X-rays ioniseren in de zonnewind en laten meestal vooral in de zonnewind dichtheid een plotselinge hoge en korte piek zien. Dus dan snap je wel dat verhogingen rond de 75 p/cm3 en hoger, extreem zijn en ook extreme reacties kunnen geven in je lichaam en energielichaam met ascentiesymptomen. Verhogingen die lager zijn van 75 p/cm3 zijn beter te verwerken. Dit soort pieken kunnen soms zeer intens binnenkomen, waardoor van alles als het ware vastslaat, als in een soort van shock. De uren en dagen erna kan je lichaam en energielichaam dan geleidelijk het extreem hoge Gammalicht verwerken en dan pas komen geleidelijk de ascentiesymptomen. Maar bij iedereen werkt dit anders. Bij sommige dus heel direct en bij andere pas later. Ze geven mogelijk een gevoel van kwetsbaarheid en naaktheid. Ze brengen diep in ons zeer hoogfrequent Gammalicht. Dat Gammalicht geeft een reactie in onze laagfrequente, vastzittende gewoonte en lichamelijk ongemakken. Het brengt even heel direct licht in je waar het niet licht is en dat mogen wij dan vervolgens weer verwerken en in een nieuw evenwicht brengen.

Dan nog even een extra kanttekening van mij (Manuela). Het is ook mogelijk dat deze piek geen x-rays zijn iets anders. Wat we zeker weten is dat er zeer hoogfrequente energiedeeltjes kristalliseren in de zonnewind dichtheid en de symptomen worden heel duidelijk waargenomen en blijven wat ze zijn en hetzelfde. De experts doen niets met deze enorme Gamma frequentie pieken en op de andere zonnewind weergave van DSCOVR bijvoorbeeld worden uitgefilterd. Gelukkig geeft de ACE satelliet ze nog weer. Er is ook nog een kans dat het manmade is. Er worden de laatste tijd her en der vreemde laser activiteiten waargenomen, die dan zichtbaar worden in weerapps en in anders satelliet beelden.

De kosmische stralingsalert was op deze vrijdag wat minder intens en er waren alleen nog korte periode waarin er een kosmische stralingsalert was. Symptomen als hartfladderen, duizeligheid, intense moeheid en nog veel meer zijn dan aan de orde en kunnen behoorlijk heftig zijn. Lees in de afbeelding met de regenboogkleuren onderaan wat ‘Cosmic Rays’ voor symptomen geven volgens wetenschappelijk onderzoek.

Hele dag kosmische stralingsalert de symptomen:

Kosmische straling kan mogelijk ascentie symptomen geven. Naar mate de periode van de kosmische stralingsalert langer duurt, nemen de kans en de heftigheid van de mogelijke symptomen toe. Het is niet verstandig om te vliegen (vliegtuig) of te verblijven op grotere hoogte tijdens deze periode van kosmische straling, omdat hoe hoger de hoogte, hoe sterker en schadelijker de kosmische straling is volgens de experts en onderzoeken (zie afbeeldinge ‘Geomagnetic Score’ (Kp-index). Symptomen van deze kosmische stralingsalerts zijn emotionele en algehele instabiliteit, hartritme verstoringen en mentale zwakte wordt versterkt en  nog meer. Dit zijn echte klachten, die situaties die in aanleg bezig zijn zich te ontwikkelen versterkt zichtbaar maakt tijdens zo’n periode van kosmische straling. Neem deze klachten serieus en bezoek je arts of therapeut.  Zie voor symptomen die wetenschappelijk zijn vastgesteld de afbeelding van SpaceWeatherNews  ‘Geomagnetic Score’ (afbeelding met de tekst van regenboogkleuren) onder Cosmic Ray Risks. In de alinea ‘Waarom deze updates?’ heb ik nog meer geschreven over ascentiesymptomen en wat je er aan kunt doen om weer in evenwicht te komen.

De elektronenstorm die al weken voortduurt werd even onderbroken tussen 23:30 en 11:00 uur, maar ging daarna gewoon weer onverminderd verder. De elektriciteit is in het elektromagnetische nu dus krachtig aanwezig en dit geeft een hoogfrequente energie en meer moeite met aarden. Dat de energie hoogfrequent is, dat is sowieso al aan de orde met de kosmische straling en sinds maandagavond zijn we weer in verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon (HCC) en dit geeft weer de symptomen van slapende en verdoofde handen en voeten. Het magnetisch veld is in deze periode sneller uit evenwicht en je aarding kan ook hierdoor soms wat moeizamer zijn of vreemd aanvoelen.

Elektronenstorm symptomen

Een elektronenstorm is een verhoogde hoeveelheid van de elektrische pool van het elektromagnetische en dit kan hoge fluittonen geven in de oren en het hoofd en het zenuwstelsel heeft moeite om dit te verwerken. We worden tijdens een elektronenstorm energetisch opgetild naar hogere bewustzijnslagen. Als je niet lekker in je vel zit dan kunnen zwaardere energieën (verdriet, boosheid, schaduwstukken.) en korte lontjes aan de orde zijn. Als het een zeer ernstige elektronenstorm wordt, dan kan zelf de hele stroomvoorziening haperen. Concreet wordt versnelt de vernieuwing ingezet, slaapritme kan verstoord zijn, en plotseling intens moe en uitgeput voelen, vergeten van woorden tijdens het praten (magnetisch veld onrust). (Magnetische wordt zwakker doordat het elektrische zo extreem sterk is.) Door de extreme elektronen storm wordt dan dat wat niet goed zit extra goed voelbaar. Ook apparatuur kan kapot gaan of verstoord zijn en grote stroom black-outs of brown-outs kunnen ook aan de orde zijn. In deze periode kun je ook plotseling versterkte allergische of intolerantie reacties hebben. Dus kijk uit met overgevoeligheden voor bijvoorbeeld voeding, die zijn in periode van elektromagnetische verstoringen extra kwetsbaar. Vooral als de frequenties hoog zijn, zoals bij x-ray pieken, elektronenstormen, x-ray zonnevlammen

Rond 19:00 op maandag 7-9 kwam de Aarde weer in een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. (HCC) Dit betekent dat we weer het magnetisch veld weer onrustiger is in deze periode en dat wij symptomen kunnen ervaren van opgezette en slapende handen en voeten. En de magnetische polen op de Zon blijven onrustig door de actieve regio’s die aan de achterkant en zijkant van de Zon plaats vinden. Dus het kan zo weer switchen naar de negatief geladen zuidpool.

Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) uitleg

Onze normale magnetische verbinding van de Aarde is die met de negatief geladen zuidpool van de Zon. Meestal switchen we een keer per 3 weken voor een paar dagen naar een verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Dit noemen we de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC). Meestal duurt deze switch een dag 5 tot een week. Maar al heel 2020 is dit ritme enorm verstoord. De eerste helft van 2020 waren we tot eind mei bijna alleen maar verbonden met de negatief geladen zuidpool (de rode stralen op de afbeelding) en daarna maanden de meeste tijd met de positief geladen noordpool.(de groene stralen in de afbeelding.) In de periode van de Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) (Groene stralen) wanneer we dus verbonden zijn met de magnetisch positief geladen noordpool van de Zon, dan lijkt de Aarde een intern conflict te hebben met de stroom zonnewind en kosmische deeltjes die door haar heen stroomt via de polen. Maar dat is slechts mijn persoonlijke ervaring en waarneming en dit is dus niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Het magnetisch veld is in deze periode erg onrustig en reageert veel heftiger op verstoringen. Maar dat is dus slechts mijn eigen observatie. Ons geheugen is verbonden met het magnetisch veld van de Aarde en kan in deze periode ook mogelijk wat minder stabiel zijn.

De Heliospheric Currentsheet Crossing kan mogelijk voelen als een verandering in de manier waarop je verbinding maakt met Aarde. Mensen ervaren vaak een slapend en doof gevoel in de benen en voeten en aarding is dus anders en soms wat moeizamer. En het voelt voor veel mensen vreemd aan.

Dit is het magnetisch veld gemeten aan de grond in Noord-Europa. Omdat de lijnen tot laag in de grafieken komen laat dit zien dat er toch enorme verstoringen waren tot op de lage breedte graden. Hierdoor is het ook mogelijk dat er noorderlicht zichtbaar was op lagere breedte graden in Europa.
Er was wereldwijd lichte seismische activiteit. De kern lag tussen 9:00 en 12:00 uur.

Magnetisch veld tijdens een HCC

Het magnetisch veld is tijdens een Heliospheric Currentsheet Crossing (HCC) altijd extra verstoord, is mijn persoonlijke ervaring. Het lijkt dan wel alsof er een soort van conflict is de interne magnetische stroming van de Aarde. De Aarde maakt in deze periode anders dan normaal een magnetische verbinding met de positief geladen noordpool van de Zon. Het magnetisch veld is verbonden met ons geheugen, dus dat kan zo zijn dat het geheugen soms plotseling heel goed is of zelfs wegvalt tijdens gesprekken in het moment. Ook zorgt het magnetisch veld dat je goed geaarde bent en verbonden met de Aarde. Dus dat wordt met verstoringen veel ingewikkelder en daardoor ook het aanwezig zijn in het NU.

Dit is een technische tekening waarin zonnevlammen, actieve regio’s/zonnevlekken en gat in de corona van de Zon worden getekend. Er zijn geen losse gaten in de corona van de Zon, alleen is het gat aan de zuidpool van de Zon wat lang gerekter dan normaal. Hierdoor komt er wel plasma naar de Aarde en kun je dus de hoge fluittonen fluitruis mogelijk ervaren in oren en hoofd.
Geen gaten in de corona van de Zon die op de Aarde gericht staan. Het gat aan de zuidpool is iets groter dan dat deze was. Er waren ook geen zonnevlekken actief aan onze kant van het Zonnestelsel.

Ik wil je uitnodigen om jouw ervaringen onder dit bericht te delen als dat goed voelt voor jou…

Heb het goed… 💞

© Manuela van www.inzichten.com

WAAROM DEZE UPDATES? (en over ascentiesymptomen)

Deze updates worden geplaatst om je te informeren als er onrust is in het elektromagnetische spectrum op Aarde en wanneer er iets onderweg is naar de Aarde vanaf de Zon of space. Ons lichaam is opgebouwd uit elektromagnetische pulsen en daardoor kunnen lichaam en psyche enorm reageren op deze veranderingen en verstoringen in het elektromagnetische spectrum. Deze verstoringen versterken wat er al uit balans is bij jou.

Ze versterken wat er in je leeft en op dat moment aanwezig is. Dus als je ontspannen bent en in de flow zit, dan wordt dat versterkt. En naar mate je steeds meer in je eigen autonome soevereine energieveld komt kun je ook steeds beter in verbinding blijven met de grotere krachten van de Bron en de Aarde en kosmisch Hart en blijf je met meer gemak in je eigen flow en heb je dus minder ‘last’ van de elektromagnetische verstoringen. (Ik schrijf over het soevereine autonome energieveld in mijn astrologische artikelen en we bouwen dat veld van binnenuit op tijdens mijn webinars.)

Dus iedereen ervaart andere symptomen. Symptomen zijn bijvoorbeeld: hoofdpijn, duizeligheid, hartfladderen, stijfheid, plotseling intens moe zijn, misselijkheid, plotseling wazig of scherp zien, maar ook diepe angst en onmacht/macht ervaren, enz. Je kunt deze onbalans weer in evenwicht brengen door met je bewustzijn aanwezig te zijn zonder oordeel of zonder te willen dat het weg moet. Dus gewoon ZIJN met de grote Z. Dit kun je doen met mineralen (edelstenen/kristallen), door te ademen met wat er IS of het toepassen van yoga, chi-kung, cranio sacraal, Holistic pulsing, helende massage, meditatie, wandelen in de natuur of in de tuin/grond werken en nog meer… Ik verkoop in mijn praktijk en webshop grote ruwe kosmisch geopende Hematiet (wakker multi-dimensionaal Wezen). Deze zijn ook geweldig om mee te zitten, omdat ze je helpen om alles wat niet Wezenlijk bij je hoort los te laten. (deze kosmisch geopende Hematiet werkt anders als ‘gewone’ Hematiet. Ze werken in het hele energielichaam tegelijk en openen het kosmisch Hart (bolletje op het middenrif.) en de opbouw van de basis van het nieuwe energielichaam. Ze kunnen worden opgestuurd en worden ervaren in een telefonisch mini consult.) Mijn webinars zijn ook een manier om dit evenwicht te herstellen. (onderaan dit bericht staat een link.

LAATSTE ARTIKELEN OVER DE HUIDIGE PROCESSEN

Je kunt in mijn actuele artikelen lezen over de innerlijke processen die nu actief zijn. Want ook al is de elektromagnetische situatie stabiel, de openingen die gemaakt zijn mogen alsnog geïntegreerd worden:

*Het laatste artikel over de nieuwe Maan van woensdag 19 augustus 2020.

*De voorlaatste artikel over de volle Maan van maandag 3 augustus 2020.

*En het artikel over de ringvormige Zonsverduistering van 21 juni 2020.

*Jaarartikel over 2020

VOOR GEÏNTERESSEERDE:

Iedere nieuwe en volle Maan is er een Online Meditatie&Activatie webinar en vanaf september ook weer iedere week. Het eerst volgende webinar vind je in de agenda op deze website. ER IS WEER EEN WEBINAR OP DONDERDAG 17 SEPTEMBER 2020 OM 19:45. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM JE AAN TE MELDEN. Deze link is niet meer geldig nadat het event is geweest. Je kunt de nieuwe data vinden in de agenda.

Deel deze post op social media

Elektromagnetische update donderdag 10-9
Bevrijden van je Wezenlijke Zelf

Laatste nieuws

WELKOM OP DE TOTAAL VERNIEUWDE WEBSITE <3 Vrijdagavond 31 mei 2024 is de nieuwe website online gegaan. Vooral technisch is er veel veranderd, bugs opgelost en alles is beter gestroomlijnd. Wat nieuw is: Webinar aankopen krijg je direct je link, de achtergrond is minder fel gekleurd, de opbouw is anders en mijn video’s staan nu allemaal op een rijtje om te bekijken. Ik wens je veel plezier op de website… Mocht je nog iets tegenkomen dat niet in orde is, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Alvast bedankt. Binnenkort komt er ook nog een volautomatische strippenkaart.

Eindelijk een partij kunnen kopen van de MAGICAL SUGAR BLADE LASER uit Mongolië. Vrijdag 7-6 staan ze in de webshop.

Er staan weer NIEUWE MINERALEN in de webshop die de actuele processen ondersteunen: Amethist met Edelmetalen (ontspannen van verkramping), Chevron Amethist (multidimentionale energie stabiliseren),. En de Morion kwarts (jouw nee is ook echt NEE en JA naar jezelf),  de Smokey Citrien Oerspace kristal (bescherming en oorspronkelijke aardeverbinding in interacties) en de Divine Lace Crystal (voor integratie Goddelijke vrouwelijke). De bestellingen worden 1x per week verzonden.

Wat kunnen we verwachten voor 2024?: Kijk deze gezellige en interessant podcasts: https://www.youtube.com/watch?v=Mqc7UKW6Xo0

De agenda is weer gevuld met kristaldagen en meditatie-webinars. Neem even een kijkje in de agenda, misschien zit er iets voor je bij.

KRIJG ALLE MELDINGEN VAN NIEUWE BERICHTEN VIA TELEGRAM: Link naar dit kanaal: https://t.me/kanaal_inzichtencom_nieuws

Heb het goed… <3 Hartegroet van Manuela <3

Ik waardeer jouw artikelen en schenk jou een hartdonatie!

Agenda

Geen events gevonden!
Laad meer

Manuela van der Knaap

Manuela heeft een gediplomeerde achtergrond in de psychologische astrologie. Haar huidige werk is gericht op het brengen van bewustzijn en groei naar heelheid en eenheid in de mens. Als je vragen hebt of je wilt meer weten over de werking en mogelijkheden van de kosmische horoscoop, het ontdekken van je eigen persoonlijke weg of je wilt andere artikelen van Manuela ontvangen kijk dan op www.inzichten.com.

Dit vind je misschien ook interessant

Gedachten over Elektromagnetische update vrijdag 11-9

4 Gedachten

 1. Annelies woensdregt zondag 13 september 2020 om 11:21- Beantwoorden

  Dag Manuela,

  Ik ben heel erg blij met jouw publicaties wb de invloeden van de zon op onze aarde en onszelf.
  Ik heb al heel lang last van een soort overbelichting in mijn ogen en ik weet, dat dit in principe niet fysiek is. Ook al ben ik daar aanvankelijk wel van uit gegaan. Allengs wist ik, dat de oorzaak kosmisch is.
  Ik ben super hoog sensitief en dus komt alles natuurlijk extra ” hard” bij mij binnen.
  Mn werken op PC en het herkennen van gezichten op afstand zijn een probleem, als het weer extreem ” licht” is.
  Een poos geleden ben ik begonnen met het lezen van jouw energie rapporten en dat bracht me veel duidelijkheid. Elke keer als ik meer last heb van overbelichting blijkt dat ook te kloppen met jouw rapport.
  Van oorsprong las ik je maan berichten op Nieuwetijdskind Magazine.
  Dus: dank, dank dank!
  Annelies

  • Manuela van der Knaap zondag 13 september 2020 om 13:16- Beantwoorden

   Graag gedaan Annelies. Ik hoop dat jij mijn Maan artikelen nu ook op mijn website leest, want ik publiceer ze niet meer bij Nieuwetijdskind Magazine. Je kunt je ook op de nieuwsbrief abonneren die wordt later deze week voor het eerst weer verzonden. De overbelasting van het licht in jouw ogen is zeer waarschijnlijk ook een overbelasting van jouw zenuwstelsel. Je kunt dat mogelijk met magnesium baden of magnesium voedingssupplementen oplossen. Maar bespreek dit met je arts of therapeut, die kan jou daar nog beter in adviseren. Sterkte en fijn dat de artikelen je inzicht geven in jezelf <3

   • Annelies Woensdregt zondag 13 september 2020 om 19:38- Beantwoorden

    Dank je Manuela,

    Ja, ik heb me ingeschreven op je nieuwsbrief, de maan artikelen volg ik heel graag!
    En, ik ben zelf natuurgeneeskundig therapeute, en inderdaad gebruik ik magnesium.
    Mijn zenuwstelsel raakt snel overbelast, kan ik goed mee omgaan nu.
    Er was een tijd, dat ik bang was, dat mijn lijf die trilling niet meer aan zou kunnen, maar dat is gelukkig verleden tijd. Moet er wel altijd rekening mee houden niet in te drukke omgevingen te komen….

    Maar dank voor je advies.

    Hartelijke groet,
    Annelies Woensdregt

    • Manuela van der Knaap zondag 13 september 2020 om 20:32- Beantwoorden

     Ah fijn, dus je weet waar je het over hebt met de supplementen. Succes!

Plaats een reactie